S05E05 - The Russian Rocket Reaction [EPIZODA]
+27
rampage
hesher
balastik
Agamemnon
Jitřní dar
NoMouse
kezir
mike2
minnie
Strix
Fulcrum
filda44
Grepis
Kal-El
Ďasík
EternalPilgrim
yossarian
Irwain Nornossa
Kitelon
bodomkes
Gabrielle
Kolikokoli
MartyCZ
peepay
Pinny
R&omize
baal666
31 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S05E05 - The Russian Rocket Reaction [EPIZODA]
Aha Paradoxně jsem si ještě dnes, když jsem to psal, říkal, jestli to náhodou nebylo mezi vyjmenovánými slovy, ale už jsem tenhle výraz v psané podobě dlouho neviděl (je vidět, že jsem od nástupu do práce skoro přestal číst knížky ) a příšlo mi, že to vypadalo s tvrdým "y" jako pěst na oko, což je metoda, kterou používám při určování pravopisu téměř výhradně a troufnu si tvrdit, že s 99% úspěšností - konkrétní pravidla a poučky jsem se nikdy moc neučil, prostě jsem většinou "viděl", když to bylo špatně - tak jsem byl línej si to ověřit a zrovna se "zadařilo", no. Na druhou stranu při tom, co tu bývají občas k vidění za "perli", se, myslím, zas tak moc nestalo Každopádně výše již opraveno...Mysh napsal:FUJ!!!Strix napsal: ... plitce.
ERRRR... špatná odpověď! Správná odpověď zní: Pardon, byl to překlepStrix napsal:Aha Paradoxně jsem si ještě dnes, když jsem to psal, říkal, jestli to náhodou nebylo mezi vyjmenovánými slovy, ale už jsem tenhle výraz v psané podobě dlouho neviděl (je vidět, že jsem od nástupu do práce skoro přestal číst knížky ) a příšlo mi, že to vypadalo s tvrdým "y" jako pěst na oko, což je metoda, kterou používám při určování pravopisu téměř výhradně a troufnu si tvrdit, že s 99% úspěšností - konkrétní pravidla a poučky jsem se nikdy moc neučil, prostě jsem většinou "viděl", když to bylo špatně - tak jsem byl línej si to ověřit a zrovna se "zadařilo", no. Na druhou stranu při tom, co tu bývají občas k vidění za "perli", se, myslím, zas tak moc nestalo Každopádně výš již opraveno...
Ne, správná odpověď je "Blbne mi klávesnice".
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jenže on to nebyl překlep - napsal jsem to schválně a po zralé úvaze - bohužel chybné, noKolikokoli napsal:ERRRR... špatná odpověď! Správná odpověď zní: Pardon, byl to překlep
Naposledy upravil Strix dne Mon 17 Oct 2011, 21:39, celkově upraveno 1 krát
Strix: není, to se jenom po mně všichni opičí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
jo jo, tuhle metodu používám taky, nechápu jak tě mohlo nepraštit to měkký i, protože mě teda praštilo ale je fakt, že ani po dlouhém přemýšlení nejsem schopná odvodit, podle jakýho vyjmenovanýho slova se tam to Y píše. Ale píše se tam jinak je to víceméně jedno, objevujou se tu samozřejmě i horší věci a já nejsem žádnej lingvistickej šťoural... Ale vybrala jsem si radši vyjádřit svůj názor na I než na manželství :-PStrix napsal: ... příšlo mi, že to vypadalo s tvrdým "y" jako pěst na oko, což je metoda, kterou používám při určování pravopisu téměř výhradně a troufnu si tvrdit, že s 99% úspěšností - konkrétní pravidla a poučky jsem se nikdy moc neučil, prostě jsem většinou "viděl", když to bylo špatně ...
Mysh- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 58
Bodů : 60
Reputace : 0
Datum registrace : 21. 04. 10
Věk : 33
Btw, on je dnes den povinné výměny avatarů nebo tak něco...? (Koli, NoMouse, Minnie...)
Edit: Ano, umím používat "edit" A netapetuju
Edit 2: Tak, a teď jsi, Koli, zkazila návaznost Nebo umí NoMouse reagovat na věci, co se teprve stanou...
Edit: Ano, umím používat "edit" A netapetuju
Edit 2: Tak, a teď jsi, Koli, zkazila návaznost Nebo umí NoMouse reagovat na věci, co se teprve stanou...
Co to vyvádíte? Teď su za debila já, že odpovídám na něco, co neexistuje.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Řeknu jen tři slova: Obsedantně kompulzivní poruchaKolikokoli napsal:Tak a je to. Už žádné tapety!
Aspoň Tě nikdo nebičuje za "tapety"...NoMouse napsal:Co to vyvádíte? Teď su za debila já, že odpovídám na něco, co neexistuje.
Strix: ale houbelec, to ty máš poruchu... nebo si naháníš body.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Na body kašlu - vůbec netuším, k čemu mají sloužit a je mi to upřímně jedno. Jen nechápu tady ten fanatismus, kdy člověk, co odpoví 2 lidem do 2 příspěvků, by tady byl některými lidmi hnán nejraději na pranýřNoMouse napsal:Strix: ale houbelec, to ty máš poruchu... nebo si naháníš body.
Jestli se nepletu, tak přímo "plytký" (ale fakt to vypadá divně, nemůžu si pomoct ).Mysh napsal:ale je fakt, že ani po dlouhém přemýšlení nejsem schopná odvodit, podle jakýho vyjmenovanýho slova se tam to Y píše.
Promiň, nějak se zabavit musím A Ty tak hezky spolupracuješ...Kolikokoli napsal:Strixi... neštvi mě
Vidíš, jak to vypadá pěkně a přehledně, takto v jednom příspěvku! Hodný chlapec, tady máš cukřík:
Strix napsal:Na body kašlu - vůbec netuším, k čemu mají sloužit
Tak teď už to víš, dostaneš za ně cukřík.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
hesher napsal:Možná tyhle debaty o manželství, partnerském soužití a " jiném omezování osobní svobody ", patří spíš na stránky typu maminka.cz nebo nasemimimaprdiky.cz popř. svatbasmyslzivota.cz
Nechci přilévat olej do ohně, co už skoro dohořel, ale asi mi něco uniká (Jinak díky za souhlas s LoTRem... )hesher napsal:Jinak debata sice ne přímo o seriálu, ale bezva, jen tak dál lidi
Edit: Tak je tu tak nějak uklizeno.
Doktor se řeší TADY
Barvy fóra TADY
a Avatary v profilu + Pán prstenů TADY. Kolikokoli
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pán prstenů
» S05E05 - The Russian Rocket Reaction [TITULKY]
» S04E23 - The Engagement Reaction [EPIZODA]
» S03E13 - The Bozeman Reaction [EPIZODA]
» S01E16 - The Peanut Reaction [EPIZODA]
» S05E05 - The Russian Rocket Reaction [TITULKY]