G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
+6
Kitelon
NoMouse
Shelly-Nelly
Irwain Nornossa
Ďasík
yossarian
10 posters
Strana 10 z 12
Strana 10 z 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
, jako.. je to dost šílené, řekla bych. Ale ne tolik, jako první verze, kdy Tywinův bratr spal s Rhaellou (manželka krále Aeryse), která porodila dvojčata, které poslala otci dětí, ale ten umřel a miminek se ujal Tywin. To byla Cersei a Jaime. Na turnaji v Harrenově byla Cersei znásilněna Rickardem Starkem (otec Neda), a později se jí narodilo dítě, které poslali do Dorne Ašaře, protože ta o tom věděla. Jon je tedy syn Cersei, bratr Neda, synovec Jaimeho, Rhaeara, Viseryse a Daenerys a bratranec Aegona a Rhaenys.
Jon je emo osina v zadku . Nemám ho ráda .
Jon je emo osina v zadku . Nemám ho ráda .
Ty bys měla napsat vlastní verzi koukám
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Reputace : 0
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 32
Místo : Praha
Kdyby to dávalo smysl a napsat jeden díl by netrvalo 5 let, tak určitě.
- Jon a Tanec:
- Už jsi se dostala ke kouři, soli a krvácející hvězdě?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Omg! Nesnáším icefire.cz . Vyspoilovala jsem si, co se dalo - Jona, Aegona, Kevana, AEGONA, AEGONA, AEGONA!!!!
Ten Tanec je naprosto úžasnej! Jsem v půlce a nemá to chybu. Šok v každé kapitole .
Tak jsem se konečně pustila do Bouře Rozhodla jsem se, že šetřit si ji nemá cenu Stejně celou ságu stoprocentně nečtu naposled a všichni mě tak napínají a říkají, jak je Bouře úžasná a nejlepší a kdovíco, tak jsem neodolala Momentálně čtu a pouštím si k tomu soundtrack z 1.série seriálu. Prostě relax jak...teď nemůžu přijít na žádný inteligentní slovo, který by vystihovalo jak je to báječný
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
Ta kocka je proste masakralni!
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Koli, ráda bych se na něco zeptala, myslím že jsme se o tom už bavili, ale jsem hlava děravá a nějak mi blbne notebook, takže než bych to našla, zase by si tu určo nebyla
Teď jsem našla na netu A Song of Ice and fire: A game of thrones ( paperback ) v ceně která mi sice na 800 stran přijde hodně málo (200,- ani ne celých), no ale jediný problém je v tom, že je kniha komplet v AJ, a já se sice chystám do Británie, ale jsem průměrný maturant z angličtiny, takže nic extra a nevím, jetsli zvládnu přelouskat tak velkou knihu... Nevím jak píše Martin, King ve svém rodném jazyce píše docela zábavně, ačkoli já měla problém dočíst i jeho 200 stránkovou knihu (v aj) tak se trochu bojím, abych si to nekoupila a pak si budu do Británie nechávat posílat českou verzi
Teď jsem našla na netu A Song of Ice and fire: A game of thrones ( paperback ) v ceně která mi sice na 800 stran přijde hodně málo (200,- ani ne celých), no ale jediný problém je v tom, že je kniha komplet v AJ, a já se sice chystám do Británie, ale jsem průměrný maturant z angličtiny, takže nic extra a nevím, jetsli zvládnu přelouskat tak velkou knihu... Nevím jak píše Martin, King ve svém rodném jazyce píše docela zábavně, ačkoli já měla problém dočíst i jeho 200 stránkovou knihu (v aj) tak se trochu bojím, abych si to nekoupila a pak si budu do Británie nechávat posílat českou verzi
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
No, četla jsem anglicky Tanec, ale přestala jsem v 1. čtvrtině. I když to možná nebylo ani tak angličtinou, jako tím, že to bylo na PC. Asi bych ale brala raději českou verzi, přece jen tam budeš mít nepřeložená místa/jména a to mi dělalo největší problém. Jsem zvyklá na ty české pojmy.
Objevily se nějaký fotky z natáčení 3. série http://www.edna.cz/game-of-thrones/galerie/prvni-fotografie-z-nataceni-3-serie.asp ty Cerseiny šaty jsou nádherný.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Ty jsou... Jen jí podle mého muselo být v nich teplo...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Jj, jsou moc hezké. A ten účes je boží. Těším se na královnu trnů a na Ramsíčka Simona!!!
A Owen Harper bude hrát Chetta!!
A Owen Harper bude hrát Chetta!!
To vypadá, že si střihne dalšího Owena.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já měl na mysli spíš tu část, že oba nebyli tak úplně mrtví.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
WTF? Aha, už chápu... No, to je pravda, ale neříkej to nahlas, protože Shelly-Nelly to ještě neviděla .
Tak se mi konečně povedlo začíst do GoT a mazec, fakt skvěle se to čte. A je až neuvěřitelný jak se seriál drží předlohy.
clif- Znamení :
Pohlaví :
No tak dobře předlohy se pěkně drželo asi prvních 50 stran
clif- Znamení :
Pohlaví :
To není k tomu, jak se drželi předlohy. To je k tomu, že nevíš, co tě čeká (a že je to síla ).
Věřím věřím J.R.R Martin je podle mě naprostej magor a psychicky narušená osobnost a proto píše tak super knížky. Fak by mě nikdy nenapadlo, že Dany je při svatbě s Drogem 13 let.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Ve středověku naprosto běžná praxe.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :