S04E04 - The Hot Troll Deviation [EPIZODA]
+33
daliborh
kamajkl
Klarush
legoxx
yossarian
Geser
Grepis
Georgo
kbs1
Zero
minnie
Ufimcef
Erenessil
ork
Raistlin
Steve
Strix
Sheldon 3.0
lemming
lib
Kolikokoli
cl3rick
TwoR
baal666
Ďasík
Polylux1
Dodo
vendulkabendulka
ohara
ogedeikhan
happy.crazy
ghostdog
Admin
37 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E04 - The Hot Troll Deviation [EPIZODA]
myslím že je to hodně dobrý díl Bernadeta je o 150% příjemnější než Amy a dost mě potěšilo že jí dali zase prostor. Amy bych úplně vyškrtnul
ghostdog- Počet příspěvků : 5
Bodů : 5
Reputace : 0
Datum registrace : 16. 08. 10
Souhlas s Bernadette - je super. Sheldon a Raj = way to go!!! Takhe už jsem se u TBBT dlouho nezasmála. Konec trošku přitažený za vlasy, ale jinak celá epizoda měla hlavu a patu. Sheldon a Leonard jsou good, Sheldon a Raj jsou better a Sheldon a Penny jsou the best, jsem zvědavá jestli zařadí epizody Sheldon x Howard :-P
happy.crazy- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Bodů : 56
Datum registrace : 18. 11. 09
Věk : 38
Místo : Location, location, location
satisfado
jupí, první dost dobrý díl čtverky. tak nějak by to mohlo pokračovat.
btw, těsně předtím jsem se podíval na ten původní nevysílaný pilotní díl a musím uznat, že i na něm něco bylo. pár frků, které neprošly do odvysílané verze, bylo dost dobrých.
btw, těsně předtím jsem se podíval na ten původní nevysílaný pilotní díl a musím uznat, že i na něm něco bylo. pár frků, které neprošly do odvysílané verze, bylo dost dobrých.
ogedeikhan- Znamení :
Počet příspěvků : 67
Bodů : 76
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 53
Místo : pryn, mérän
Tak musim rict, ze jsem tentokrat brecel smichy. Vyborny
ohara- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 01. 10. 10
Toto byl podle me navrat k tomu spravnemu staremu TBBT. I kdyz posledni zaber na Raje uz byl trochu moc
vendulkabendulka- Počet příspěvků : 16
Bodů : 23
Datum registrace : 11. 05. 10
No neco jak Sheldonovi svitici rybicky, tecka na zaver. Musej si taky obcas zablnout
Kde prosím najdu epizodu ke stažení, děkuji
ohara napsal:No neco jak Sheldonovi svitici rybicky, tecka na zaver. Musej si taky obcas zablnout
Dodo- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 15. 10. 10
ke stažení
Buď dole po přihlášení (?) v sekci data k epizodám, nebo standardně na ulozto.cz, thepiratebay.com apod...
Polylux1- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 24. 04. 10
Jednoznačně nejlepší dosavadní díl čtvrté série. Hrozně mě potěšilo, že Raj (můj oblíbenec) s Howardem dostali prostor, Howardovy představy byly fakt dokonalé ("Told you!"). Samozřejmě návrat Bernadette je taky skvělý (a myslím, že i nutný) krok. Ale u mě dnes na plné čáře zvítězila Penny.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
jo Rajesh s Howardem by teď měli dostat víc prostoru, Leonard, Sheldon a Penny už jsou dost vyčerpaní.Ďasík napsal:Jednoznačně nejlepší dosavadní díl čtvrté série. Hrozně mě potěšilo, že Raj (můj oblíbenec) s Howardem dostali prostor, Howardovy představy byly fakt dokonalé ("Told you!"). Samozřejmě návrat Bernadette je taky skvělý (a myslím, že i nutný) krok. Ale u mě dnes na plné čáře zvítězila Penny.
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Mimochodem Leonard byl v tomhle díle taky super, nebavil mě, když byl v minulé sérii pořád ukňouraný, teď byl zas bezvadně nad věcí a to mu sedí nejlíp.
"Sometimes your movements are so lifelike, I forget you're not a real boy." - to mě dostalo!!!
"Sometimes your movements are so lifelike, I forget you're not a real boy." - to mě dostalo!!!
happy.crazy- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Bodů : 56
Datum registrace : 18. 11. 09
Věk : 38
Místo : Location, location, location
ámenhappy.crazy napsal:Mimochodem Leonard byl v tomhle díle taky super, nebavil mě, když byl v minulé sérii pořád ukňouraný, teď byl zas bezvadně nad věcí a to mu sedí nejlíp.
TwoR- Počet příspěvků : 5
Bodů : 7
Hezky na tomvje ze je to podle me odkaz na Kubrickovo sci-fi AI, pokud si vzpominate jak tam chtel byt real boy.
sem jediný nebo i někomu z vás se zdálo, že Howardova mamka měla jiný hlas?
cl3rick- Počet příspěvků : 1
cl3rick napsal:sem jediný nebo i někomu z vás se zdálo, že Howardova mamka měla jiný hlas?
JJ, nebyl tak ostrej jako normálně
lib- Počet příspěvků : 27
Bodů : 31
Výborný díl. Bernadette stejně sladká, jako předtím. A závěr s Rajeshem super, tomu jsem se smál snad nejvíc
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Vyborny dil, je super, ze dostal prostor Howard a Rajesh, ale i Penny mela super hlasky
Ten posledni zaber byl sice prehnany, ale jak tu nekdo rikal, je to podobne se sviticimi rybickami
Ten posledni zaber byl sice prehnany, ale jak tu nekdo rikal, je to podobne se sviticimi rybickami
Sheldon 3.0- Počet příspěvků : 36
Bodů : 38
Datum registrace : 26. 09. 09
Jupíjou, no já se bavil na výbornou Bernadette je zpátky (hurá!), Raj mě několikrát dostal (poprvé s tím stolem, podruhé "This is not over" ), Howardovo ukradení Sheldonova 3x "Penny". Víc takových dílů... Za mě 9/10.
jj, Raj s tím stolem byl dokonalý. Hlavně ten jeho široký úsměv .
Hezky jsi to vystihl. Rajův úsměv byl fakt kouzelný, vybavil se mi jeho výrok "Nepřišel jsem pomáhat, přišel jsem se posmívat!" Když se otevřely dveře a za nima stál Howard, fakt jsem se lekl. A když George Takei řekl v tom autě "Told you!", tak jsem fakt skoro slzel smíchy. A každopádně Penny v restauraci taky neměla chybu, na to nezapomínejme.Strix napsal:Jupíjou, no já se bavil na výbornou Bernadette je zpátky (hurá!), Raj mě několikrát dostal (poprvé s tím stolem, podruhé "This is not over" ), Howardovo ukradení Sheldonova 3x "Penny". Víc takových dílů... Za mě 9/10.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
dneska fakt pěkný, souhlasím, Starbuck potěšila, snad se objeví i ten Herkules
btw. může mí někdo říct, kdo byl ten číňan?
btw. může mí někdo říct, kdo byl ten číňan?
Steve- Pohlaví :
Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 08. 10. 10
Leonard dnes skvělý, konečně zase trochu připomínal své staré dobré já. Druhý pozitivem aktivnější Howard, zvlášť "jeho" zaklepání bylo super a aspiruje na zatím vůbec nejvtipnější moment celé dosavadní série. A do třetice všeho dobrého se neobjevila Amy.
Na druhou stranu nemůžu říct, že by mě epizoda nějak zvlášť dostala. Rajesh vs. Sheldon byli jen slabým odvarem střetu ze druhé řady, kdy se Sheldonem zkřížila kordy Penny.
Každopádně oproti minulému dílu, kdy jsem radši nic nekomentoval, je tohle posun dobrým směrem... pro mě dneska 7/10, když trošku zaokrouhlím nahoru.
Na druhou stranu nemůžu říct, že by mě epizoda nějak zvlášť dostala. Rajesh vs. Sheldon byli jen slabým odvarem střetu ze druhé řady, kdy se Sheldonem zkřížila kordy Penny.
Každopádně oproti minulému dílu, kdy jsem radši nic nekomentoval, je tohle posun dobrým směrem... pro mě dneska 7/10, když trošku zaokrouhlím nahoru.
Raistlin- Pohlaví :
Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Datum registrace : 26. 09. 09
Místo : Nymburk/Praha
ja si zase zive dokazu predstavit dil s Amy, Sheldonem a Leonardovou matkou, kterak tito 3 exoti dovedou Leonarda do hlubin nejvetsi depreseghostdog napsal:myslím že je to hodně dobrý díl Bernadeta je o 150% příjemnější než Amy a dost mě potěšilo že jí dali zase prostor. Amy bych úplně vyškrtnul
ork- Počet příspěvků : 1
Datum registrace : 24. 09. 10
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E04 - The Hot Troll Deviation [TITULKY]
» S03E03 - The Gothowitz Deviation [EPIZODA]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S08E14 - The Troll Manifestation
» S03E03 - The Gothowitz Deviation [EPIZODA]