Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 23 z 40
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
- Spoiler:
- Byla to teorie, že River je Doctor . Já osobně si prvně myslela, že to bude někdo z rodiny - matka nebo třeba i Jenny. Ale divné je, že River řekla "jsou to tvé rané dny" a "jsi mladší než jak jsem tě kdy viděla" tzn. asi to nakonec bude vážně bude jeho žena. Nebo Rose...
ježiš tady toho zase přibylo...
Tak to je fakt sranda, protože Tx vypadá i jako můj bývalý spolužák.Kolikokoli napsal:Ty fotky jsou dobré . Tx vypadá jako můj bývalý spolužák a minnie zase jako by z oka mé sestřenky vypadla .
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
všichni jste asi chodili s TXem do školy, jen o tom nikdo nevíte..... hypotéza... všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo...
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Místo : Česko (zatím)
- Spoiler:
- To by ho asi nepotěšilo, že by ani ve své 12. inkarnaci nebyl zrzavý (stejně nebude ). A pokud jde o ženění, tak by za prvé: River nebyla první - viz The End of Time - good queen Bess, i když to byla chyba. A za druhé 4. díl 6. řady se jmenuje Doctor's Wife, takže uvidíme
K.Hofstadter: A já Napoleon Bonaparte
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Koukám, že tu mám plno spolužáků
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
tx: A jsi zároveň a třech místech. Zrovinka teď jsi byl zároveň na Matějské a zároveň ve Zlíně točil, co?
MartyCZ
A zná tu někdo seriál Sherlock? Točil ho Moffat (dělá Doctora) a v sobotu ho dávali dokonce na ČT. Byla jsem zvědavá na dabing a málem jsem spadla ze židle. Takový skvělý dabing jsem naposledy zažila u Trpaslíka...
MartyCZ
- Spoiler:
- Rozhodně bych ocenila návrat Jenny, ale to asi River nebude. To, že by to byla jeho žena se mi příliš nelíbí, mám ji sice ráda, ale Rose je Rose . A taky si myslím, že 12. Doctor nebude zrzek, ale u 13. inkarnace bych tomu už věřila, ale podle toho, co jsem slyšela, mu to stejně už bude jedno :/.
A taky by mě zajímalo - Time lordi se mohou 13x regenerovat nebo přijmout 13 podob? Jde o to, že Doctor se regeneroval 12x, ale při 11. regeneraci si akorát nechal svoji podobu (díky té ruce ). Tohle mi přišlo divné...
A zná tu někdo seriál Sherlock? Točil ho Moffat (dělá Doctora) a v sobotu ho dávali dokonce na ČT. Byla jsem zvědavá na dabing a málem jsem spadla ze židle. Takový skvělý dabing jsem naposledy zažila u Trpaslíka...
yossarian ho v sobotu propagoval, ale já nemám telku, takže smůličkaKolikokoli napsal:A zná tu někdo seriál Sherlock? Točil ho Moffat (dělá Doctora) a v sobotu ho dávali dokonce na ČT. Byla jsem zvědavá na dabing a málem jsem spadla ze židle. Takový skvělý dabing jsem naposledy zažila u Trpaslíka...
ale zní to zajímavě, bylo to i v respektu v kultruních tipech.. takže si ho asi někde "půjčím" ačkoliv nemusím detektivky, sherock je frajer.. a po té slátanině, co byla nedávno v kinech, to chce změnu..
ale rozhodně jedině v originálu, jestli je to z produkce bbc, tak předabovat tu nádhernou britskou angličtinu mi přijde jako hřích...
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
minnie napsal:yossarian ho v sobotu propagoval, ale já nemám telku, takže smůlička
Ja jsem sice v sobotu puvodne vstal z podvecerniho sloficku ze budu koukat,ale akorat jsem vycistil chrup a zase zapadnul do postele. Byl jsem nejaky zmozeny. Takze jsem si ho "pujcil z internetu"
A dotaz na Dasika. Jak se jmenuje postava/herecka z misfits se kterou Simon prijde o nevinnost?
Protoze v Sherlockovi je serzantka Sally Donovan a ta vypada presne jako ona. Ale imdb tvrdi, ze je to jakasi Vinette Robinson.
Coz se mi proste nezda.
Ale ja jsem jeste nekoukal na ten prvni dil, koukal jsem na chvilku toho unaired pilotu.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
- Spoiler:
- Jenny by si pomalu zasloužila vlastní seriál, když ho může mít Sarah Jane. S počtem regenerací je to ošidné, v základě je řečeno, že TimeLord může 12x regenerovat a za regeneraci asi považují komplet regeneraci celého těla. A navíc 11. doktor prohlásil v jednom díle SJA, že může regenerovat 507x, takže fakt těžká otázka, jak to fakt je a jestli vůbec říká pravdu, nebo jestli vůbec vrchní Lordové jen tak náhodou něco netají. Navíc v seriálu takového ražení si to můžou tvůrci libovolně okecat.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Sherlock je opravdu povedený seriál a Moffat zobrazil Sherlocka docela podobně jako Doctora, což mě rozhodně těší .
I když mám většinou raději originály, tak opravdu musím uznat, že český dabing se rozhodě povedl. Hlavně přeložení všech těch různých SMS a textu v obraze, jde vidět, že si s tím pohráli.
Zde trailer na českou verzi: https://www.youtube.com/watch?v=qIjge2mFdqA
Zde trailer BBC: https://www.youtube.com/watch?v=cSQq_bC5kIw
I když mám většinou raději originály, tak opravdu musím uznat, že český dabing se rozhodě povedl. Hlavně přeložení všech těch různých SMS a textu v obraze, jde vidět, že si s tím pohráli.
Zde trailer na českou verzi: https://www.youtube.com/watch?v=qIjge2mFdqA
Zde trailer BBC: https://www.youtube.com/watch?v=cSQq_bC5kIw
- Spoiler:
- Konečně jsem si mohl dokouknout Children of Earth: Day Five a musím říct, že jsem posledních deset minut jen nevěřícně koukal na obrazovku. Do poslední chvíle jsem nevěřil, co Jack udělal vlastnímu vnukovi. Sice chápu, co bylo v sázce, ale stejně.
yossarian: myslíš tuhle? http://www.imdb.com/name/nm1534698/
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Torchwood spoiler:
- Children of Earth byl důkaz toho, že Briti se nedrží tak "při zemi" jako Američani. Klidně si vyvraždí polovinu hlavních postav a z těch zbývajících udělají naprosté hajzly + zničí kompletně celou základnu. Asi jako kdyby ve Firefly zemřeli všichni kromě Inary a Mala a Serenity by shořela v atmosféře . To, co Jack udělal bylo hrozné, podle mě byl od Iantovy smrti už tak nějak "mimo". Prostě to chtěl mít za sebou. Jsem zvědavá na pokračování, ale já být tou Jackovou dcerou, tak se asi zblázním a Jacka alespoň 3x zabiju.
Taky jsem zvědavá, jestli se Gwenino dítě v případě, že to bude kluk, bude jmenovat Jack .
Freeman je můj oblíbenec už od Kanclu, takže v Sherlockovi potěšil a na "jeho" Bilba se velmi těším.
A Donovanovou a tu mladou s trhlým taťkou hrála pokaždé jiná herečka (Donovanová je přeci jen o několik roků starší).
- Spoiler:
- No popravdě tak nějak vypadala posádka Serenity na konci filmu, i když tam nebyly ztráty až tak strašlivé a rozmlácenou loď přece jen zase dali dohromady. Jinak podle TW Magazine porodila Gwen holčičku Anwen, ale těžko říct, jestli to je canon.
btw.: gratz k sedmistovce
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ:
Neodvysílaný pilot jsem neviděla. Musím si ho někdy stáhnout .
A díky
- Spoiler:
- Serenity sice byla "skoro na dranc" a ztráty byly, pokud si pamatuji dobře dvě, ale i tak - šlo o závěr seriálu. Tvůrci už věděli, že šance na pokračování je téměř nulová, tak si tam mohli takto zablbnout. Ale Torchwood přece nekončí . A jméno Anwen je pěkné, jako Arwen . Miluji welšská jména...
Neodvysílaný pilot jsem neviděla. Musím si ho někdy stáhnout .
A díky
ty kráso, tady je to samý spoiler.. hlavně i když to rozkliknu, tak vůbec nevím která bije takže pro mě to asi spoiler není
minnie- Znamení :
Pohlaví :
No hlavně už člověk neví, co je spoiler k čemu, tudíž neví, na co z toho se může podívat, tak to musí stejně rozkliknout všechno.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak je nutné ochránit před spoilery i některé, kteří třeba s Torchwoodem, Doktorem a dalšíma blbostma teprve začínají. Lidi co nemají rádi spoilery si to neotevřou a je to.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já taky nemám rád spoilery, ale třeba Serenity jsem viděl, která se v nich taky naprosto nečekaně objevila...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No přiznám, že mi to asi po třetím příspěvku přišlo trochu divný, ale vytrval jsem, minimálně ze srandy, když už nic jinýho.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Musíte se začít dívat na Doctora Who a na Torchwood . Doctor je naprosto dokonalý seriál o jehož kvalitě svědčí i to, že se vysílá už od roku 1963. Je to takový "britský Star Trek" - tj. úspěšné sci-fi. Je tam trošku i podoba s Misfits (jak jsem říkala - 2x06 by klidně mohla být jedna epizoda z Doctora nebo Torchwoodu). Je to prostě dokonalost. Poprvé jsem na něj narazila už v roce 2007 na FF, ale díl Rose, který tam promítali mě moc nezaujal a "znovuobjevila" jsem ho až loni. Což je dobře, protože kdybych se začala dívat už od toho roku 2007, tak bych se zbláznila, než by vysílali 4x11/12/13.
Jinak, opravdu ho doporučuji. Je tam humor, emoce, záhady, prostě všecko co má správný seriál mít. A hlavně od druhé série mají Tennanta .
Jo a taky Doctor má ten nejlepší soundtrack, jaký jsem kdy v seriálu slyšela.
Na ukázku - nejvíc EPIC scéna https://www.youtube.com/watch?v=oMLTG7ed9jY&feature=related
Jinak, opravdu ho doporučuji. Je tam humor, emoce, záhady, prostě všecko co má správný seriál mít. A hlavně od druhé série mají Tennanta .
Jo a taky Doctor má ten nejlepší soundtrack, jaký jsem kdy v seriálu slyšela.
Na ukázku - nejvíc EPIC scéna https://www.youtube.com/watch?v=oMLTG7ed9jY&feature=related
Hmm, asi ho budu muset taky zkusit, slyším na něj chválu ze všech stran... Ale ne teď, až bude trochu víc čas.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
K těm spoilerům: bylo by fakt dobré, kdybyste je pojmenovávali jako já, aby nedocházelo ke zmatkům. Já u některých taky nevěděl, jestli mi odpovídáte na Misfits, nebo jestli je to k Dr. Who... Napíšete prostě
- kód:
[spoiler=Tenhle spoiler se týká tohohle]Text spoileru[/spoiler]
- Tenhle spoiler se týká tohohle:
- Text spoileru
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Aha, to jsem nevěděl, díky.
Tak mezi Torchwoodem a Doctorem Who je rozdíl asi jako mezi Stargate SG-1 a Atlantis. Doctor Who sleduje putování posledního pána času prostorem a časem, kdežto Torchwood sleduje jednoho bývalého Doktorova společníka a jeho tým, který si musí poradit s věcmi, za které většinou může Cardiffský časoprostorový zlom. Jednodušeji Doktor prostě lítá, kam se mu zlíbí (přesněji kam ho TARDIS vrhne), zatímco Torchwood sedí (skoro) pořád na jednom místě a zabývají se chytáním emzáků a řešením lokálních problémů způsobených tím zlomem. Úplně jednoduše: je to spin-off.
Kolikokoli: Jizz in my pants Každopádně soundtrack Doktora i Torchwoodu je rozhodně jeden z nejlepších, jaké jsem kdy u seriálu slyšel, obzvlášť to téma nového Doktora, myslím to, co se často dává do opoutávek, ne znělku.
A o kvalitě seriálu v žádném případě nevypovídá, jak dlouho už se vysílá, vem si třeba Tak jde čas.
Tak mezi Torchwoodem a Doctorem Who je rozdíl asi jako mezi Stargate SG-1 a Atlantis. Doctor Who sleduje putování posledního pána času prostorem a časem, kdežto Torchwood sleduje jednoho bývalého Doktorova společníka a jeho tým, který si musí poradit s věcmi, za které většinou může Cardiffský časoprostorový zlom. Jednodušeji Doktor prostě lítá, kam se mu zlíbí (přesněji kam ho TARDIS vrhne), zatímco Torchwood sedí (skoro) pořád na jednom místě a zabývají se chytáním emzáků a řešením lokálních problémů způsobených tím zlomem. Úplně jednoduše: je to spin-off.
Kolikokoli: Jizz in my pants Každopádně soundtrack Doktora i Torchwoodu je rozhodně jeden z nejlepších, jaké jsem kdy u seriálu slyšel, obzvlášť to téma nového Doktora, myslím to, co se často dává do opoutávek, ne znělku.
A o kvalitě seriálu v žádném případě nevypovídá, jak dlouho už se vysílá, vem si třeba Tak jde čas.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ napsal:Tak mezi Torchwoodem a Doctorem Who je rozdíl asi jako mezi Stargate SG-1 a Atlantis. Doctor Who sleduje putování posledního pána času prostorem a časem, kdežto Torchwood sleduje jednoho bývalého Doktorova společníka a jeho tým, který si musí poradit s věcmi, za které většinou může Cardiffský časoprostorový zlom. Jednodušeji Doktor prostě lítá, kam se mu zlíbí (přesněji kam ho TARDIS vrhne), zatímco Torchwood sedí (skoro) pořád na jednom místě a zabývají se chytáním emzáků a řešením lokálních problémů způsobených tím zlomem. Úplně jednoduše: je to spin-off.
jo, to zní přesně jako popis mého budoucího oblíbeného seriálu
díky za ušetření trafficu
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ďasíku, však já ty spoilery otextovávala, ale teda ne všecky, no... na některé jsem zapomněla .
Kvalita seriálů se sice nedá všeobecně měřit tím, jak dlouho to vysílají, ale tak nějak přibližně to u sci-fi seriálů funguje. Tak jde čas je něco jiného, to je seriál, který je určen masám a sledovanost není až tak důležitá (tj. odpadne milion diváků a je jim to jedno). Kdežto sci-fi je citlivé. Je to určeno pro užší skupinu diváků, takže každý fanoušek navíc je velmi vítán (kvůli mizerné sledovanosti taky končí SGU).
Soundtrack k 5. sérii je skvělý, ale u mě stále vede "Vale Decem" a "This is Gallifrey"...
minnie: 1. díl 1. řady Doctora je (podle mě) ne zas tak povedený (je to prostě pilot, jen aby každý věděl, kdo je kdo). Pokud se ti to nebude moc líbit, tak tomu dej ještě šanci a podívej se na parádní 2. díl. Ten je fakt skvělý (Face of Boe ).
A Torchwood - 1. série je dobrá, ale ne "dokonalá". To je až druhá série. Ta je opravdu perfektní. No a o třetí sérii (což je vlastně film rozdělený do 5 dílů po 60 minutách) je absolutní extrém. Tam ty emoce fakt lítají .
Kvalita seriálů se sice nedá všeobecně měřit tím, jak dlouho to vysílají, ale tak nějak přibližně to u sci-fi seriálů funguje. Tak jde čas je něco jiného, to je seriál, který je určen masám a sledovanost není až tak důležitá (tj. odpadne milion diváků a je jim to jedno). Kdežto sci-fi je citlivé. Je to určeno pro užší skupinu diváků, takže každý fanoušek navíc je velmi vítán (kvůli mizerné sledovanosti taky končí SGU).
Soundtrack k 5. sérii je skvělý, ale u mě stále vede "Vale Decem" a "This is Gallifrey"...
minnie: 1. díl 1. řady Doctora je (podle mě) ne zas tak povedený (je to prostě pilot, jen aby každý věděl, kdo je kdo). Pokud se ti to nebude moc líbit, tak tomu dej ještě šanci a podívej se na parádní 2. díl. Ten je fakt skvělý (Face of Boe ).
A Torchwood - 1. série je dobrá, ale ne "dokonalá". To je až druhá série. Ta je opravdu perfektní. No a o třetí sérii (což je vlastně film rozdělený do 5 dílů po 60 minutách) je absolutní extrém. Tam ty emoce fakt lítají .
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
Strana 23 z 40
Povolení tohoto fóra: