S30E08 - The Adhesive Duck Deficiency [EPIZODA]
+41
blaf
etko
skipy
Ufimcef
elendar
bimbo.sourek
milford
happy.crazy
pejorativ22
peto1989
james112
edmund
kadles
crash26
tucnacek
Casper
Cyp
xid00
yossarian
dakkon
hrs
djlmc
dejf
mnn
PeDr
NoMouse
Koothrappali
Sheldon-Cooper
Prcek
Katschaba
Ďasík
Sheldon 3.0
Deckard
IHateTrains
ScorpionSX
Dysharmonya
baal666
Kolikokoli
kilburn
KlepeTo
Admin
45 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: S30E08 - The Adhesive Duck Deficiency [EPIZODA]
Možná je pravda, že tenhle díl odbočuje od klasického tbbt, ale myslím, že celkově byl fajn. Zamilovala jsem si Leonardovo spekulování nad jeho jménem
skipy- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 18. 11. 09
bolo to dobré lepšie ako minule
etko- Počet příspěvků : 1
Tak ja taky neco napisi. Dejovou linku Sheldon - Penny radsi vynecham, tam se recyklovaly stary vtipy o 107 a vtip "sahas mi na prso", no, necham to bejt. Druha linka zajimavejsi, snad taky proto, ze tam neni Sheldon. Vtipy o huleni nemusim, ale tady byly podany skvele, musim se priznat - smal jsem se. Takze nakonec jsem dal 8/10, ale s tim, ze to nebyl Big Bang, ale Prcicky namixovany s Kdo hulit ten umi. Smal jsem se, ale nelibi se mi, kam tenhle ten serial smeruje.
Naprosto souhlasim. Tenhle serial pro me bude zabavny tehdy a jen tehdy, pokud bude o nerdech. Na dalsich 10 serii Friends se fakt divat nebudu. Na Friends jsem si musel vzpomenout pri vyplnovani dotazniku, protoze tam to bylo o neco zabavnejsi.
U Penny a Sheldona jsem se docela bavil, ale ta druha dejova linie mi prisla horsi, nez nic.
blaf- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 19. 11. 09
Myslím, že takového toho "vědeckého" humoru, co byl v 1. sérii se už asi nedočkáme, ale stejně mě tenhle díl dobře pobavil.
Dávám 9/10
Dávám 9/10
Zero- Počet příspěvků : 46
Bodů : 46
Datum registrace : 29. 09. 09
A to je prave ta chyba. Uznavam, ze jsem se na BBT zacal taky divat kvuli tomu, ze je o nerdech, ale to, ze ted se tam uz nerdovstvi pouziva min (ale stale tam jeste v mensi mire je), neznamena, ze uz to neni zabavne... Ale hezkou ekvivalenci jsi pouzil, jen co je pravda. Akorat by mela mit nulovou pravdivostni hodnotu...blaf napsal:Tenhle serial pro me bude zabavny tehdy a jen tehdy, pokud bude o nerdech.
No a ke zhulene casti reknu jen tolik, že byla natolik zabavna, ze jsem si dal tu praci a nastrihal si tento dil tak, aby tam byla jen ona...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík napsal:A to je prave ta chyba.blaf napsal:Tenhle serial pro me bude zabavny tehdy a jen tehdy, pokud bude o nerdech.
Nerekl bych, ze je to chyba; dalo by se rict, ze jsem dost vybiravy, co se tyce legrace, nebo treba ze mam vytribeny vkus Nepovazuju za chybu, ze me zhuleny lidi nerozesmejou.
TBBT je jediny novy serial, ktery sleduju, protoze mi vtipy v ostatnich pripadaji proste moc ohrane. Mozna to jako trekkie a teoreticky informatik ani nemuzu videt jinak, ale musel jsem si s Ufimcefem povzdychnout, kam serial smeruje. Je mozne, ze klasickymi nenerdovskymi vtipy si ziskaji vic fanousku a stoji jim za to zmena stylu... Me z tohoto dilu asi vubec nejvic pobavil zaznam do Sheldonova deniku.
Ale neni vsem epizodam konec, treba to dopadne dobre
Na to jsem s tou chybou nenarážel (to, že se ti nelíbila zápletka, která mně jo, je normální, nemusí se ti líbit všechno, co mně), šlo mi jen o to, že tam mermomocí chceš nerdovské věci a pokud tam nejsou, tak už to pro tebe není zábavné, napsal jsi, že BBT bude zábavná jen tehdy, dokud v ní budou nerdovské vtipy... S tímhle už souhlasit nemůžu, je zábavná, i když jinak...blaf napsal:Nepovazuju za chybu, ze me zhuleny lidi nerozesmejou.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:napsal jsi, že BBT bude zábavná jen tehdy, dokud v ní budou nerdovské vtipy... S tímhle už souhlasit nemůžu, je zábavná, i když jinak...
Napsal jsem, ze pro me bude zabavna jen s nerdovskymi vtipy, a to je pravda. Kdybych to napsal tak, jaks rikal, tak by to skutecne bylo chybne tvrzeni.
jj, za to, že jsem zapomněl na to "pro mě", se omlouvám, ale i tak je to chyba.blaf napsal:Napsal jsem, ze pro me bude zabavna jen s nerdovskymi vtipy, a to je pravda. Kdybych to napsal tak, jaks rikal, tak by to skutecne bylo chybne tvrzeni.Ďasík napsal:napsal jsi, že BBT bude zábavná jen tehdy, dokud v ní budou nerdovské vtipy... S tímhle už souhlasit nemůžu, je zábavná, i když jinak...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Paradny tyzden
Tak tento tyzden serialovy je viac nez vynimocny...u torok hned House MD, BBT dost paradne, ja himym prva dobra cast 5. serie, ktora moze oponovat aj tym z nizsich serii...Taktiez neska kvalitny Fringe...uz sa len na zajtra na SGU tesim a potom uz mozem zomret happy
bluesboy- Počet příspěvků : 1
Datum registrace : 10. 11. 09
abych taky přispěl svou troškou do mlýna, tak tenhle díl a i předchozí dva mě zanechaly asi s takovým výrazem:
asi od šestky se mi díly zdají poněkud trapnější, než bych snesl a ubývá vtipů, kterým bych se zasmál. dvojka až pětka třetí série byly bomby, pak se těžiště přesunulo jinam a já se už rozhodně tak nebavím. inu, někdo vdolky, jinej holky třeba to nabere zase jiný kurz
asi od šestky se mi díly zdají poněkud trapnější, než bych snesl a ubývá vtipů, kterým bych se zasmál. dvojka až pětka třetí série byly bomby, pak se těžiště přesunulo jinam a já se už rozhodně tak nebavím. inu, někdo vdolky, jinej holky třeba to nabere zase jiný kurz
Naposledy upravil ogedeikhan dne Mon 23 Nov 2009, 15:29, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : chybka ;))
ogedeikhan- Znamení :
Počet příspěvků : 67
Bodů : 76
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 53
Místo : pryn, mérän
Tak sem se na něj koukl ještě jednou než se podívám i na dnešní a zase sem se nebavil. Taky zastávám názor, že TBBT by měl být hlavně o nerdech a vtipy s převlekem za dopplerův jev nebo sheldonova analýza sociálního chování mě vždycky rozesmály nejvíc. Nevím jestli tvůrcům dochází nápady, ale s takovouhle se na to za chvíli přestanu dívat. To proč sem s TBBT začal a bavil mě, bylo právě proto, že na rozdíl od ostatích sitcomů tenhle měl vtipy propracovanější a hlavně jsem je neslyšel už tisíkrát.
Cyp- Počet příspěvků : 4
Co se da delat, je to vas nazor a ja vam ho brat nebudu...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Mno popravde ani sem se nechtel registrovat sem, ale kdyz vidim ty vase nadsene nazory tak jsem mirne receno prekvapen, jasne kazdemu se libi neco jineho, ale ja se za vsechny ty dily ze 3 řad, párkrát za smál (to musel být královský joke) a trochu vicekrat pousmal...chtel bych byt jak vy, ale me i takové "nudné" scény, narazky, radoby vtipky rozesmali...opravdu bych to chtel, ale toto neni moc komedialni serial, spis se na neho divam tak ze setrvacnosti, jako na vsechny komedialni...asi jediný serial kde jsem se smal snad skoro kazdy dil byl Red Dwarf a Friends...jiné neznam : / a samotnemu me to vadi, ze me to neprijde vtipné
redalert21- Počet příspěvků : 1
Datum registrace : 24. 11. 09
redalert21 napsal:Mno popravde ani sem se nechtel registrovat sem, ale kdyz vidim ty vase nadsene nazory tak jsem mirne receno prekvapen, jasne kazdemu se libi neco jineho, ale ja se za vsechny ty dily ze 3 řad, párkrát za smál (to musel být královský joke) a trochu vicekrat pousmal...chtel bych byt jak vy, ale me i takové "nudné" scény, narazky, radoby vtipky rozesmali...opravdu bych to chtel, ale toto neni moc komedialni serial, spis se na neho divam tak ze setrvacnosti, jako na vsechny komedialni...asi jediný serial kde jsem se smal snad skoro kazdy dil byl Red Dwarf a Friends...jiné neznam : / a samotnemu me to vadi, ze me to neprijde vtipné
no tak vidíš, mě se zase téměř všecky díly 3. série líbily. Asi to bude tím, že se směju každé blbosti a je mně jedno jak moc veliký a hluboký význam to má, stačí když je to sranda miluju smích!!!
Lip už to nikdo napsat nemohl. Prostě nezáleží na tom, jestli řeší nějakou nepochopitelnou teorii, ale na tom, že je to sranda. A taky souhlasím, že tahle série je vážně dost dobrá...Kolikokoli napsal:no tak vidíš, mě se zase téměř všecky díly 3. série líbily. Asi to bude tím, že se směju každé blbosti a je mně jedno jak moc veliký a hluboký význam to má, stačí když je to sranda miluju smích!!!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S03E08 - The Adhesive Duck Deficiency [TITULKY]