Amazing Spider-Man (no a možná i jiní superheroes) - a komiksy vůbec
+5
Miro
NoMouse
Strix
minnie
Zikato
9 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Amazing Spider-Man (no a možná i jiní superheroes) - a komiksy vůbec
No, Iron Man - Extremis sice mám, ale ještě jsem ho nezačal číst... A jo, Ezekielův návrat je celý o tom, proč a jak vznikl Spider-Man...
Jinak jsi udělal dobře, žes koupil Návrat, je první v té sérii. Pak je Odhalení, Dokud hvězdy nezhasnou, Příčiny a následky, Šťastné narozeniny, Ezekielův návrat a Hříchy minulosti. Letos možná vyjde další kniha, ale kdo ví...
Jinak jsi udělal dobře, žes koupil Návrat, je první v té sérii. Pak je Odhalení, Dokud hvězdy nezhasnou, Příčiny a následky, Šťastné narozeniny, Ezekielův návrat a Hříchy minulosti. Letos možná vyjde další kniha, ale kdo ví...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Re: Amazing Spider-Man (no a možná i jiní superheroes) - a komiksy vůbec
Pokud jsi fanouškem Star Wars nebo někdo odtud .. Tak doporučuji stáhnout komksy na pokračování příběhu po zničení Imperátora a Dartha Vadera (Anakina)Ďasík napsal:Protože jsem měl vždycky rád Spider-Mana, hrozně moc se mi líbil jeho nejnovější film s Andy Garfieldem a nemám o něm s kým pokecat, protože ho skoro nikdo v mém okolí neviděl a protože Kolikokoli nemá Spideyho ráda, rozhodl jsem se, že mu tady založím topic. So, discuss...
JohnyMed- Počet příspěvků : 4
Bodů : 6
Reputace : 0
Datum registrace : 07. 12. 14
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: