Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 4 z 40
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
Tak Jim Parsons vyhrál i Golden Globe za nejlepšího herce v komedialním serialu bohužel nejlepší serial vyhralo Glee což je uplna blbost
DrNicholasRush- Počet příspěvků : 18
Bodů : 21
Reputace : 3
Datum registrace : 11. 12. 10
Koukam ze The Social Network odnesl co mohl. Skoda ze Jesse nevyhral ve sve kategorii nejlepsiho herce.DrNicholasRush napsal:Tak Jim Parsons vyhrál i Golden Globe za nejlepšího herce v komedialním serialu bohužel nejlepší serial vyhralo Glee což je uplna blbost
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
yossarian napsal:
Tak jsem se koukl na par dilu toho Vlogu a Will je svetec. Vydrzet postuchujiciho RWJ
BNYC je super. Hlavně díly s mysteryguitarmanem a Nicolou . A v každým druhým díle Ray umývá nádobí . A v jednom díle je nahatej . Ale stejně nejlepší díl je ten, kde popisuje "jak jsem s Wilem chytal myš". To je naprosto výborný a je to ještě absurdnější a vtipnější, než ten díl HYMIM, kde chytali "švábomyš"
- kód:
http://www.youtube.com/watch?v=SifGskrY_UY
- kód:
http://www.youtube.com/watch?v=rTGwtDdF7-Y
Dík, na tyhle videa jsem čekal... V poledne jsem to kontroloval, ale ještě na YouTube nebyly. Dám to na úvodní stránku.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Já taky, právě sem se po nich díval a pak se tam objevili
Nevíte někdo, kde by se dala sehnat ta úžasná zrychlená znělka, když šel Jim na podium? Chci ji jako vyzvánění )
Unown- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 29. 10. 10
Tak já hlásím, že s BBT končím. Novej díl mi ležel na disku od pátku, a nějak už jsem nebyl schopnej si to pustit. V hlavě mám všechny ty kraviny, kterejch to asi zase bude plný. Je až moc jinejch seriálů, který jsou kvalitnější a u kterejch nemám chuť vraždit jejich tvůrce za diletanství. Nervy máme jenom jedny.
Mějte se tu hezky, a díky za ty sem tam plodný debaty.
Ještě bych vám teda popřál, abyste občas přemejšleli, čemu se to vlastně tlemíte jak diví. Možná i někdo zjistí, že mezi ním a Průměrnou maminou sledující Ordinaci zase není takovej rozdíl.
Snad objevíte i jiné, kvalitnější seriály a na nějakém conu zdar!
Mějte se tu hezky, a díky za ty sem tam plodný debaty.
Ještě bych vám teda popřál, abyste občas přemejšleli, čemu se to vlastně tlemíte jak diví. Možná i někdo zjistí, že mezi ním a Průměrnou maminou sledující Ordinaci zase není takovej rozdíl.
Snad objevíte i jiné, kvalitnější seriály a na nějakém conu zdar!
Geser- Pohlaví :
Počet příspěvků : 66
Bodů : 72
Datum registrace : 01. 10. 09
Místo : Teplice
Gesere, ty to nějak řešíš, ne? Jistě, jsou seriály, které jsou tisíkrát kvalitnější a lepší (Červený trpaslík, Firefly, Doctor Who) a některé mohou člověku třeba i změnit život (začne se o něco víc zajímat => potká nové lidi atd.), ale srovnávat TBBT s Růžovkou snad nemyslíš vážně . U TBBT mi jde o to, abych se zasmála a to se zatím daří. Navíc, když už to mám takto rozkoukané, tak přeci nebudu končit v půlce (kdybych skončila v 5. sérii Přátel, protože Chandler měl jiného dabéra, tak bych přišla o dalších pět úžasných sérií). Stejně tak může TBBT teď skomýrat, ale s novou sérií se může vyšvyhnout ještě víc, člověk nikdy neví (jako třeba u HIMYM - každý nadával na 5. sérii, jaká to byla hrůza a teď ta 6. série se zdá být stejně dobrá jako 1.).
Navíc tento díl byl skvělý
Ale je to tvoje volba, nějak tě neodsuzuji a myslím si, že dříve, či později se třeba k TBBT zase vrátíš
Navíc tento díl byl skvělý
Ale je to tvoje volba, nějak tě neodsuzuji a myslím si, že dříve, či později se třeba k TBBT zase vrátíš
Teď to vypadá, jakože Geser čekal, až Parsons vyhraje Glób a pak s tím teprve může skončit...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak jsem si ten testík udělal. Neodpověděl jsem na 7 otázek a u některých dalších jsem se hodně přemáhal, abych odpověděl, protože mi občas přišly ty odpovědi úplně stejně důležité. Vyšlo mi, že jsem I(+38%) S(N)(+0%) F(+40%) J(+14%), tedy docela silný introvert, dávající stejný důraz na intuici i smyslové vnímaní a přednost cítění před myšlením a usuzování před vnímáním. Vyhrála introverze /9/, pak usuzování /8/ a cítění /7/.yossarian napsal:Zkousel jsis nekdy Myers-Briggsuvtypologicky test ? Az budes mit tak 10-20 minut casu tak ho vyzkousej a pokud budes chtit podel se o vysledek :-) Proc to pisu. Ja jsem vyrazny extrovert, skupina lidi to je moje E(+, N(+4), T(F)(+0), J(+4)
Podle mujtyp.cz jsem Umělec/Ochránce, ale ty popisy se mi moc nezdají, i když v něčem sedí... Vybral jsem, co sedí (včetně možností povolání), zbytek má smůlu. Třeba to, že bych měl být urážlivý, je naprostá blbost. U zdravotníka bych sice měl trošku problém s krví, ale jinak mě medicína hodně zajímá.
Umělec:
Zastoupení v populaci: 2% (z toho 1% muži a 1% ženy)
Nejvýraznější vlastnost: empatie
Ideální kariéra: režisér, herec, psychoterapeut, konzultant
Stručný popis: umělecky nadaný, perfekcionista, pochybuje o sobě, velmi dobrý pozorovatel - empatik, soucitný, okolím respektován víc než si myslí
Jedná se o nejvzácněji se vyskytující typ. Má velké umělecké vlohy, ale na rozdíl od ostatních uměleckých typů je orientován o něco více prakticky. Dává přednost samotě a klidu. Je velmi dobrý pozorovatel – empatik. Je perfekcionista. Obvykle silně mysticky založený se smyslem pro spravedlnost a pomstu. Tajnůstkáři s bohatým vnitřním světem. Často si na sebe vezmou příliš mnoho zodpovědnosti. Mají pochybnosti o skrytých motivech druhých lidí. Dávají si vše do souvislostí i tam, kde by je nikdo jiný nehledal.
Tady souhlasím hlavně s tím samotářstvím, mystičností (miluju nadpřirozené věci) a že dávám vše do souvislostí i tam, kde by je nikdo jiný nehledal. A s empatií musím taky souhlasit, dokážu se hodně dobře vžít do někoho jiného, ať už do oblíbené postavy nebo někoho skutečného.
Ochránce:
Zastoupení v populaci: 6,5% (z toho 2% muži a 4,5% ženy)
Nejvýraznější vlastnost: loyalita
Ideální kariéra: učitel, zdravotník, v domácnosti, terapeut
Stručný popis: citlivý, zásadový, klade potřeby druhých před své vlastní, bojí se být středem pozornosti, nerad riskuje
Co se zaměstnání týká, nemají kariérní ambice a už vůbec netouží po získání mocenských pozic. Realizovat se dobře mohou ve zdravotnictví, jako učitelé a poradci v oblasti mezilidských vztahů a zdraví. Bojí se nebezpečí, rizika, být středem pozornosti. Mají rádi, když někdo druhý převezme iniciativu a začne aktivně jednat. Provinilcem se nechají obměkčit a jejich dobré srdce mu brzo odpustí. Moderna a extravagance není nic pro ně. Jsou velmi skeptičtí k teoriím a možnostem, které nikde dosud neviděli fungovat. Úspěšnost měří pomocí viditelných a dokazatelných výsledků. Mají úžasnou paměť na situace. Kdo co řekl, udělal a zdánlivě nesouvisející prvky jako například jaké při tom bylo počasí.
Tady souhlasím hlavně s tím učitelem, to by mě fakt bavilo, s tím, že nemám kariérní a mocenské ambice (absolutně nechápu, proč se lidi hrnou na vyšší pozice a do politiky), že jsem spíš konzervativní a s pamětí na situace a souvislostma... A skeptik jsem taky, když to nejde dokázat, tak to nejspíš neexistuje. Na druhou stranu ale mám rád nadpřirozeno.
Co se mi líbí, v obou případech jsou zmíněné ty souvislosti. Když se mnou třeba někdo o něčem mluví, okamžitě se mi vybavuje spousta situací ze života nebo seriálů, kde už jsem něco podobného slyšel nebo zažil, a pak se mi stává, že bezděčně skončím u úplně jiného tématu, než jsem začal. Občas to je i trochu otravné...
Kromě tohohle testu jsem si ještě udělal test temperamentu jako takového, vyšlo mi tohle, graf sedí.
A líbí se mi popis introverta na Wikipedii, ten na mě sedí naprosto, hlavně to s těma SMSkama: introvert - člověk žijící především svým vnitřním životem, avšak velmi vnímavý ke svému okolí, přemýšlivý, empatický pozorovatel, rozvážný ve svém jednání a opatrný ve svých citech, sklony k mlčenlivosti v případě neexistence relevantního tématu, preferuje nepřímou komunikaci (e-maily, dopisy, SMS) před hovorem. Ve společnosti preferuje menší skupinky (méně než 5-10 osob) introvertních lidí. V případě nutnosti je po určitou dobu schopen se chovat extrovertně.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Díky. Každopádně ten test byl fakt zvláštní.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Pokud mohu, doporučil bych ještě knihu s názvem Jste introvert? - je tam jedna hodně zajímavá a dle mého soudu i pravdivá myšlenka k tomu, co to obnáší být introvertem. (Plus různé rady, jak se adaptovat na dominantní svět extravertů. )Ďasík napsal:A líbí se mi popis introverta na Wikipedii...
----
Jinak škoda, že Geser odchází. Na druhou stranu - důvodům vcelku rozumím, poněvadž to mívám někdy podobné.
Kdo teď ovšem převezme osiřelý Cejch Zlého Muže?
Raistlin- Pohlaví :
Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Datum registrace : 26. 09. 09
Místo : Nymburk/Praha
Na foru je pro změnu převaha introvertů... :)
No to mě podrž, Ďasíku, prý 1% populace mužů a jsme tu hned dva... Jsem si furt říkal, proč mi příjdeš jako takový sympaťák...
Je to těžké být introvertem a ještě těžší, když si o vás nejbližší myslí, že jste extrovert...
E vs. I
Jestli to nebude tím, že to ti nejbližší nejsou... Hladový sytému nevěří...Kolikokoli napsal:Je to těžké být introvertem a ještě těžší, když si o vás nejbližší myslí, že jste extrovert...
Tím jsem myslela většinu své rodiny + moji nejlepší kamarádku, se kterou trávím skoro každý den už asi 15 let. Stejně o mě tvrdí, že jsem extrovert. I když je pravda, že jsem trochu "extrovertní introvert". Jako Leonard je "normální nerd" . ChapeteR&omize napsal:Jestli to nebude tím, že to ti nejbližší nejsou... Hladový sytému nevěří...
To já jsem teda introvertní introvert a nemusím si na to dělat žádný test...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
HA ! To jsem celý jáĎasík napsal:...člověk žijící především svým vnitřním životem, avšak velmi vnímavý ke svému okolí, přemýšlivý, empatický pozorovatel, rozvážný ve svém jednání a opatrný ve svých citech, sklony k mlčenlivosti v případě neexistence relevantního tématu, preferuje nepřímou komunikaci (e-maily, dopisy, SMS) před hovorem. Ve společnosti preferuje menší skupinky (méně než 5-10 osob) introvertních lidí...
Shopingjs- Pohlaví :
Počet příspěvků : 10
Bodů : 12
Datum registrace : 09. 10. 10
Your Favorite Martian
RWJ vypustil video do YFM.
Je to blazen :-)
https://www.youtube.com/user/Yourfavoritemartian
Je to blazen :-)
https://www.youtube.com/user/Yourfavoritemartian
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Výborný! Alespoň už víme, co je ten jeho "šupr šíkryt poject!"
Edit: Aha, tak to není šupr šíkryt project :/
Kolikokoli napsal:Výborný! Alespoň už víme, co je ten jeho "šupr šíkryt poject!"
Neni no
Dostalo me jak zaspal to letadlo "no big deal" :-)))
Ale jinak se nedivim, ze zrusil breakingNYC.
2 dny z tydne uplne mrtve- cely den dela =3
do toho skola+ prace + volny cas to uz je az az naslapavka. a jeste si do toho pridat denni Vlog to uz je sousto.
Ale je to sranda. Jeste nejsem u konce, myslim ze jsem nekde v breznu. Interakce Will + Ray je obcas dokonala.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Wil je úžasný, ale Tessu mám raději (i když je občas otravná). Wil zas občas moc kecá . Nejlepší bylo, když jeli do LA a Ray dělal =3 a mysteryguitarman a ostatní ukradli jeho kameru a pak šli na EPIC výstup k HOLLYWOOD značce .
A taky skončil kvůli tomu, že mu asi vadilo, jak ho lidi prudí (třeba v té tělocvičně atd.)
Já ho chápu, ale stejně je mi líto, že přestal .
A taky skončil kvůli tomu, že mu asi vadilo, jak ho lidi prudí (třeba v té tělocvičně atd.)
Já ho chápu, ale stejně je mi líto, že přestal .
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
Strana 4 z 40
Povolení tohoto fóra: