Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
minnie: Už nikdy neříkej, že Praha je uprostřed. Nikdy!
Hned bych jel, ale mám na výběr buď 100km do Brna na privát a do školy nebo 100km do Prahy na matějskou. A pak 200 km do Brna, takže
Hned bych jel, ale mám na výběr buď 100km do Brna na privát a do školy nebo 100km do Prahy na matějskou. A pak 200 km do Brna, takže
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Praha že je uprostřed? Pokud vím, tak střed republiky je někde na Vysočině...
edit: konkrétně u obce Číhošť (49°44'37,5'' N, 15°20'19,1'' E)
edit: konkrétně u obce Číhošť (49°44'37,5'' N, 15°20'19,1'' E)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
ježiš, vy jste detailisti.. chtěla jsem tím říct, že do prahy se dostanete odkudkoliv, zatímco do číhoště (číhošti?) to může být dost problém
a vůbec, já jsem taky přijela za váma do brna tak šup
a vůbec, já jsem taky přijela za váma do brna tak šup
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No zrovna z Brna po D1 není vůbec jistota, že se člověk do Prahy dostane...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Popravdě z domova by to do Číhoště až takovej problém nebyl, max. 30km nejrychlejší cestou. A z vysočiny na prahu už to pro D1 není tak velkej problém. Horší je to z Brna na Prahu, na druhou stranu při správné rychlosti to je lepší než masážní křeslo.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
mně to nevadí, já mám vlak
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Matejska
Tak to vypada, ze o vikendu budu mit volno. Txovi a Minnie uz jsem napsal, jestli je jeste nekdo z prahy/okoli kdo by chtel byt informovan at me posle PM nebo sem napise at mam prehled koho obvolavat, obepisovat.
A pro brnaky neni vymluva ze bydlej na vesnici. Jezdi sem zlutak :-)
A pro brnaky neni vymluva ze bydlej na vesnici. Jezdi sem zlutak :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Vesnici???
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Hej, pro tvou informaci, Senožaty jsou městys!
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
a pak že pražáci jsou leniví.. a vám moravákům je zatěžko udělat si výlet.. já vím, mě už jste většinou viděli, ale co chudák yossarian? a tx?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
No ale hlavně, nevím jestli to tak myslel, ale vyznělo z toho příspěvku, že je Brno vesnice...MartyCZ napsal:Hej, pro tvou informaci, Senožaty jsou městys!
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Řekl bych, že přesně tak to bylo myšlenoNoMouse napsal:
No ale hlavně, nevím jestli to tak myslel, ale vyznělo z toho příspěvku, že je Brno vesnice...
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Njn, Praha je město "uprostřed" a všechno kolem jsou vesnice.... A pak se mají mít Brňáci (potažmo Moraváci) s Pražákama rádi.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse napsal:Njn, Praha je město "uprostřed" a všechno kolem jsou vesnice.... A pak se mají mít Brňáci (potažmo Moraváci) s Pražákama rádi.
Uplne normalne. cca polovina kamaradu co mam, co se s nima vidam a tak jsou moravaci/brnaci.
Nic ve zlem,ale "prazakum" je uplne u pr* odkud jsi, protoze stejne je to tu sama naplava. Nikdo v praze nebude hloubat odkud jsi, spis je bude zajimat co umis, proc tu jses atd.
Jedinej koho jsem videl tohle resit jsou obyvatele jinych mest kteri na prahu a na "prazaky" koukaji zkrz prsty. A nejsou to jen zprofanovani brnaci, je to problem i jinych mest.
Ale takovych lidi je mensina, vetsine brnaku je jedno jestli jses cajzl z prahy, maximalne si do tebe rejpnou, ty si repjnes do nich a je to ok.
Toz to ale odbocujeme. Tx, minnie kdo dal? :-) Odpoledne matejska, vecer hospoda. Osoby nezenskeho pohlavi mam i kde ubytovat (to aby se brnaci nevymlouvali)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
na ženské pohlaví máš zákaz?yossarian napsal: Osoby nezenskeho pohlavi mam i kde ubytovat
minnie- Znamení :
Pohlaví :
minnie napsal:na ženské pohlaví máš zákaz?yossarian napsal: Osoby nezenskeho pohlavi mam i kde ubytovat
Dat si Penny na pozadi je trosku neco jineho, nez si Penny dotahnout domu. Takze sice zakaz nemam, ale o povoleni zadat nehodlam.
Jsou i prijemnejsi zpusoby jak pachat sebevrazdu
edit: TX mas tam PM mrkni nahoru (1 nova zprava) :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
tak já naštěstí mám kde spát, ale stejně mi to přijde diskriminační
pravda je, že já jsem takhle jednou skončila na srazu někdy ve dvě ráno s joudou, z kterého vylezlo že nemá kde spát.. a protože jsem takový hodný blbec, vzala jsem ho k sobě na gaučík, ale nespala jsem za tu noc snad ani 5 minut.. do toho už bych zas nešla..
pravda je, že já jsem takhle jednou skončila na srazu někdy ve dvě ráno s joudou, z kterého vylezlo že nemá kde spát.. a protože jsem takový hodný blbec, vzala jsem ho k sobě na gaučík, ale nespala jsem za tu noc snad ani 5 minut.. do toho už bych zas nešla..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
yossarian napsal:
edit: TX mas tam PM mrkni nahoru (1 nova zprava) :-)
Mrknul jsem a dokonce jsem i odpověděl
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
minnie napsal:tak já naštěstí mám kde spát, ale stejně mi to přijde diskriminační
Tak jako kdyby to jinak neslo tak "lady in distress" nenecham stat na ulici. Akorat teda nemam gaucik, jen nafukovaci karimatku
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
;)
Proč mě jen napadla analogie Americans vs. rest of the world?yossarian napsal:... Nic ve zlem,ale "prazakum" je uplne u pr* odkud jsi, protoze stejne je to tu sama naplava. Nikdo v praze nebude hloubat odkud jsi, spis je bude zajimat co umis, proc tu jses atd.
Jedinej koho jsem videl tohle resit jsou obyvatele jinych mest kteri na prahu a na "prazaky" koukaji zkrz prsty. A nejsou to jen zprofanovani brnaci, je to problem i jinych mest...
Ty dračice! Ne, dělám si prdel, nedalo ti to spát a ještě k tomu máš asi postel blbě, že nemůžeš spát tak, abys viděla na dveře...minnie napsal:... vzala jsem ho k sobě na gaučík, ale nespala jsem za tu noc snad ani 5 minut.. do toho už bych zas nešla..
Proč mě jen napadla analogie Americans vs. rest of the world?R&omize napsal:
Imho to je spatna analogie.
BTW kdo si vzpomnel na ten vtip s kasnou a prazakem? :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
prý dračice hodnější holku abys pohledal
já mám postel na žebříku nad zbytkem bytu takže na dveře fakt nevidím.. ale zas mám docela přehled co se děje pode mnou.. a spoléhám na to, že než by se za mnou někdo vyškrábal, tak ho stihnu něčím sejmout
ti pražáci proti zbytku světa.. nechtěla bych tu o tom vést nějaký flame, ale yossarian má samozřejmě pravdu.. já jako moravská naplavenina to můžu potvrdit.. nikdo tu nikdy neřešil odkud jsem.. spíš když přijedu na divoký východ tak mi tam dřív nebo později někdo vmete že jsem teď ten pražák..
edit: já vždycky když se tohle řeší, tak si vzpomenu na ten vtip jak se baví brněnský a pražský herec
já mám postel na žebříku nad zbytkem bytu takže na dveře fakt nevidím.. ale zas mám docela přehled co se děje pode mnou.. a spoléhám na to, že než by se za mnou někdo vyškrábal, tak ho stihnu něčím sejmout
ti pražáci proti zbytku světa.. nechtěla bych tu o tom vést nějaký flame, ale yossarian má samozřejmě pravdu.. já jako moravská naplavenina to můžu potvrdit.. nikdo tu nikdy neřešil odkud jsem.. spíš když přijedu na divoký východ tak mi tam dřív nebo později někdo vmete že jsem teď ten pražák..
edit: já vždycky když se tohle řeší, tak si vzpomenu na ten vtip jak se baví brněnský a pražský herec
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ja jsem si taky nechal udelat patrovku. je to parada. Rano ve stavu rozespalosti je to trochu nezvyk nezabit se z tech schodu,ale jinak je to super.minnie napsal:...
A jinak je to jak rika Minnie. Jedine misto kde me nekdo vmetl do tvare ze jsem prazak (a myslel to vazne) byla morava. A nepisu to sem kvuli nejake flamewar.
Jinak ten vtip neznam. Povidej.
Na oplatku se pokusim o chudou interpretaci toho vtipu s kasnou (nezabijejte me prosim)
Jdou dva brňáci náměstím svobody a všimnou si jak nějaká osoba pije z kašny.
"Nepito, chčijó do teho morgoši" zvolají na něj bodře.
"Prosíííím? Co jste řííííkal, jáááá Vám nerozumněl, já jsem z prahy." odpovída osoba
"Řikal jsem: Pijte pomalu at Vám nezaskočí. Voda je to dobrá, ale studená..."
:-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Není zprofanované... :)
Morgoši, tohle označení oblíbeného etnika jsem už dlouho neslyšel a přitom to zní tak dobře...
sakra, nemůžu najít ten vtípek, tak se ho pokusím parafrázovat.. snad to moc nezmrším..
potkají se dva herci, kamarádi ze školy, jeden teď hraje v praze, druhý v brně.
ten brněnský říká tomu pražskému: "víš co se o tobě říká u nás v brně? že neumíš hrát a jen chlastáš a taháš se s ženskýma.."
a ten pražský na to: "víš co se u nás říká o tobě? vůbec nic.."
potkají se dva herci, kamarádi ze školy, jeden teď hraje v praze, druhý v brně.
ten brněnský říká tomu pražskému: "víš co se o tobě říká u nás v brně? že neumíš hrát a jen chlastáš a taháš se s ženskýma.."
a ten pražský na to: "víš co se u nás říká o tobě? vůbec nic.."
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)