G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
+6
Kitelon
NoMouse
Shelly-Nelly
Irwain Nornossa
Ďasík
yossarian
10 posters
Strana 9 z 12
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
Kolikokoli napsal:každopádně, teď jsem hledala, od kdy vlastně má ten Jaime POVko a našla jsem megahnusný spoiler z Tance .
- Tanec s draky:
KEVAN UMŘEEEEE????
- Spoiler:
- Koukali jsme, jestli přišla zima, že jo?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
???MartyCZ napsal:Kolikokoli napsal:každopádně, teď jsem hledala, od kdy vlastně má ten Jaime POVko a našla jsem megahnusný spoiler z Tance .
- Tanec s draky:
KEVAN UMŘEEEEE????
- Spoiler:
Koukali jsme, jestli přišla zima, že jo?
- Tanec:
- Nn, jen jsem koukala na wiki k Jaimemu a dívala jsem se na boku na fotky a najednou tam byl rodokmen Lannisterů a u Kevana {Deceased} Jeden z nejlepších Lannisterů.
Ty nic nevíš, Kolikokoli, vůbec nic.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
A teď provokuj!!! No to je vrchol!!! Musím si to přečíst, sakra!!! (zatím mám jen přečteno po tu část, kde jistá osoba v Essosu posílá jistou osobu z KL k jiné jisté osobě, kde už je jiná jistá osoba z KL )
Jsem strašně machrovala ještě v neděli, že "za sedm hodin nový díl Valar Morghulis!" a ještě do teď jsem to neviděla Mám staženo, pěkně HD, už se těším, jen je třeba najít vhodnou příležitost. Dneska mi bylo celý den zle, takže bych si to ani nevychutnala, tak snad zítra
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Kolikokoli to jsem netusil, ze jsi tak neznala. Co jsi vlastne cetla?
BTW dil 10 recap
http://audreychristina.tumblr.com/post/24391076083/tonight-on-game-of-thrones-2-10
BTW dil 10 recap
http://audreychristina.tumblr.com/post/24391076083/tonight-on-game-of-thrones-2-10
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
yossarian: Hru jsem četla dost blbě (prvně jsem si přečetla jen kapitoly s Dany a cca čtrnáct dní na to, jsem četla ty ostatní kapitoly ), pak Střet, který mě až tak nebavil, ale byl lepší než Hra. Potom Bouře, která byla vskutku skvělá. Hostinu jsem louskala asi týden, protože mě vůbec nebavila. Akorát Jaimeho, Brienniny, Cerseiny a Aryiny kapitoly stály za to. Z Tance jsem četla tak prvních sto stran (ty první kapitoly, které talpress uvolnil o něco dřív na internet, jako ukázku).
A jak nevím nic? To, že Kevan umře, to teda byla novinka, ale na konci Hostiny je přece furt živej, ne?
A jak nevím nic? To, že Kevan umře, to teda byla novinka, ale na konci Hostiny je přece furt živej, ne?
Hostinu jsem trosku vytesnil kvuli tomu desnymu prekladu,ale tam ho snad krouhnou ne? Kazdopadne je to v te kapitole, kdy se Tyrion dostane z Kralova pristaviste.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Né, tam umře akorát Tywin. Kevan přece... to snad... to nééé .
Jo aha. My celou dobu mluvime o K. ne o T.
Tak uz jsem doma :-)
Jinak kde to K. nerozdejcha uz jsem zapomnel. Chvili dela pobocnika, pak odjede aby se staral o synatora a kde vlastne zakuka jsem zapomnel
Tak uz jsem doma :-)
Jinak kde to K. nerozdejcha uz jsem zapomnel. Chvili dela pobocnika, pak odjede aby se staral o synatora a kde vlastne zakuka jsem zapomnel
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
- Jak to bylo s Kevanem:
- Ony smrti T a K se snadno pletou, oba skončili na šíp z kuše a v obojím měl prsty Varys.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
No, tohle jsou moje "předTancové" teorie
- Čtěte jen pokud jste četli Hostinu:
- 1. Aegon (ten prcek) je furt živej (resp. neumřel, Hora ho nezabil nebo zabil jiné dítě). Aegon je buď Jon nebo nějaká jiná postava, kterou jsme ještě nepotkali nebo jsme ji potkali, ale nikdy by nás nenapadlo, že je to on.
2. Ta teorie, že Tyrion je syn Aeryse se mi více než líbí! Bylo by to super! Každopádně někde v Písni bylo, že Tywinovi nebo komusi řekla nějaká čarodějnice (že by to byla Meggy?), že má "jen jedno dítě". To by teda odpovídalo spíš tomu, že Cersei a Jaime jsou Aerysovy děti.
3. Varys je měnič. Je to pavouk. Doslova
4. Ta teorie s Lyannou a Rhaegarem a Jonem je skvělá, ale příliš očividná. Moje teorie je, že Lyanna skutečně byla těhotná, ale její dítě umřelo s ní při porodu. A během těhotenství dělala kojnou Aegonovi. To je důvod, proč našel Ned Lyannu na "krvavém loži" a proč ho Lyanna prosila "slib mi to, Nede". Kdyby to bylo její dítě, tak by se o něj Ned postaral rád a nemusela by ho prosit. Takhle ho vlastně prosila o to, aby vzal dítě nepřátel a postaral se o něj (což je mnohem větší výzva).
5. Stannis v žádném případě není Azor Ahai (to je asi jasné). Myslím, že buď se Mel spletla nebo tajně pomáhá Daenerys. Všichni vlastně tajně pomáhají Dany. Illyrio jí posílá Barristana, Joraha, Tyriona... prostě samé borce. Možná i zjistíme, že Viserysova smrt taky nebyla úplně "z jeho blbosti", ale že v ní měl prsty ještě někdo jiný.
6. Nápady na hlavy... hm... tak asi Dany, Tyrion, Jon, to je taková nejprovařenější teorie. Dál možná nějaký Martell, to je taky možné. Ale může to být klidně i Tommen, pokud by Cersei a Jaime byli děti Aeryse, tak v sobě má dračí krev. Gendry taky.
7. Bran nás ještě určitě překvapí.
8. Benjen žije
9. Ten týpek ve věži na konci Hostiny, co kecal se Samem, je Jaqen .
10. Arya se stane tím, co je Jaqen a určitě se v nějakém bodě setká s Dany. Možná Arya pojede na druhém drakovi. To by i sedělo k tomu, že by měly být 2 holky a jeden kluk (teda... podle jediného doloženého případu )
11. Válku nikdo nevyhraje. Všichni se budou zabíjet navzájem až přijde Velký Jiný a bez draků budou všichni v háji.
12. Děti lesa se vrátí.
13. Jiní jsou zmutované Děti lesa.
14. Všecko je tam strašně moc podezřelé .
15. Meera je malá dcerka Šíleného krále (ale to už je šílená teorie )
- Teorie (Tanec je redigován):
- 1. Je naživu, ale Jon to není.Cenzurováno
2. Vím akorát, že Maggy řekla, že ona bude mít tři děti a král šest a deset. Ale je pravda, že podle Barristana Aerys při Tywinově svatbě na Joannu vyjel. Měl řeči, že se nemělo zrušit právo první noci a něco si dovolil při uvedení na lože. Dávalo by to docela smysl, že nechtěl Aerys zasnoubit Rhaegara se svým bastardem, nebo nedávalo, sedm ví, co se mu honilo hlavou.
3. Nebo má opravdu ptáčky.
4. I kdyby byl Jon byl Rhaegarův, byl by to potencionální Robertův sok kdyby přišlo na nástupnictví. Navíc Ned do Věže radosti jel přímo z Králova Přístaviště, kde se dozvěděl, co Tywin provedl s Rhaenerys a Aegonem, takže se klidně to samé mohlo stát Jonovi. Plus Ned je tak trochu čestný trouba, tak to mohlo být "Slib mi, že to neřekneš Robertovi."
5. Stannis by pořád ještě mohl být Azor, jenom mu něco chybí, aby se ten meč stal skutečným Světlonošem. Ale čím dál víc mi to připadá, že to Mels dohnalo z Stannisovi, aby pak mohla přijít za Jonem ke Zdi a Joer nebo Jon ji okamžitě nevyrazili. A Stannis je možná mrtvý.Cenzurováno
6. Danny, Jon, Tyrion, Aegon, Viktarion, Hnědý Ben Plumm (toho mají draci vysloveně rádi)
7. To si piš.
8. Klidně možné, Studenoruký to podle mě není, ten je podle Tříoké vrány už dlouho mrtvý a Vráně je přes 200.
9. Skoro určitě, ale nikde to není potvrzené. Ještě mě napadlo, jestli nebyl Jaqen taky Syrio.
10. No nevím, plus valyrijština nezná pohlaví.
11. Těžko říct, Azor taky nejspíš neměl draky.
12. Oh yes!Cenzurováno
13. Jestli jo, tak se nemají moc rádi, když Děti lesa dávali Noční hlídce obsidián. I když Melisandra viděla v ohni Tříokou vránu a Brana a řekla, že se to na ní díval nepřítel. Jen aby Jiní nebyli něco jakou Reapeři. Na druhou stranu Mels vidí nepřátele úplně všude. Cenzurováno
14. Oh yes!
15. Že by si spletl Joannu a Jyanu?
16. Mám takový dojem, že se některým splní jejich dětská přání, Sam chtěl být čaroděj, Tyrion chtěl jezdit na drakovi.
Naposledy upravil MartyCZ dne Wed 06 Jun 2012, 13:59, celkově upraveno 2 krát
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Nevím, jestli to mám číst. To "blur" je tam vidět líp než ten zbytek .
Změněno na bílou barvu písma, co se to sakra stalo s blur?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Super, ale pozdě... už jsem si to stejně přečetla a co člověk viděl, nemůže odvidět .
- Spoiler:
- Viktariona nemám ráda.
Vím, že Azor neměl draky. Možná Stannis zapíchne Mel ve snaze získat opravdového Světlonoše.
- Spoiler:
- Viktarion nemusí být dračí hlava, může třeba jenom pomocí toho rohu draky ovládat. Možná je to rozdíl.
Azor Ahai zakalil svůj meč ve své ženě a lásce, vážně nevím, jaký je vztah Stannise a Melisandry a nakolik se dá věřit seriálu, ještě když to teď mají docela nahnutý, takže jestli se nemá bát třeba královna Selyse (hrozně milá paní ) nebo nedej bože Shireen. A pořád bych si dával pozor na tu věčnou symboliku, dokonce i Stannis použil "Meč v temnotě" jako paralelu Světlonoše a drakům v Tanci říkají okřídlené ohnivé meče.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Ten spoiler rači nečtu .
Ale řekněte mi... kam v Hostině zmizel Varys? . Odešel za D., žejo? Prosííím!
Ale řekněte mi... kam v Hostině zmizel Varys? . Odešel za D., žejo? Prosííím!
Ne, za Dany nešel, ale přesto všechno co dělá, dělá pro ni.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Kurnik ja chci odpovedet na tolik veci. Jsem v praci a pracuju, vrrrr tohle mi nedelejte.
Kus, vypinam forum a odpoved si sem pak doedituju
Kus, vypinam forum a odpoved si sem pak doedituju
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Kolikokoli napsal:Ona Sansa měla v knížce důvod, proč zůstat. Tady to posunuli do 3. série a tak to vypadá divně, no :/.
Právě jsem se k tomuhle úseku dostala v knížce! Já tušila, že za tím něco bude, že Sansa není žádná husička!
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
No vidíš . Teď se zrovna pokouším vymyslet "šílenou teorii o původu Jona" .
A daří se? Jon je super a sexy A divím se, že odolal Ygritte
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Strana 9 z 12