SPAM, nic než spam
+10
Zero
R&omize
Kolikokoli
yossarian
bodomkes
stepan123
NoMouse
clif
Irwain Nornossa
Root
14 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SPAM, nic než spam
NoMouse napsal:No pozor, tohle je opravdu vědecky potvrzený fakt, někde jsem četl, že se naše mozky přizpůsobily internetovému prostředí (zřejmě obzvlášť u mladší generace) a pamatují si jen informace, ke kterým nebudou mít snadný přístup, zatímco ty snadno vygooglovatelné se ani zapamatovat nepokouší. Jenom si pamatují, kde a jak je najít.clif napsal:Co já bych za to dal mít paměť jako Irwain. Můj mozek je už tak zgooglovanej, že si nepamatuju skoro nic
No právě to jsem taky četl a na 100% s tím souhlasím, pamatuju si jen to, co nenajdu během 5 clicků.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
NoMouse: Tak to je jasný, adaptuje se a nevěnuje se zbytečným věcem. Jenže třeba já jsem línej hledat, takže paměť možná občas funguje. Ale lidi, co třeba používají GPS navigaci, tak ztrácí smysl pro orientaci. Docela na ho*no. Já to nepoužívám (nebudu platit těm zm*dům (někdo jim taky říká operátoři, já věřím, že to je nepřesné označení) za předraženej pomalej pseudonet) a jsem v pohodě.
Takže co na to říct? Snad jen používat mozek co nejvíc, ať funguje, ať si tam ty buňky nežijou zadarmo. To bych chtěl každej, že jo…
Takže co na to říct? Snad jen používat mozek co nejvíc, ať funguje, ať si tam ty buňky nežijou zadarmo. To bych chtěl každej, že jo…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Odkdy potřebuje GPS navigace internet? Teda za předpokladu, že nestahuje v real-time mapy, což čistokrevné navigace zpravidla nedělají...Irwain Nornossa napsal:Ale lidi, co třeba používají GPS navigaci, tak ztrácí smysl pro orientaci. Docela na ho*no. Já to nepoužívám (nebudu platit těm zm*dům (někdo jim taky říká operátoři, já věřím, že to je nepřesné označení) za předraženej pomalej pseudonet) a jsem v pohodě.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Toohle dělají akorát telefony s google maps.NoMouse napsal:Odkdy potřebuje GPS navigace internet? Teda za předpokladu, že nestahuje v real-time mapy, což čistokrevné navigace zpravidla nedělají...Irwain Nornossa napsal:Ale lidi, co třeba používají GPS navigaci, tak ztrácí smysl pro orientaci. Docela na ho*no. Já to nepoužívám (nebudu platit těm zm*dům (někdo jim taky říká operátoři, já věřím, že to je nepřesné označení) za předraženej pomalej pseudonet) a jsem v pohodě.
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif: Já vím, ale Irwain ten příspěvek pojal tak, jako by to dělaly všechny klasické GPS navigace...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak co já vím, jak to dělají… Jen předpokládám, že mám mapu, která se downloaduje z netu, přitom by dost dobře šlo jí mít vlastně i v mobilu, samozřejmě pro vlastníky větších paměťových karet a jen určité výseky, no a na té mapě se zobrazuje pozice…
Pohlaví :
Já mám v mobilu normální tom tomy a moc to nezabírá tak 500Mb.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Předpokládáš... tys asi v životě neviděl žádnou GPS navigaci. Ty z netu samozřejmě nic nestahují, mapové podklady (třeba celé Evropy) mají hezky uložené a internet vůbec nepotřebuješ... Mobilní pseudonavigace nepočítám.Irwain Nornossa napsal:Tak co já vím, jak to dělají… Jen předpokládám, že mám mapu, která se downloaduje z netu, přitom by dost dobře šlo jí mít vlastně i v mobilu, samozřejmě pro vlastníky větších paměťových karet a jen určité výseky, no a na té mapě se zobrazuje pozice…
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, já jsem právě myslel tu mobilní. Tu jsem viděl a testoval. Normální GPS navigaci bych si ani nekoupil…mám jí v hlavě.
Pohlaví :
Tak ale jak píše clif, i mobilní navigace můžou mít off-line mapy.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Vzhledem k tomu, že tomu mému kapesnímu radiátoru vydrží baterka při zapnuté navigaci tak pul hodiny, tak se stejně musim navigovat sám.
Naposledy upravil clif dne Thu 13 Oct 2011, 18:17, celkově upraveno 1 krát
clif- Znamení :
Pohlaví :
Budu trochu OT k tomu, co se bavíte teď ale o dvě stránky předtím byla dobrá diskuze.... (failový vstup do konverzace) Amy je taaak špatná postava podle mě! Priya pořád vede v mém žebříčku nejneoblíbenějších postav, ale Amy je v těsném závěsu.. třeba posledně tam byla jen pro jedinou (úchylnou) hlášku - rozhodně by nevadilo, kdyby tam vůbec neseděla, bylo to zbytečně přihozené. Dřív mi vadily Howardovy úchylné hlášky, teď je zas podstrkávají Amy...to mě teda fakt moc nebaví .___. Ale Bernie je fajn, tu bych neměnila.
Já Howardovy úchylný hlášky miluju, ale uznávám, že jsou tam výrazně lepší vedlejší postavy, než amy, třeba Bernie.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Mé seřazení postav (dle nejoblíbenější), Amy je sice na konci, ale dost jsem váhala, jestli ji dát před nebo za Leonarda. Mám je ráda tak na stejné úrovni.
Raj - Howard - Bernie - Sheldon - Penny - Leonard - Amy - - - - - Priya
Priya je zase moje nejneoblíbenější postava. Jak diktovala Leonardovi, že se nesmí bavit s Penny. WTF? Kdyby mi současná zakazovala bavit se s bývalkou, tak má docela smůlu.
Jinak moje nejoblíbenější postava je samozřejmě Sheldon. Velké překvapení, že?
Pohlaví :
Však já to mám též seřazené od nejoblíbenějšího a Priya je úplně na konci. Tím, jak emilizovala, si u mě hodně klesla...Irwain Nornossa napsal:Priya je zase moje nejneoblíbenější postava. Jak diktovala Leonardovi, že se nesmí bavit s Penny. WTF? Kdyby mi současná zakazovala bavit se s bývalkou, tak má docela smůlu.
Podle mě Sheldon, Raj, Howard, Penny, Leonard, Bernadette, ..........Barry Kripke, Wil Wheaton, Stuart, Zac, "kapitán teplák", Amy, Leslie............., PriyaKolikokoli napsal:Mé seřazení postav (dle nejoblíbenější), Amy je sice na konci, ale dost jsem váhala, jestli ji dát před nebo za Leonarda. Mám je ráda tak na stejné úrovni.
Edit: Amy přesunuta níž.
Naposledy upravil clif dne Thu 13 Oct 2011, 19:10, celkově upraveno 1 krát
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif: mám to podobně, jenom Amy bych asi vrazil až za všechny ty Kwipky a Wheatony a pak teprve - dlouhá pauza - Priya.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Asi máš pravdu, Kvipkee je mnohem vtipněější než Amy.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já bych dal asi Kwipke, Wheaton, Zac, Amy a pak ten zbytek... ale obecně moc nemám rád žebříčkování, protože se všechny moje žebříčky mění dynamicky každou minutou...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
ale obecně moc nemám rád žebříčkování, protože se všechny moje žebříčky mění dynamicky každou minutou...
To znám, nejhorší je to u seríálů.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Ale i filmy
Jinak Priya u mě v neoblíbenosti dlouho vedla s velkou mezerou, ale Amy ji začíná krouček po kroučku zmenšovat (ale pořád je mezera hodně veelká)
Jinak Priya u mě v neoblíbenosti dlouho vedla s velkou mezerou, ale Amy ji začíná krouček po kroučku zmenšovat (ale pořád je mezera hodně veelká)
Amy? Tak zaprvé se přelívá jak polívka....postupně v dílech jakoby měnila charakter tu a takhle, aby se to zrovna hodilo... a pokud se už teda ustálila na "tomhle", tak tím hůř.
Jak mění charakter? Prostě to byla holka, dříve outsiderka a ošklivka a nyní má to, o čem snila celý život - přátele. Na základku se mnou chodila holka, tichá a nesmělá, protože se jí všichni posmívali, že je divná. Pak si našla nějakou kamarádku a nyní je z ní tak trochu běhna, protože dohání to, čím si jako náctiletá nemohla projít. Amy byla celou dobu poslušná holčička a nyní dostala příležitost "přejít do puberty" a dělat to "o čem se ostatní holky vždycky bavily, ale ona to mohla dělat jen se svými imaginárními přáteli" - přespávání, alkoholové párty, kluci atd.
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [TITULKY]
» S04E13 - The Love Car Displacement [TITULKY]
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [TITULKY]
» S04E13 - The Love Car Displacement [TITULKY]
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: