Přítel a TBBT
+9
Kolikokoli
Cartman182
BillieJean
R&omize
tx
minnie
baal666
NoMouse
Frosty4ever
13 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Přítel a TBBT
Ahoj, mému příteli se nelíbí bbt v originále, ale jen v češtině a to já naopak nesnáším, mám se s ním rozejít?
Naposledy upravil Frosty4ever dne Tue 08 Mar 2011, 21:58, celkově upraveno 1 krát
Frosty4ever- Počet příspěvků : 7
Bodů : 9
Reputace : 0
Datum registrace : 25. 09. 10
Re: Přítel a TBBT
Tyjo, to je dotaz...
A jenom pro ujištění, nesnášíš TBBT nebo TBBT v češtině?
No rozchod bych viděl až jako krajní možnost, do té doby mu to můžeš co nejvíc pouštět v originále, aby viděl že dabing je s originálem nesrovnatelný a ubírá seriálu kouzlo i vtipnost (a dabované verze vypínat nebo ho zabavit nějak jinak ).
A jenom pro ujištění, nesnášíš TBBT nebo TBBT v češtině?
No rozchod bych viděl až jako krajní možnost, do té doby mu to můžeš co nejvíc pouštět v originále, aby viděl že dabing je s originálem nesrovnatelný a ubírá seriálu kouzlo i vtipnost (a dabované verze vypínat nebo ho zabavit nějak jinak ).
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Já bych navrhoval využít to, co zdárně využil Sheldon a sice úpravu chování pomocí odměn(čokoláda, sex...), když udělá něco podle tvých představ nebo naopak například slabé elektrické šoky, když udělá něco špatně
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
jako jak? nechápu..NoMouse napsal:...nebo ho zabavit nějak jinak
jinak jsem nevěděla že jste si tady na foru už otevřeli i partnerskou poradnu.. ale je fakt, že ty přestávky mezi epizodama se musí nějak vyplnit..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Frosty4ever napsal:Ahoj, mému příteli se nelíbí bbt v originále, ale jen v češtině a to já naopak nesnáším, mám se s ním rozejít?
To jsem nečekal, že se tady objeví partnerská poradna
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
No to už nechávám na ní, čím ho zabaví, aby se na dabovanou verzi nemohl dívat. Něco například nakousl baal666.minnie napsal:jako jak? nechápu..NoMouse napsal:...nebo ho zabavit nějak jinak
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Sex
Pokud se nemýlím, tak "zabavit jinak" je typický eufemismus pro sex... NoMouse a baala to očividně taky napadlo...minnie napsal:jako jak? nechápu..NoMouse napsal:...nebo ho zabavit nějak jinak
jinak jsem nevěděla že jste si tady na foru už otevřeli i partnerskou poradnu.. ale je fakt, že ty přestávky mezi epizodama se musí nějak vyplnit..
Bože, bože,
Kolik ti je ? 13-15 ? odpovídalo by to nato, rozcházet se kvůli takové blbosti jako seriál:D připomíná mi to ty holčičky z FB, který začnou s někým chodit, jenom protože je přihlášenej často jako ona
Kolik ti je ? 13-15 ? odpovídalo by to nato, rozcházet se kvůli takové blbosti jako seriál:D připomíná mi to ty holčičky z FB, který začnou s někým chodit, jenom protože je přihlášenej často jako ona
Cartman182- Počet příspěvků : 15
Bodů : 19
Datum registrace : 15. 03. 11
Psychobláboly...
Když za tebe důležité věci dělají ostatní, nepovažuješ za důležité vybírat podle důležitých faktorů, pro tebe jsou pak "důležité" úplně jiné... Je to smutné, ale je to tak...
Cartman182: já jsem třeba přepokládal, že je to víceméně vtip...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Je to sice možný, ale v dnešní době nevíš nic a čeho jsou mladí schopniNoMouse napsal:Cartman182: já jsem třeba přepokládal, že je to víceméně vtip...
Cartman182- Počet příspěvků : 15
Bodů : 19
Datum registrace : 15. 03. 11
Cartman182 napsal:Bože, bože,
Jak že to není důležité? To je naprosto zásadní! Jak myslíš, že budou pak vychovávat děti? Nemůžou je nechat, ať se rozhodnou samy, jsou to přece děti!
Kolikokoli: WIN!
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse: Taky jsem to bral spis jako narazku na bravicko
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Zatím to nedopadlo nijak, pořád jsme spolu... ale dřív nebo později to příjde až potkám svého prince o kterém vím že už na mě čeká A je to důležité... ti co se na TBBT dívaj s českým dabingem nemaj vkus -> pro mě neakceptovatelný genetický materiál... jak s ním můžu strávit zbytek života a mít děti? to je nemožné...
to frosty4ever: ležím pod stolem....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
Pokud nejsi chlupatý tlustý chlap, tak se ozvi, až to bude na pořadu dne :-)
Frosty4ever napsal:ti co se na TBBT dívaj s českým dabingem nemaj vkus -> pro mě neakceptovatelný genetický materiál... jak s ním můžu strávit zbytek života a mít děti?
ludvik- Počet příspěvků : 33
Bodů : 39
Datum registrace : 04. 02. 11
Heh, seznamka?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ještě by to chtělo nějakýho profi dohazovače.....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
ROFL, preji hodne stesti pokud nejsi schopna u pritele prezit takovou drobnost tak pomerne lituji tveho dalsiho pritele.
Vztahy jsou mimo jine o toleranci, pokud nejsi schopna tolerovat takovou prkotinu tak si myslim, ze by ses mela zamyslet nad tim co je ve vztahu dulezite.
Vztahy jsou mimo jine o toleranci, pokud nejsi schopna tolerovat takovou prkotinu tak si myslim, ze by ses mela zamyslet nad tim co je ve vztahu dulezite.
bobosus- Počet příspěvků : 17
Bodů : 18
Datum registrace : 13. 11. 10
já bych to taky netolerovala když se mnou chce být, tak mě bude poslouchat a líbit se mu bude jen to co já řeknu
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
minnie napsal:já bych to taky netolerovala když se mnou chce být, tak mě bude poslouchat a líbit se mu bude jen to co já řeknu
To díky teda... moje bývalka uměla jen německy a já koukal na TBBT bez titulků, takže můžeš hádat, jak to asi vypadalo
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
minnie napsal:já bych to taky netolerovala když se mnou chce být, tak mě bude poslouchat a líbit se mu bude jen to co já řeknu
Děkuju... Aspoň někdo chápe soužení mé ikdyž všem ostatním je to u p***le. Říkala jsem si že bych ho ještě donutila kouřit doutníky a jezdit na tříkolce. Co myslíte?
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Hry v TBBT
» TBBT (a herci) v TV
» Český dabing
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» Kto vám v TBBT chýba?
» TBBT (a herci) v TV