Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
Ja chci novej diiiiiil :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
bodomkes: Dneska jsem viděl v menze nějakou slečnu Tobě podobnou, hrozně moc podobnou.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Já mám dvojnici..?? I R&y říkal, že mu připomínám kolegyni... achjó, já fakt chci být originál!
Neboj, jsi. Ta slečna, co jsem viděl, se od Tebe na první pohled lišila v detailech. Například Tvoje vlasy jsou hezčí. A neměla modré oči.
Pohlaví :
Jo, tak to já jsem zase včera viděl Bernadette...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Originál
Ty máš tu smůlu, že máš kompletně jeden z těch tuctových vzhledů lišící se až v detailech. Ale i kdyby nakrásně běhal po světě tvůj klon, o kterém bys nevěděla, stejnou osobnost mít prostě nemůže, takže budeš originál vždycky, nemusíš si kvůli tomu nějak rádoby originálně ohyzdit vzhled jen proto, aby tě každý poznal na dva kiláky, pokud tě náhodou takové šílené myšlenky napadají (proč to vlastně píšu, vstadil bych se, že TEBE by taková volovina v životě nenapadla)... A jestli to chceš brát jako lichotku, když už jsem tě na začatku označil za "klona" a "tuctovku", tak můžeš, i když je to prostě nezvratný fakt sedící na každého z nás... (I já mám prý minimálně jednoho klona... )bodomkes napsal: Já mám dvojnici..?? I R&y říkal, že mu připomínám kolegyni... achjó, já fakt chci být originál!
PS: Ještě jsem si uvědomil, že mám vlastně fotku té bývalé kolegyně, tak ti ji někdy ukážu, ať mi můžeš ty ukázat rozdíly, které nevidím...
Jo, já jsem přesně ten typ, co se musí za každou cenu vnějškem odlišovat. Příště mě čekejte ve skafandru s motýlkem a dredami na hlavě.. (sarcasm)
Kdepak, forma, forma a zase forma. Na tu mě moc neužije.
Super, na příští sraz ber fotku. Jsem zvědavá, jak moc je podobná! xD
A aby nezůstalo jen u mne, teď jsem v Intersparu potkala dvojnici minnie. Ale tahle se vytrvale mračila, tak mi bylo jasné, že to není originál.
Irwaine, o,děkuji. Umíš to hezky napravit. Btw jsem ráda, že jsem se kdysi opravila, že Tě nechci označit za nevšímavého. Všiml sis modrých očí, restekp!
Kdepak, forma, forma a zase forma. Na tu mě moc neužije.
Super, na příští sraz ber fotku. Jsem zvědavá, jak moc je podobná! xD
A aby nezůstalo jen u mne, teď jsem v Intersparu potkala dvojnici minnie. Ale tahle se vytrvale mračila, tak mi bylo jasné, že to není originál.
Irwaine, o,děkuji. Umíš to hezky napravit. Btw jsem ráda, že jsem se kdysi opravila, že Tě nechci označit za nevšímavého. Všiml sis modrých očí, restekp!
bodomkes: jo to si vem! Skafandry a motýlky jsou cool... co jsem tak slyšela . Já moc dvojníků nepotkávám, ale jednou jsem viděla Maria .
Ani si nepamatuji, že jsi mě označila za nevšímavého. Ale teď jsem si všiml hezkého překlepu ve slově respekt. Btw, očí si nešlo nevšimnout. Jinak, pochybuji, že Tvoje dvojnice z menzy by hrála 3D piškvorky nebo jela RT6tou. Jak už tu bylo zmíněno, važ si předností osobnosti, kterých máš jistě plno.bodomkes napsal:Irwaine, o,děkuji. Umíš to hezky napravit. Btw jsem ráda, že jsem se kdysi opravila, že Tě nechci označit za nevšímavého. Všiml sis modrých očí, restekp!
Pohlaví :
Neoznačila, ale Ty jsi to tak pochopil, proto jsem to tehdá upřesnila. Nevermind.
To nebyl překlep. Proto to bylo kurzívou. (Jak to dělají kluci v titulcích ;D) Copak nikdo neviděl Ali G? (Kromě Ďasíka, tuším, kterého jsem to tu viděla také použít.)
Koli: Tak to mě děsí, že někde v Brně žije Mario Ale montérky asi neměl, že-?
To nebyl překlep. Proto to bylo kurzívou. (Jak to dělají kluci v titulcích ;D) Copak nikdo neviděl Ali G? (Kromě Ďasíka, tuším, kterého jsem to tu viděla také použít.)
Koli: Tak to mě děsí, že někde v Brně žije Mario Ale montérky asi neměl, že-?
Já byl dokonce první, kdo ho tu citoval. R-E-S-T-E-C-P [ristek-p] rulez! To je prostě úžasná hláška.bodomkes napsal:Copak nikdo neviděl Ali G? (Kromě Ďasíka, tuším, kterého jsem to tu viděla také použít.)
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Aha, Ty myslíš tamto. No, asi jsem to pochopil blbě, už si to nepamatuju. To je jedno.
Jo ono to bylo úmyslně… Neviděl.
Když jsme u toho všímání, všimla sis Ty, nebo někdo jiný, něčeho na mně?
OT: Venku prší a je to strašně super. Tomu se říká počasí, ne to peklo, co bylo před tím.
Jo ono to bylo úmyslně… Neviděl.
Když jsme u toho všímání, všimla sis Ty, nebo někdo jiný, něčeho na mně?
OT: Venku prší a je to strašně super. Tomu se říká počasí, ne to peklo, co bylo před tím.
Pohlaví :
Ďasík: JE! Ta scéna je celá skvělá. Tuhle hlášku na sebe vždycky házíme s bráchou. (Kromě téhle ještě všechny z MASHe, ale to už je OT..) Jako napadlo mě to rozpísmenkovat, ale říkala jsem si, že to snad poznáte.
Irwain: V pohodě. Jo, počasí je to dobré pro "indoorovou" zábavu. Ale ven se mi v dešti fakt nechce. A tady už ani neprší, zbyl jenom ten čisťounký vzduch po dešti, který nadšeně fetuju.
Něčeho? Něčeho konkrétního? Jistě, u každého jsem si všimla spoustu věcí, ale u nikoho bych netipla barvu očí například.. (Tu si zapamtuju většinou až když člověka nakreslím.. XD)
Irwain: V pohodě. Jo, počasí je to dobré pro "indoorovou" zábavu. Ale ven se mi v dešti fakt nechce. A tady už ani neprší, zbyl jenom ten čisťounký vzduch po dešti, který nadšeně fetuju.
Něčeho? Něčeho konkrétního? Jistě, u každého jsem si všimla spoustu věcí, ale u nikoho bych netipla barvu očí například.. (Tu si zapamtuju většinou až když člověka nakreslím.. XD)
A já bych i šel ven. Kdyby bylo s kým a hlavně, kdybych pak měl kam dát uschnout věci. Ale chápu, že b se nikomu nechtělo. Btw, v podobným počasí jsem si domů nesl pizzu. Už chápu, proč je víko z kartonu a ne z něčeho lehčího. Vzduch je super, to je fakt. Takový mi mohl být pořád. Vlastně, celé léto by mohlo být takhle.
Čehokoliv. Nemám na mysli nic konkrétního. No dobře, mám ale to je vlastně jedno, jestli to bude tohle, nebo něco jiného. Spíš mi jde o to, jak všímaví jsou ostatní.
Kreslíš lidi? Wow. Osobně raději fotím. Je to…přesnější.
Čehokoliv. Nemám na mysli nic konkrétního. No dobře, mám ale to je vlastně jedno, jestli to bude tohle, nebo něco jiného. Spíš mi jde o to, jak všímaví jsou ostatní.
Kreslíš lidi? Wow. Osobně raději fotím. Je to…přesnější.
Pohlaví :
Trošku off topic, nemá někdo náhodou promítačku na sraz 18.5.?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Bohužel.
Pohlaví :
Na fakultě jich máme hodně... Ale doma žádnou...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Koukám tak na Vřískot 2 a říkám si - "Týjo, ten týpek vypadá úplně jako Foreman!" A pak zjišťuji - on to fakt je Omar Epps
Edit: A promítačku taky nemám
Edit: A promítačku taky nemám
No odšroubovávat 5kg stroj ze stropu asi nebudu Rád bych pomohl ale jedině tak 8mm/Super8 promítačku, kterou člověk odnese.. ale ta by v tomto případě asi moc nepomohlaclif napsal:Trošku off topic, nemá někdo náhodou promítačku na sraz 18.5.?
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
no to věřím
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Sice je to OT (pokud to jde říct ve všeobecném pokecu), ale právě jsem dokoukala díl Přátel 9x06 Mužská chůva a neuvěřitelně mě odrovnal. Viděli jste ho někdo?? Je fakt dokonalý. Nejlepší je ten konec, jak se Ross taky rozpláče XD
cliff: promítačku žel nemám, ale modlím se, ať se někdo nabídne. bylo by to fakt žůžo.
cliff: promítačku žel nemám, ale modlím se, ať se někdo nabídne. bylo by to fakt žůžo.
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: