Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
Supéééér!
Fez: se podívej, co má ten týpek na fotce na hlavě
edit: sakra, Marty rychlejší a ani mi to nenapsalo, že už někdo něco napsal dřív, než já napsala a odeslala to svoje
Fez: se podívej, co má ten týpek na fotce na hlavě
edit: sakra, Marty rychlejší a ani mi to nenapsalo, že už někdo něco napsal dřív, než já napsala a odeslala to svoje
jo takhle, to já nevěděla že ten obrázek se vztahuje k tomu.. jsem poznala jenom mop s tím už jsem se někdy seznámila.. ale nemáme moc dobré vztahy
marty: pořád to má víc proti než pro, ale usoudila jsem, že když turbo rychle proběhnu brnem, dám si s váma pivo nebo dvě, tak se taky až tak nic moc nestane.. jen doufám že všichni dorazí včas abych stihla potkat co nejvíc lidí
marty: pořád to má víc proti než pro, ale usoudila jsem, že když turbo rychle proběhnu brnem, dám si s váma pivo nebo dvě, tak se taky až tak nic moc nestane.. jen doufám že všichni dorazí včas abych stihla potkat co nejvíc lidí
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
jéé! tak to se těšíím!! budeš mít i minniešnice, nebo jak tomu tady někdo říkal ?
rozhodně, jinak byste mě nepoznali, ne?
já totiž nejsem ujetá na podobné blbostičky jako tady ostatní.. ale na naušnice.. to teda
jo, a pozor, je ze mě teď tak trochu zrzka.. pro změnu takže mě možná nepoznají ani ti co už jsem minule viděla
já totiž nejsem ujetá na podobné blbostičky jako tady ostatní.. ale na naušnice.. to teda
jo, a pozor, je ze mě teď tak trochu zrzka.. pro změnu takže mě možná nepoznají ani ti co už jsem minule viděla
minnie- Znamení :
Pohlaví :
minnie napsal:jo, a pozor, je ze mě teď tak trochu zrzka.. pro změnu takže mě možná nepoznají ani ti co už jsem minule viděla
hmmmm zrzka
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
nech si zajít chuť, ty si bereš vlastní zrzku, ne?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
minnie napsal:nech si zajít chuť, ty si bereš vlastní zrzku, ne?
Introverta mezi 40 novych lidi. Neblazni. :-) Navic dneska ma i objektivni duvod jak se tomu vyhnout. Beru brnenskou kamosku.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
A ještě k našemu včerejšímu nedorozumění. Uznávám, že jsem taktéž neměla úplně pravdu, ale ještě před tím je jeden verš:
Zdroj1 Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi.
2 Země byla pustá a prázdná a nad propastnou tůní byla tma. Ale nad vodami vznášel se duch Boží.
Ten den se mnoho lidí mýlilo, že Brňačko?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
O tvé neotřesitelné víře, že v rubrice "Location" v žádném případě není Brno.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Zdravím vás vidím že ste tu všetci fajn típci a som zvedavý či tu je aj niekto zo slovenska
ondrej263- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 07. 03. 11
Věk : 31
Místo : Slovakia Zlaté Moravce
Já měla za to, že jsem tu Slováky už viděla, ale spíš jenom náhodně komentovat epizodu/titulky. Jinak pravidelné přispěvatelé skutečně ne.
A také Tě tu vítám, Ondřeji.
A také Tě tu vítám, Ondřeji.
Co si tak matně pamatuji, tak jsem tu žádný slovensky psaný příspěvek neviděla. Ale je možné, že to byl jeden komentář k nějakému dílu za uherský rok . Ale když dáš "kdo je přítomen" a koukneš se na mapu, tak tam je hodně Slováků.
Trocha sRandy... ;)
ondrej263 napsal:Zdravím vás vidím že ste tu všetci fajn típci a som zvedavý či tu je aj niekto zo slovenska
Kolikokoli napsal:Vítej, nováčku ...
Nepřeháníte to, vy dvě, trochu s tou politickou korektností a Ďasíkovou instruktáží? Slovenské příspěvky se zatím pravidelně objevují pouze u komentářů na hlavní stránce, pokud vím... Tak tedy vítej, ondrej263... A nedělej bordel nebo budeš deportován... (A teď do mě... )bodomkes napsal:... A také Tě tu vítám, Ondřeji.
Naposledy upravil R&omize dne Mon 16 May 2011, 13:52, celkově upraveno 1 krát
Ještě si vzpomínám, že nedávno jeden komentoval v titulkách a nelíbilo se mu nějaké slovo, tak ho navrhnul nahradit jiným, které se ale zase používá jenom na Slovensku. Tak už pak radši nic nepsal.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Ďasík říkal, že máme být k nováčkům milí a laskaví. Pračlovíček sice nenapsal, ale netřeba se nováčkům nevěnovat nebo věnovat, ale stylem jako je na HIMYM fóru, kde se akorát všichni hádají .
NoMouse: to byly ty zlatky/zlaťáky
NoMouse: to byly ty zlatky/zlaťáky
Trocha instruktáže
ondrej263: Mimochodem, tohle ^ je R&omize. Pokud ho budeš citovat, dávej si pozor, jak vidíš, jeho jméno si moc s fórem nerozumí a dělá z něj Rampu McKváka.R&omize napsal:Nepřeháníte to, vy dvě, trochu s tou politickou korektností a Ďasíkovou instruktáží? Slovenské příspěvky se zatím pravidelně objevují pouze u komentářů na hlavní stránce, pokud vím... Tak tedy vítej, ondrej263... A nedělej bordel nebo budeš deportován... (A teď do mě... )
Kujme železo, dokud je žhavé
Naposledy upravil MartyCZ dne Mon 16 May 2011, 13:58, celkově upraveno 1 krát
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, vidiš.Kolikokoli napsal:NoMouse: to byly ty zlatky/zlaťáky
MartyCZ:
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Marty:
A konečně jsem vyřešila záhadu s reputací: V tématech, které jsem založila mám u každého příspěvku "merci". Předtím měl Marty 3 body reputace a když jsem klikla na "merci", tak jich má teď 6. Ale je to jen u témet, které jsem založila já, jinde to není.
A konečně jsem vyřešila záhadu s reputací: V tématech, které jsem založila mám u každého příspěvku "merci". Předtím měl Marty 3 body reputace a když jsem klikla na "merci", tak jich má teď 6. Ale je to jen u témet, které jsem založila já, jinde to není.
Marty: Provokante.
Koli: Ahá, takže jenom ve svém topicu můžeš oceňovat? Tak nám, Koli, přidej. (žertuju)
Koli: Ahá, takže jenom ve svém topicu můžeš oceňovat? Tak nám, Koli, přidej. (žertuju)
Už to mám "vybledlé" a je tam napsané, že už jsem hodnotila (topic already thanked). Tak nevím, asi můžu hodnotit v každém tématu jen jeden příspěvek...
Jo, je to ono, teď jsem v tématu o vlacích klikla na "merci" u r&omizeho a má rázem 3 body reputace.
Jo, je to ono, teď jsem v tématu o vlacích klikla na "merci" u r&omizeho a má rázem 3 body reputace.
Naposledy upravil Kolikokoli dne Mon 16 May 2011, 14:07, celkově upraveno 1 krát
Tak já nevím, ale jak to tak poslouchám, tak mi ta pravidla přijdou dosti náhodná.
EDIT: všimli jste si něčeho typického? nováček nám napsal jeden příspěvek a my to hned okecali pomalu dvěma stranami
EDIT: všimli jste si něčeho typického? nováček nám napsal jeden příspěvek a my to hned okecali pomalu dvěma stranami
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
Strana 32 z 40
Povolení tohoto fóra: