Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 5 z 27
Strana 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
Jasné, to mi taky nakonec došlo, že myslí první ve smyslu existence seriálu a ne existence vesmíru, ale i tak je to prostě divné . No, doufám, že Ticho padne .
Theme: Já tam mám právě jen jednu verzi .
Jo a taky se mi líbilo, jak Dickens mluvil o "vánočním speciálu" Prý půjde zase o duchařský příběh, tak jsem zvědavá, jestli to byla taková menší "nápověda" nebo to nemělo s letošním speciálem nic společného
Theme: Já tam mám právě jen jednu verzi .
Jo a taky se mi líbilo, jak Dickens mluvil o "vánočním speciálu" Prý půjde zase o duchařský příběh, tak jsem zvědavá, jestli to byla taková menší "nápověda" nebo to nemělo s letošním speciálem nic společného
No, vzhledem k tomu, že říkal něco ve smyslu, že tam bude minulost, přítomnost i budoucnost současně, tak jsem to pochopil jako narážku na tento díl... Ale možná se pletu.Kolikokoli napsal:Jo a taky se mi líbilo, jak Dickens mluvil o "vánočním speciálu" Prý půjde zase o duchařský příběh, tak jsem zvědavá, jestli to byla taková menší "nápověda" nebo to nemělo s letošním speciálem nic společného
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No, říká tam:
- Spoiler:
- "Takže myslíte, že dokážete překonat loňský vánoční speciál? A můžete nám o něm něco prozradit? No, vše co mohu říci, je to,
že tam budou duchové a minulost, současnost i budoucnost. A to vše najednou."
Ono já bych se nebál ani interpretace první otázka ve vesmíru, když vezmeme v potaz, že první nápis ve vesmíru je "Hello sweetie" od River.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Ale to nebyl první nápis. To bylo graffiti, River to napsala přes něco staršíhoMartyCZ napsal:Ono já bych se nebál ani interpretace první otázka ve vesmíru, když vezmeme v potaz, že první nápis ve vesmíru je "Hello sweetie" od River.
Já myslím, že to byl první nápis, napsala ho River, když si opatřila manipulátor časového víru od Doria. Doktor jí akorát seřval, že zničila diamantový útes. Zbytek toho nápisu byl ΘΣ Φ ΓΥΔϟ, což je Doktorova přezdívka z Akademie a sada časových koordinátů
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Ach tak, tak to pak jo. A kde jsi to vyštrachal? . A je nějaký přepis toho písma? By mě zajímala ta přezdívka .
Theta Sigma, tak říkali Doktorovi na Akademii Pánů času.
http://tardis.wikia.com/wiki/Theta_Sigma
Zbytek je Fí Gama Ypsilon Delta Koppa
http://tardis.wikia.com/wiki/Theta_Sigma
Zbytek je Fí Gama Ypsilon Delta Koppa
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tak to jsem čekala, že bude víc propracovanější, než jen přečíst jednotlivá písmenka.
Víc jsem o tom nenašel, ale je zajímavé, že se tak v Novém zákoně zkracoval Bůh.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Dabing 11. Doktora (5x04 - je tam Donna i River ): http://www.axnscifi.cz/full-episodes?id=292422441001
Dabing 10. Doktora (4. série - s Donnou): https://www.youtube.com/watch?v=crE-4TLcEms
Dabing 9. Doktora: https://www.youtube.com/watch?v=7Fs8IA4deDs
Dabing 10. Doktora (4. série - s Donnou): https://www.youtube.com/watch?v=crE-4TLcEms
Dabing 9. Doktora: https://www.youtube.com/watch?v=7Fs8IA4deDs
Dej to pryč, dej to pryč, DEJ TO PRYČ!
Jinak tady máš Fright Night na csfd.cz
Jinak tady máš Fright Night na csfd.cz
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Koli: no hrůza... Zezačátku se mi zdál nejlepší hlas u Tennanta, ale ani ten nic moc.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
- Z wiki o doktorově regeneraci:
- The BBC's Series 4 FAQ suggests that now the Time Lord social order has been destroyed, the Doctor may be able to circumvent the limit on regenerations; it says: "Now that his people are gone, who knows? Time Lords used to have 13 lives." In Death of the Doctor (a 2010 The Sarah Jane Adventures serial), the Eleventh Doctor responds to a question from Clyde Langer by saying he can regenerate "507" times. Early news reports, before the episode was broadcast, suggested he would say there is no limit to the number of regenerations. Writer Russell T Davies explained in an interview with SFX that the line was not intended to be taken seriously and is instead a commentary. He insisted that the "thirteen lives" rule was too deeply entrenched in the viewer consciousness for his throwaway line to affect it.
Koli: a ty chceš, aby ten seriál po 13. skončil?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Chci, aby to bylo ukončené. Ne jako StarGate (jakýkoliv SG seriál). Prostě aby to mělo minimálně jednu sérii, která bude směřovat ke skutečnému konci. Opravdické rozloučení a bojím se, že když se bude Doktor "natahovat" jen kvůli tomu, že je úspěšný, tak bude zase muset být ukončen předčasně nebo neukončeně. Měl by skončit v nejlepším. Pokud by byla 7. a 8. série věnovaná Smithovi (jakože už mají tuším podepsanou smlouvu), v 9., 10. a 11. by byl 12. Doktor (Rupert Grint ) a ve 12. a 13. sérii 13. Doktor. A 13. série by končila smrtí 13. Doktora, což by bylo úžasné.
Tak 1. díl je za mnou, vypadá to dobře.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
1. díl doktora? Začal ses dívat? A ty ses ještě nedíval?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Nedíval, včera sem si to nakopčil od Koli.
clif- Znamení :
Pohlaví :
I s těmi super titulky . Ale pokud se ti líbil první díl, který je jeden z nejhorších, tak to už se ti bude líbit celé .
Tak super. Pokud se ti líbil už první díl, tak se ti to bude líbit zaručeně, vzhledem k tomu, že mnoho fanoušků Doktora první díl nepřesvědčil.
Mě ale taky přesvědčil.
edit: Koli: tož, to mě musíš předběhnout a ještě napsat to stejné jen jinými slovy?
Mě ale taky přesvědčil.
edit: Koli: tož, to mě musíš předběhnout a ještě napsat to stejné jen jinými slovy?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Clif: Gratuluju k prvnímu dílu. A hned druhý je naprosto úžasný...
Koli: Rupert Grint jako 12. Doktor? To by mohlo být zajímavé... A Robert Sheehan nebo Alan Rickman jako třináctý.
Koli: Rupert Grint jako 12. Doktor? To by mohlo být zajímavé... A Robert Sheehan nebo Alan Rickman jako třináctý.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasíčku, vítej zpět mezi námi .
Alan... to není Doktor, bohužel (i když 8. je mu trochu podobný). Možná by Doktora mohl hrát Lupin
Alan... to není Doktor, bohužel (i když 8. je mu trochu podobný). Možná by Doktora mohl hrát Lupin
Vyvinul jsem geniální motivační metodu: Za každej úspěšnej teoretickej tes do autoškoly jeden díl Doctora Ted sem dal 96%, tak se jde na dvojku.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Strana 5 z 27
Povolení tohoto fóra: