Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA]

+17
hesher
OndraN
NoMouse
filda44
R&omize
Pinny
Ďasík
Bizzy
Fello
peepay
moss
vojtamar
xxx92
Gabrielle
MartyCZ
Kolikokoli
minnie
21 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Re: S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA]

Příspěvek  minnie Sat 04 Feb 2012, 00:34

no, já jsem taky čekala že to někdo udělá než dorazím do práce.. a nic Very Happy
minnie
minnie

Znamení : Panna Drak
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE

Návrat nahoru Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Re: S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA]

Příspěvek  peepay Sat 04 Feb 2012, 00:55

Pinny napsal:Koukal jsem ještě v noci a chtěl jsem i něco napsat, ale lenost vyhrála a nechtěl se mi kopírovat název epizody lol!
Presne aj moj pripad Very Happy
Nevydrzal by som to cez den, pozeram este v noci / nadranom Smile
peepay
peepay

Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 48
Bodů : 58
Reputace : 0
Datum registrace : 22. 09. 11
Místo : Bratislava, Slovakia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vojtamar Sat 04 Feb 2012, 04:35

Mimochodem, vemte, že Penny Leonardovi nabídla klasický vynález z Červeného trpaslíka - relaxační fólii, ale ještě tedy nebyla nabarvená na červeno Very Happy

vojtamar

Počet příspěvků : 32
Bodů : 34
Datum registrace : 12. 12. 11

Návrat nahoru Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty No jo!

Příspěvek  R&omize Sat 04 Feb 2012, 10:38

vojtamar napsal:Mimochodem, vemte, že Penny Leonardovi nabídla klasický vynález z Červeného trpaslíka - relaxační fólii, ale ještě tedy nebyla nabarvená na červeno Very Happy
Máš pravdu! Stydím se, jak mi to mohlo nedojít? Embarassed
xxx92 napsal:Parádní epizoda a navíc Penny v tom tričku Twisted Evil Twisted Evil
Díky, to se mi ulevilo, já si myslel, že je to jenom tím, jak už jsem strašně dlouho bez ženský... Surprised
R&omize
R&omize

Znamení : Váhy Tygr
Počet příspěvků : 1019
Bodů : 1044
Reputace : 3
Datum registrace : 20. 05. 10
Věk : 38
Místo : Přerov/Olomouc

http://www.herbalifepodnikatelskaprilezitost.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  filda44 Sat 04 Feb 2012, 11:27

Příjemný díl, s tímto seriálem to vůbec nejde z kopce a drží si kvalitu (tento a předešlý díl určitě).
Skvělé, že se vrátili k šipkám, protože v bbt se moc nevrací ke starým věcem. Potom také linie Howard-astronaut, konečně zase něco, co se bude dál vyvíjet. a Penny/Leo také. Jsem zvědavý na poslední díly 5. série, hlavně na svatbu.
Jinak díl, jak už jsem řekl, dost dobrý, jeden z nejlepších 5. série
9/10
filda44
filda44

Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  minnie Sat 04 Feb 2012, 11:33

R&omize napsal:
xxx92 napsal:Parádní epizoda a navíc Penny v tom tričku Twisted Evil Twisted Evil
Díky, to se mi ulevilo, já si myslel, že je to jenom tím, jak už jsem strašně dlouho bez ženský... Surprised
prosím vysvětlit Smile jestli je řeč o tom tričku co měla při blackoutu.. taky jsem dost dlouho bez ženské Very Happy ale na tom tričku mi zrovna nepřišlo nic neobvykle sexy.. to už měla lepší modely Smile
naopak se mi moc líbil svetřík co měla v první polovině..
minnie
minnie

Návrat nahoru Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Cože?

Příspěvek  R&omize Sat 04 Feb 2012, 11:47

Ehm? To spíš ty bys měla vysvětlit... Shocked Very Happy Jinak bych řekl, že je celkem normální, aby se oběma pohlavím líbilo něco jiného... Wink
R&omize
R&omize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 04 Feb 2012, 12:00

To fialové triko Penny moc slušelo. A i ten účes. Nejvíc, když se usmívala, když Leonard vytáhl svou tyčku.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  minnie Sat 04 Feb 2012, 12:28

jo, to rozhodně, ten úsměv byl k sežrání.. asi nejlepší její úsměv ever Smile
minnie
minnie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  filda44 Sat 04 Feb 2012, 12:56

minnie napsal:jo, to rozhodně, ten úsměv byl k sežrání.. asi nejlepší její úsměv ever Smile

to jo

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Scaled.php?server=716&filename=pennyg
filda44
filda44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sat 04 Feb 2012, 13:58

Sice asi ne tak dobrý jako ten minulý, ale rozhodně jsem se zasmál dost, jsem rád, že se to zase v páté sérii začalo zlepšovat, to není jenom tak...
Scéna se světelným mečem byla super a hlavně jsem si u ní vzpomněl na druhý díl, je super že postava v seriálu po pěti sériích vytáhne rekvizitu z počátku seriálu. Very Happy I když možná se objevil ještě někdy, jenom si to nepamatuju, neví někdo?

Jenom si opět připadám jako debil, když tu všichni píšete jak bylo předvídatelné jak Howardova linka skončí. V jakém smyslu? Věděli jste snad, že dostane přezdívku "Lupínek", kvůli své matce? Nebo jste jenom věděli, že dostane nějakou přezdívku kvůli matce? Nebo jen že dostane jinou přezdívku? (<- ano, ta poslední možnost se dala čekat, ale to snad nemůžete počítat jako "předvídatelné", když byly jen dvě možnosti - dostane přezdívku jakou chtěl/nedostane přezdívku jakou chtěl - z nichž potenciálně vtipná je pouze ta druhá)
NoMouse
NoMouse

Znamení : Štír Kůň
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  filda44 Sat 04 Feb 2012, 14:01

NoMouse napsal:Sice asi ne tak dobrý jako ten minulý, ale rozhodně jsem se zasmál dost, jsem rád, že se to zase v páté sérii začalo zlepšovat, to není jenom tak...
Scéna se světelným mečem byla super a hlavně jsem si u ní vzpomněl na druhý díl, je super že postava v seriálu po pěti sériích vytáhne rekvizitu z počátku seriálu. Very Happy I když možná se objevil ještě někdy, jenom si to nepamatuju, neví někdo?

Jenom si opět připadám jako debil, když tu všichni píšete jak bylo předvídatelné jak Howardova linka skončí. V jakém smyslu? Věděli jste snad, že dostane přezdívku "Lupínek", kvůli své matce? Nebo jste jenom věděli, že dostane nějakou přezdívku kvůli matce? Nebo jen že dostane jinou přezdívku? (<- ano, ta poslední možnost se dala čekat, ale to snad nemůžete počítat jako "předvídatelné", když byly jen dvě možnosti - dostane přezdívku jakou chtěl/nedostane přezdívku jakou chtěl - z nichž potenciálně vtipná je pouze ta druhá)

Oni asi mysleli, že ve chvíli, kdy začala poslední scéna a matka na něj volala, ať jde na snídani, tak v tu chvíli jsem třeba já věděl, že zasáhne i do toho hovoru a že se to bude týkat přezdívky, tak to je jasné. Ale jinak to taky nechápu...
filda44
filda44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sat 04 Feb 2012, 14:20

Mimochodem, co se týče toho počtu epizod RD - třeba se to odehrává rok v budoucnosti. Very Happy
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MartyCZ Sat 04 Feb 2012, 14:26

Nebo se to odehrává v realitě 9. řady, kde Back to Earth byla už desátá řada. Smile
MartyCZ
MartyCZ

Znamení : Blíženci Koza
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty :)

Příspěvek  R&omize Sat 04 Feb 2012, 14:41

A nebo Sheldon trochu kecal, aby přiměl Leonarda (počítal s tím, že než si najdou postupně čas se podívat na všechny díly od začátku, desátá řada už výjde), když už dokonce sám vyhodil pojistky... A hle, teď mě napadá analogie s Krytonem ve Zkoušce kanálem... Very Happy
R&omize
R&omize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 04 Feb 2012, 15:56

Ne, Sheldon měl tu kolekci, kde je jen těch 52 dílů + bonusy. Autoři jsou tupci, protože jen mrkli na wiki, kde je uvedeno 61 dílů (jsou tam právě i ty nehotové) a nezkontrolovali si to jednodušše na těch obalech... Ale to by byly moc velké počty Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sat 04 Feb 2012, 16:05

Já na Wiki vidím údaj "55 (+ 6 to be broadcast)"...
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MartyCZ Sat 04 Feb 2012, 16:17

V opravách stránky je vidět, že tam bylo opravdu napsáno 10 řad a 61 dílů.
http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Red_Dwarf&direction=next&oldid=466361053
MartyCZ
MartyCZ

Znamení : Blíženci Koza
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty ochranné helmy

Příspěvek  OndraN Sat 04 Feb 2012, 17:07

Všimli jste si, že na těch helmách na začátku mají svojí vlajku?

OndraN

Znamení : Býk Koza
Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 25. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Samozřejmě... ;)

Příspěvek  R&omize Sat 04 Feb 2012, 18:18

jj když jsem se na to díval podruhé už s českými titulkami, tak ano... Wink
R&omize
R&omize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Fello Sat 04 Feb 2012, 20:37

Kolikokoli napsal:To fialové triko Penny moc slušelo. A i ten účes. Nejvíc, když se usmívala, když Leonard vytáhl svou tyčku.

To mě pobavilo:D.. Když vytáhl svou tyčku:D Very Happy Perlíš Kolikokoli.
Fello
Fello

Znamení : Beran Kůň
Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 03. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 05 Feb 2012, 12:24

OndraN, R&y: No, já to viděl už pětkrát a nevšiml jsem si toho ani jednou. Smile Takže máte bod. Wink
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hesher Sun 05 Feb 2012, 17:03

Škoda, že si Leonard na začátku nevybral kartu o nečekané invazi Kanady, to by mě zajímalo, jak by to pokračovalo Smile
Maybe, your nickname should be brown dynamite Laughing
Komentář Penny, o tom, k čemu jsou přítelkyně, glow stick..další parádní díl Wink
hesher
hesher

Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 05 Feb 2012, 17:09

hesher napsal:Škoda, že si Leonard na začátku nevybral kartu o nečekané invazi Kanady, to by mě zajímalo, jak by to pokračovalo Smile
Jak by Sheldon vyhodil pojistky, tak by se útočníci zdekovali zpátky do Kanady Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  g.hofstadter Sun 05 Feb 2012, 19:48

Po strašně dlouhé době jsem si našel čas a zkouknul všechny dosavadní díly páté serie najednou...
Ze začátku jsem byl mírně rozčarován, až zklamán, ovšem minulý díl byl naprosto, ale naprosto super, tento malinko slabší, ale pořád stejná úroveň....
Glowstick, i Sheldonův bezpečnostní oblek s helmou a smysl pro detail.... super... jen škoda, jak bylo zmíněno výš, že Leonard nevybral tu kanadu, ta by mě hodně zajímala...
nicméně... díl byl super, příjmně ubíhal a už se těším na další pokračování... Smile Smile Smile
g.hofstadter
g.hofstadter

Znamení : Střelec Kůň
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Datum registrace : 21. 02. 11
Místo : Česko (zatím)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: