Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]

Goto down

S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY] Empty S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]

Příspěvek  MartyCZ Fri 01 Feb 2013, 23:33

Dobrý večer všem!

Tři týdny uplynuly jako voda a je tu další díl The Big Bang Theory. Dnešní epizoda je svým způsobem klíčová, protože se dozvíme, jak to s tím Sheldonem vlastně je. Smile

Na překladu jako obvykle pracovala Kolikokoli, já udělal korektury a GeekShop nás sponzoroval. Díky.

Přeju příjemnou zábavu a na shledanou zase za týden.

Ďasík

České titulky
Na webu TBBT
MartyCZ
MartyCZ

Znamení : Blíženci Koza
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY] Empty Re: S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]

Příspěvek  MartyCZ Mon 04 Feb 2013, 22:59

A čtyři návrhy pro 6x14:
125
Mysuíš, že jsem tak naivní? -> Mysuíš, že jsem včewejší? (V podstatě jen kvůli dalšímu w)

214
vracíš výrobní proces a práci zpět z drsných dílen v Číně? -> bereš výrobní proces a práci otrockým dílnám v Číně? (nebo by taky šlo manufakturám)

232
Dobrá, tak trochu jej zatnout můžeš. -> Dobrá, tak trochu ho zatnout můžeš. (kdo dnes kromě Thora používá jej?)

263
Nevěděla jsem, že existuje ještě tvá menší verze. -> Nevěděla jsem, že existuje tvá ještě menší verze.
MartyCZ
MartyCZ

Znamení : Blíženci Koza
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: