FRIENDS - PŘÁTELÉ
+11
Pajinos
karlos89
g.hofstadter
minnie
MartyCZ
R&omize
NoMouse
Ďasík
tx
Kolikokoli
Sheldon-Cooper
15 posters
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Viděl jsem jen pár dílů...
No jestli jen první sérii, tak tos viděla celou půlku seriálu... Myslím, že si byli autoři vědomi toho, že je to jen slabá náplast za Přátele a jejich zmiňováním by jen diváky častěji nutili to porovnávat, pochopitelně v neprospěch seriálu...
Re: FRIENDS - PŘÁTELÉ
Koli: Nemáš pravdu. Gina jednou zmíní Chandlera. Sice hned úplně na začátku, kdy Joeymu říká, že se do LA mohl přestěhovat spolu s Chandlerem, ale jo. Jinak ale souhlasím s R&omize, akorát mi vadí, že ten konec tak divně utnuli. Druhá série sice má celkem regulérních 22 dílů, ale uvítal bych ještě aspoň jeden, kde by se vyřešil vztah Joeyho a Alex...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No nevím, mně Joey tak nějak nesedl. Joey, který už není tak trhlý jako dříve mne moc nebaví (jako když třeba chodil s Rachel, tak ty díly Přátel mi taky moc nesedly). Navíc, představ si, že 10 let žiješ v baráku s pár přáteli, pak se odstěhuješ a už o nich nikdá nemluvíš. Já mám ráda provázanost, proto se mi líbí narážky na Doctora v Torchwoodu nebo hostování Rodneyho v SGU. Jednoduše důkazy a připomínky na to, že tyhle show spolu souvisí.
Nevím, ale myslím si, že kdyby občas něco o Přátelích Joey kvákl, tak by mne to chytlo mnohem víc.
Nevím, ale myslím si, že kdyby občas něco o Přátelích Joey kvákl, tak by mne to chytlo mnohem víc.
Rozhodně je zmínil minimálně jednou, když mluvil ještě o smrti Stelly jako o jednom z důvodů proč šel do LA, konečně nakopnout () svojí hereckou kariéru. Nemělo by asi moc smysl, aby tam byly další odkazy na Přátele, mělo to být završení i Joeyho příběhu, a jako takové i stačilo.
Ale nemít čerstvě dokoukané Přátele, tak bez té nostalgie bych nedokoukal ani ty dvě série.
Ale nemít čerstvě dokoukané Přátele, tak bez té nostalgie bych nedokoukal ani ty dvě série.
Sevenood- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Reputace : 0
Datum registrace : 25. 04. 11
Věk : 34
Místo : Brno
Tak teď jsem fakt přemýšlel, jakou Stellu jsi měl na mysli, a to byla Estelle.
Jinak nevím, no, mně se třeba některé díly druhé série líbily víc než ta první (třeba výlet do Tijuany byl geniální).
Jinak nevím, no, mně se třeba některé díly druhé série líbily víc než ta první (třeba výlet do Tijuany byl geniální).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
A jo vlastně, Estelle. Sorry za mystifikaci.
Sevenood- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 25. 04. 11
Místo : Brno
Už jste mě s těma Misfits tak nakazili (a to jsem je ještě neviděl!), že už je vidím i ve slově "mystifikace"
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Řekl jsem si, že když se tu o prázdninách nic neděje a měli jsme tu už Simpsonovský testík, tak udělám testy i k něčemu jinému. Dneska to bude test o Přátelích, ještě připravuju o Big Bang Theory (ten bude dost těžké udělat, jsou jen 4 série) a o Harrym Potterovi...
Takže jdeme na to:
1) Co řekl Frank, když se dozvěděl, že je Phoebe těhotná?
2) Jak dlouhý dopis napsala Rachel Rossovi?
3) Které knihy se Joey nejvíc bojí a co dělá, aby se před ní ochránil?
4) Co se přihodilo Rossovi, když začal učit na NYU?
5) Jaký sport hraje Richard s Moničiným otcem?
6) Jak se jmenují sestry Rachel?
7) Jak se Phoebe seznámila se svým posledním manželem?
Co jedli Ross a Carol ten večer, co se poprvé milovali?
9) Proč koupil Rachel její otec plachetnici?
10) S kým se Monica poprvé v životě líbala?
11) Jaké jídlo nejí Chandler a proč?
12) Co se stalo na pláži, když jeli na víkend k moři?
13) Jaké jsou dvě (rozdílné) Moničiny vlastnosti, kterými občas vytáčí své okolí?
14) Co si přinesl Ross do kavárny, když bral Diazepam?
15) Čeho se Chandler bál, když Monice a Rachel umřel soused, a proč?
16) Proč Phoebe nechodí k zubaři?
17) Jak se jmenoval prací prášek, kterým Rachel poprvé prala, a jak ho okomentoval Ross?
18) Co udělal Joey, když při výjezdu s poldou bouchnul výfuk a všichni si mysleli, že je to výstřel?
19) Proč Rossovi rodiče nemají rádi Chandlera?
20) Co si Joey myslí o dobrých skutcích?
Bonus: Čím se Chandler živí?
Bonus 2: Vyjmenujte slavné osobnosti, které se objevily v Přátelích ve vedlejších rolích.
Jsem zvědavý na vaše odpovědi, pište je prosím do spoileru...
Takže jdeme na to:
1) Co řekl Frank, když se dozvěděl, že je Phoebe těhotná?
2) Jak dlouhý dopis napsala Rachel Rossovi?
3) Které knihy se Joey nejvíc bojí a co dělá, aby se před ní ochránil?
4) Co se přihodilo Rossovi, když začal učit na NYU?
5) Jaký sport hraje Richard s Moničiným otcem?
6) Jak se jmenují sestry Rachel?
7) Jak se Phoebe seznámila se svým posledním manželem?
Co jedli Ross a Carol ten večer, co se poprvé milovali?
9) Proč koupil Rachel její otec plachetnici?
10) S kým se Monica poprvé v životě líbala?
11) Jaké jídlo nejí Chandler a proč?
12) Co se stalo na pláži, když jeli na víkend k moři?
13) Jaké jsou dvě (rozdílné) Moničiny vlastnosti, kterými občas vytáčí své okolí?
14) Co si přinesl Ross do kavárny, když bral Diazepam?
15) Čeho se Chandler bál, když Monice a Rachel umřel soused, a proč?
16) Proč Phoebe nechodí k zubaři?
17) Jak se jmenoval prací prášek, kterým Rachel poprvé prala, a jak ho okomentoval Ross?
18) Co udělal Joey, když při výjezdu s poldou bouchnul výfuk a všichni si mysleli, že je to výstřel?
19) Proč Rossovi rodiče nemají rádi Chandlera?
20) Co si Joey myslí o dobrých skutcích?
Bonus: Čím se Chandler živí?
Bonus 2: Vyjmenujte slavné osobnosti, které se objevily v Přátelích ve vedlejších rolích.
Jsem zvědavý na vaše odpovědi, pište je prosím do spoileru...
- kód:
[spoiler]vaše odpovědi[/spoiler]
- správné odpovědi:
- 1) "Moje sestra bude mít mý dítě!"
2) Plných 18 stránek... Popsaných z obou stran!!!
3) Shining od Stephena Kinga. V české verzi Přátel to bylo přeloženo jako Záře, kniha ale u nás oficiálně vyšla jako Osvícení. Joey ji schovával do mrazáku...
4) Když viděl své posluchače, znervózněl a začal mluvit s cizím přízvukem.
5) Basketbal.
6) Jill a Amy.
7) Phoebe s Joeym se dohodli, že si navzájem dohodí někoho ze svých přátel. Joey na to ale zapomněl a když se ho Phoebe zeptala, jestli už jí někoho našel, zalhal jí, že svého kámoše Mika. Žádného Mika ale neznal, tak šel do kavárny a začal volat "Miku! Miku!". Odpověděl mu Phoebin budoucí Mike, domluvil se s Joeym, že na to rande přijde, a bylo to...
Nektarinky.
9) Protože ji chtěl rozptýlit, onemocněl jí poník...
10) S Rossem (byla tma, Ross si myslel, že líbá Rachel, Monica si nemyslela nic a byla ráda, že ji někdo líbá).
11) Chandler nejí sváteční jídlo na Díkůvzdání (nadívaný krocan), protože když byl malý, rodiče mu přímo u této sváteční večeře oznámili, že se rozvádějí, a jeho to hrozně poznamenalo. Jak říká: "Sváteční jídlo si nevychutnáš, když se ti pořád vrací..."
12) Monicu žahla do nohy medúza a Chandler jí tu ránu počůral, protože moč tlumí bolest. Monice samotné to totiž "nešlo nasměrovat" a i když se Joey nabídl, nedokázal to.
13) Pořádkumilovnost a soutěživost.
14) Cukrovou vatu.
15) Že stejně jako ten soused zůstane do smrti sám a "umře jako poustevník". Ten jejich soused byl totiž zamlada stejně jako Chandler oblíbený, vtipálek, třídní klaun, měli i podobné zájmy, ale ve stáří se z něj stal starý bručoun. Stejní byli i co se týče žen, oba velmi kritičtí a nároční. Chandler se po téhle zkušenosti rozhodl změnit, aby nedopadl stejně jako on.
16) Protože kdykoli je na zubařském křesle, někdo z jejích známých umře...
17) Überweiss. Je německý, tudíž echt kvalitní!
18) Vypadl mu z rukou sendvič, tak se pro něj sehnul. Vypadalo to ale tak, že chtěl svým tělem chránit Rosse, a Chandler na něj byl pak naštvaný, že nechránil jeho.
19) Protože když byl Ross mladý, načapali ho v pokoji, jak kouří trávu, a Ross to svedl na Chandlera s tím, že utekl oknem.
20) Že neexistuje žádný dobrý skutek, který by nebyl sobecký - tedy žádný dobrý skutek, kdy by nás, ať už z jakéhokoli důvodu, netěšilo, že jsme ho vykonali...
Bonus: Statistické faktorování a rekonfigurace dat. Později reklama.
Bonus 2: Alec Baldwin, Brad Pitt, Susan Sarandon, Reese Witherspoon, Christine Applegate, Dany de Vito, Elliot Gould, Jean-Claude van Damme, Julia Roberts, Hank Azaria, Paul Rudd, Bruce Willis, Tom Selleck, Ralph Lauren, Hugh Laurie, Ben Stiller a další
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak jdu na to, ale budu za blbečka, u hodně si nejsem jistá a u některých mě napadaly asociace z jiných seriálů/filmů a někde jsem si jen tak tipla, tak snad jsem se aspoň někde trefila .
- Spoiler:
- 1. Tuším, že zařval: "Jo! Moje sestra bude mít moje dítě!"
2. Rozepisovala se na celých osmnácti stranách. FRONT AND BACK
3. Osvícení/Záře - prostě Shining od Kinga. Dává ji do mrazáku. Nakonec to samé udělal i s knihou Malé ženy, když mu Rachel vyspoilerovala, že Beth umře .
4. Mlůvíl proklátě úšásným přízvůkém .
5. Golf?
6. Jill a tu druhou nevím. Prostě Christina Applegate a Reese Witherspoon . Můžu si tipnout, tak můj tip je... eh... Elisabeth, třeba .
7. TOHLE JE NEJVĚTŠÍ TRAPAS! Mike je moje nejoblíbenější postava a já mám prostě OKNO! Neuvěřitelné, neomluvitelné... . Tak už vím, no, seznámil je Joey, když Pheebs slíbil rande s "Mikem" a tohle byl jediný Mike, kterého sehnal .
8. Tak to nevím, úplně vidím Rosse, jak to říká, ale nevzpomenu si... Křupky?
9. Tak teď nevím... vím, že to tam bylo řečeno, ale fakt si netuším. Asi aby nemyslela na kluky, neee?
10. S Rossem
11. Jídlo typické pro den Díkůvzdání. Kvůli své tatínkovi a své mamince, kteří se rozvedli, protože táta raději spal s jejich sluhou než s ní . (řekli mu to na Díkůvzdání)
12. NIC! O tom, co se stalo se NEMLUVÍ! (Chandler počůral Monice nohu, když ji žahla medúza )
13. Uklízení a vždycky musí vyhrát a být první a nejlepší .
14. Hehe... nevím, nevzpomenu si.
15. Že dopadne stejně jako on (starý, svobodný, opuštěný, protivný). Dostal depku, když zjistil, že v mládí byl ten soused, jehož jméno neumím napsat (), úplně stejný, jako Chandler.
16. Protože vždycky, když je u zubaře, tak někdo umře.
17. Netuším
18. Tu scénu mám před očima, ale je rozmázlá... tady taky nevím .
19. Protože Ross na něj hodil všecko, na co mu rodiče přišli (tráva atd.). Měli ho za úchyla. Ve skutečnosti byl ten hajzlík Ross .
20. Jsou sobecké. (resp. lidi je dělají ze sobeckých důvodů).
Bonus1: JE PŘENAŠEČ! .. Dělám si srandu . Vím, že teda měl v průběhu seriálu 2 posty. Ten první bylo něco s daty a to druhé něco s reklamou .
Bonus2: Bruce Willis, Christina Applegate, Reese Witherspoon, Jean Claude van Damme, Ben Stiller, Julia Roberts, Ralph Lauren, Tom Selleck, Brad Pitt, Jennifer Coolidge, možná Lucy Liu, ale to si nejsem jistá (ale v Joeym hrála určitě ). A jelikož je David Arquette Courtneyn manžel, tak řeknu, že tam taky hrál, ale to je jen dedukce . Jo a ještě tam hrála taková ta "nejslavnější máma seriálových a filmových hrdinů" (Petera Petrelliho z Heroes, Teda Mosbyho z HIMYM atd.)... no, IMDb říká, že je to Cristine Rose, ale sama bych jméno nevěděla. Ale ksicht a filmografii jo .
A bonusovou otázku uzavírám tímto obrázkem :
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 23 Jul 2011, 21:36, celkově upraveno 1 krát
- Spoiler:
1) Moje sestra čeká mý dítě!
2) 16 stránek (popsaných z obou stran)
3) Záře od Stephena Kinga, dává ji do mražáku
4) Začal mluvit s přízvukem
5) Basketbal
6) Jill a Amy
7) Seznámil je Joey na dvojrande
Nektarinky
9) Onemocněl jí poník
10) S Rossem
11) Sváteční, rodiče mu o díkůvzdání řekli, že se rozvádějí
12) Moniku žahla medůza a Joey jí to počůral
13) Perfekcionizmus/puntičkářství a druhá mě nenapadá (leda to rozdělit na chorobnou pořádkumilovnost a nechuť prohrávat)
14) Cukrovou vatu
15) Že umře sám, protože jeho dosavadní život se shodoval s panem Hacklesem
16) Protože vždy někdo umře
17) tak tohle fakt nevím
18) Vrhl se chránit Rosse (ve skutečnosti zachraňoval sendvič s masovými kuličkami)
19) Protože dával Rossovi kouřit trávu (resp. to na něho Ross hodil)
20) Že neexistují - jsou všechny sobecké
Bonus: Nejdřív Statistickým faktorováním a analýzou dat, pak dělá v reklamě
Bonus 2: Tak těch je kupa, napadají mě Bruce Willis, Sean Penn, Julia Roberts, Ben Stiler, Robin Williams, Reese Witherspoon, Alec Baldwin, Brad Pitt, Jean Claude Van Damme, Christina Applegate, Susan Sarandon, George Clooney, Gary Oldman, Tom Selleck, Hank Azaria a na další si asi teďka hnedka nevzpomenu (třeba na herečku, co hrála Rossovu sexy sestřenku, co vypadá jako teta Marylin :-) )
Ha! Myslím, že v odpovědích máš chybu:
- Spoiler:
- Uberweiss si myslím přinesl Ross, aby netrapasil s Hebkým králíčkem, nebo něčím podobným
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 41
Bodů : 41
Věk : 37
Zirael: Není to chyba, sice ho přines Ross, ale prali s ním oba. Ale jinak máš hodně dobré skóre: 2 je napůl špatně, 7 málo podrobné, takhle bych to asi neuznal, 13 máš víceméně dobře, 17 chybí, bonus je nepřesně, ostatní jsou všechny správně. Bonus 2 máš lepší než já, ale znám všechny, cos napsala.
Koli: Taky docela dobrý výsledek. 5 je špatně, 6 napůl , 8, 9 špatně, 11 málo podrobné (chybí tam zásadní informace, o které jsem ti už psal na ICQ), 14, 17, 18 chybí, 19 je trochu přehnané , bonus nepřesný, bonus 2 má jednu chybu, ale tu jsi přímo označila sama, takže ok. Zbytek je správně.
Koli: Taky docela dobrý výsledek. 5 je špatně, 6 napůl , 8, 9 špatně, 11 málo podrobné (chybí tam zásadní informace, o které jsem ti už psal na ICQ), 14, 17, 18 chybí, 19 je trochu přehnané , bonus nepřesný, bonus 2 má jednu chybu, ale tu jsi přímo označila sama, takže ok. Zbytek je správně.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Njn, 7 se mi nechtěla rozepisovat, uznávám :-) . A u 13 se mi vybavil
Jinak se těším na toho Harryho Pottera, tam se mě snažil nachytat už bratr a povedlo se mu to až po asi dvou hodinách otázkou, jakou kletbu chtěl poradit Sirius Harrymu proti drakovi (chtěl slyšet přesně to zaklínadlo, ne co dělá). :-)
- Spoiler:
- Joey a jeho "kdybych musel, počůral bych kohokoliv z vás"
Jinak se těším na toho Harryho Pottera, tam se mě snažil nachytat už bratr a povedlo se mu to až po asi dvou hodinách otázkou, jakou kletbu chtěl poradit Sirius Harrymu proti drakovi (chtěl slyšet přesně to zaklínadlo, ne co dělá). :-)
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
K HP: Ta tam nebude, taky to nevím...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Já už jo, je to Conjunctivitus :-)
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
Jo, napadlo mě to před půl minutou... Sice ne přímo zaklínadlo, ale aspoň jsem si vzpomněl, že oslepující kouzlo. Conjunctivitus bych ale do dvou minut odvodil taky, protože to znamená zánět spojivek.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
To jsou ty výhody těch, co vládnou latinou. :-)
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
Jo. Rozumím každé kletbě a zaklínadlu, co je v HP použito. Ale latinu jsem nikdy nestudoval, jen francouzštinu, i když ta z latiny vznikla. Latinu jako takovou znám pouze z různých slavných výroků a počítačových her s hádankama. Každopádně je to krásný jazyk...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Vzhledem k tomu, že už je minimálně první série k nalezení v 720p celá - nevíte jestli se už někdo zabýval napasováním dabingu, nebo titulky?
ludvik- Počet příspěvků : 33
Bodů : 39
Datum registrace : 04. 02. 11
Určitě jsou s českým dabingem první tři HD série.
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
Prečo vlastne Priatelia skončili? Slabá sledovanosť? Alebo to už hercov nebavilo? Lebo podľa mňa kvalita sérií je dosť vyrovnaná, tak neviem
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Skončili v nejlepším. Nemělo cenu dělat další série, protože lepší už by nebyly. A 10 let... to je dost.
ja by som chcel aj ďalšie série momentálne som začal pozerať Joeyho, ale akosi to nie je ono
Joey je taky dobrý a jsou tam Jennifer Coolidge a Lucy Liu. Ale ten narozdíl od Přátel není moc dobře ukončený (končí podle mě předčasně druhou sérií). Každopádně Přátelé skončili perfektně a myslím, že udělali jen dobře. A je to můj nejlepší seriál na světě, strávil jsem u něj celé své mládí, na gymplu jsem každé úterý večer koukal na Simpsony a Friends a když jsem nemohl, tak jsem si to nahrával na video (internetové stahování neexistovalo a počítače s procesorama kolem 200 Mhz by film ani nedokázaly přehrát ).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
to akože na českej televízii chodila len jedna epizóda týždenne? ja sa pamätám že na Markíze to chodilo každý deň o 19.30 kruté no.Ďasík napsal:Joey je taky dobrý a jsou tam Jennifer Coolidge a Lucy Liu. Ale ten narozdíl od Přátel není moc dobře ukončený (končí podle mě předčasně druhou sérií). Každopádně Přátelé skončili perfektně a myslím, že udělali jen dobře. A je to můj nejlepší seriál na světě, strávil jsem u něj celé své mládí, na gymplu jsem každé úterý večer koukal na Simpsony a Friends a když jsem nemohl, tak jsem si to nahrával na video (internetové stahování neexistovalo a počítače s procesorama kolem 200 Mhz by film ani nedokázaly přehrát ).
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 6 z 7
Povolení tohoto fóra: