Mobilní verze
+2
NoMouse
Kolikokoli
6 posters
Strana 1 z 1
Mobilní verze
chtělo by to mobilní verzi fóra, jako to mají na himym fóru. Ani nevíte, jaký to je děs, koukat sem na mobilu. Furt se stahuje nějaké "st" (s každým refreshnutím) a je to fakt opruz, když už se stahuje nějaké st(9). Potym se otevře úplně nová stránka a je tam jakýsi e:/system/dgmr/čísilko nebo co (v názvu adresy), ale jinak je stránka prázdná. Musím ji zavřít, aby se konečně objevila stránka z fóra, kterou jsem otevírala...
Re: Mobilní verze
Já když jsem sem lezl párkrát přes mobil, tak se mi mobilní verze zobrazila, tak nevím...
edit: jo, teď jsem to zkusil na mobilu a úplně dole je možnost "Mobile version", problém je, že se v té verzi jaksi dají příspěvky pouze číst, přihlásit se mi v ní nejde, nebo jsem aspoň neobjevil jak. Každopádně klasická verze mi funguje normálně...
edit: jo, teď jsem to zkusil na mobilu a úplně dole je možnost "Mobile version", problém je, že se v té verzi jaksi dají příspěvky pouze číst, přihlásit se mi v ní nejde, nebo jsem aspoň neobjevil jak. Každopádně klasická verze mi funguje normálně...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Aha, tak tuhle možnost tam vidím jenom v Opeře Mini, když tam lezu přes standardní mobilní prohlížeč, tak mi to nenabídne a taky se to načítá o poznání dýl... Máš Operu Mini?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
KAŽDÝ DNES MUSÍ MÍT OPERU MINI!!! Je to jediný použitelný mobilní prohlížeč...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík: Přesně tak.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Opera je obecně jediný použitelný prohlížeč.Ďasík napsal:KAŽDÝ DNES MUSÍ MÍT OPERU MINI!!! Je to jediný použitelný mobilní prohlížeč...
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Kolikokoli: Let's flame! Opera je nejlepší prohlížeč, lištička fuj a chrome je na mě příliš chromý. A IE mezi prohlížeče ani nepočítám.
A tu Operu Mini fakt zkus, na tom že je to skvělý mobilní prohlížeč se shodnou úplně všichni bez ohledu na to jaký "velký" prohlížeč používají.
A tu Operu Mini fakt zkus, na tom že je to skvělý mobilní prohlížeč se shodnou úplně všichni bez ohledu na to jaký "velký" prohlížeč používají.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
no tak, opera je samozřejmě nejlepší.. ale takovýhle flame sem snad nepatří..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak Operu mini už mám, ale Opera maxi je fakt děs. Je sice hezká a rychlá, ale systém záložek funguje strašně. U chromu chytnu adresu v rohu, posunu pod adresní řádek a už je to uložený jako záložka. Když to chci smazat, tak na to kliknu pravým a dám smazat. Když to chci přesunout, tak to chytnu a přesunu. V Opeře se musí furt lézt do správy záložek, což mě teda 10x denně dělat nebaví...
tak snad abysme zbytečně nekritizovali.. v opeře to může fungovat úplně stejně.. i když teda vůbec nechápu, co je tak potřebné na záložkách, že tam lezeš několikrát denně.. a že kvůli tomu odsoudíš celou operu..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Záložky upravuju neustále. To si přidám tam, vytvořím novou sekci/podsekci, něco smažu atd. Furt něco.
Tak popravdě, já stránku dávám do záložek jenom jednou za čas a ještě míň častěji něco ze záložek mažu, protože nepatřím mezi ty, co si do záložek dávají každé video a každý článek a já nevím co, opravdu nevím co tam ukládáš, že to musíš dělat 10x denně. Pokud je to něco krátkodobého, tak začnu klíčové slovo psát do adresního řádku a nabídne mi to onu věc z historie. Ale i tak. Do záložek to uložím přes Ctrl+D (a v nové verzi by se měla objevit ikonka hvězdičky napravo v adresním řádku) a co se týče mazání - nemusíš lézt do správce, stačí si záložky zobrazit v levém vysouvacím panelu, tam se s nima dá pracovat normálně.
Každopádně v Opeře je pro mě plno nenahraditelných funkcí, rychlým přístupem počínaje, pohybovými příkazy myší pokračuje, integrovanou RSS čtečkou konče. Přivedl mě k ní spolužák ještě na základce (tehdy to byl mj. jediný prohlížeč, který stránky zobrazoval v panelech a ne v samostatných oknech) a od té doby jsem jí věrný.
Každopádně v Opeře je pro mě plno nenahraditelných funkcí, rychlým přístupem počínaje, pohybovými příkazy myší pokračuje, integrovanou RSS čtečkou konče. Přivedl mě k ní spolužák ještě na základce (tehdy to byl mj. jediný prohlížeč, který stránky zobrazoval v panelech a ne v samostatných oknech) a od té doby jsem jí věrný.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Prostě mi nesedí. To samé říkala spousta lidí o OO, prý ať si to nainstaluju, že je to lepší než MSO. Prd leda. Větší blbost neznám. Operu jsem používala asi rok a jsem ráda, že už mám Chrome. Když nejede Chrome, zkusím Firefox, když nejede ta, zkusím Operu. Ale jinak ne.
Opera Mini je původně dělaná jako Java aplikace, na chytré telefony je stavěná spíš Opera Mobile... A není to jediný použitelný prohlížeč viz např. Dolphin HD ;-)Ďasík napsal:KAŽDÝ DNES MUSÍ MÍT OPERU MINI!!! Je to jediný použitelný mobilní prohlížeč...
Tak jasně, chytré founy jsou jiná kategorie... Pro nás co máme javové telefony je ale jediná možnost Opera Mini.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
líp bych to nenapsala, podtrhuji každé slovo..NoMouse napsal:Tak popravdě, já stránku dávám do záložek jenom jednou za čas a ještě míň častěji něco ze záložek mažu, protože nepatřím mezi ty, co si do záložek dávají každé video a každý článek a já nevím co, opravdu nevím co tam ukládáš, že to musíš dělat 10x denně. Pokud je to něco krátkodobého, tak začnu klíčové slovo psát do adresního řádku a nabídne mi to onu věc z historie. Ale i tak. Do záložek to uložím přes Ctrl+D (a v nové verzi by se měla objevit ikonka hvězdičky napravo v adresním řádku) a co se týče mazání - nemusíš lézt do správce, stačí si záložky zobrazit v levém vysouvacím panelu, tam se s nima dá pracovat normálně.
ale přiznám se, že chrome jsem nikde nezkoušela, takže nemůžu soudit.. ale operu mám už tak 5 let, a lepší prohlížeč jsem za tu dobu nepotkala..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Chrome je u mě právě první nouzovka, buď když chci něco pro jistotu zkusit v jiném prohlížeči nebo vyloženě nastane nějaká nekompatibilita (např. Google docela háže Opeře klacky pod nohy - jak jinak si vysvětlit, že v Opeře nenabízí možnost vyhledávat podle obrázku, ale když v Opeře nastavím "Identifikovat se jako Firefox" tak mi to normálně funguje???) a je to svižný jednoduchý prohlížeč, ale právě proto je pro mě naprosto nedostačující, ty pokročilé funkce mi tam prostě chybí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Similar topics
» Jaké mobilní telefony používají v TBBT?
» verze Titulek
» S05E15 - The Friendship Contraction [TITULKY]
» S03E07 - The Guitarist Amplification [TITULKY]
» S03E21 - The Plimpton Stimulation [TITULKY]
» verze Titulek
» S05E15 - The Friendship Contraction [TITULKY]
» S03E07 - The Guitarist Amplification [TITULKY]
» S03E21 - The Plimpton Stimulation [TITULKY]
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: