S03E13 - The Bozeman Reaction [EPIZODA]
+16
Alexandros61
yossarian
Ďasík
terminal
Strix
allyska
groower
kadles
Pinny
Kolikokoli
Dysharmonya
Ufimcef
Sheldon 3.0
baal666
pka
Admin
20 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: S03E13 - The Bozeman Reaction [EPIZODA]
Nehrál náhodou toho zloděje, který ukradl Shellymu kufry, ten stejný herec, který hraje Stuarta?
Pokud je IMDB (http://www.imdb.com/name/nm0839934/#actor) up to date, tak neKolikokoli napsal:Nehrál náhodou toho zloděje, který ukradl Shellymu kufry, ten stejný herec, který hraje Stuarta?
pka- Počet příspěvků : 82
Bodů : 88
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 10. 09
pka napsal:Pokud je IMDB (http://www.imdb.com/name/nm0839934/#actor) up to date, tak neKolikokoli napsal:Nehrál náhodou toho zloděje, který ukradl Shellymu kufry, ten stejný herec, který hraje Stuarta?
no, přišel mi docela podobný tomu zlodějíčkovi, ale tak asi ne...
Mne pripadal úplne ako Kripke. Dokonca som si povedal, že čo tam sakra on robí.
StanleyZoldak- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 21. 01. 10
mně taky... akowát nemluwil jak bwlbecStanleyZoldak napsal:Mne pripadal úplne ako Kripke. Dokonca som si povedal, že čo tam sakra on robí.
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Raj
Mno ale Howard dostal pěknou podpásovku od Sheldona.
Už asi budu furt používat větu: Jsem pánem svého měchýře.
Prostě luxusní věta.
Už asi budu furt používat větu: Jsem pánem svého měchýře.
Prostě luxusní věta.
groower- Počet příspěvků : 7
Bodů : 10
Datum registrace : 13. 12. 09
Nebaví mě nic vymýšlet
Pro mě rozhodně jeden z těch lepších dílů. Nijak mi nechyběla Bernadette (je skvělá, ale nesedí mi do Big Bangu:-D), nepřehánělo se to tam s Rajem (ani proti němu nic nemám, ale nebaví mě tak jako ostatní, bylo tam dost dobrých vtipů a narážek a hlavně, hlavně se Sheldon ukázal zase z trochu jiné stránky. Hodně mě bavily jeho záchvaty paniky, hlavně to kníkání:-D
Mimochodem nemohla jsem si nevšimnout, že u všech dílů je hromada komentářů typu nejhorší díl vůbec:-D Zajímalo by mě, který z nich to teda je. A taky by mě zajímalo, proč někdo sleduje nějaký seriál, pak si dá tu námahu najít jeho stránky (mimochodem žádná námaha, stránka se dá skvěle dohledat) aby mohl psát jak se mu to zase nelíbilo a jak to jde někam, a jak jsou ty vtipy díl od dílu stupidnější. Nevím jak vy, ale když se mi něco nelíbí, tak to neřeším a zapomenu na to a nehledám si o tom informace abych to mohla za každou cenu kritizovat. To bych se upsala...
Mimochodem nemohla jsem si nevšimnout, že u všech dílů je hromada komentářů typu nejhorší díl vůbec:-D Zajímalo by mě, který z nich to teda je. A taky by mě zajímalo, proč někdo sleduje nějaký seriál, pak si dá tu námahu najít jeho stránky (mimochodem žádná námaha, stránka se dá skvěle dohledat) aby mohl psát jak se mu to zase nelíbilo a jak to jde někam, a jak jsou ty vtipy díl od dílu stupidnější. Nevím jak vy, ale když se mi něco nelíbí, tak to neřeším a zapomenu na to a nehledám si o tom informace abych to mohla za každou cenu kritizovat. To bych se upsala...
whampingwillow- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 32
Bodů : 32
Datum registrace : 14. 01. 10
Věk : 33
Tuponi
Ti lidi co to píšou ke každýmu dílu, jsou buď vťerky co se za každou cenu musí zviditelnit, nebo lidi kteří trpí nedostatkem popularity a jsou vlastně to samí co ti první akorát za to nemůžou !
Ehm...
Nejsem si úplně jistá, jestli jsem to pochopila:-D
Aha... už to asi chápu... měla jsem trochu problém s číslovkami:-D
Aha... už to asi chápu... měla jsem trochu problém s číslovkami:-D
Pohlaví :
whampingwillow napsal:Pro mě rozhodně jeden z těch lepších dílů. Nijak mi nechyběla Bernadette (je skvělá, ale nesedí mi do Big Bangu:-D), nepřehánělo se to tam s Rajem (ani proti němu nic nemám, ale nebaví mě tak jako ostatní, bylo tam dost dobrých vtipů a narážek a hlavně, hlavně se Sheldon ukázal zase z trochu jiné stránky. Hodně mě bavily jeho záchvaty paniky, hlavně to kníkání:-D
Co to je za kec? ... Kazdej ma pravo projevit svuj nazor a psat si co chce. Tohle neni forum pro 13ti lety fanousky Tokyo Hotel, kteri si tu vypraveji jak toho a toho miluji a jak jsou nejlepsi. BBT je muj nejoblibenejsi serial, ale kdykoliv se mi nebude neco na dilu libit, tak to tu klidne zkritizuju nebo si postezuju a stejne tak to muze udelat kazdej. Je to diskuze a ne óda na Big Bang
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
si to nepochopil
My fanouškum nebráním se projevovat, ale když píše ke každému dílu že je strašnej nebo tak, tak je to blbec páč už se vysílá 3tí řada a to už je pár dílu , tak by mohli pochopit, že ten seriál v sobě něco má a že se to někomu líbí a že se kuli němu měnit nebude !
Jenom nechápeme proč píšou furt když to bude stejný !
Jenom nechápeme proč píšou furt když to bude stejný !
Hm...
Já ale nepsala, že si tady mají všichni vyměňovat poznatky typu jééé, Leonardííík je fákt úžo. Mě šlo o to, že je blbost napsat nejhorší díl vůbec... já chápu, když se někomu jeden díl s deseti nelíbí a má proto důvod (důvodem myslím třeba že se mu nelíbila zápletka, nebo že tam bylo málo jeho oblíbené postavy, ne že to bylo prostě blbý a nudný). Nechápu to, že někdo u každého dílu napíše komentář typu nahovno díl a aniž by vysvětlil proč se mu nelíbil se jde dívat na další.
Pohlaví :
Jestli to "náhodou" není tím, že se o dílech píše až po tom co je lidi viděli, a prostě každýmu může nějakej díl připadat jako "nejhorší" ale jenom z těch co zatím viděl.
Sheldon
pka napsal:Divil bych se, kdyby Sheldon nezamkl dveře, než vlezl do postele s deníkem ...
Jak se pak dostal zpátky do svého pokoje, když z něj odešel oknem a od Leonarda dveřmi?
No on sa ani nesnazil dostat naspat, pretoze bol medzitym chyteny v elektrickej sieti....
taenia- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 06. 10. 09
taenia napsal:pka napsal:Divil bych se, kdyby Sheldon nezamkl dveře, než vlezl do postele s deníkem ...
Jak se pak dostal zpátky do svého pokoje, když z něj odešel oknem a od Leonarda dveřmi?
No on sa ani nesnazil dostat naspat, pretoze bol medzitym chyteny v elektrickej sieti....
Ako sa tam dostal po vyprosteniu z elektrickej siete?-))))))))))))
pka- Počet příspěvků : 82
Bodů : 88
Datum registrace : 08. 10. 09
asi to voblez po římse...pka napsal:taenia napsal:pka napsal:Divil bych se, kdyby Sheldon nezamkl dveře, než vlezl do postele s deníkem ...
Ako sa tam dostal po vyprosteniu z elektrickej siete?-))))))))))))
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Už se nemusel zamykat, už měl bezpečnostní systém. Předtím se zabarikádoval proto, že dveře do bytu byly zničené...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S30E13 - The Bozeman Reaction [TITULKY]