FRIENDS - PŘÁTELÉ
+11
Pajinos
karlos89
g.hofstadter
minnie
MartyCZ
R&omize
NoMouse
Ďasík
tx
Kolikokoli
Sheldon-Cooper
15 posters
Strana 2 z 7
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: FRIENDS - PŘÁTELÉ
Jak Ross prodával cukroví:
Ross: Mám tady cukroví ve tvaru oblíbených vánočních postav - SantaClausky, Rudolfky a Ježíšky...
Chandler: A nemáš nějaké božstvo s kokosovou náplní?
Ross: To ne, ale mám tyhle kokosové ve tvaru menory. Píšu ti osm krabic, na každý den jednu.
Ross: Jednou jsem náhodou natrefil na totálně zhulený dav, který byl v planetáriu na laserové show, a bez námahy jsem prodal padesát krabic. A tehdy mi to došlo - klíčem k úspěchu jsou chutě po trávě! Takže jsem obcházel univerzitní koleje kolem půlnoci. A prodávám bonbóny po škatulích! Říkají mi Sladkej Ťůůůk!
-------------------------------------------------------
ad dinosauři: Jo, Velociraptora. Říká, že se Velociraptoři dorozumívali vysokými zvuky a bohužel je vyzván, aby předvedl, jak asi zněly. Dneska by se divil, v té době se ještě myslelo, že vypadali, jak byli v Jurském parku. Dneska se zas tvrdí, že byli menší a měli peří...
A dobrá věc je taky, jak Ross píše na tabuli, má na ní časovou osu a komentuje to: A to jasně dokazuje, že nápad s Jurským parkem jsem měl já první!
Ross: Mám tady cukroví ve tvaru oblíbených vánočních postav - SantaClausky, Rudolfky a Ježíšky...
Chandler: A nemáš nějaké božstvo s kokosovou náplní?
Ross: To ne, ale mám tyhle kokosové ve tvaru menory. Píšu ti osm krabic, na každý den jednu.
Ross: Jednou jsem náhodou natrefil na totálně zhulený dav, který byl v planetáriu na laserové show, a bez námahy jsem prodal padesát krabic. A tehdy mi to došlo - klíčem k úspěchu jsou chutě po trávě! Takže jsem obcházel univerzitní koleje kolem půlnoci. A prodávám bonbóny po škatulích! Říkají mi Sladkej Ťůůůk!
-------------------------------------------------------
ad dinosauři: Jo, Velociraptora. Říká, že se Velociraptoři dorozumívali vysokými zvuky a bohužel je vyzván, aby předvedl, jak asi zněly. Dneska by se divil, v té době se ještě myslelo, že vypadali, jak byli v Jurském parku. Dneska se zas tvrdí, že byli menší a měli peří...
A dobrá věc je taky, jak Ross píše na tabuli, má na ní časovou osu a komentuje to: A to jasně dokazuje, že nápad s Jurským parkem jsem měl já první!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Prostě Ross je geniální postava. Nikdy nezapomenu na jeho dojíždění mezi přednáškami na bruslích nebo jeho přízvuk .
ad přednášky: (s ďábelským úsměvem) Dneska jsem tu trochu dřív...
ad přízvuk: Předstávte si, jak užásl... (vidí Rachel) Á, proklátě!
ad přízvuk: Předstávte si, jak užásl... (vidí Rachel) Á, proklátě!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ten přízvuk byl parádní . Nebo jak měli sepsat ten seznam všech států USA. Jsem to pak taky zkoušela a chybělo mi jich 9 .
(Ve tři ráno Ross bouchá na dveře, probuzený Chandler jde otevřít)
Ross (zoufale říká jméno posledního státu): Delaware. Delaware...
Chandler (zničeně): Správně...
Ross: Chci svého krocana!
Chandler: Je tvůj...
(Ross jde pro krocana, Chandler kontroluje Rossův seznam, jestli má fakt všechny státy)
Chandler: Nevadu máš dvakrát...
Ross: Já vím...
Chandler (odevzdaně): Tak jo...
Ross (zoufale říká jméno posledního státu): Delaware. Delaware...
Chandler (zničeně): Správně...
Ross: Chci svého krocana!
Chandler: Je tvůj...
(Ross jde pro krocana, Chandler kontroluje Rossův seznam, jestli má fakt všechny státy)
Chandler: Nevadu máš dvakrát...
Ross: Já vím...
Chandler (odevzdaně): Tak jo...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Nejlepší hlášky:
Chandler: "Kačer Donald nenosí kalhoty, ale když vyjde ze sprchy, má kolem sebe ručník. Chci jen vědět jakej to má smysl."
a
Joey: "Rossi, vědeckej dotaz. Když ti homo sapiens byli vlastně homouši, tak proto vyhynuli?"
Ross: "Joey, homo sapiens jsme i my!"
Joey: "Cože? Já teda určitě ne!"
Chandler: "Kačer Donald nenosí kalhoty, ale když vyjde ze sprchy, má kolem sebe ručník. Chci jen vědět jakej to má smysl."
a
Joey: "Rossi, vědeckej dotaz. Když ti homo sapiens byli vlastně homouši, tak proto vyhynuli?"
Ross: "Joey, homo sapiens jsme i my!"
Joey: "Cože? Já teda určitě ne!"
Jo, to se povedlo.
Ale pro mě nejlepší je zfetovaný Ross ve vermontském hotelu (Ještě to ověřte!!! Není to tam...) a Rossův chrup (Co vy na to? - Kams dal svý starý, lidský zuby???)
Edit: Jo a zapomněl jsem na: Já že spím s dinosaurkou?????
Ale pro mě nejlepší je zfetovaný Ross ve vermontském hotelu (Ještě to ověřte!!! Není to tam...) a Rossův chrup (Co vy na to? - Kams dal svý starý, lidský zuby???)
Edit: Jo a zapomněl jsem na: Já že spím s dinosaurkou?????
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jo
Ale srdcovka je stejně z toho dílu, Jak chtěl být Ross opálený, když Monika vysvětlovala Rossovi, jak má počítat do pěti .
A taky "Můj nejlepší přítel a moje sestra!"
Ale srdcovka je stejně z toho dílu, Jak chtěl být Ross opálený, když Monika vysvětlovala Rossovi, jak má počítat do pěti .
A taky "Můj nejlepší přítel a moje sestra!"
To byla fakt bomba. A ještě mi to připomnělo:Kolikokoli napsal:"Můj nejlepší přítel a moje sestra!"
opilý Ross: Nesu fajitas, dejte pozor, strašlivě to pálí, strašlivě!!!
Rachel: Vždyť sis nevzal chňapky!
opilý Ross: Tak to mě to zítra bude pěkně bolet...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
¨
Nebo ta scéna, kdy Joey učil mluvit Rosse sprostě
Ross: "Chtěl bych tě celého oblizovat..." a ten Chandler za nimi
A taky:
Monika: "Rachel roznesla drb, že jsi spal s naší knihovnicí!"
Ross: "Jak jsi to věděla?!"
Monika: "To je pravda?!"
...
Monika: "Bylo jí 52 let!"
Ross: "Vypadala mladší!"
Chandler: "Vypadala na 16?"
...
Monika: "Vždyť chodila o holi!"
Ross: "Jenom když bylo mokro!"
Nebo ta scéna, kdy Joey učil mluvit Rosse sprostě
Ross: "Chtěl bych tě celého oblizovat..." a ten Chandler za nimi
A taky:
Monika: "Rachel roznesla drb, že jsi spal s naší knihovnicí!"
Ross: "Jak jsi to věděla?!"
Monika: "To je pravda?!"
...
Monika: "Bylo jí 52 let!"
Ross: "Vypadala mladší!"
Chandler: "Vypadala na 16?"
...
Monika: "Vždyť chodila o holi!"
Ross: "Jenom když bylo mokro!"
Ježiš to je spamu (sic on-topic). Ještě že to nemusím číst, protože jsem se na Přátele nikdy nedíval...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Koli: Jo, tenhle díl byl taky super.
Nebo:
Monica: Mami, tati, Ross kdysi kouřil trávu!
rodiče: COŽE???
Ross: (na Monicu) Ty slepičí prdelko!!! (na rodiče) Mami, tati, já jsem se nechal zlákat ke špatnostem...
Monica: A pamatuješ tati, jak jsi nechal vyhodit pošťáka, že nám kradl Playboye? Byl to Ross!
Ross: Jo, ale hurikán Glorie nám houpačku nerozbil, byla to Monica!
Monica: Ross už nepracuje v muzeu, více než rok!
Ross: (vypadlo mi co, oops )
Monica: Ross si vzal Rachel a pak se zas rozvedl! Už zase!!!
Phoebe: Já miluju Jacquesa Cousteaua!
Rachel: Já jsem tam snad neměla dávat hovězí maso...
Joey: A já už chci domů!!!
matka: To je příliš informací za pouhých 30 vteřin...
NoMouse: Obrovská chyba, skutečně jeden z nejlepších seriálů všech dob, který ovlivnil nejmíň dvě generace lidí...
Nebo:
Monica: Mami, tati, Ross kdysi kouřil trávu!
rodiče: COŽE???
Ross: (na Monicu) Ty slepičí prdelko!!! (na rodiče) Mami, tati, já jsem se nechal zlákat ke špatnostem...
Monica: A pamatuješ tati, jak jsi nechal vyhodit pošťáka, že nám kradl Playboye? Byl to Ross!
Ross: Jo, ale hurikán Glorie nám houpačku nerozbil, byla to Monica!
Monica: Ross už nepracuje v muzeu, více než rok!
Ross: (vypadlo mi co, oops )
Monica: Ross si vzal Rachel a pak se zas rozvedl! Už zase!!!
Phoebe: Já miluju Jacquesa Cousteaua!
Rachel: Já jsem tam snad neměla dávat hovězí maso...
Joey: A já už chci domů!!!
matka: To je příliš informací za pouhých 30 vteřin...
NoMouse: Obrovská chyba, skutečně jeden z nejlepších seriálů všech dob, který ovlivnil nejmíň dvě generace lidí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
BezMyšák: veliká chyba! Bez Přátel není dětství .
Jinak:
Ross: "To na tě haldě kabátu, to jsi byla ty?"
Monika: "Já jsem byla ta halda kabátů!"
Jinak:
Ross: "To na tě haldě kabátu, to jsi byla ty?"
Monika: "Já jsem byla ta halda kabátů!"
Jedna stačí...
Myslím, že jedna generace bohatě stačí, zase tak dlouho se nevysílali... Ale perla to rozhodně je...
Člověk vás zase nechá chvilku bez dozoru a pak se musí tímhle prokousávat.
Přátelé jsou taky seriálem mého mládí, ale už je to dávno a hodně jsem toho zapomněl, zkoušel jsem ho trochu dohnat, když to teď dávali v televizi, ale bohužel nebyl čas. A do počítače se mi to nevejde, když mi místo zabírá Červený Trpaslík, Simpsonovi, Doctor Who a Torchwood
Přátelé jsou taky seriálem mého mládí, ale už je to dávno a hodně jsem toho zapomněl, zkoušel jsem ho trochu dohnat, když to teď dávali v televizi, ale bohužel nebyl čas. A do počítače se mi to nevejde, když mi místo zabírá Červený Trpaslík, Simpsonovi, Doctor Who a Torchwood
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Na haldu kabátů jsem se zrovna předevčírem díval. To je fakt hustá hláška.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Pche...
Výmluvy...MartyCZ napsal:Člověk vás zase nechá chvilku bez dozoru a pak se musí tímhle prokousávat.
MartyCZ: Jo! Doctor a Torchwood! Nejlepší seriály (z těch "čtyřicetiminutových"), jaké existují. Jejich výskyt na tvém HDD mne těší .
...a Eureka, House, Misfits, TBBT, HIMYM, SGA, Freaks and Geeks a pár filmů. Moc se omlouvám, že můj pevný disk není nafukovací.
Kolikokoli: Už jsem i úspěšně rozšířil návyk na svého spolubydlícího
Kolikokoli: Už jsem i úspěšně rozšířil návyk na svého spolubydlícího
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Já se tady pořád snažím všechny přesvědčit, ale zatím bez úspěchu. Ďasíku, ty máš za domácí úkol povinnost podívat se na Doctora Who (a nesuď podle 1. dílu, ten mě moc nebavil, ale pak už jde kvalita nahoru) .
Tak to jsem se pak asi narodil dospělý nebo co...Kolikokoli napsal:BezMyšák: veliká chyba! Bez Přátel není dětství .
Nevím no, seriály řešící vztahy mě prostě nikdy nebraly nebo nelákaly...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Já to myslel trochu jinak - Přátelé byli mířeni na generaci lidí, kteří jsou stejně staří jako ti herci, tudíž ty, kterým bylo v roce 1994, kdy se Přátelé začli vysílat, něco přes dvacet... Já jsem "druhá generace", mně bylo v devadesátém čtvrtém deset let a netušil jsem, že Přátelé existují...R&omize napsal:Myslím, že jedna generace bohatě stačí, zase tak dlouho se nevysílali... Ale perla to rozhodně je...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
ty kráso, vy jste cvoci.. řekla bych že sem patří i názory na přátele, a ti mě taky nikdy nechytli.. jako když je vidím, tak nepřepnu, ale že bych si je pustila.. a na disku mám úplně jiné věci.. sice sbírku tbbt, a simpsonů, ale to jsou tak jediné seriály co ke mě domů můžou.. jinak jsem radši na filmíky.. nebaví mě čekat deset let na pointu
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
ad NoMouse: Co máš z toho, já na to taky nikdy nekoukal, viděl jsem pár dílů, to jo... ale nikdy jsem to neviděl komplet... ovšem uvažuju o tom, že díky Friends nebudu mít letní filmařský "prázdniny" tak dlouhý....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Místo : Česko (zatím)
Ha, mě byly v devadesátém čtvrtém 4 roky . Začala jsem se dívat někdy v devadesátém sedmém/osmém a koukala jsem na to vždycky místo večerníčku .
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 2 z 7
Povolení tohoto fóra: