S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA]
+17
hesher
OndraN
NoMouse
filda44
R&omize
Pinny
Ďasík
Bizzy
Fello
peepay
moss
vojtamar
xxx92
Gabrielle
MartyCZ
Kolikokoli
minnie
21 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: S05E15 - The Friendship Contraction [EPIZODA]
no, já jsem taky čekala že to někdo udělá než dorazím do práce.. a nic
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Presne aj moj pripadPinny napsal:Koukal jsem ještě v noci a chtěl jsem i něco napsat, ale lenost vyhrála a nechtěl se mi kopírovat název epizody
Nevydrzal by som to cez den, pozeram este v noci / nadranom
peepay- Pohlaví :
Počet příspěvků : 48
Bodů : 58
Reputace : 0
Datum registrace : 22. 09. 11
Místo : Bratislava, Slovakia
Mimochodem, vemte, že Penny Leonardovi nabídla klasický vynález z Červeného trpaslíka - relaxační fólii, ale ještě tedy nebyla nabarvená na červeno
vojtamar- Počet příspěvků : 32
Bodů : 34
Datum registrace : 12. 12. 11
No jo!
Máš pravdu! Stydím se, jak mi to mohlo nedojít?vojtamar napsal:Mimochodem, vemte, že Penny Leonardovi nabídla klasický vynález z Červeného trpaslíka - relaxační fólii, ale ještě tedy nebyla nabarvená na červeno
Díky, to se mi ulevilo, já si myslel, že je to jenom tím, jak už jsem strašně dlouho bez ženský...xxx92 napsal:Parádní epizoda a navíc Penny v tom tričku
Příjemný díl, s tímto seriálem to vůbec nejde z kopce a drží si kvalitu (tento a předešlý díl určitě).
Skvělé, že se vrátili k šipkám, protože v bbt se moc nevrací ke starým věcem. Potom také linie Howard-astronaut, konečně zase něco, co se bude dál vyvíjet. a Penny/Leo také. Jsem zvědavý na poslední díly 5. série, hlavně na svatbu.
Jinak díl, jak už jsem řekl, dost dobrý, jeden z nejlepších 5. série
9/10
Skvělé, že se vrátili k šipkám, protože v bbt se moc nevrací ke starým věcem. Potom také linie Howard-astronaut, konečně zase něco, co se bude dál vyvíjet. a Penny/Leo také. Jsem zvědavý na poslední díly 5. série, hlavně na svatbu.
Jinak díl, jak už jsem řekl, dost dobrý, jeden z nejlepších 5. série
9/10
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
prosím vysvětlit jestli je řeč o tom tričku co měla při blackoutu.. taky jsem dost dlouho bez ženské ale na tom tričku mi zrovna nepřišlo nic neobvykle sexy.. to už měla lepší modelyR&omize napsal:Díky, to se mi ulevilo, já si myslel, že je to jenom tím, jak už jsem strašně dlouho bez ženský...xxx92 napsal:Parádní epizoda a navíc Penny v tom tričku
naopak se mi moc líbil svetřík co měla v první polovině..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Cože?
Ehm? To spíš ty bys měla vysvětlit... Jinak bych řekl, že je celkem normální, aby se oběma pohlavím líbilo něco jiného...
To fialové triko Penny moc slušelo. A i ten účes. Nejvíc, když se usmívala, když Leonard vytáhl svou tyčku.
jo, to rozhodně, ten úsměv byl k sežrání.. asi nejlepší její úsměv ever
minnie- Znamení :
Pohlaví :
minnie napsal:jo, to rozhodně, ten úsměv byl k sežrání.. asi nejlepší její úsměv ever
to jo
filda44- Pohlaví :
Sice asi ne tak dobrý jako ten minulý, ale rozhodně jsem se zasmál dost, jsem rád, že se to zase v páté sérii začalo zlepšovat, to není jenom tak...
Scéna se světelným mečem byla super a hlavně jsem si u ní vzpomněl na druhý díl, je super že postava v seriálu po pěti sériích vytáhne rekvizitu z počátku seriálu. I když možná se objevil ještě někdy, jenom si to nepamatuju, neví někdo?
Jenom si opět připadám jako debil, když tu všichni píšete jak bylo předvídatelné jak Howardova linka skončí. V jakém smyslu? Věděli jste snad, že dostane přezdívku "Lupínek", kvůli své matce? Nebo jste jenom věděli, že dostane nějakou přezdívku kvůli matce? Nebo jen že dostane jinou přezdívku? (<- ano, ta poslední možnost se dala čekat, ale to snad nemůžete počítat jako "předvídatelné", když byly jen dvě možnosti - dostane přezdívku jakou chtěl/nedostane přezdívku jakou chtěl - z nichž potenciálně vtipná je pouze ta druhá)
Scéna se světelným mečem byla super a hlavně jsem si u ní vzpomněl na druhý díl, je super že postava v seriálu po pěti sériích vytáhne rekvizitu z počátku seriálu. I když možná se objevil ještě někdy, jenom si to nepamatuju, neví někdo?
Jenom si opět připadám jako debil, když tu všichni píšete jak bylo předvídatelné jak Howardova linka skončí. V jakém smyslu? Věděli jste snad, že dostane přezdívku "Lupínek", kvůli své matce? Nebo jste jenom věděli, že dostane nějakou přezdívku kvůli matce? Nebo jen že dostane jinou přezdívku? (<- ano, ta poslední možnost se dala čekat, ale to snad nemůžete počítat jako "předvídatelné", když byly jen dvě možnosti - dostane přezdívku jakou chtěl/nedostane přezdívku jakou chtěl - z nichž potenciálně vtipná je pouze ta druhá)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
NoMouse napsal:Sice asi ne tak dobrý jako ten minulý, ale rozhodně jsem se zasmál dost, jsem rád, že se to zase v páté sérii začalo zlepšovat, to není jenom tak...
Oni asi mysleli, že ve chvíli, kdy začala poslední scéna a matka na něj volala, ať jde na snídani, tak v tu chvíli jsem třeba já věděl, že zasáhne i do toho hovoru a že se to bude týkat přezdívky, tak to je jasné. Ale jinak to taky nechápu...
filda44- Pohlaví :
Mimochodem, co se týče toho počtu epizod RD - třeba se to odehrává rok v budoucnosti.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Nebo se to odehrává v realitě 9. řady, kde Back to Earth byla už desátá řada.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
:)
A nebo Sheldon trochu kecal, aby přiměl Leonarda (počítal s tím, že než si najdou postupně čas se podívat na všechny díly od začátku, desátá řada už výjde), když už dokonce sám vyhodil pojistky... A hle, teď mě napadá analogie s Krytonem ve Zkoušce kanálem...
Ne, Sheldon měl tu kolekci, kde je jen těch 52 dílů + bonusy. Autoři jsou tupci, protože jen mrkli na wiki, kde je uvedeno 61 dílů (jsou tam právě i ty nehotové) a nezkontrolovali si to jednodušše na těch obalech... Ale to by byly moc velké počty
Já na Wiki vidím údaj "55 (+ 6 to be broadcast)"...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
V opravách stránky je vidět, že tam bylo opravdu napsáno 10 řad a 61 dílů.
http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Red_Dwarf&direction=next&oldid=466361053
http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Red_Dwarf&direction=next&oldid=466361053
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
ochranné helmy
Všimli jste si, že na těch helmách na začátku mají svojí vlajku?
OndraN- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 25. 09. 10
Kolikokoli napsal:To fialové triko Penny moc slušelo. A i ten účes. Nejvíc, když se usmívala, když Leonard vytáhl svou tyčku.
To mě pobavilo:D.. Když vytáhl svou tyčku:D Perlíš Kolikokoli.
Fello- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 03. 02. 12
OndraN, R&y: No, já to viděl už pětkrát a nevšiml jsem si toho ani jednou. Takže máte bod.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Škoda, že si Leonard na začátku nevybral kartu o nečekané invazi Kanady, to by mě zajímalo, jak by to pokračovalo
Maybe, your nickname should be brown dynamite
Komentář Penny, o tom, k čemu jsou přítelkyně, glow stick..další parádní díl
Maybe, your nickname should be brown dynamite
Komentář Penny, o tom, k čemu jsou přítelkyně, glow stick..další parádní díl
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11
Jak by Sheldon vyhodil pojistky, tak by se útočníci zdekovali zpátky do Kanady .hesher napsal:Škoda, že si Leonard na začátku nevybral kartu o nečekané invazi Kanady, to by mě zajímalo, jak by to pokračovalo
Po strašně dlouhé době jsem si našel čas a zkouknul všechny dosavadní díly páté serie najednou...
Ze začátku jsem byl mírně rozčarován, až zklamán, ovšem minulý díl byl naprosto, ale naprosto super, tento malinko slabší, ale pořád stejná úroveň....
Glowstick, i Sheldonův bezpečnostní oblek s helmou a smysl pro detail.... super... jen škoda, jak bylo zmíněno výš, že Leonard nevybral tu kanadu, ta by mě hodně zajímala...
nicméně... díl byl super, příjmně ubíhal a už se těším na další pokračování...
Ze začátku jsem byl mírně rozčarován, až zklamán, ovšem minulý díl byl naprosto, ale naprosto super, tento malinko slabší, ale pořád stejná úroveň....
Glowstick, i Sheldonův bezpečnostní oblek s helmou a smysl pro detail.... super... jen škoda, jak bylo zmíněno výš, že Leonard nevybral tu kanadu, ta by mě hodně zajímala...
nicméně... díl byl super, příjmně ubíhal a už se těším na další pokračování...
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Místo : Česko (zatím)
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S07E17 - The Friendship Turbulence [EPIZÓDA]