Hry v TBBT
4 posters
Strana 1 z 1
Hry v TBBT
Ahoj, zajímalo by mě co v TBBT hrají za hru, konkrétně byla v díle s04e22 a i v jednom díle první nebo druhé série (nepamatuju si označení, jen vím, že howard řekl, že už půl hodiny nejde internet). Jsou to ty dřevěné špalíčky které vytahávají ze spodu a dávají je na vrch. Díky za odpověď
majmo- Počet příspěvků : 2
Bodů : 4
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 05. 11
Re: Hry v TBBT
Dnešní díl jsem ještě neviděl, ale myslíš tohle? http://en.wikipedia.org/wiki/Jenga
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Přesně tohle, díky
majmo- Počet příspěvků : 2
Bodů : 4
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 05. 11
to mě spíš zajímá, jestli neexistuje něco hooodně podobného tomu simulátoru řízení auta, co měl Sheldon od Howarda...
To asi ne... :)
No vzhledem k tomu, že si to Howard "půjčil" ze svých oblíbených tajných zdrojů a ani nám na kameru neukázali ty reálné reálie, tak silně pochybuji...KRtek napsal:to mě spíš zajímá, jestli neexistuje něco hooodně podobného tomu simulátoru řízení auta, co měl Sheldon od Howarda...
no to je mi jasný, že jim tam neběžel žádný reálný software ale spíš mě zajímá, jestli nevíte někdo o nějakém dobrém simulátoru řízení...
No pár let nazpět jsem snad slyšel, že v japonských(?) autoškolách používají Gran Turismo 5 , jestli si to dobře pamatuju a jestli je to pravda (a nehrál jsem ho)...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Similar topics
» Knihy o TBBT
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» www.TBBT.cz