SPAM, nic než spam
+10
Zero
R&omize
Kolikokoli
yossarian
bodomkes
stepan123
NoMouse
clif
Irwain Nornossa
Root
14 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SPAM, nic než spam
Můžu se zeptat, čím tě tak naštval?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Stupidním humorem. Zamiloval jsem si ty inteligentní nerdovské vtipy z první řady, ale seriál se časem snížil dost trapnému humoru. + mě neuvěřitelně štvala Amy.
Dívat se na to dá, ale současná podoba seriálu se fakt nemůže rovnat s první sérií.
Dívat se na to dá, ale současná podoba seriálu se fakt nemůže rovnat s první sérií.
Zero- Počet příspěvků : 46
Bodů : 46
Reputace : 0
Jenže postavy a charaktery se vyvíjí. To není jen seriálová věc, lidi se prostě mění. Nerdi se nějak srovnají a začnou řešit jiné věci, to je prostě fakt.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Asi jsem divná, ale mě přijdou nové díly lepší. U těch starých bylo až moc opakované "Sheldon řekl něco vědeckého-Penny na něj kouká a mrká-Sheldon se uculí-Penny spráskne ruce/Penny se zeptá "what?" A to už mě moc nebavilo. Současná podoba se mi líbí. Hlavně tahle nová série .
Souhlasím s Koli a Irwainem...
Tím, že se Penny přistěhovala naproti klukům a Leonard ji pozdravil, se jejich osudy zpečetily... Protože na sebe začali mít oboustranný vliv. Takže teď Penny občas i chápe nerdské hlášky a vtipy, ví všechno o Schroedingerovi atd. a kluci zase trochu "znormálněli". Je to prostě přirozený vývoj. Jak už jsem někdy psal, tohle nejsou Simpsonovi - a i ti se za těch 23 let, co běží, vyvinuli, akorát nezestárli, to je všechno...
A Bernadette s Amy do TBBT naprosto sedí, navíc tam přibýt musely - parta čtyř kluků a jedné holky nemá moc velkou dlouhodobou perspektivu.
Tím, že se Penny přistěhovala naproti klukům a Leonard ji pozdravil, se jejich osudy zpečetily... Protože na sebe začali mít oboustranný vliv. Takže teď Penny občas i chápe nerdské hlášky a vtipy, ví všechno o Schroedingerovi atd. a kluci zase trochu "znormálněli". Je to prostě přirozený vývoj. Jak už jsem někdy psal, tohle nejsou Simpsonovi - a i ti se za těch 23 let, co běží, vyvinuli, akorát nezestárli, to je všechno...
A Bernadette s Amy do TBBT naprosto sedí, navíc tam přibýt musely - parta čtyř kluků a jedné holky nemá moc velkou dlouhodobou perspektivu.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Kolikokoli: Tak ale Sheldon takový je. Kdyby se takové 2 charaktery setkaly v reálu, jak myslíš, že by to dopadlo? (Btw, chtěl bych to vidět.) Navíc, dejme tomu, že to byla jejich děsně geek a nerd doba. Postupně se díky Penny dostali mezi lidi. Teda, že by se Sheldon nějak změnil, moc říct, nejde, ale asi to bude trvat dýl.
Ďasík. Wow, díky, ani nevíš, jak moc to pro mě znamená. Ne, fakt, se mnou nesouhlasí obvykle moc lidí. Taky si myslím, že tam sedí.
Navíc, to s tou změnou charakteru…stačí se podívat na vlastní zkušenosti.
Ďasík. Wow, díky, ani nevíš, jak moc to pro mě znamená. Ne, fakt, se mnou nesouhlasí obvykle moc lidí. Taky si myslím, že tam sedí.
Navíc, to s tou změnou charakteru…stačí se podívat na vlastní zkušenosti.
Pohlaví :
Irwain: já ale nemám nic proti Sheldonovu vysvětlování, ale proti "mrkání hloupé blondýnky". Prostě, to že se Penny konečně opravdu začlenila do party, je lepší než když byla jen "ta holka, co bydlí vedle". Teď už to není "parta nerdů+penny", ale je to "parta lidí" a to je lepší než ta původní varianta.
Však jo, to souhlasím.
Pohlaví :
Mě se strašně líbila Peny v díle, kdy se přistěhovala krásná "velmi kočičí" blondýna nad sheldonův byt, jak se najednou snažila být za chytrou a vyprávěla geek vtipy.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
S02 E19 – The Dead Hooker Juxtaposition
Číslo z paměti, název jsem si zkopíroval.
Číslo z paměti, název jsem si zkopíroval.
Pohlaví :
Zrovna včera nebo předevčírem to bylo na Coolu. Penny hodí vtip a o deset minut později u Sheldona v bytě jí teprve dojde. Super díl.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Nemachruj pořád.
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif napsal:Nemachruj pořád.
To je na mě nebo na Irwainovu mozkovou databanku dílů
rampage- Pohlaví :
Předpokládám, že na Irwaina, ale dokud jsem se nepřepnul na předchozí stránku, tak jsem taky nechápal, čím že to jako machruješ.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Aha, na mně. Hej, tak musím machrovat, ne? Mám taky jednou radost, že si něco pamatuju…
Mám někdy pocit, že mozkový buňky jsou uvnitř zadarmo, užívají si živiny, dělají velký NIC, jako občas já.
Mám někdy pocit, že mozkový buňky jsou uvnitř zadarmo, užívají si živiny, dělají velký NIC, jako občas já.
Pohlaví :
Nebo jistá skupina obyvatel...Irwain Nornossa napsal:Mám někdy pocit, že mozkový buňky jsou uvnitř zadarmo, užívají si živiny, dělají velký NIC, jako občas já.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
:D
To bys jim taky občas musel nějaký poslat... Ale jinak dobrá hláška...Irwain Nornossa napsal:Mám někdy pocit, že mozkový buňky jsou uvnitř zadarmo, užívají si živiny, dělají velký NIC, jako občas já.
NoMouse: Jo, přesně.
R&omize: Tak…za tohle nezodpovídám přímo já. Ale hádám, že jim živiny jdou v pohodě, protože jinak by se už ozvaly. Stejně jako jistá skupina obyvatel.
R&omize: Tak…za tohle nezodpovídám přímo já. Ale hádám, že jim živiny jdou v pohodě, protože jinak by se už ozvaly. Stejně jako jistá skupina obyvatel.
Pohlaví :
:D
A kdo jiný za to zodpovídá, maminka? Jsi snad dokonale zdravý, plný energie a v pohodě se učíš vše, co je potřeba? I buňky mají nouzový režim...
Co já bych za to dal mít paměť jako Irwain. Můj mozek je už tak zgooglovanej, že si nepamatuju skoro nic
clif- Znamení :
Pohlaví :
R&omize napsal:I buňky mají nouzový režim...
Nevíš náhodou jak je probrat? Ty moje jedou už jen v nouzovém režimu nebo jsou v hibernaci.
rampage- Pohlaví :
R&omize: Nn, nějaký systém, co tohle dělá.
clif: Věř mi, že bys za tohle vděčný nebyl.
clif: Věř mi, že bys za tohle vděčný nebyl.
Pohlaví :
Tak se dívám na 4x22 a dost mě zaujaly ty šachy pro tři s hadem a stařenkou. Není někde napsané, jak přesně had a stařenka mají táhnout a jak je udělaný střed té plochy pro tři hráče?
Zero- Počet příspěvků : 46
Bodů : 46
Reputace : 0
No pozor, tohle je opravdu vědecky potvrzený fakt, někde jsem četl, že se naše mozky přizpůsobily internetovému prostředí (zřejmě obzvlášť u mladší generace) a pamatují si jen informace, ke kterým nebudou mít snadný přístup, zatímco ty snadno vygooglovatelné se ani zapamatovat nepokouší. Jenom si pamatují, kde a jak je najít.clif napsal:Co já bych za to dal mít paměť jako Irwain. Můj mozek je už tak zgooglovanej, že si nepamatuju skoro nic
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [TITULKY]