Amazing Spider-Man (no a možná i jiní superheroes) - a komiksy vůbec
+5
Miro
NoMouse
Strix
minnie
Zikato
9 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Amazing Spider-Man (no a možná i jiní superheroes) - a komiksy vůbec
Protože jsem měl vždycky rád Spider-Mana, hrozně moc se mi líbil jeho nejnovější film s Andy Garfieldem a nemám o něm s kým pokecat, protože ho skoro nikdo v mém okolí neviděl a protože Kolikokoli nemá Spideyho ráda, rozhodl jsem se, že mu tady založím topic. So, discuss...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Re: Amazing Spider-Man (no a možná i jiní superheroes) - a komiksy vůbec
With great power comes great responsibility, Shepard. Pěkné obsazení Martina Sheena.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
jj.
Moc se mi líbilo, že je to takové krásně osobní, není to jen akce. Andy a Emma se k sobě krásně hodí a je vidět, že spolu chodí i v reálu. A je super, že je to holka, která je schopná mu i pomoct, je inteligentní a není tam jen proto, aby tam byla a on ji zachraňoval. Navíc je Peter, když si nasadí masku, vtipný a hláškuje. A není nezranitelný, taky klad.
Moc se mi líbilo, že je to takové krásně osobní, není to jen akce. Andy a Emma se k sobě krásně hodí a je vidět, že spolu chodí i v reálu. A je super, že je to holka, která je schopná mu i pomoct, je inteligentní a není tam jen proto, aby tam byla a on ji zachraňoval. Navíc je Peter, když si nasadí masku, vtipný a hláškuje. A není nezranitelný, taky klad.
- Moc hezká "spoily" fotka:
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
- Spoiler:
- Ale Amazing Spider-Man a banda chrabrých jeřábníků bylo velmi cheesy.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
No, mi to přišlo správně komiksové, takže mi to nevadilo, zasmál jsem se. Navíc je to hezké v tom, že ho lidi mají rádi a chtějí mu pomoct...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Stejně nejlepší cameo Stana Lee ze všech Marvel filmů. Byl jsem na tom v 3D, tak tam to vyniklo o to víc.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
A já to rozseknu (neměl jsi do názvu dávat i to o ostatních hrdinech ). Nejlepší je prostě Iron Man, Wolverine, McAvoyův Xavier, Ant-man, Wasp, Černý panter, Hawkeye.. jo a Hulk. Z F4 mám ráda jen Dooma (muhehe, je to miláček Cole z čarodějek a prasáček Christian z Nip/Tuck ). Batmana nemám ráda vůbec. Spideyho... meh. Nikdy mě nějak nezaujal. Je to prostě ještě děcko . Nemám ráda ani ty děcka z X-Menů.
Koli: Nechápu, jak se můžeš vžít do těch superhrdinů, když jsou tak staří... Spidey je prostě kluk jako já, což je super a proto se mi líbí.
Zikato: Jo, jednozněčně the best Stan Lee's cameo ever! Asi možná i nejlepší scéna ze Spideyho vůbec, i když metro, balkón, škola (rozhovor s gwen i boj s ještěrkou), car thief a ta scéna ze spoily obrázku jí šlapou na paty.
Zikato: Jo, jednozněčně the best Stan Lee's cameo ever! Asi možná i nejlepší scéna ze Spideyho vůbec, i když metro, balkón, škola (rozhovor s gwen i boj s ještěrkou), car thief a ta scéna ze spoily obrázku jí šlapou na paty.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Nezáleží na věku, abych se do postavy vžila, jen mi vadí pubertální hrdinové ve vážných tématech. Stejně tak by mi vadil 40letý hrdina v teen komedii. Já se nevžiju do Wolvyho ani do Iron Mana, jen pro ně mám pochopení. Raději bych se poflakovala s nimi než se Spideym. Nikdy nečtu/nekoukám na příběhy tak, že se do těch postav vžiju, ale představím si sebe jako třetí osobu. Že tam jsem s nimi, ne že jsem oni.
Já jsem vždycky ta postava... Spideyho jsem měl rád od chvíle, co jsem se o něm dozvěděl. Navíc on fakt je superhrdina, ne jako třeba Iron Man a Batman. Ti jsou jen boháči, co si můžou dovolit drahé hračky... Superman je zase alien, co má ty schopnosti "jen tak". X-men jsou celkem fajn, ale narozdíl od tebe mám radši zase ty pubertální. A Magneta (ale do něj se fakt nevžívám ). Z Avengers Hawkeye, protože i když vůbec není superhrdina, má super luk a skvělou mušku. A Spideyho, kterého nepozvali. :'(
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
já právě nemám moc ráda superhrdiny a mám ráda batmana právě proto, že to žádný superhrdina není.. líbí se mi ty technologické hračky a tak.. pro mě je na stejné úrovni jako james bond, arnold scharzenegger nebo john anderton..
ale vůbec nechápu, proč bych se do těch postav měla vžívat? nebo do někoho kdo se poflakuje s nima? koukám na příběh, ne? hlavně u sci-fi.. ještě to docela pochopím u příběhů ze života, tam nemám ráda když se postavy chovají nelogicky, ale u sci-fi/akčňáku?
ale vůbec nechápu, proč bych se do těch postav měla vžívat? nebo do někoho kdo se poflakuje s nima? koukám na příběh, ne? hlavně u sci-fi.. ještě to docela pochopím u příběhů ze života, tam nemám ráda když se postavy chovají nelogicky, ale u sci-fi/akčňáku?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Minnie: Jo, Batman sice není pravý hrdina, ale vadí mi, že je tak.. temný? Prostě gotic. Mám ráda Iron Mana, protože taky není superhrdina, ale je vtipálek a má zajímavou osobnost. Stejně tak Hawkeye a další.
U normálních sci-fi filmů se taky nevžívám, ale u Wolverina jo. Tam jsem si mockrát přála být s ním a uchlácholit ho . Přímo do hrdiny se zase vžiju u Fontány a Sunshine. Hlavně na konci. Úplně cítím tu záři, světlo atd.
U normálních sci-fi filmů se taky nevžívám, ale u Wolverina jo. Tam jsem si mockrát přála být s ním a uchlácholit ho . Přímo do hrdiny se zase vžiju u Fontány a Sunshine. Hlavně na konci. Úplně cítím tu záři, světlo atd.
Já mám fakt velkou empatii, takže mi vžívání nedělá vůbec problém... Jo a zajímavá shoda okolností - Darren je svým způsobem taky Spiderman, ale bez pomlčky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Nemáš velkou empatii. Umíš se vžít jen do některých postav. Až se vžiješ do Rachel manipulátorky, tak budeš mít velkou empatii! .
Rachel manipulátorka je kdo? Ta zombíkovačka? Já se do ní vžít dokázal, ale nesouhlasím s ní, že účel světí prostředky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ale prd dokázal . Musíš ji chápat, co všecko si prožila. Prostě se do ní opravdu vžít. Já na jejím místě bych byla ještě možná horší. Navíc odsuzuješ ji, za to, jak byla "krutá" a tvé praktiky, které bys na ní (Dolores a dalších) dělal, nejsou o moc lepší .
Já vím, byla to světice. Prostě se jen všem chtěla pomstít a tak jim vzala svobodnou vůli. Úžasný člověk.
Chápu třeba Lucy, tu měňavku, té nic špatného nepřeju. Ale ta tvá chráněnkyně si zaslouží shořet v pekle. Je zvláštní, že ani konec seriálu tě nedokázal přesvědčit.
Chápu třeba Lucy, tu měňavku, té nic špatného nepřeju. Ale ta tvá chráněnkyně si zaslouží shořet v pekle. Je zvláštní, že ani konec seriálu tě nedokázal přesvědčit.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
chtěla se jen pomstít. A to ovládání mysli - co si myslíš o Džedájech? Ti to dělaj furt .
Víš, že SW jdou zatím mimo mě. Ale třeba Goaldy nesnáším.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Goauldi jsou nejlepší záporáci ze SG světa. Z Replikátorů jsem měla ráda jen Pátého. U Oriů se mi líbil ten příběh a prostě filosofie toho nepřítele (jakože měli potenciál), ale ty díly s nimi nic moc. Přitom to mohli být fakt skvělí záporáci. Ostatní nehodnotím. Nějaká Luciánská aliance, Wraithové atd. se můžou jít bodnout.
PS: Miluju Raa, Apophise a Baala. Jo a Ti byl taky cool. Strašně se mi líbil ten goauldský summit. Kálí byla super.
PS: Miluju Raa, Apophise a Baala. Jo a Ti byl taky cool. Strašně se mi líbil ten goauldský summit. Kálí byla super.
Naposledy upravil Kolikokoli dne Thu 26 Jul 2012, 17:22, celkově upraveno 1 krát
REPLIKANTŮ? Koukali jsme snad na Archu pravdy v češtině?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Sakra! Celej den myslím na Trpaslíka, a pak to takhle dopadá .
Superhrdina - osoba mající zvláštní či nadpřirozené schopnosti, které používá k ochraně veřejnosti. Tudíž Tony Stark, Bruce Wayne, Clint Barton, Natalia Romanová (i když ta v komiksech ujíždí na podobné věci jako Rogers), dokonce i Carterová jsou superhrdinové.Ďasík napsal:Navíc Spider-Man fakt je superhrdina, ne jako třeba Iron Man a Batman. Ti jsou jen boháči, co si můžou dovolit drahé hračky...Z Avengers Hawkeye, protože i když vůbec není superhrdina, má super luk a skvělou mušku.
Jinak goa'uldi měli v SG1 na vykreslení 10 let, Oriové sotva 2 roky, Luciáni 5 dílů nebo spíš 3 a 2 poloviny dílu, podle toho to taky vypadá.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Marty opět moudře promluvil .
Tohle jsem se naučil, abych mohl posílat do háje všechny ty chytrolíny, co se mi snaží nabulíkovat, že můj nejoblíbenější superhrdina (Iron Man, btw.) není vlastně superhrdina.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: