S08E14 - The Troll Manifestation
3 posters
Strana 1 z 1
S08E14 - The Troll Manifestation
Přišlo mi to svěží a nové - teda podle mě tam nemusel být ten konec s Lenny v posteli s fanfikcí vymknutou se kontrole - MOJE OČI!!!
Jinak Lenny byl skvělý, Sheldon s Leonardem fajn duo, chemie tam byla dobrá. Howard s Rajeshem dnes jen přicmrndávali, ale bylo to jedině příjemné. Sheldonův komentář byl výjimečně schůdný Proto ještě vtipnější. Stephen Hawking mi tam přišel nucený... i když trol jak se patří, to jim neberu. Ale mně to k tomu zkrátka nějak nešlo, možná to je nedávným zhlédnutím Theory of Everything
Jinak Lenny byl skvělý, Sheldon s Leonardem fajn duo, chemie tam byla dobrá. Howard s Rajeshem dnes jen přicmrndávali, ale bylo to jedině příjemné. Sheldonův komentář byl výjimečně schůdný Proto ještě vtipnější. Stephen Hawking mi tam přišel nucený... i když trol jak se patří, to jim neberu. Ale mně to k tomu zkrátka nějak nešlo, možná to je nedávným zhlédnutím Theory of Everything
Re: S08E14 - The Troll Manifestation
Po dlhej dobe som sa nielen usmiala, ale tvorcovia ma aj rozosmiali Prekvapivo dobrá epizóda... obe dejové linky boli kvalitné KONEČNE!
Ai'leen- Pohlaví :
Počet příspěvků : 11
Bodů : 19
Reputace : 0
Datum registrace : 04. 05. 14
Místo : Martin
Re: S08E14 - The Troll Manifestation
Nějak jsem se dostal do skluzu a tuto epizodu viděl až dnes, ale o to víc mě velmi příjemně překvapila. Fakt jsem se u ní zasmál a minimálně chlapská část byla skoro jako návrat ke starému dobrému TBBT. Teda až na Sheldona, který byl celou epizodu až nečekaně příjemný.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: