G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
+6
Kitelon
NoMouse
Shelly-Nelly
Irwain Nornossa
Ďasík
yossarian
10 posters
Strana 11 z 12
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
Mě ještě před znělkou naštval Mormont. Jak Sama seřval, že nevypustil havrany (což se mu v knížce povedlo), když ho předtím poslal pod tu skálu sbírat bobky, aby se mohli zahřát.
Zbytek dílu jsem byl jen v strnulém úžasu, že jsem při titulcích vykřiknul "To je všechno?".
Mě se o Hře dokonce i zdálo, ale protože byl apríl, tak to mělo tuhle znělku:
Zbytek dílu jsem byl jen v strnulém úžasu, že jsem při titulcích vykřiknul "To je všechno?".
Mě se o Hře dokonce i zdálo, ale protože byl apríl, tak to mělo tuhle znělku:
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Ta znělka prostě nemá chybu .
To se Samem bylo divné... jak to, že je nevypustil? Proč to změnili? Nebo je vypustil někdo jiný? Nelíbí se mi nová paruka Dany, vypadá jako by plešatila. A samozřejmě nemohla chybět "minuta pro Ros" . (kde je Abed?)
edit: na HBO GO s českými titulky online zdarma! http://www.hbogo.cz/#/Media/7eec0ac6-4663-4da7-8e8f-d2b057452c2f/1fadb2df-3c48-45c6-9b94-00053dbcffa4/9e76011e-729e-4351-a87f-528a542d6e9a
To se Samem bylo divné... jak to, že je nevypustil? Proč to změnili? Nebo je vypustil někdo jiný? Nelíbí se mi nová paruka Dany, vypadá jako by plešatila. A samozřejmě nemohla chybět "minuta pro Ros" . (kde je Abed?)
edit: na HBO GO s českými titulky online zdarma! http://www.hbogo.cz/#/Media/7eec0ac6-4663-4da7-8e8f-d2b057452c2f/1fadb2df-3c48-45c6-9b94-00053dbcffa4/9e76011e-729e-4351-a87f-528a542d6e9a
Protože nechtějí dalších 50 statistů coby posily ze Stínové věže. To s tou parukou je zajímavé, zvlášť když by jí ty vlasy správně měly dorůstat z plešky. Ale hodně potěšil Duch, který zachránil Sama, vypálený Zimohrad ve znělce, obr, Tormund (naprosto perfektní výběr herce), Arstam (i když se tam to jméno ani nemihlo, ale sotva můžou před diváky skrývat jeho identitu) a držkatej otrokář s inteligentním překladem.
Trochu mě naštvali tím Mormontem, že obr nejel na mamutovi a že naprosto vynechali sera Dontose, když už si dali tu práci ho obsadit, tak ho tam mohli využít i k něčemu jinému, než jen znovu dokázat, jaký je Joffrey zmrd.
Abed byl jenom pokus. Na to ho mám moc rád, abych si nechal avatar, který dělá zrovna tohle.
Trochu mě naštvali tím Mormontem, že obr nejel na mamutovi a že naprosto vynechali sera Dontose, když už si dali tu práci ho obsadit, tak ho tam mohli využít i k něčemu jinému, než jen znovu dokázat, jaký je Joffrey zmrd.
Abed byl jenom pokus. Na to ho mám moc rád, abych si nechal avatar, který dělá zrovna tohle.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jestli obětovali mamuta, aby byli draci, tak je mi to jedno . S Tormundem, obre, Zimohradem, Duchem... souhlas, fakt povedené. Barristana jsem vůbec nepoznala, ale opravdu vůbec. Ani když jsem si ho pak vyhledala, tak mi vůbec nepřijde stejný, jako "původní Barristan" (fakt ho hrál stejný herec? ). To s Dontosem jsem moc nepochopila, ale třeba se ještě objeví (a odvede Sansu z hostiny). A ta arabština () byla super. Misandei taky potěšila, ta herečka se mi v Misfits líbila ze všech holek nejvíc a bylo mi líto, že se jí zbavili tak rychle.
Jo a taky se mi hodně líbila ta scéna s Margaery - ten kontrast s tím, co minule udělali např. Sanse (a Lolys). Prostě úplně malá scéna, která jasně předává ten vzkaz - Margaery je ve městě milována.
edit: Jinak s Mancem jsem spokojená. Tak nějak (i když asi trochu mladšího) jsem si ho představovala.
Jo a taky se mi hodně líbila ta scéna s Margaery - ten kontrast s tím, co minule udělali např. Sanse (a Lolys). Prostě úplně malá scéna, která jasně předává ten vzkaz - Margaery je ve městě milována.
edit: Jinak s Mancem jsem spokojená. Tak nějak (i když asi trochu mladšího) jsem si ho představovala.
Právě na Dontosově lince se mi líbilo, jak zamávali Sanse pod nosem šancí dostat se pryč a že její oblíbené příběhy se můžou vyplnit, ale pak se ukáže, že to všechno byla jenom Malíčkova levota. Barristan je ten samý a je fakt, že když měl tu kápi, tak jsem po taky nejdřív nepoznal. Ale když si jí sundal, tak kromě toho, že bez zbroje nevypadal tak hrozivě (když odcházel z trůnního sálu, tak vypadal, že by ze mě z fleku udělal tři malé do cirkusu a ani by se nezapotil), tady vypadal přece jen víc zdrchaně. Mance určitě mladší, když jsem ho viděl v traileru poprvé, tak jsem si říkal, jak to, že Ohař nemá jizvu. Ale na druhou stranu měl u lavice opřenou loutnu, tak aspoň něco.
A pak, že je Twitter o ničem.
https://twitter.com/dannypudi/status/318585668282482688/photo/1
A pak, že je Twitter o ničem.
https://twitter.com/dannypudi/status/318585668282482688/photo/1
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Super, paráda, naprosto super
Nejlepší momenty: Držkatej otrokář a ty naprosto dokonalý překlady ,Bron v bordelu, warlock + Baristan (poznal jsem ho hned i s tou kápí)
Uvidíme jak se to vyvine, zatím to vypadá vážně dobře
Nejlepší momenty: Držkatej otrokář a ty naprosto dokonalý překlady ,Bron v bordelu, warlock + Baristan (poznal jsem ho hned i s tou kápí)
Uvidíme jak se to vyvine, zatím to vypadá vážně dobře
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Ale jaké zajímavé změny to odstartovalo.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Chajme je super, hlavně díky Brienne . A sovětský důstojník lama jako vždy .
A Owen znovu okukuje ženský.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Krasterova bašta, stěžoval si na jídlo.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Aaah... no jasně. Ráno jsem ho kvůli odrazu slunka neviděla pořádně .
4. díl
4. díl
- Spoiler:
- "My real father lost his head at King's Landing."
- Spoiler:
- Nebylo něco podobného v Tanci?
Mě pořád vrtá hlavou, co to Podrick prováděl. Minule jsem to jenom přešel, ale teď mi to nedá spát.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Spoiler:
Je to možné.MartyCZ napsal:Nebylo něco podobného v Tanci?
Jo, taky by mě to zajímalo. Nějakej Gendry už mě vůbec nezajímá .MartyCZ napsal:Mě pořád vrtá hlavou, co to Podrick prováděl. Minule jsem to jenom přešel, ale teď mi to nedá spát.
To jak sprdnul Sama bylo ok.
Prece v knizce je to tak, ze sice vypusti havrany,ale nenapise k tomu zadnej vzkaz co si pripravil.
Je to lama.
Prece v knizce je to tak, ze sice vypusti havrany,ale nenapise k tomu zadnej vzkaz co si pripravil.
Je to lama.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
OK, beru zpět, co jsem napsal, teď jsem se na to koukal a když byl pod Pěstí, tak neměl ani lopatu ani kýbl, takže jediné, co tam dělal je, že do Eda a Grenna hustil svoje kecy o Fialce. V tomhle případě si seřvat víc než zasloužil.
A lama možná je, ale pořád má největší počet zabitých Jiných ze všech lidí v Sedmi královstvích.
http://joffreybieber.tumblr.com/
Názory, myšlenky?
A lama možná je, ale pořád má největší počet zabitých Jiných ze všech lidí v Sedmi královstvích.
http://joffreybieber.tumblr.com/
Názory, myšlenky?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Spoiler:
- Gendry na Dračím kameni mi motá hlavu, a ne kvůli té scéně . Člověk prostě neví, co teď má čekat. Nejvíc se mi z celého dílu líbil Davos, když se učil číst, taková jednoduchá, ale hezky zahraná scéna.
Docela mě vylekali při pálení pijavic, když je tam okamžitě střih na Joffreyho jak pije víno.
Trochu mě zklamal Daario, takový floutek, ani vousy nemá, natož modrý.
A Sam zabiják, konečně.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, to s tím Joffem byl pěkný trolling od tvůrců . S Daariem jsem spokojená .
Tady zkopčeno, co jsem psala na icefire .
Tady zkopčeno, co jsem psala na icefire .
- Spoiler:
- Sansin plášť Starků mi tam nechyběl. Stejně jsem nechápala, proč to bylo v knížce - pochybuju, že by Tywin dovolil, aby nějakého Lannistera ověšovali Starkovským pláštěm.
Každopádně - POKLEKLA! To bylo tak... ach! Jsem neskutečně ráda, že tuhle linku změnili tak, že Sansa aspoň malinko k Tyrionovi něco cítí (spíš asi takovou úctu nebo "on není svině" pocit) a ne jako v knize, kde k němu byla neskutečně chladná. A její šaty byly náhodou vcelku hezké.
Svatba byla děsná, tak jak měla být. Všichni s náladou pod psa, kromě sviňáka Joffa, který má opět velké kecy, ale skutek utek. Cersei opět ukázala, jak je krátkozraká - takto vyjet na Margaery... taky se potom pěkně kymácela. No, je to prostě blbka (ale jako postavu ji mám ráda).
Olenna byla úžasná . Ten její rozbor prostě neměl chybu .
Arya+Ohař - kratičké, ale vcelku dobré. Když jí řekl, že ochránil Sansu, tak se Arya pousmála, což je hezké. Taky se mi líbilo, jak se ho držela .
Stannis je skvělý, hrozně ho žeru. Konečně Davose propustil, to je dobře.
Mel a Gendry... no... bylo to OK, hlavní pozitivum ale bylo stejně jen to, že jsme z Gendryho viděli zase o chlup víc (i když ne zas o tolik jako ve Skins ).
Fialka a Sam - juchů, Sam zabiák! Doufám, že tu dýku bude mít (a to, že ji tam nechal byla jen chyba při natáčení nebo ve střihu).
- Spoiler:
- Ono celkově mezi Tyrionem a Sansou to je tak nějak lepší. Když ji odváděl na svatbu, tak se na něj dokonce usmála.
Já myslím, že tu dýku tam Sam nechal jako opravdu nechal, aby až na něj příště půjdou zombie byl úplně bezbranný (stejně na ně obsidián neplatí) a musel ho zachránit až Studenoruký.
Docela mě ještě zarazilo proroctví "Great battle in the snow". Velká bitva ve sněhu (Bitva o Černý hrad, o Zimohrad, nějaká finální bitva s Jinými) nebo ve Sněhovi?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, ta bitva ve sněhu byla zajímavá... vzhledem k tomu, kde je seriál, asi myslel bitku o Zeď. Ale jako čtenářovi se mi prvně vybavil Zimohrad.
A jak říkala Marge - "Není zas tak ošklivý." (což je změna oproti knize, kde BYL opravdu ošklivý).
A jak říkala Marge - "Není zas tak ošklivý." (což je změna oproti knize, kde BYL opravdu ošklivý).
Daario nebyl ošklivý, prostě jen mohutnější, asi jako Robert ve svých lepších letech.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Strana 11 z 12
Povolení tohoto fóra: