Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
Správně, nedělejme tady z toho holubníkyossarian napsal:Budu se zlobit, protoze Randomize jako jedinej neposlal pmku. dela si tu takzvane cochcarnu. jako by nestacilo, ze furt musime hlidat kdyz ho citujem a opravovat to.
Jsem mu ten odkaz neposlal schvalne
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
pardon, dneska teda perlím
už mlčím
už mlčím
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
minnie napsal:pardon, dneska teda perlím
už mlčím
Ty? Mlcet? Tak vcera jsme se presvedcili, ze to ti nejde skoro tak dobre jako mne
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
no tak proti tobě jsem furt zaražená jak pilot
minnie- Znamení :
Pohlaví :
ROFL
Kdybyste si neodhlasovali vrácení nicku, tak nemusíte... Tak čekal jsem větší exoty, vypadáte normálně...yossarian napsal:Budu se zlobit, protoze Randomize jako jedinej neposlal pmku. dela si tu takzvane cochcarnu. jako by nestacilo, ze furt musime hlidat kdyz ho citujem a opravovat to.minnie napsal:za trest pošlu odkaz doufám že se yossarian nebude zlobit..
Jsem mu ten odkaz neposlal schvalne
minnie: Radší neblbni, nebo ti vybuchne hlava.
Fotečky opravdu moc pěkný, stejně jako videa. A minnie mi v první chvíli přišla trochu jako meekakitty, alespoň z náhledu určitě
Fotečky opravdu moc pěkný, stejně jako videa. A minnie mi v první chvíli přišla trochu jako meekakitty, alespoň z náhledu určitě
- Spoiler:
- No to je ohromný, nejdřív zjistím, proč v DW: Stolen Earth je jenom Jack, Gwen a Ianto, a teď tohle.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
No co ted rict a neurazit. No.
Meekakitty je jen jedna!
Minnie: vsak jsem psal ze skoro jako ja :-)
Meekakitty je jen jedna!
Minnie: vsak jsem psal ze skoro jako ja :-)
Naposledy upravil yossarian dne Sun 10 Apr 2011, 21:49, celkově upraveno 1 krát
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
a co jsi jako čekal? a vůbec, kdybys přijel, mohl jsi posoudit lípR&omize napsal:čekal jsem větší exoty, vypadáte normálně...
edit: jsem zase za trubku, ale co je Meekakitty?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
yossarian: o to se nehádám, ale to opravdu byla moje první myšlenka, když jsem viděl náhled a prvních pár vteřin po otevření
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
minnie napsal:edit: jsem zase za trubku, ale co je Meekakitty?
Takova modla pro uchylaky na zrzky :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ
meekakitty - znáte?
https://www.youtube.com/watch?v=W0KBzxH2fGU
- a pro další, kteří znají Doctora Who a Torchwood:
- Mluvíš o Children of Earth? Já když to viděla, tak jsem řvala jako malé dítě . Teď sjíždím na přeskáčku zase Doctora a včera jsem si poplakala u Doomsday, ale na druhou stranu mě překvapila Martha pracující pro londýnský Torchwood v 2x12 . A dneska jsem byla zase šokovaná Rose v 4x05 . Ale jak říkám - oproti druhé a třetí řadě Torchwoodu je Doctor Who seriál ke kávičce .
meekakitty - znáte?
https://www.youtube.com/watch?v=W0KBzxH2fGU
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 10 Apr 2011, 22:00, celkově upraveno 2 krát
no to já jsem docela taky
už jsem to nagooglovala, ale asi budu muset dohnat mezery a trochu víc sledovat tipy tady na fóru
už jsem to nagooglovala, ale asi budu muset dohnat mezery a trochu víc sledovat tipy tady na fóru
minnie- Znamení :
Pohlaví :
člověk se sem hodinu nepodívá a tady hotovej flame... ... jinak matějská musela být zážitek... obdivuju vás, že jste na to vlezli... já bych blul ještě zítra...
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 34
Místo : Česko (zatím)
K.Hofstadter napsal:člověk se sem hodinu nepodívá a tady hotovej flame... ... jinak matějská musela být zážitek... obdivuju vás, že jste na to vlezli... já bych blul ještě zítra...
Jakej flame? Jen tu psujem Randomizeho, ale ten nam to hbite vrati az zas budem delat jeho citace a zapomenem se :-)
Jinak neblul, fakt ne. Treba na te kouli to nestihnes
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
na Randomizeho si počkám... ten bude řádit jak černá ruka
Já vím, je to rychlejší, než tvůj žaludek.... je to jako v již dříve zmíněném rally autě... dokud se jede, tak je to ok, horší to je, až se zastaví....
Já vím, je to rychlejší, než tvůj žaludek.... je to jako v již dříve zmíněném rally autě... dokud se jede, tak je to ok, horší to je, až se zastaví....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 34
Místo : Česko (zatím)
yossarian: Kolega?
Kolikokoli:
Kolikokoli:
- Spoiler:
- Ne, myslím přímo Stolen Earth - Journey's End, kde jsou, kromě Sarah Jane, i záběry z Torchwood Hubu a v něm jenom Gwen a Ianto. Jinak v 2x12 to přeci nebyla Martha, ale její sestřenice Addy Ale jinak máš naprostou pravdu, snad až na to brečení.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ napsal:yossarian: Kolega?
He? Jako s Tessou?
Je to mlady stene,ale jak se rika
You can sleep with blonde, you can sleep with brunette, you can sleep with any black hair chick...
But you can't have any sleep with redhead!
(s casem si nejsem jistej, to me nikdy v anglictine neslo) :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Byl jsem asi po pěti letech a fakt jsem si to užilK.Hofstadter napsal: ... jinak matějská musela být zážitek... obdivuju vás, že jste na to vlezli... já bych blul ještě zítra...
S denním odstupem musím konstatovat, že větší maso je asi booster, po tom jsem měl co dělat, abych se udržel na nohou A s yossarianem jsme se shodli, že ještě docela jde, když se člověk točí "dopředu", takže víceméně "ví" do čeho jde, ale že pozadu je to hooodně nepříjemný..
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
MartyCZ:
- Spoiler:
- No, tak to je ještě pohodička . A to s tou sestřenicí Addy jsem se dozvěděla až od kamaráda poté, co jsem mu to udivená říkala. Vůbec si nepamatuji, že by Martha mluvila o sestřence pracující v Torchwoodu .
Každopádně jsem zvědavá na čtvrtou sérii Torchwoodu teď v létě, nepřijde mi, že mají ještě s kým natáčet .
[quote="tx"]
Brrr. To zpetny padani nahoru nebo jakejtohergotbylsmer. Uf. Booster rozhodne vic rozpumpuje. Koule dobry, okamzitej adrenalin, ale rychle vyprcha. Ten fukot z toho boosteru jak padas na ty stromy ve stromovce. uaaaa.
Jako jit zejtra na matejskou, tak si dam 5x booster, lukostrelbu (ta zabicka byla pekna) a jdu domu :-)
K.Hofstadter napsal: S denním odstupem musím konstatovat, že větší maso je asi booster, po tom jsem měl co dělat, abych se udržel na nohou A s yossarianem jsme se shodli, že ještě docela jde, když se člověk točí "dopředu", takže víceméně "ví" do čeho jde, ale že pozadu je to hooodně nepříjemný..
Brrr. To zpetny padani nahoru nebo jakejtohergotbylsmer. Uf. Booster rozhodne vic rozpumpuje. Koule dobry, okamzitej adrenalin, ale rychle vyprcha. Ten fukot z toho boosteru jak padas na ty stromy ve stromovce. uaaaa.
Jako jit zejtra na matejskou, tak si dam 5x booster, lukostrelbu (ta zabicka byla pekna) a jdu domu :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Tak tak.yossarian napsal:He? Jako s Tessou?
Je to mlady stene,ale jak se rika
You can sleep with blonde, you can sleep with brunette, you can sleep with any black hair chick...
But you can't have any sleep with redhead!
Koli:
- Spoiler:
- Právě že to bylo hned v Smith and Jones (3x01). I když tam myslím jenom zmiňuje sestřenici Adeolu pracující v Canary Wharf. Víc mě pobavila Gwen a Gwyneth z Unquiet Dead.
Moc jim ale v Torchwoodu 3 lidí nezůstalo, to je fakt, i o VAN přišli. A Jack je díky nesmrtelnosti skoro konstanta.- Spoiler:
- Ale Ianto by se prý mohl vrátit
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ napsal:
- Spoiler:
Ale Ianto by se prý mohl vrátit
- Spoiler:
- Cože? Fakt! I když... to by mě zajímalo, jak by chtějí udělat. Ianto bylo moje zlato. Chudák Jack. Ale podle End of Time bychom se mohli těšit na postavu Alonsa . Allons-y Alonso .
Beware. More Torchwood series 4 spoilers follow:
- Spoiler:
- Taky pravda, stejně jako možný návrat kapitána Johna Harta a Marthy. Molto Bene
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Taky se nemůžu dočkat nové série.
- Spoiler:
- A John Hart - woohoo . Ale, to co mě trápí momentálně (vlastně už od Silence in the library) - kdo je River Song?! Nedávno jsem četla jednu šílenou teorii, která ale určitě není pravdivá, ale alespoň to nastínilo zcela nový pohled na River.
- Spoiler:
- Jo, River, zajímavá otázka. Hlavně má teď Doktor parťačky hydrologického ražení A která teorie to byla? Že je River stará Amy nebo Doktorova máma?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]