S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [EPIZODA]
+12
pathy
NoMouse
Miro
Bizzy
Houp
bodomkes
minnie
moss
xegiie
slackblack
MartyCZ
Kolikokoli
16 posters
Strana 1 z 1
Jak hodnotíte epizodu?
S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [EPIZODA]
Absolutně perfektní díl! Penny a její reakce na Shellyho "odhalení", figurky, Kripke... prostě dokonalost. Skoro brečím smíchy
edit: a chce to hlasování k epizodám!
edit: a chce to hlasování k epizodám!
Re: S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [EPIZODA]
Díl byl dobrej, hodně dobrej. Sheldon, kdyby už nechtěl dělat fyziku, by se krásně uživil jako komentátor zápasů. A taky je to očividně pěknej kanec. S raketkou? Respekt.
Jen mám čím dál větší dojem, že se přibližujeme k tomuhle: https://bigbangtheory.forumczech.com/t314p60-s04e13-the-love-car-displacement-epizoda#5379
Jen mám čím dál větší dojem, že se přibližujeme k tomuhle: https://bigbangtheory.forumczech.com/t314p60-s04e13-the-love-car-displacement-epizoda#5379
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Souhlasím. Hodně zábavný díl Tvůrcům zřejmě jen tak nedojdou fantastické nápady
slackblack- Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 09. 12
koukal sem sice ve 4 ráno bez titulků tak mě asi pár věcí ušlo, ale nasmál sem se až až ) Penny na konci neměla chybu 3d tiskárna byla hrubá, taková píšťalka... a trvala jen 3 hodiny:D:D
a jak dostali ty akční figurky.. Raj černoch a Howard takovej nosáč... masakr )
a jak dostali ty akční figurky.. Raj černoch a Howard takovej nosáč... masakr )
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Skvělý díl, opravdu jsem se několikrát hlasitě zasmál. Už jen ty figurky- niggga a francouz .No ale ty druhé už byly povedené, každopádně potom reakce Bernie byla skvělá. Jsem původně myslel, že se bude Sheldonem s Kripkem tvrdě dohadovat o nějakých fyzikálních blábolech, ale že se to vyvine tímhle směrem jsem nečekal. Penny úplně odrovnaná se Sheldonovy odpovědi. A poslední scéna neměla chybu, raketa ,ehmm..
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
hmmm, tak já teda tak nadšená nejsem.. pár dobrých hlášek bylo (sheldonovo "it's his mommy" například ), ale jinak nic moc..
nejvíc mě bavila penny, ta si tenhle díl musela užívat.. úplně mě dostal její úsměv ve scéně kdy lenny vařil kakao, plus samozřejmě když byla hotová ze sheldonova doznání že možná někdy..
reakce bernadette byla ještě hodně slabá, na jejím místě bych řádila jak fúrie takovou krávovinu..
ale každopádně, pro mě dneska slabší článek..
nejvíc mě bavila penny, ta si tenhle díl musela užívat.. úplně mě dostal její úsměv ve scéně kdy lenny vařil kakao, plus samozřejmě když byla hotová ze sheldonova doznání že možná někdy..
reakce bernadette byla ještě hodně slabá, na jejím místě bych řádila jak fúrie takovou krávovinu..
ale každopádně, pro mě dneska slabší článek..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Howard má asi štěstí, že nejsi jeho žena . Osobně by mi to až tolik nevadilo (teda vadilo, ale ne tolik, abych zuřila jako fúrie ).
Skvělý díl. Penny je dobrá hráčka, zvedám pomyslný palec nahoru! Takhle se to dělá, když se chlapi vyslýchají a ještě mají dobrý pocit, že si popovídali.. Dělám si legraci. No ty action figures byly roztomilé, škoda, že to Howard neprotlačil do peněz ústavu; určitě by na to mohl dostat grant ;D Jo Rajesh s afroamerickým přízvukem - paráda!!
Konečně díl, který nebyl o nekonečně se opakujících silly problémech Penny-Leo.
Konečně díl, který nebyl o nekonečně se opakujících silly problémech Penny-Leo.
6. série dle mě zatím vynikající. Včetně dnešního dílu. A snad se Amy dočká, trochu ji lituji.
Houp- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 02. 05. 12
Rád bych podal stížnost na tvůrce big bang theory, že tento díl trval asi tak 5 minut. Teda můj mozek to takhle zaznamenal, ale realita byla jiná. Tenhle díl mě neskutečně bavil, ale ani to nedokážu popsat. Jsem spustil ten díl a hned byl konec. What is happening here?
Bizzy- Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 23. 05. 11
to si piš že má.. v příštích několika dílech by se neobjevilKolikokoli napsal:Howard má asi štěstí, že nejsi jeho žena . Osobně by mi to až tolik nevadilo (teda vadilo, ale ne tolik, abych zuřila jako fúrie ).
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Som rád že po tak dlhej pauze sme sa dočkali celkom dobrého dielu. Reakcia Penny na konci bola super. A som rád že som konečne videl 3-D tlačiareň, len som netušil že je to také obrovské hovädo
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Teď už se dělají menší, oni měli nějakou starou z bazaru (hádám, že ji asi sehnali na e-bay nebo od někoho z kolegů).
Jo to měli nějakou mrchu, na škole nám jednou ukazovali 3D tiskárnu co mají - taková celá prosklená, asi o velikosti trouby, prý to stálo 70k.
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Ze začátku jsem si říkal, po té co jsem tady jedním okem zahlédl ty oslavné reakce, že teda nic moc, ale pak se to pěkně rozjelo a smál jsem se čím dál víc.
Každopádně si mohli postavit svoji částečně sebe-replikovatelnou open-source 3D tiskárnu, to by je vyšlo o dost levněji, i když kvalita by byla o něco horší. Viděl jsem to u kámoše a je to fakt skvělá hračka.
Docela se divím, že na takové univerzitě už 3D tiskárnu dávno nemají, když jsme ji měli i my na střední škole, kde neměla skoro žádné využití kromě demonstrativních účelů...bodomkes napsal:No ty action figures byly roztomilé, škoda, že to Howard neprotlačil do peněz ústavu; určitě by na to mohl dostat grant ;D
Každopádně si mohli postavit svoji částečně sebe-replikovatelnou open-source 3D tiskárnu, to by je vyšlo o dost levněji, i když kvalita by byla o něco horší. Viděl jsem to u kámoše a je to fakt skvělá hračka.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Možná to byla vyřazená tiskárna z univerzity. Akorát jim ji nemohli jen tak "dát".
ale veď im ju len tak dali.Kolikokoli napsal:Možná to byla vyřazená tiskárna z univerzity. Akorát jim ji nemohli jen tak "dát".
(you know, in exchange for money)
pathy- Počet příspěvků : 43
Bodů : 61
Datum registrace : 07. 11. 09
neříkali, že ji koupili přes ebay?
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
minnie napsal:to si piš že má.. v příštích několika dílech by se neobjevilKolikokoli napsal:Howard má asi štěstí, že nejsi jeho žena . Osobně by mi to až tolik nevadilo (teda vadilo, ale ne tolik, abych zuřila jako fúrie ).
No jo chudak Howie. Vzdyt ti jsi i vetsi nez on
Jinak super dil. Jako velky fanda ksichtikoveho herectvi Kaley jsem si tenhle dil uzival
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
bylo mě smutno
když Howi neobědval jestli to chtějí hnát směrem k dospělosti postav ztratí tyto postavy imaginaci a nebude se na co dívat
plnyhrnekkafe- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 25. 02. 11
I was like whaaat ... To s obědem jsem nějak nepobral. Když obědval, k dospělosti, ztratí imaginaci?
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
Howi se přece nemůže chovat rozumně, jestliže v sobě utlumí dítě na co se budeme dívat ? Snad si to Bernadette uvědomíPinny napsal:I was like whaaat ... To s obědem jsem nějak nepobral. Když obědval, k dospělosti, ztratí imaginaci?
plnyhrnekkafe- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 25. 02. 11
O to bych se nebál, Bernadette jen chce naučit svoje přerostlé dítě, že si nemůže koupit věc za $2500 jenom protože jí chce.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Skvělý díl, snad až na tradiční problém: "useknutý" konec. Potěšující je, že se konečně trochu zřetelněji ukázalo to, co bylo už dřív patrné z náznaků: že Sheldon ve skutečnosti není takový největší génius na planetě, za jakého je zvyklý se považovat.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Similar topics
» S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion [TITULKY]
» S07E11 - The Cooper Extraction [EPIZODA]
» S01E09 - The Cooper-Hofstadter Polarization [EPIZODA]
» S02E06 - The Cooper Nowitzki Theorem [EPIZODA]