S06E21 - The Closure Alternative [EPIZODA]
+9
Davidsoft
Miro
Frosty4ever
Kitelon
xegiie
minnie
problemchild
MartyCZ
Kolikokoli
13 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
S06E21 - The Closure Alternative [EPIZODA]
Absolutně perfektní díl . Ta Sheldonova linka byla DOKONALÁ . Ani jsem nevěděla, že tohle je nějaká "nemoc", myslela jsem, že je to tak u všech . Poprvé mi nepřipadal jako podivín - ba naopak, chovala bych se stejně .
Re: S06E21 - The Closure Alternative [EPIZODA]
Takže ty bys tajně kreslila piškvorky, sfoukávala svíčky, znovu postavila řetěz z domina a pak ho povalila, hrála si s čertíkem z krabičky a pak, když by vyskočil, ho ještě přetočila na konec té písničky a zpívala hymnu jenom protože ti v tom někdo předtím zabránil?
Každopádně tenhle díl byl brilantní, stejně jako Sheldonův nápad s programovým ředitelem, to se musí někdy zkusit.
Ale běda Groeningovy, jestli ukončí Futuramu otevřeně.
Každopádně tenhle díl byl brilantní, stejně jako Sheldonův nápad s programovým ředitelem, to se musí někdy zkusit.
Ale běda Groeningovy, jestli ukončí Futuramu otevřeně.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
To nevím, některé ty věci určitě (písnička, čertík). Akorát dort by mi byl jedno, tu svíčku totiž stejně museli (asi Amy) sfouknout, takže znovu sfouknout nepotřebuje.MartyCZ napsal:Takže ty bys tajně kreslila piškvorky, sfoukávala svíčky, znovu postavila řetěz z domina a pak ho povalila, hrála si s čertíkem z krabičky a pak, když by vyskočil, ho ještě přetočila na konec té písničky a zpívala hymnu jenom protože ti v tom někdo předtím zabránil?
link
Ahoj, můžu poprosit o link na stažení? V sekci download k epizodám ještě není, díky
problemchild- Počet příspěvků : 11
Bodů : 19
Reputace : 0
Datum registrace : 27. 09. 09
já jsem obdivovala amy, nejen že to vydržela, ona se v tom snad i vyžívala..
jinak to bylo samozřejmě výborné, zaseknutý sheldon mě moc bavil taky jsem ráda že penny je zase o kousek dospělejší - snad
no a raj.. škoda mluvit.. nemohli by ho radši poslat za nějakou hodnou holkou do indie?
jinak to bylo samozřejmě výborné, zaseknutý sheldon mě moc bavil taky jsem ráda že penny je zase o kousek dospělejší - snad
no a raj.. škoda mluvit.. nemohli by ho radši poslat za nějakou hodnou holkou do indie?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Náhodou Rajesh měl dneska i dobrý momenty (když pominu francouzáka s yorkšírem).
"Sir Elton John"
"Nechoď moc blízko, stačí jeden povel v němčině a stáhne tě z kůže."
"Sir Elton John"
"Nechoď moc blízko, stačí jeden povel v němčině a stáhne tě z kůže."
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
parádní, opět pobavilo Sheldon na konec geniální
Leonard a Buffy taky pobavili, Raj nic-moc, ale pryč ze seriálu bych ho určitě nechtěl.
Leonard a Buffy taky pobavili, Raj nic-moc, ale pryč ze seriálu bych ho určitě nechtěl.
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Tak tenhle díl se povedl fakt náramně Celá Sheldonova linka skvěle vymyšlená. Raj a Elton - tak to sedlo dokonale, až mi ho skoro bylo líto, že to v tom nevidí A moc se mi líbil Pennynin lehce provinilý úsměv v momentě, kdy se Číňani ještě nedodívali.
9/10
9/10
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
Mimochodem - přesně z tohoto důvodu málokdy (=téměř nikdy) sleduju nové seriály . Nechci dopadnout jako Shelly .MartyCZ napsal:Takže ty bys tajně kreslila piškvorky, sfoukávala svíčky, znovu postavila řetěz z domina a pak ho povalila, hrála si s čertíkem z krabičky a pak, když by vyskočil, ho ještě přetočila na konec té písničky a zpívala hymnu jenom protože ti v tom někdo předtím zabránil?
Tady dokážu soucítit, dneska jsem náhodou viděl v televizi poslední díl Jmenuji se Earl, který taky končí cliffhangerem a dvě hodiny jsem strávil hledáním, co plánovali pro pokračování, než jsem to vzdal.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
mě stále vrtá hlavou jak plánovali průběh Sáry Connorové, nebo jak by asi končil a pořád mě chybí Summer
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Buffy
Buffy? To si dělaj srandu... teda až na sezóny 1,2,3, konec 6 a 7. Když už tak jedině Angel Poprvé co sympatizuji s Penny.
Frosty4ever- Počet příspěvků : 7
Bodů : 9
Datum registrace : 25. 09. 10
Aha, tak Earla sledoval brácha . Mě naštval Torchwood, ten mohli nějak ukončit, když věděli, že už asi pokračovat nebudou.
edit: na Angela se měli vybodnout. Lepší by byl spin-off o Spikovi .
edit: na Angela se měli vybodnout. Lepší by byl spin-off o Spikovi .
heh
No way. Angel je lepší Spike měl sice hlášky ale byl to sobecký parchant. Jinak Spike má svůj spin-off... Dokonce několik ale už jen jako komiksy. Když už spin-off tak jsem se těšil na Faith
Spike byl nejlepší a taky jedna z mála postav, kterou si po letech z Buffy pamatuju . Měli by natočit spin-off z doby, kdy ještě nebyl upír, ale obyčejný časový agent jménem John Hart, který se poflakoval vesmírem a byl zamilovaný do svého kolegy .
Buffy >>> Angel. Angel mal skvelé momenty v druhej a tretej sérii, ale ako celok lepší rozhodne nie je
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Jsem obklopen partou zžeštilých mužů tady jak tak vypadá Buffy je pubertální blábol. Navíc ani nebyla nic moc... Když přemožitelku tak jedině Faith.
Souhlasím s Kolikokoli. Absoultně perfektní epizoda.
Co se týče Sheldonovy potřeby ukončování, měl by se podle mě inspirovat implementací databázových systémů. Transakce v databázových systémech jsou atomické; pokud nemůže být nějaká transakce dokončena (např. by porušila definovaná integritní omezení), je zrušena. Řešením tedy je ignorovat obsah prvních dvou sérií Alphas a přistupovat k němu jako k nedefinovanému, neznámému či neexistujícímu. Podobně přistupuje kompilátor k programu s chybným párováním závorek - prostě odmítne program jako celek.
Překvapilo mě, když se Leonard s Penny pohádali ohledně nonverbálních signálů. Já bych se na Leonardově místě spíš snažil ptát, co konkrétně Penny zaujalo. To by mohlo být zajímavé - třeba by se zjistilo, že každého z nich na tom seriálu zaujalo něco úplně jiného. Mně se tam třeba velmi líbí postava Gilese (víc než Buffy, ačkoliv Buffy je často vtipnější, proto ji úplně nezavrhuji) a akční scény jsou v tom seriálu jedna z věcí, které mě spíš odrazují. Po žádné přemožitelce netoužím, zajímají mě tam jiné věci.
Také mi nedá, abych na pravou míru neuvedl tu drobnost, že roztleskávačky jsou v Buffy až ve třetím díle, ne ve druhém. (První a druhý díl tvoří dohromady jeden děj, proto je možná vzali jako jeden díl.)
Co se týče Sheldonovy potřeby ukončování, měl by se podle mě inspirovat implementací databázových systémů. Transakce v databázových systémech jsou atomické; pokud nemůže být nějaká transakce dokončena (např. by porušila definovaná integritní omezení), je zrušena. Řešením tedy je ignorovat obsah prvních dvou sérií Alphas a přistupovat k němu jako k nedefinovanému, neznámému či neexistujícímu. Podobně přistupuje kompilátor k programu s chybným párováním závorek - prostě odmítne program jako celek.
Překvapilo mě, když se Leonard s Penny pohádali ohledně nonverbálních signálů. Já bych se na Leonardově místě spíš snažil ptát, co konkrétně Penny zaujalo. To by mohlo být zajímavé - třeba by se zjistilo, že každého z nich na tom seriálu zaujalo něco úplně jiného. Mně se tam třeba velmi líbí postava Gilese (víc než Buffy, ačkoliv Buffy je často vtipnější, proto ji úplně nezavrhuji) a akční scény jsou v tom seriálu jedna z věcí, které mě spíš odrazují. Po žádné přemožitelce netoužím, zajímají mě tam jiné věci.
Také mi nedá, abych na pravou míru neuvedl tu drobnost, že roztleskávačky jsou v Buffy až ve třetím díle, ne ve druhém. (První a druhý díl tvoří dohromady jeden děj, proto je možná vzali jako jeden díl.)
Mohu Tě ubezpečit, že Daria má konec a je krásný. Nachází se na konci filmu Is It College Yet?, kterým seriál Daria definitivně skončil, a byl to pro mě jeden z nejkrásnějších okamžiků celého seriálu.Kolikokoli napsal:Mimochodem - přesně z tohoto důvodu málokdy (=téměř nikdy) sleduju nové seriály . Nechci dopadnout jako Shelly .
To ale nejde. Prostě se to MUSÍ dokončit. Jakkoli - i tím vytvořením vlastního konce (např. fanfic) nebo tak něco. Jako u Doctora Who jsem nenašla po 4. sérii klid, dokud jsem si nenašla jedno "zakončovací fanouškovské video" . A odmítnout jako celek? To jako strávit např. 2 roky sledováním seriálu, a potom ho raději zcela zavrhnout, než si zjistit/vymyslet závěr? No, aspoň, že udělali filmy SG, které to jakž takž uzavřely .Davidsoft napsal:Souhlasím s Kolikokoli. Absoultně perfektní epizoda.
Jinak nejlépe ukončené seriály: Dr. House, M*A*S*H, Battlestar Galactica (asi nej závěr) - vybírám z dlouho běžících seriálů, ne těch, které byly od začátku plánované jako krátké minisérie o jedné nebo více sériích (Jekyll, AHS atd.)
A kdo ještě cítí hořkost v ústech, když si vzpomene na V (visitors)?
K Buffy: sledovala jsem ji někdy v době, kdy mi bylo 15. Angela jsem neviděla.
Nechápu, jak může někdo strávit dva roky sledováním něčeho, co pro něj nemá uzavřený smysl. Pokud něco mám sledovat dlouhodobě, musím si to rozdělit na krátké úseky (cca 20-40 minut), které pro mě mají hodnotu samy o sobě a nevyžadují k sobě nic dalšího. Takové úseky pak mohu složit do sekvence a může se objevit další (vedlejší), třeba i dlouhodobější smysl, ale pokud se neobjeví a zůstane to jen dlouhým řetězcem jednotlivých zážitků, stačí mi to.Kolikokoli napsal:To jako strávit např. 2 roky sledováním seriálu, a potom ho raději zcela zavrhnout, než si zjistit/vymyslet závěr?
Tím, že seriál odmítneš jako celek, neodmítneš jeho jednotlivé části. Stále můžeš pitvat jednu svoji oblíbenou epizodu a ostatní ignorovat.
To moc nechápu. Třeba to "V" se rozkouskovat nedalo, protože to byl jeden příběh, žádné "jedna epizoda = jeden příběh". Něco jako Once Upon a Time. Doufám, že to ukončí nějak, aby to dávalo smysl, protože celý seriál míří k jedinému konci (teď už jen, jaký bude), a když tam ten konec nebude, tak to bude na prd celé.Davidsoft napsal:Nechápu, jak může někdo strávit dva roky sledováním něčeho, co pro něj nemá uzavřený smysl. Pokud něco mám sledovat dlouhodobě, musím si to rozdělit na krátké úseky (cca 20-40 minut), které pro mě mají hodnotu samy o sobě a nevyžadují k sobě nic dalšího. Takové úseky pak mohu složit do sekvence a může se objevit další (vedlejší), třeba i dlouhodobější smysl, ale pokud se neobjeví a zůstane to jen dlouhým řetězcem jednotlivých zážitků, stačí mi to.Kolikokoli napsal:To jako strávit např. 2 roky sledováním seriálu, a potom ho raději zcela zavrhnout, než si zjistit/vymyslet závěr?
Tím, že seriál odmítneš jako celek, neodmítneš jeho jednotlivé části. Stále můžeš pitvat jednu svoji oblíbenou epizodu a ostatní ignorovat.
Ale trochu chápu, co tím myslíš. Hrdinové taky byli ukončení/neukončení a přitom to byl příběh. Dost mě to naštvalo, ale stačí si pustit předposlední díl (The Wall) a hned je člověku líp . Je to jeden z mála dílů Heroes, který se dá sledovat pořád dokola .
Z té věty se mi točí hlava. That's wrinkling my brainDavidsoft napsal:Tím, že seriál odmítneš jako celek, neodmítneš jeho jednotlivé části. Stále můžeš pitvat jednu svoji oblíbenou epizodu a ostatní ignorovat.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
MartyCZ: Představ si následující výraz:
A = (3 * 12) / (4 - (2 * 2))
Při vyčíslení jmenovatele ti vyjde 0 a nulou nelze dělit, takže nemůžeš určit hodnotu A. Stále však můžeš vyčíslit čitatele - tím, že nemůžeš vyhodnotit celý výraz, ještě nepřicházíš o možnost vyhodnotit jeho jednotlivé části (podvýrazy). Se seriály je to pro mě podobné.
A = (3 * 12) / (4 - (2 * 2))
Při vyčíslení jmenovatele ti vyjde 0 a nulou nelze dělit, takže nemůžeš určit hodnotu A. Stále však můžeš vyčíslit čitatele - tím, že nemůžeš vyhodnotit celý výraz, ještě nepřicházíš o možnost vyhodnotit jeho jednotlivé části (podvýrazy). Se seriály je to pro mě podobné.
Nakonec jsem to pochopil, jen mi to trochu zamotalo hlavu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Ale neuzavřeli SGU! Taky práce SyFy... A SGA koneckonců taky ne, ale byl to pořád trochu víc konec než u SGU.Kolikokoli napsal:No, aspoň, že udělali filmy SG, které to jakž takž uzavřely .
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S06E21 - The Closure Alternative [TITULKY]
» S03E18 - The Pants Alternative [EPIZODA]