S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]
Strana 1 z 1
S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]
Dobrý večer všem!
Tři týdny uplynuly jako voda a je tu další díl The Big Bang Theory. Dnešní epizoda je svým způsobem klíčová, protože se dozvíme, jak to s tím Sheldonem vlastně je.
Na překladu jako obvykle pracovala Kolikokoli, já udělal korektury a GeekShop nás sponzoroval. Díky.
Přeju příjemnou zábavu a na shledanou zase za týden.
Ďasík
České titulky
Na webu TBBT
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Re: S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]
A čtyři návrhy pro 6x14:
125
Mysuíš, že jsem tak naivní? -> Mysuíš, že jsem včewejší? (V podstatě jen kvůli dalšímu w)
214
vracíš výrobní proces a práci zpět z drsných dílen v Číně? -> bereš výrobní proces a práci otrockým dílnám v Číně? (nebo by taky šlo manufakturám)
232
Dobrá, tak trochu jej zatnout můžeš. -> Dobrá, tak trochu ho zatnout můžeš. (kdo dnes kromě Thora používá jej?)
263
Nevěděla jsem, že existuje ještě tvá menší verze. -> Nevěděla jsem, že existuje tvá ještě menší verze.
125
Mysuíš, že jsem tak naivní? -> Mysuíš, že jsem včewejší? (V podstatě jen kvůli dalšímu w)
214
vracíš výrobní proces a práci zpět z drsných dílen v Číně? -> bereš výrobní proces a práci otrockým dílnám v Číně? (nebo by taky šlo manufakturám)
232
Dobrá, tak trochu jej zatnout můžeš. -> Dobrá, tak trochu ho zatnout můžeš. (kdo dnes kromě Thora používá jej?)
263
Nevěděla jsem, že existuje ještě tvá menší verze. -> Nevěděla jsem, že existuje tvá ještě menší verze.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Similar topics
» S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [EPIZODA]
» S07E11 - The Cooper Extraction - TITULKY
» S03E05 - The Creepy Candy Coating Corollary [TITULKY]
» S07E11 - The Cooper Extraction [EPIZODA]