Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 31 z 40
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
Jasně že novým.
A první řadu, no... uvidím
A první řadu, no... uvidím
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
bodomkes: Na samotné maturitě to bylo jedno. Ti, co byli hotoví, už někde chlastali, ti, co to teprve čekalo, šprtali a těm, co tam byli se mnou, to bylo fuk, i když jsem dostal relativně lehké téma - Česká republika. Takže na maturitě ne, ale měl jsem jednou asi 5 minut dlouhou ukázku, jak by to asi vypadalo na anglické konverzaci, když jsme ve skupinkách dělali takové ty scénky. Měl to být support line, tak jsem se chopil šance. Kripkeho jsem po pravdě ani nezkoušel. Jo a na téma Svátky jsem měl naučenou Sheldonovu přednášku o Saturnáliích, papírek s tou přednáškou mám pořád v dokladovce.
Koli: Jo, skotský přívuk je bájo. Z poslední doby se mi líbí hlavně přízvuk Carlylea z SGU, Craig Ferguson má taky parádní.
Koli: Jo, skotský přívuk je bájo. Z poslední doby se mi líbí hlavně přízvuk Carlylea z SGU, Craig Ferguson má taky parádní.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Jo, dr. Rush má skvělý přízvuk.
V souvislosti s tím si neodpustím: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/muz-ktery-obesel-svet kdyby to snad někdo ještě neviděl
V souvislosti s tím si neodpustím: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/muz-ktery-obesel-svet kdyby to snad někdo ještě neviděl
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jé, zrovna nejoblíbenější postava z nejoblíbenějšího seriálu.NoMouse napsal:Jo, dr. Rush má skvělý přízvuk.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Hezké video, i když whiskey nepiju, pěkně natočené, nechtěl bych se ke konci přeřeknout. Navíc tady mám pocit, že jako mnoho dalších skotských herců si dává na výslovnost mnohem menší pozor a zní to ještě o stupeň líp.
A když už mluvíme o SGU, viděli jste poslední díl? Jak se vám líbil, co si o něm myslíte?
A když už mluvíme o SGU, viděli jste poslední díl? Jak se vám líbil, co si o něm myslíte?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, před chvilkou jsem na něj dokoukal. Díl super (stejně jako většina z těch posledních), strašně mě štve, že to skončilo. Ale na druhou stranu jsem čekal, že se to utne v horší moment, tady to skoro vypadá, že ten konec přecejenom ještě trochu přetočili, bylo to zakončené (i když pořád nezakončené) velice pěkně a dojemně...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Spoilerujete! Já to ještě neviděl, čeká mě posledních 5, jenže problém je, že když to začnu sledovat, nedokážu pak přestat, takže čekám, kdy budu mít den, co můžu prožít s SGU a pak se dostávat z toho, že to skončilo.
Pohlaví :
Spoileru jsem se snažil vyhnout. Konstatování, že byl ten konec pěkný, snad tolik nevadí, možná spíš naopak, máš se na co těšit.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No právě, mám se na co těšit, teď mě to bude lákat. Btw, spoiler byl…ani nevím co, je pozdě.NoMouse napsal:Spoileru jsem se snažil vyhnout. Konstatování, že byl ten konec pěkný, snad tolik nevadí, možná spíš naopak, máš se na co těšit.
Pohlaví :
Ukončili to opravdu hezky, čekal jsem, že to bude prostě jako když Nova dlouhá léta vysílala Hvězdnou bránu jen do 6. řady.
- Irwain nekoukat:
- Takhle, když uložili posádku do stáze na 3 roky si vlastně koupili čas, aby třeba nějaká televize změnila názor a mohli natočit aspoň závěrečnou minisérii, i když tomu nevěřím, ale kažpodádně musím ocenit jejich vynalézavost v tomhle ohledu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
MartyCZ: Takže sis skutečně změnil ikonku, aby seděla k tričku, co sis chtěl původně vzít na sraz.. Ale teď už se nemusíme na nic ptát, když máme odpověď na všechno...
To je jen tričko, mám ještě spoustu věcí, které si tam chci vzít.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
No, ze srazu pojedu rovnou domů, takže s sebou budu mít všechny svoje tašky, takže jo, v podstatě máš pravdu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já si chtěla koupit fez. Fezy jsou cool. Bohužel jsem je nemohla v žádném obchodě najít :/
Wikipedie Ti vzkazuje, ať si zajedeš do Strakonic. ...Trošku z ruky, uznávám... ale tak..kdyby ses třeba do pátku hodně nudila... XD
No, oni fezy prodávají i blíž (někde v Ostravě, Prostějově atd.), ale furt je to z ruky. Chtělo by to něco v Brně .
No hlavně prosím tě, nenos mop.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já se v tom nějak ztrácím... XD Mop? Místo paruky či co?
Nebo by se chtěla zapojit do uklízení v hospodě, aby dostala Kolu zdarma? Jako praktické to docela je, ale představit si to moc nedokážu..
A Koli, Ostrava není tak z ruky... a jestli jim už vyrostla tráva, tak se zajeď podívat rovnou na Novou radnici... mají to tam moc hezké ^^ (i když to nezní logicky, neřešte XD)
Nebo by se chtěla zapojit do uklízení v hospodě, aby dostala Kolu zdarma? Jako praktické to docela je, ale představit si to moc nedokážu..
A Koli, Ostrava není tak z ruky... a jestli jim už vyrostla tráva, tak se zajeď podívat rovnou na Novou radnici... mají to tam moc hezké ^^ (i když to nezní logicky, neřešte XD)
Sákra, a ten jsem si zrovna chtěla vzít . Ach jo, tak nakonec tam budu jediný outsider bez doplňku. Že já si určitě nakonec vezmu ten kostým Daleka
bodomkes:
bodomkes:
co je fez? znám jen pez, ale na to jste tady všichni asi moc mladí
jinak jsem se rozhodla, kuřátka, že se na vás asi dojdu přece jen v pátek podívat.. jedu k rodičům na divkoý východ, tak si přece jen udělám v brně zastávku.. to si nemůžu nechat ujít přece
jinak jsem se rozhodla, kuřátka, že se na vás asi dojdu přece jen v pátek podívat.. jedu k rodičům na divkoý východ, tak si přece jen udělám v brně zastávku.. to si nemůžu nechat ujít přece
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Viz obrázek od Kolikokoli. To, co má Doktor na hlavě. No vidíš, a to bylo pořád řečí, že nemůže přijet.
Naposledy upravil MartyCZ dne Wed 11 May 2011, 18:24, celkově upraveno 1 krát
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed