S04E06 - The Irish Pub Formulation [TITULKY]
+15
baal666
marena
akasa21
happy.crazy
Shopingjs
NoMouse
KilianD
Medcin
Ďasík
Arrowka
$!GN
Kolikokoli
bakeLit
minnie
Admin
19 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
S04E06 - The Irish Pub Formulation [TITULKY]
Titulky S04E06: HDTV, 720p, WEB-DL - finální verze
Zde jen diskuse o titulcích.
Diskuse k epizodě ZDE
pátek, 21:00 - Zdravím všechny, jsou tu titulky k nejnovějšímu dílu TBBT. Překlad byl až na pár hlavolamů celkem v pohodě a epizoda se mi taky celkem líbila...
Chtěl bych poděkovat svým kolegům baalovi a KaRLoSovi za spolupráci na překladu, Deckardovi za pomoc s některými oříšky, bakeLitovi za přečas na všechny verze a obchodům GeekShop.cz a GeekWorld.cz za to, že nás dnes opět sponzorovaly...
Jako obvykle sem pište své připomínky, pokusím se je zahrnout do korektur a finální verze...
Ďasík
sobota, 24:00 - 1. korektury titulků (info viz druhá strana tohoto tématu)
neděle, 24:00 - finální verze titulků (info viz třetí strana tohoto tématu)
Zde jen diskuse o titulcích.
Diskuse k epizodě ZDE
pátek, 21:00 - Zdravím všechny, jsou tu titulky k nejnovějšímu dílu TBBT. Překlad byl až na pár hlavolamů celkem v pohodě a epizoda se mi taky celkem líbila...
Chtěl bych poděkovat svým kolegům baalovi a KaRLoSovi za spolupráci na překladu, Deckardovi za pomoc s některými oříšky, bakeLitovi za přečas na všechny verze a obchodům GeekShop.cz a GeekWorld.cz za to, že nás dnes opět sponzorovaly...
Jako obvykle sem pište své připomínky, pokusím se je zahrnout do korektur a finální verze...
Ďasík
sobota, 24:00 - 1. korektury titulků (info viz druhá strana tohoto tématu)
neděle, 24:00 - finální verze titulků (info viz třetí strana tohoto tématu)
Re: S04E06 - The Irish Pub Formulation [TITULKY]
http://www.addic7ed.com/serie/The_Big_Bang_Theory/4/6/The_Irish_Pub_Formulation
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Jen pro info, začínám s kompletní předělávkou časování.
Vím, že to není doslova, ale co zkusit:
2
Tohle je ten nejhorší gumídkový
moučník, který jsem kdy jedl.
nebo
Tohle je ten nejhorší moučník z
gumových medvídků, jaký jsem kdy jedl
3
Chutná, jako opravdová guma.
nebo
Chutná, jako kdyby byl opravdu gumový
4
Zábavné. Slovní hříčka
se slovem "guma" a jeho odvozeninou.
nebo
Zábavné. Slovní hříčka
s dvěma významy slova "gumový".
EDIT: existuje gumídkový dort i nějaké koláče atd., do kterých se dávají gumídci. To, co má Howard na talíři ale jako dort nevypadá, proto je lepší užít "moučník". On totiž žádný oficiální název pro gumídkový koláč neexistuje.
EDIT 2: Jinak samozřejmě děkuji za (opět) skvělé titulky
2
nebo
3
nebo
4
Zábavné. Slovní hříčka
nebo
Zábavné. Slovní hříčka
EDIT: existuje gumídkový dort i nějaké koláče atd., do kterých se dávají gumídci. To, co má Howard na talíři ale jako dort nevypadá, proto je lepší užít "moučník". On totiž žádný oficiální název pro gumídkový koláč neexistuje.
EDIT 2: Jinak samozřejmě děkuji za (opět) skvělé titulky
Tak asi jediná věc, která mě k tomu napadá je, že "hemeroidy" se píšou s "e" a ne "hemoroidy".
Jinak díky za titulky
Jinak díky za titulky
$!GN napsal:Tak asi jediná věc, která mě k tomu napadá je, že "hemeroidy" se píšou s "e" a ne "hemoroidy".
Jinak díky za titulky
Mýlíš se, hemoroidy je správně, hemeroidy špatně.
Arrowka- Počet příspěvků : 40
Bodů : 41
Reputace : 0
Datum registrace : 22. 10. 10
Tak tak...Arrowka napsal:Mýlíš se, hemoroidy je správně, hemeroidy špatně.$!GN napsal:Tak asi jediná věc, která mě k tomu napadá je, že "hemeroidy" se píšou s "e" a ne "hemoroidy".
Jinak díky za titulky
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Kolikokoli napsal:Vím, že to není doslova, ale co zkusit:
2
nebo
3
nebo
4
Zábavné. Slovní hříčka
nebo
Zábavné. Slovní hříčka
Možná by bylo lepší něco ve stylu:
- To je ten nejhorší koláč, jaká jsem kdy jedl. Jako by stloukal (slátal, spatlal) nějaký kolář.
- Zábavné. Slovní hříčka se slovním základem kolo.
Medcin- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 30. 10. 10
Ahoj, dobrá práce, ovšem jako obvykle si neodpustím pár poznámek:
78 - Nemyslím, že budeme dělat tohle. -> Nemyslím, že tohleto podnikneme.
90 - Přesně to jsem řekl taky! -> Moje řeč!
104 - ...a cesta vede na východ. -> ...a na východ vede cesta.
106 - Cestu blokuje železná brána -> Cestu uzavírá železná brána.
120 - Zapněte si pásy. -> Držte si klobouky. Proč nepoužít český idiom se stejným významem?
186 - ...a uvědomí si, že jsem pryč. -> ...a zjistí, že jsem pryč.
194 - víš jak. -> však víš,
208 - Vím, že nebyla pravá Indka, ale něco už na tom je. -> Vím, že to nebyla Indka, ale lepší než nic.
219 - Nejsem žádný cizinec v temných vodách dermatitidy. -> Dobře znám dermatitidu, to šarlatové soužení.
362 - pozůstatky irské whisky -> zbytky irské whisky
cobbler je zapeklitost, z toho co tu zaznělo se mi zatím nejvíc pozdávají gumídci
78 - Nemyslím, že budeme dělat tohle. -> Nemyslím, že tohleto podnikneme.
90 - Přesně to jsem řekl taky! -> Moje řeč!
104 - ...a cesta vede na východ. -> ...a na východ vede cesta.
106 - Cestu blokuje železná brána -> Cestu uzavírá železná brána.
120 - Zapněte si pásy. -> Držte si klobouky. Proč nepoužít český idiom se stejným významem?
186 - ...a uvědomí si, že jsem pryč. -> ...a zjistí, že jsem pryč.
194 - víš jak. -> však víš,
208 - Vím, že nebyla pravá Indka, ale něco už na tom je. -> Vím, že to nebyla Indka, ale lepší než nic.
219 - Nejsem žádný cizinec v temných vodách dermatitidy. -> Dobře znám dermatitidu, to šarlatové soužení.
362 - pozůstatky irské whisky -> zbytky irské whisky
cobbler je zapeklitost, z toho co tu zaznělo se mi zatím nejvíc pozdávají gumídci
KilianD- Počet příspěvků : 106
Bodů : 119
Reputace : 3
Datum registrace : 03. 10. 10
27
00:01:02,184 --> 00:01:04,640
A tvá reputace
stále klesá a klesá.
hodilo by se mi tam asi víc "tvé preference" nebo "tvůj kurs"
86
00:03:42,036 --> 00:03:45,287
A vyjasnil jsi mu, že jde
o dva různé vagóny
"a zdůraznil jsi dostatečně.."
120
00:05:23,653 --> 00:05:25,954
Dobrá. Zapněte si pásy.
"připoutejte se", případně jak už tu někdo říkal "držte si klobouky"
164
00:07:25,050 --> 00:07:27,008
Dám si kuřecí nudličky.
Dobrou noc!
myslím že tady šlo spíše o kuřecí vývar s nudlema, případně o nudle s kuřecím.. myslím že maso na nudličky není noodles
342
00:16:07,323 --> 00:16:10,354
Co kluci říkáte na včerejší
epizodu Capricy?
"hej, tak co říkáte na včerejší díl capricy?"
376
00:17:41,777 --> 00:17:44,773
a já jsem pro ni jako kousek
zakázané bílé čokolády.
"..zapovězený kousek bílé čokolády"
430
00:20:35,089 --> 00:20:36,306
Můžu dostat ledovou tříšť?
"dáš mi ledovou tříšť?"
00:01:02,184 --> 00:01:04,640
A tvá reputace
stále klesá a klesá.
hodilo by se mi tam asi víc "tvé preference" nebo "tvůj kurs"
86
00:03:42,036 --> 00:03:45,287
A vyjasnil jsi mu, že jde
o dva různé vagóny
"a zdůraznil jsi dostatečně.."
120
00:05:23,653 --> 00:05:25,954
Dobrá. Zapněte si pásy.
"připoutejte se", případně jak už tu někdo říkal "držte si klobouky"
164
00:07:25,050 --> 00:07:27,008
Dám si kuřecí nudličky.
Dobrou noc!
myslím že tady šlo spíše o kuřecí vývar s nudlema, případně o nudle s kuřecím.. myslím že maso na nudličky není noodles
342
00:16:07,323 --> 00:16:10,354
Co kluci říkáte na včerejší
epizodu Capricy?
"hej, tak co říkáte na včerejší díl capricy?"
376
00:17:41,777 --> 00:17:44,773
a já jsem pro ni jako kousek
zakázané bílé čokolády.
"..zapovězený kousek bílé čokolády"
430
00:20:35,089 --> 00:20:36,306
Můžu dostat ledovou tříšť?
"dáš mi ledovou tříšť?"
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
To s těmi pásy jsem upravil při časování, avšak pouze na "Tak dobrá, připoutejte se." či nějak podobně, ty klobouky mi znějí mnohem lépe.
Tohle se mi líbí víc, gumoví medvídci mi přijdou už moc překombinovaní, resp. ten kolář má blíž k tomu ševci.Medcin napsal:Možná by bylo lepší něco ve stylu:
- To je ten nejhorší koláč, jaká jsem kdy jedl. Jako by stloukal (slátal, spatlal) nějaký kolář.
Mimochodem, teď jsem narazil na "hrnkový" koláč (nevím, jak moc se to používá), tak by ještě z toho šlo udělat něco jakože chutná, jako kdyby byl opravdu z hrnků nebo něco podobného, ale kolář mi přijde zatím nejlepší.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Mě se víc líbí to s gumídkyNoMouse napsal:Tohle se mi líbí víc, gumoví medvídci mi přijdou už moc překombinovaní, resp. ten kolář má blíž k tomu ševci.Medcin napsal:Možná by bylo lepší něco ve stylu:
Mimochodem, teď jsem narazil na "hrnkový" koláč (nevím, jak moc se to používá), tak by ještě z toho šlo udělat něco jakože chutná, jako kdyby byl opravdu z hrnků nebo něco podobného, ale kolář mi přijde zatím nejlepší.
Shopingjs- Pohlaví :
Počet příspěvků : 10
Bodů : 12
Datum registrace : 09. 10. 10
Upřímně, mi se nelíbí ani jedno, ten význam pokaždé až příliš posunutý... Ale možná tam nakonec něco použiju.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Takže taky přispívám svou troškou do mlýna. Jako vždy super práce titulkářů. Co už tu zaznělo v opravách nezmiňuju.
34
Je pokryta choroboplodnými zárodky z letadla. – stačilo by bakteriemi z letadla, aby se to zkrátilo (ty titulky jsou tam dost rychlé)
49
Je opravdu milé tě znovu vidět, Leonarde. – Ráda tě zase/znovu vidím Leoparde. (tuším, že v češtině je tam čárka zbytečná)
50
Jo, tebe taky. – Já tebe taky.
71
stánku s hotdogy v předělaném železničním jídelním voze. – jídelním voze předělaném na stánek s hotdogy. (železniční být nemusí, když se mluví o vlacích) – to samé 77
86
A vyjasnil jsi mu, že jde o dva různé vagóny – zdůraznil jsi, že jde o dva různé vagóny
87
- by nemuselo být vůbec (opět jsou ty titulky docela rychlé…a smysl to nemění)
176
Ne, ne, ne! Jenom jsi šel špatným směrem. – Ne, ne, ne! Jen to. (Vůbec to nedořekl a o5 je to potřeba co nejkratší.)
193
No, jen říkám, že tu, však víš, nejsem nijak vázán. – No, jen říkám, že mě tu, (však víš), nic nedrží.
195
spolu chodit. – jít na rande./vyjít si.
200
Srdíčko, jen to, že se spolu pobavíme, když jsem tady, - Zlato, to, že….. Srdíčko se mi nelíbí a je to bez „jen“
236
Obvykle se používá na akutně zapálené hemoroidy, - zanícené ? – tohle nevím
247
Dneska je vážně hezky, že? – Máme dobrý čas, co? (nebo cokoliv ve smyslu, že jedou brzy) – kouká na tacháč, takže počasí komentovat ani nemůže
262
12. duben 2005, Bobův Big Boy, jezero Toluca. - … Bobův Big Boy, Toluca Lake. – jedná se o rezidenční oblast, ne o jezero.
321
Pramen Maggiiných kaštanově rudých vlasů. – zlato/zlatavě-rudých? (může to sice být kaštanově, ale v češtině se kaštanově pojí hlavně s hnědými)
Ty části, kde jsem psala, že bych ty titulky zkrátila samozřejmě záleží na tom, kdo jak rychle čte, já třeba čtu hodně pomalu ale v určitých místech jsem vážně nestihla pomalu ani druhé slovo a titulky byly pryč, chápu, že se to většinou zkrátit nedá, ale tam kde to jde, to stojí za pokus.
BTW. taky vás tak rozčilují ty reklamy a upoutávky pod titulky, většinou si jich bez titulků ani nevšimnu, ale když to čtu s titulky tak to kolikrát nejde vidět (a zpomaluje to čtení) - nemáte někdo radu co s tím? (jak si ty titulky můžu upravit?)
34
Je pokryta choroboplodnými zárodky z letadla. – stačilo by bakteriemi z letadla, aby se to zkrátilo (ty titulky jsou tam dost rychlé)
49
Je opravdu milé tě znovu vidět, Leonarde. – Ráda tě zase/znovu vidím Leoparde. (tuším, že v češtině je tam čárka zbytečná)
50
Jo, tebe taky. – Já tebe taky.
71
stánku s hotdogy v předělaném železničním jídelním voze. – jídelním voze předělaném na stánek s hotdogy. (železniční být nemusí, když se mluví o vlacích) – to samé 77
86
A vyjasnil jsi mu, že jde o dva různé vagóny – zdůraznil jsi, že jde o dva různé vagóny
87
- by nemuselo být vůbec (opět jsou ty titulky docela rychlé…a smysl to nemění)
176
Ne, ne, ne! Jenom jsi šel špatným směrem. – Ne, ne, ne! Jen to. (Vůbec to nedořekl a o5 je to potřeba co nejkratší.)
193
No, jen říkám, že tu, však víš, nejsem nijak vázán. – No, jen říkám, že mě tu, (však víš), nic nedrží.
195
200
Srdíčko, jen to, že se spolu pobavíme, když jsem tady, - Zlato, to, že….. Srdíčko se mi nelíbí a je to bez „jen“
236
Obvykle se používá na akutně zapálené hemoroidy, - zanícené ? – tohle nevím
247
Dneska je vážně hezky, že? – Máme dobrý čas, co? (nebo cokoliv ve smyslu, že jedou brzy) – kouká na tacháč, takže počasí komentovat ani nemůže
262
12. duben 2005, Bobův Big Boy, jezero Toluca. - … Bobův Big Boy, Toluca Lake. – jedná se o rezidenční oblast, ne o jezero.
321
Pramen Maggiiných kaštanově rudých vlasů. – zlato/zlatavě-rudých? (může to sice být kaštanově, ale v češtině se kaštanově pojí hlavně s hnědými)
Ty části, kde jsem psala, že bych ty titulky zkrátila samozřejmě záleží na tom, kdo jak rychle čte, já třeba čtu hodně pomalu ale v určitých místech jsem vážně nestihla pomalu ani druhé slovo a titulky byly pryč, chápu, že se to většinou zkrátit nedá, ale tam kde to jde, to stojí za pokus.
BTW. taky vás tak rozčilují ty reklamy a upoutávky pod titulky, většinou si jich bez titulků ani nevšimnu, ale když to čtu s titulky tak to kolikrát nejde vidět (a zpomaluje to čtení) - nemáte někdo radu co s tím? (jak si ty titulky můžu upravit?)
happy.crazy- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Bodů : 56
Datum registrace : 18. 11. 09
Věk : 38
Místo : Location, location, location
jenom bych dal
45
00:01:46,473 --> 00:01:48,107
Přísahali jste?
Malíčková přísaha?
aby vynikla ta dětinskost
+ kde se objevilo tedy slovo pinky-swear
12:17
17:27
A máte moje uznání fakt odvádíte velmi kvalitní práci
45
00:01:46,473 --> 00:01:48,107
Přísahali jste?
Malíčková přísaha?
aby vynikla ta dětinskost
+ kde se objevilo tedy slovo pinky-swear
12:17
17:27
A máte moje uznání fakt odvádíte velmi kvalitní práci
akasa21- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 30. 10. 10
ad překrývání videa s titulky: Nevím jistě, jestli myslíš zrovna tohle, ale jestli jo, tak mě to taky štvalo, proto jsem si nastavil přehrávač tak, aby mi titulky zobrazoval pod videem, v tom černém pruhu... A je to mnohem lepší. A taky pomůže nastavit titulky třeba na žlutou barvu a dát jim stíny...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Takhle... V upravené verzi se starám o to, aby titulky byly co nejvíce čitelné, přečasovával jsem i minulé díly, ale zatím nejsou uveřejněny, tam je to vychytané téměř k dokonalosti.happy.crazy napsal:Takže taky...
Leoparde?happy.crazy napsal:49
A čárka tam být musí.
Až na to, že třeba já žádný černý pruh pod videem nemám...Ďasík napsal:proto jsem si nastavil přehrávač tak, aby mi titulky zobrazoval pod videem, v tom černém pruhu...
Ale jinak jo, nastavení žluté, ztučnění titulků a přidání stínu/obrysu, v nejhorším nastavit pod titulky černé pozadí (černý obdélník pod textem) určitě pomůže. Mně většinou stačí ten černý obrys a trochu tučnější titulky.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
NoMouse napsal:Leoparde?happy.crazy napsal:49
A čárka tam být musí.Až na to, že třeba já žádný černý pruh pod videem nemám...Ďasík napsal:proto jsem si nastavil přehrávač tak, aby mi titulky zobrazoval pod videem, v tom černém pruhu...
Ale jinak jo, nastavení žluté, ztučnění titulků a přidání stínu/obrysu, v nejhorším nastavit pod titulky černé pozadí (černý obdélník pod textem) určitě pomůže. Mně většinou stačí ten černý obrys a trochu tučnější titulky.
Ďasík asi myslel ten pruh pod 16:9 videem na 4:3 monitoru.
Edit by Ďasík: Jo, přesně ten jsem myslel. Ale já mám monitor 16:10 a právě ta jedna desetina je ten pruh...
Shopingjs- Pohlaví :
Počet příspěvků : 10
Bodů : 12
Datum registrace : 09. 10. 10
Co jsem četl, tak podle nových Pravidel se oslovení čárkou oddělovat nemusí. Každopádně já to ale dělat budu, takže žádný strach.
A k Leonard-Leopard - happy.crazy asi četla ságu Darrena Shana, kde je postava Steve Leonard, ale všichni mu říkají Steve Leopard. Darren o něm v posledním díle ságy řekne i úžasnou hlášku, ale nebudu spoilovat.
A tady máte obrázek, jak to u mě vypadá. Titulky mám výjimečně nahoře, aby na ně viděl i můj spolubydlící z postele - a není to vůbec tak špatné, jak to vypadá. Původní rozlišení je 1680*1050:
A k Leonard-Leopard - happy.crazy asi četla ságu Darrena Shana, kde je postava Steve Leonard, ale všichni mu říkají Steve Leopard. Darren o něm v posledním díle ságy řekne i úžasnou hlášku, ale nebudu spoilovat.
A tady máte obrázek, jak to u mě vypadá. Titulky mám výjimečně nahoře, aby na ně viděl i můj spolubydlící z postele - a není to vůbec tak špatné, jak to vypadá. Původní rozlišení je 1680*1050:
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
jeden preklep:
149
Víš, co se se stane => Víš, co se stane
Pak v 263 bych sklonoval Priya podle vzoru zena, takze by tam bylo "Raj nás poprvé představil Priye". Kdyz je na konci jmena "ia", jako treba Patricia, tak je ve tretim pade Patricii, ale tady je to "iya"...
Ale neni nutne nad tim moc dumat, da se to elegantne obejit zmenou padu - "Raj nám poprvé představil Priyu." Hmm, ale u Patricie by tady vlastne bylo taky "ii", takze to nepomuze
149
Víš, co se se stane => Víš, co se stane
Pak v 263 bych sklonoval Priya podle vzoru zena, takze by tam bylo "Raj nás poprvé představil Priye". Kdyz je na konci jmena "ia", jako treba Patricia, tak je ve tretim pade Patricii, ale tady je to "iya"...
Ale neni nutne nad tim moc dumat, da se to elegantne obejit zmenou padu - "Raj nám poprvé představil Priyu." Hmm, ale u Patricie by tady vlastne bylo taky "ii", takze to nepomuze
marena- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 54
Bodů : 54
Datum registrace : 21. 10. 09
Věk : 57
Ja bych řekl, že se vzor mění(nevím, jak se tomu říká oficiálně) střídá se skloňování podle růže a ženy...marena napsal:Pak v 263 bych sklonoval Priya podle vzoru zena, takze by tam bylo "Raj nás poprvé představil Priye". Kdyz je na konci jmena "ia", jako treba Patricia, tak je ve tretim pade Patricii, ale tady je to "iya"...
Priya (žena)
Priye (růže)
Priyi (růže)
Priyu/i (žena/růže)
Priyo (žena)
Priyi (růže)
Priyí/ou (žena/růže)
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Ďasík napsal:
A k Leonard-Leopard - happy.crazy asi četla ságu Darrena Shana, kde je postava Steve Leonard, ale všichni mu říkají Steve Leopard.
Haha, bohužel ne. Psala jsem si to do wordu, takže tu knížku tak maximálně četly automatické opravy Ale aspoň sem Vás pobavila;)
happy.crazy- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Bodů : 56
Datum registrace : 18. 11. 09
Věk : 38
Místo : Location, location, location
Nemyslím, že by se Leonard chtěl stěhovat do Nového Dillí jenom proto, aby šel Priyou na randehappy.crazy napsal:
195
KilianD- Počet příspěvků : 106
Bodů : 119
Reputace : 3
Datum registrace : 03. 10. 10
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E06 - The Irish Pub Formulation [EPIZODA]
» S04E16 - The Cohabitation Formulation [TITULKY]
» S03E09 - The Vengeance Formulation [TITULKY]
» S03E06 - The Cornhusker Vortex [TITULKY]