S06E13 - The Bakersfield Expedition [EPIZODA]
+20
tx
NoMouse
Miro
vojtamar
Lukjir
Pinny
pathy
filda
rudyboy
Brundibar
yossarian
mike2
OndraN
xegiie
minnie
Kitelon
moss
Lukas_SVD
MartyCZ
Kolikokoli
24 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
S06E13 - The Bakersfield Expedition [EPIZODA]
Naprosto luxusní díl ! A Sheldon byl neuvěřitelně roztomilej v "ošoupaném" Datově kostýmu , akorát na konci v tom bufetě... chudáček, přeci jen je opravdový chlapec
Re: S06E13 - The Bakersfield Expedition [EPIZODA]
Luxusní ani trochu nevystihuje tenhle díl. To slovo ještě nevymysleli, aby popsalo to, co byl. Ale to byl, naprostý, naprostý... Jediné, co bych tomu snad vytknul je, že jsme neviděli, co stalo, když tam na ně výsadek vtrhnul, na tu debatu bych se opravdu rád podíval.
Kostýmy byly naprosto parádní, dokonce i Howard měl asimilovaného Boliana a ne člověka. Sheldon jako Dat byl fakt perfektní i když je teď Spiner jeho úhlavní nepřítel.
A kdo že je nejlepší superhrdina?
Kostýmy byly naprosto parádní, dokonce i Howard měl asimilovaného Boliana a ne člověka. Sheldon jako Dat byl fakt perfektní i když je teď Spiner jeho úhlavní nepřítel.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Jo, tenhle se povedl. Už ten začátek s makeupem něco naznačoval. Sheldonovo Hacknutí navigace taky sranda a jeho úsměv do zrcátka, i když pan Data se přeci nesměje... Moc hezké. I když jsem moc nerozumněl, protože Íngliš moc nevládnu, tak jsem moc zvědavý, co si holky asi říkaly, když se pokoušely vniknout do tajů comixu a zjistit, co se těm jejich na tom tak moc líbí. Prostě chlapci byli na chvilku vystaveni kruté realitě naší zeměkoule. Naštěstí jen na chvilku...
Lukas_SVD- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 01. 13
MartyCZ napsal:Luxusní ani trochu nevystihuje tenhle díl. To slovo ještě nevymysleli, aby popsalo to, co byl. Ale to byl, naprostý, naprostý... Jediné, co bych tomu snad vytknul je, že jsme neviděli, co stalo, když tam na ně výsadek vtrhnul, na tu debatu bych se opravdu rád podíval.
Raději bych nechtěl vidět tu debatu s holkama... Když zjistili, že nejen že vnikly holky do Sheldonova a Leonardova hájemství, ale že jim vytahaly krabice s komixama a tím pádem jim rozházely pořadí v kterým to mají uložený a navíc, že jim nad nima jedly jídlo... Svatokrádež takového kalibru, že Rajovi se asi narovnalo čelo, Leonardovi narostly vlasy na paruce, Howard se deasimiloval a Sheldon musel rovnou vyzkratovat.
Lukas_SVD- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 11. 01. 13
Prostě dokonalé od začátku do konce. Ty kostýmy se fakt povedly, pak ty Sheldonovy/Datovy pózy a vystřízlivění v baru... Já jsem hlavně čekal, jestli holky ty komiksy hned odsoudí nebo ne. Aneb jak dlouho se dá diskutovat o Thorově kladivu. Snad jen mi tam taky chyběla prodloužená výsadková scéna, ale hádám, že po tom co by se Sheldon uklidnil, že mu rozházeli komiksy po celém bytě, by to dilema rozsekl. Klidně to tam mohlo být místo té scény se zloději.
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Lukas_SVD: To bych docela rád viděl, ty ne? Hlavně tu poslední větu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
EPIC!
Neuvěřitelný díl, rozhodně patří do mých TOP09 Tady se nedá vypíchnout lepší a horší moment, toto bylo jako Barneyho Get Psyched party mix KOSTÝMY!!! Nejlepší Data, slabší Worf.
"Look, Leonard, there is a bridge. Drive off it!"
"Welll, I recommend you don´t open a store and sell them."
Neuvěřitelný díl, rozhodně patří do mých TOP09 Tady se nedá vypíchnout lepší a horší moment, toto bylo jako Barneyho Get Psyched party mix KOSTÝMY!!! Nejlepší Data, slabší Worf.
"Look, Leonard, there is a bridge. Drive off it!"
"Welll, I recommend you don´t open a store and sell them."
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
dneska to bylo božííííí
přišlo mi líto toho useknutého děje na konci, ale to bych byla hnidopich
pennyiny teorie byly dokonalé (if i pick up a guy and hi picks up a girl... )
holčičí linka pro mě maličko lepší, ale tak o prsa korejské ženy ale u chlapců třeba scéna s policajtem a smutný a zklamaný sheldon.. úžasné..
prostě dneska za sto bodov
přišlo mi líto toho useknutého děje na konci, ale to bych byla hnidopich
pennyiny teorie byly dokonalé (if i pick up a guy and hi picks up a girl... )
holčičí linka pro mě maličko lepší, ale tak o prsa korejské ženy ale u chlapců třeba scéna s policajtem a smutný a zklamaný sheldon.. úžasné..
prostě dneska za sto bodov
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
jop, jeden z nej dílů ) kostýmy naprosto seděly, až na tu leonardovu plešku, na to nešlo koukat:D
policajt "..i guess to your mothers.."
sheldonova navigace a ten konec se zloději
holky jak nechápaly jak se tím můžou kluci zabývat a pak jak se začly hádat...
naprosto super:D
policajt "..i guess to your mothers.."
sheldonova navigace a ten konec se zloději
holky jak nechápaly jak se tím můžou kluci zabývat a pak jak se začly hádat...
naprosto super:D
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
jediná vada na kráse jsou Rajovy karbohydráty, jinak dokonalé, snad ten příští díl začne tam, kde tenhle skončil
OndraN- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 25. 09. 10
Moc povedený díl, nejlepší asi bylo "Why don't you ask Scotty to beam you up?" a Sheldonova odpověď. A pak taky narážka na Kill Billa chvilku předtím (aspoň předpokládám, že to byl záměr). Kostýmy super, jen u Leonarda mi chvíli trvalo, než mi došlo, kdo to má být, protože se Patricku Stewartovi opravdu moc nepodobá a brýle tomu taky moc nepomohly.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
vanity card taky dobra
jen premyslim, jestli si ho ta zenska fakt spletla, nebo to takhle dobre zahral :-)
jen premyslim, jestli si ho ta zenska fakt spletla, nebo to takhle dobre zahral :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Souhlasím, díl dokonalý. Dohrát scénku s návratem pánů domů bylo myslím zbytečné. Jednak si to můžeme snadno domyslet, jednak to otevírá možnosti pro další díly (podobně jako Sheldonova pokuta za jízdu na červenou), takže proč to hned vyčerpat.
Na jednu stranu je fakt, že dámská část rodiny měla při pobytu v Koreji sehnat odpovídající podprsenku, ale na druhou stranu silikon a "push-upky" už dávno znají a McDonalds a spol také dělají své, takže časy se mění a normálně na ulici to na pohled není až tak rozdílné od střední Evropy. A velikost "Pawlovská" jsem tam za tři roky neviděl
minnie napsal:
... o prsa korejské ženy ...
Na jednu stranu je fakt, že dámská část rodiny měla při pobytu v Koreji sehnat odpovídající podprsenku, ale na druhou stranu silikon a "push-upky" už dávno znají a McDonalds a spol také dělají své, takže časy se mění a normálně na ulici to na pohled není až tak rozdílné od střední Evropy. A velikost "Pawlovská" jsem tam za tři roky neviděl
Naposledy upravil Brundibar dne Fri 11 Jan 2013, 17:53, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : pravopis :()
Brundibar- Počet příspěvků : 14
Bodů : 29
Reputace : -1
Datum registrace : 27. 09. 09
Luxusny diel. Sheldon by vsak chcel byt urcite Spock!
rudyboy- Počet příspěvků : 32
Bodů : 52
Datum registrace : 06. 10. 09
Sheldon se obličejově hodí o hodně víc na pana Data.rudyboy napsal:Luxusny diel. Sheldon by vsak chcel byt urcite Spock!
A navíc ho mám rád asi skoro stejně jak Spocka
filda- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 04. 01. 13
mňa dorazilo:
"I cant argue with that kind of street smarts."
"I cant argue with that kind of street smarts."
pathy- Počet příspěvků : 43
Bodů : 61
Datum registrace : 07. 11. 09
Já nevím, ale mně se to nelíbílo
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
Všimli jste si někdo ve chvíli, kdy holky vcházejí do obchodu s komiksy, tak je na pravé straně obrazovky na pultu nalepen QR kód? Povede se vám někomu přečíst? Docela by mě zajímalo, co tam je zašifrované :-)
Lukjir- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 06. 04. 12
Je to odkaz na webové stránky Stuartova obchodu s komiksy.
http://thecomiccenter.com/
Odkaz na lepší fotku, jestli si to chceš vyzkoušet
http://www.flickr.com/photos/travelinlibrarian/6273682678/sizes/o/in/photostream/
Odkaz na lepší fotku, jestli si to chceš vyzkoušet
http://www.flickr.com/photos/travelinlibrarian/6273682678/sizes/o/in/photostream/
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
jojo, díky :-) tak koukám, že už se to objevilo i v jiném díle.
Lukjir- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 06. 04. 12
Pinny napsal:Já nevím, ale mně se to nelíbílo
Děkuji, že nebudu jediný, kdo tady nebude pět oslavné ódy na dnešní díl. Ne že by se mi vůbec nelíbil, ale od předchozího dílu tedy propad. Samotná šestá sezóna má podle mě víc lepších epizod (8,9,12), natožpak celá TBBT...
vojtamar- Počet příspěvků : 32
Bodů : 34
Datum registrace : 12. 12. 11
Tak ja sa prekvapujúco pripojím na stránku chválenkárov - o dosť lepšia časť ako 12 a vlastne možno aj jedna z najlepších častí tejto sezóny; výprava na Comic Con bola výborná, kostýmy, hlášky, hacknutie navigácie a potom ten koniec dievčenská časť sa mi páčila už menej, ale bolo zaujimavé vidieť ako sa ženy hádajú na komiksoch, na ktorých sa vraj nedá hádať Inak všimol si niekto že v scéne kde vstúpili do obchodu s komixmi seriál sám seba vykradol? Tieto prekvapivé pohľady sme videli niekde koncom druhej sezóny ešte len s Penny a pravdupovediac, nepáčilo sa mi to.
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
[quote="MartyCZ"]Je to odkaz na webové stránky Stuartova obchodu s komiksy.
By ma zaujimalo, či ten obchod je reálny, alebo je to stránka vyrobená kvôli seriálu...
By ma zaujimalo, či ten obchod je reálny, alebo je to stránka vyrobená kvôli seriálu...
pathy- Počet příspěvků : 43
Bodů : 61
Datum registrace : 07. 11. 09
pathy: Jestli myslíš ten v seriálu, tak to jsou samozřejmě jen kulisy. Ale ten internetový by mohl fungovat, aspoň co se týče těch věcí s logem obchodu. I když CBS na svém oficiálním obchodu taky prodává spoustu věcí, které se objevili v seriálu (např. Spock z lepenky, co si objednal Sheldon, nebo uniformy Hvězdné flotily), takže i ten zbytek by měl jít koupit, teoreticky.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S06E13 - The Bakersfield Expedition [TITULKY]
» S02E23 - The Monopolar Expedition [EPIZODA]
» S08E06 - The Expedition Approximation