Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 3 z 27
Strana 3 z 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
No tak moment, já si to tady nastartuju a vy mi tady s tím takhle zdrhnete.
Takže popořadě:
Takže popořadě:
- Doctor 6x08 a Doctorova smrt:
- Tak Let's Kill Hitler bylo podle toho, co Mels řekla, než všichni vlezli do TARDIS. Ale rozhodně si tam užil svoje. "Anglická policejní budka z Londýna. Přesně tak, Britové už jdou."
Teselecta byla taky super, jen se divím, že se neobtěžují zkontrolovat datum třeba jen z blbého kalendáře.
Hmm, nejstarší otázka ve vesmíru, schovaná všem na očích, napadl mě crossover se Stargate Universe, Stopař už je moc zprofanovaný.
Koli: ty máš opravdu talent na teorie, které v žádném případě nechci, aby se staly, ale jestli to Moffat zkusí, tak si tam pro něj asi dojdu.
- Miracle Day:
- Musím říct, že Miracle Day zatím vážně jede. Dost mě překvapilo, že i takovým notorickým remcalům jako třeba Geserovi se to líbí. Opravdu to je dost odlišné od předchozích sérií, ale stejně je to super. Taky se mi moc líbí, jak přestali šetřit s narážkami na Doctora (teoreticky vzato by se tam klidně mohl ukázat i třeba ve své 10. reinkarnaci). Akorát se mnou to asi jde z kopce, když už nepoznám Nanu Visitor jenom protože má normální lidský nos.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
MartyCZ:
- Spoiler:
- je super pojmenovat spoiler "Doctorova smrt"...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Však, co víš.. Může jít o cokoli .
- 5. a 6. série:
- A štve mě, že poslední dvě série by se klidně z Doctora Who mohly přejmenovat na Diktátorka Amy. Protože celý svět se točí kolem ní a Doktor je jen nějaký blbec, který ji bude poslouchat. Ten "božský komplex" Doktora z 1.-4. série byl mnohem lepší. A taky to vypadá, že už mu je celá Time war úplně u řiti. Tohle je fakt na palici.
Ale uvidíme, třeba to bude lepší. Měl by konečně vyměnit společnici (ale Roryho si nechat - po Donně, Rose a Jackovi je nejlepší ). Amy ať jde na mateřskou a neprudí...
NoMouse: Koli si začala
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ: pravda..
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak teď jsem přišla na dost hustou věc. Doufám, že nejsem poslední, kdo si to uvědomil .
- Pro ty, kdo viděli speciály po 4. sérii Doctora a první dvě řady torchwoodu:
- Víte, jak v Torchwoodu měli ty oživovací rukavice? Tak přesně tu má na ruce i Lord Prezident ve filmu (speciálu) End of Time (jak je ta porada Time Lordů)!!! Proto měla na Jacka tak zvláštní vliv (není to prostě obyč člověk). Kdyby si ji nasadil Doktor, tak by asi mohl Owena oživit doopravdy .
Koli: wow nejsi poslední, toho jsem si taky vůbec nevšiml...
edit: hmmm
edit: hmmm
- Spoiler:
- A similar-looking glove was used by the Time Lord president Rassilon in the Doctor Who episode "The End of Time". Rassilon uses this glove to kill rather than resurrect. (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Torchwood_items)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak tady se nabízejí dvě možnosti
A těch spojnic je tam víc...
- Spoiler:
- 1. Všecko to mají dokonale promyšlené. Jde o jednu a tu samou rukavici (druh), která může zabíjet i uzdravovat (vysávat energii i ji poskytovat) nebo prostě vypadají stejně a jedna oživuje a druhá... umrtvuje . Navíc tou rukavicí i změnil Lord Prezident ty Mastery zpět v lidi, takže je možné, že je to prostě multifunkční rukavice .
2. Šetřili na rekvizitách
A těch spojnic je tam víc...
- Spoiler:
- Doctorovy 3D brýle z Doomsday (Jack je má na lampičce ve Small Words); Jack používá v TW stejný dalekohled; jako v Empty Child; nějaké zbraně (třeba ty z Evolution of the Daleks); ty blbosti do uší z Doomsday; ten modrý zadržovací kužel, kterým v Empty child/Doctor dances Jack zadržoval Rose/bombu, tak je stejný, jako ten, kterým chytili tu "mimozemskou běhnu" z druhého dílu TW; ehm... Doctorova ruka ; prý ten korál, co má Jack na stole, je kousek z TARDIS, který roste a za bžilion let mu vyroste nová TARDIS ; občas se ukáže i nějaký plakát "Vote Saxon" a grafity "Bad Wolf" a určo tam toho bude mnohem víc
- a perlička pro ty, kteří viděli i Miracle day:
- Ta potvora, kterou Jack zabil v Immortal sins je ta stejná, kterou měla Donna na zádech v Turn Left
- DW 4.série, TW:
- Sám Jack říkal, že rukavice jsou většinou v párech.
- Miracle Day + DW 4x11:
- To není tak docela pravda, to v Turn Left byl normálně vypadající (až na tu velikost) brouk, co mění realitu sám o sobě, v Immortal Sins to bylo prostě goa'uldsky vypadající něco, co by nakladlo Rooseveltovi do hlavy vajíčka, která by po vylíhnutí postupně připravila prezidenta o rozum. Ale obojí to byla práce Tricksterské brigády.
Ale přece jenom něco originálního, když už si mě donutila kouknout na Turn Left, ten chlap,u kterého pak Nobleovi bydleli po výbuchu v Londýně se jmenuje Colasanto.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Spoiler:
- Ale tu druhou rukavici přece Jack našel v tom kostele plnou Weevilů a použil ji na oživení Owena.
A Turn left jsem viděla jen 2x, takže nevím, co měla Donna na zádech. Někde jsem to ale četla.
Aha, už vím. Potvora je to jiná, ale nastrčil ji tam ten samý záporák, který ale vystupuje v SJA.
- Spoiler:
- To je vlastně pravda. Ale mohlo jí tam vyplavit rift.
Přesně tak, různí emzáci nastrčení stejnou organizací.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Ale SJA jsem ještě neviděla, takže nevím, co je to zač . Až si pořídím lepší hardisk, tak se na to taky budu muset podívat .
Tohle jsem ještě zapomněl zmínit - proč mi ta
- "Doctor Who 6x08":
- přeměna obličeje Teselecty (obrázek) hned připomněla přeskládávání zdí/místností v Portalu 2?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse:
- Spoiler:
- Přesně!! Taky jsem si vzpomněla na Cava Johnsona a jeho: "Zde je testovací místnost - čtyři zdi, strop a podlaha. Dostatečné pro vědu, ne však pro Aperture vědu! Představuji vám panely. Prkna zítřka."
Sakra, ale to by byl dobrý avatar... Že bych ho tady poprvé za tu dobu vyměnil?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, to by bylo hezké, ale zase než by si člověk zvykl . Zkus udělat Yodu s vizáží "portalpanelksichtu"
Ježiš... No bylo by to zajímavé, jenom přemýšlím, jak bych to udělal...no třeba na něco přijdu
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tady si člověk moc nepočte, pokud s Doctorem teprv začal.
Jinač jsem zatím u 5. série a i když je Matt Smith sympaťák, David Tennant zůstane mým doktorem navždy, škoda že neměl sympatičtější společníky. Jo a díky Martymu, že mě navnadil.
Jinač jsem zatím u 5. série a i když je Matt Smith sympaťák, David Tennant zůstane mým doktorem navždy, škoda že neměl sympatičtější společníky. Jo a díky Martymu, že mě navnadil.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 08. 11
Místo : Stoke-on-Trent
My pweasuwe
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Lepsiho spolecnika nez Donnu by stejne Doktor nenasel. Donna a Rose jsou proste nejlepsi.
Děcka, máte tady někdo klasického Doktora? Ráda bych věděla, jakou mají všecky klasické série velikost (ať vím kolik místa na disku uvolnit ).
Mám prvních pět serií v avi a celkem 30giga a nějaký drobný. Pokud tím myslíš klasického Doktora.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Prvních 5 sérií 30 giga? A má jich to 26, to je 150 giga...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Klasickým Doktorem myslím prvních 26. sérií. Koukala jsem, že to je 780 dílů. Když se vezme, že jeden díl má 350 MB, tak je to nějakých 273 GB, což je pěkná pálka. Jenže zase hodně epizod chybí a i kdyby se to mělo jen scvrknout na 200 GB, tak by to bylo lepší .
NoMouse: Myslím, že klasickým Doktorem myslel Tennanta (a Ecclestona )
NoMouse: Myslím, že klasickým Doktorem myslel Tennanta (a Ecclestona )
Strana 3 z 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Strana 3 z 27
Povolení tohoto fóra: