Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 20 z 40
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Já bych to sem nedával, kdybych si toho nevšiml na hlavní stránce Seznamu... Píšou že je to žebříček televize SyFy, nicméně se mi originál nepodařilo najít. Takže se musíš spokojit s rubrikou Žena, podrubrikou Styl.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Vzhledem k rychlosti Novinek, tenhle seznam bude měsíce zakopaný na stránkách Syfy. Ale zajímavé je, že Doctor Who tam jako jediný nemá oficiální český název (Star Wars je oficiální český, alespoň pro novou trilogii).
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Jo, rychlost českých serverů obecně je taková úsměvná věc. Například videa na streamu, je zcela normální, že se tam objevují nějaká slavná videa z YT, ale asi tak rok po tom, co byla a YT slavná, a všichni to tam samozřejmě děsně žerou…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Musite to brát tak, že seznam je dělanej pro IT negativ lidi (především důchodce)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Jo, a přesně proto na něm nejsem.
Důchodce? Fakt? Hm, tak mi je už úplně jasný, co bude mít děda za domovskou stránku v explozeru 9 na mamky bývalém nebtooku, až ho spolu s netem dostane k narozeninám.
Důchodce? Fakt? Hm, tak mi je už úplně jasný, co bude mít děda za domovskou stránku v explozeru 9 na mamky bývalém nebtooku, až ho spolu s netem dostane k narozeninám.
Pohlaví :
Ano, pro takové ty, pro které internet = velké modré "e" na ploše a Seznam.cz = zlaté stránky celého internetu. Na druhou stranu, email, mapy a slovník od seznamu vůbec nejsou špatné, ale to vyhledávání (a zpravodajství) je děs...clif napsal:Musite to brát tak, že seznam je dělanej pro IT negativ lidi (především důchodce)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Nejvíc mě pobavil děda, když začal nadávat, že mu nefunguje internet (jako domovskou stránku měl google)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Je mi líto těch lidí. Těch, jak bylo řečeno, pro které je net modré e, co znají jen seznam, popis chyby kompu dělají tak, že se pokouší napodobit zvuk, co komp udělal… Připadá mi to, jako kdyby člověk by uvězněný, ale v sobě.
Seznam má dobrý mapy, to souhlasím. Mail? Ani omylem. Gmail, pokud mi někdo najde něco s víc funkcemi, přestoupím, ale sdružování konverzací je pro ČR zatím stále budoucnost, pro mě nutnost. A slovník nějak nepoužívám.
Ježiš, já se tak těším na dědovo narozeniny. To bude sranda.
Seznam má dobrý mapy, to souhlasím. Mail? Ani omylem. Gmail, pokud mi někdo najde něco s víc funkcemi, přestoupím, ale sdružování konverzací je pro ČR zatím stále budoucnost, pro mě nutnost. A slovník nějak nepoužívám.
Ježiš, já se tak těším na dědovo narozeniny. To bude sranda.
Pohlaví :
No, pokud to byl problém při spouštění Biosu a snaží se napodobit délku a počet pípnutí, co ten počítač udělal, tak to vůbec není od věci. Z toho se dá poměrně snadno identifikovat, čeho se problém týká.popis chyby kompu dělají tak, že se pokouší napodobit zvuk, co komp udělal…
Irwain: no, z českých mailů je ten od seznamu určitě nejlepší. Už jenom kvůli té neomezené schránce. A já stejně používám klienta, takže co se týče rozhraní je mi to šumák. A co se týče spolehlivosti, tak si nemůžu stěžovat.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Spolehlivost u seznam emailu? Několikrát do měsíce mají nějaký problémy, výpadky....
Neomezená schránka je fajn, ale raději se spokojím s 7622 MB u googlu, než nemít jistotu, jestli se mi povede email odeslat.
Neomezená schránka je fajn, ale raději se spokojím s 7622 MB u googlu, než nemít jistotu, jestli se mi povede email odeslat.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já si teda nějakých výpadků nevšímám... Za to u starého mailu u tiscali, co ještě mám, tam se s problémy setkávám často.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak já klienta nepoužívám, nějak jsem si k tomu nenašel cestu, třeba to jednou ještě zkusím, ale moje požadavky jsou náročné, takže už asi vím, jak to dopadne.
Mail u seznamu jsem měl, ale už je to dlouho, výpadky si ale nepamatuju. Je fakt, že v té době třeba stream.cz jel taky v pohodě, a teď prostě…nefunguje.
K velikosti schránky: upřímně, 7,5 GB je opradu hodně na maily. Na text, občas nějaká ta příloha. Ono zaplnit jen 0,1 GB je pěkně na dlouho, teda aspoň pro mně. Navíc, soubory přes mail…řekněme, že na to mail přece není. Argument velikosti schránky je aktuální až když mluvíme o schránkách menší jak 1 GB. Samozřejmě, pokud někdo používá klienta, nějaká velikost ho asi doopravdy netrápí.
K těm chybovým hláškám: myslel jsem spíš běžné wokní chyby. Ale napodobovat délku a počet pípnutí, to musí být trochu výkon…
Mail u seznamu jsem měl, ale už je to dlouho, výpadky si ale nepamatuju. Je fakt, že v té době třeba stream.cz jel taky v pohodě, a teď prostě…nefunguje.
K velikosti schránky: upřímně, 7,5 GB je opradu hodně na maily. Na text, občas nějaká ta příloha. Ono zaplnit jen 0,1 GB je pěkně na dlouho, teda aspoň pro mně. Navíc, soubory přes mail…řekněme, že na to mail přece není. Argument velikosti schránky je aktuální až když mluvíme o schránkách menší jak 1 GB. Samozřejmě, pokud někdo používá klienta, nějaká velikost ho asi doopravdy netrápí.
K těm chybovým hláškám: myslel jsem spíš běžné wokní chyby. Ale napodobovat délku a počet pípnutí, to musí být trochu výkon…
Pohlaví :
Tak dám si asi večer animáků
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já mám Seznam e-mail (navíc se super adresou @email.cz, takže nedělám reklamu žádné firmě) už skoro deset let a zatím si fakt nemůžu stěžovat - naopak si stěžuju na Gmail... protože to, že nickname musí být dlouhé aspoň 6 znaků, je naprostá ***ovina... No a Seznam Slovník a Mapy využívám skoro pořád, takže...
Edit: Animáky jsou super. Moc se mi líbil Shrek (1 a 3 jsou super, dvojka je horší), Doba ledová (tady jednoznačně vede třetí díl, pak druhý a první je až na posledním místě), Úžasňákovi (bomba), KarCOOLka (perfektní), VALL-I (moc pěkný), Příšerky s. r. o. (taky dobrý) a Slepičí úlet (super, i když začátek je psycho)... Planeta 51, Roboti, Hledá se Nemo a Příběh žraloka byly o něco slabší, ale taky hezké. A nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje ten s tím důchodcem, co má létající dům, protože ho zavěsil na balónky.
Edit: Animáky jsou super. Moc se mi líbil Shrek (1 a 3 jsou super, dvojka je horší), Doba ledová (tady jednoznačně vede třetí díl, pak druhý a první je až na posledním místě), Úžasňákovi (bomba), KarCOOLka (perfektní), VALL-I (moc pěkný), Příšerky s. r. o. (taky dobrý) a Slepičí úlet (super, i když začátek je psycho)... Planeta 51, Roboti, Hledá se Nemo a Příběh žraloka byly o něco slabší, ale taky hezké. A nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje ten s tím důchodcem, co má létající dům, protože ho zavěsil na balónky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jo shrek je dokonalej, karcoolka taky.
Jmenuje se to UP (vzhůru do nebes)
Jmenuje se to UP (vzhůru do nebes)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Alespoň 6 znaků u jména v Gmailu je pro mě naprosto v pohodě. Ale jo, taky to nějak nechápu.
Ty pseudokomediální animované filmy nějak nemůžu vystát. Shrecka nenávidim. Hlavně tu mánii okolo něj. Pokud 1. díl byl koukatelný, tak ty další… No, myslím, že chápete.
Doba ledová, to je prakticky to samé.
Jediný film z těchhle, co se mi líbil, byl Tangled.
Ty pseudokomediální animované filmy nějak nemůžu vystát. Shrecka nenávidim. Hlavně tu mánii okolo něj. Pokud 1. díl byl koukatelný, tak ty další… No, myslím, že chápete.
Doba ledová, to je prakticky to samé.
Jediný film z těchhle, co se mi líbil, byl Tangled.
Pohlaví :
Irwain: Já od tebe ani jiný názor nečekal.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
A to je dobře. Začínáš mě poznávat.
Ale asi jsi nečekal tohle. Teď na minisrazu jsme trochu rozvedli myšlenku velkého srazu TBBT při příležitosti začátku dalších řad. Byl by to π. sraz. Co Ty na to?
Ale asi jsi nečekal tohle. Teď na minisrazu jsme trochu rozvedli myšlenku velkého srazu TBBT při příležitosti začátku dalších řad. Byl by to π. sraz. Co Ty na to?
Pohlaví :
Irwain: teda, kdybysme se o tom nebavili, tak bych možná ani nepřišel na to, že je to "pítý" sraz.... Tady to hranaté pí se mi vůbec nelíbí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Sraz je teoreticky možný, ale pro mě jen v sobotu... Jindy to prostě nejde.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Sobota je dobrá a vzhledem k neúspěchu 3. srazu bych to nazval jak už psal Nomouse pítý.
clif- Znamení :
Pohlaví :
tak a schválně kdo se stihne naučít pí na dejme tomu 60 míst?
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
děte s tim do haje mě stačí, že si pamatuju poslední 4 čísla na IT crowd emergency servis
clif- Znamení :
Pohlaví :
Sorry, to pí tu vypadá fakt nějak…osekaně. Asi hodně zaokrouhlené.
OK, termíny tady můžeme nějak sepisovat, pak se vybere. Taky by se mi líbila sobota.
OK, termíny tady můžeme nějak sepisovat, pak se vybere. Taky by se mi líbila sobota.
Pohlaví :
Myslím, že ještě před začátkem to není šance stihnout. Nejdřív tak toho 24.9.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed