Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
+19
meanpersonleslie
Xaron
Dalicek
vetka.M
tx
KRtek™
Kyong
clif
Strix
bodomkes
MartyCZ
Ďasík
lubabe
NoMouse
rampage
Irwain Nornossa
minnie
R&omize
Kolikokoli
23 posters
Strana 1 z 13
Strana 1 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
přesunuto OT odtud. Kolikokoli
já hledám na googlu. Normálně napiš název epizody, za to 720p a za to download -torrent. A vyhledá ti to všecky ty linky na stáhnutí a ani jeden nebude torrent. Haha
já hledám na googlu. Normálně napiš název epizody, za to 720p a za to download -torrent. A vyhledá ti to všecky ty linky na stáhnutí a ani jeden nebude torrent. Haha
Naposledy upravil Kolikokoli dne Tue 07 Jun 2011, 01:50, celkově upraveno 3 krát
Ale jo...
Rychle jak pro koho, max okolo 300kB/s není málo, ale není to žádná sláva... A ano, pamatuji dobu, kdy se stahovalo kolem 1kB/s... Ale zase si nikdo nedovolil dát na internet soubor větší než pár MB...Irwain Nornossa napsal:V pohodě. Stává se.
Z Uložta to pojede rychle, je fakt, že torrenty občas nejsou jistý.
Naposledy upravil R&omize dne Sun 05 Jun 2011, 18:24, celkově upraveno 1 krát
Re: Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
jo, to funguje i obráceně já když hledám něco na radipdu, tak googluju "<hledané slovo> rapidshare" a najde mi to samé torrenty
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
proto tam musíš napsat to -torrent. Naopak když tam dáš +torrent, tak to vyhledá jen torrenty.
300 kB/s je dobrý. Ostatní rapidšérácký servery mají sotva třetinu, u míň. Navíc pomocí FRD můžeš uložta táhnout 10 souborů najednou, takže rázem se dostáváme na 3MB/s, což jsou úplně jiná čísla, než maximum na rapidu (tam je to myslím 125 kB/s).
Jinak torrenty jsou super Pokud je něco dobře nasdílené, tak to jede fakt skvěle.
Jinak torrenty jsou super Pokud je něco dobře nasdílené, tak to jede fakt skvěle.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Irwain Nornossa napsal:V pohodě. Stává se.
Z Uložta to pojede rychle, je fakt, že torrenty občas nejsou jistý.
Záleží kdy a odkud stahuješ. Pokud netaháš půl hodiny starý torrent a na trackeru se musí dodržovat minimální ratio tak mi to jede kolem 1MB/s.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Mně těch 300kB/s taky přijde jako slušná rychlost. Navíc, když člověk nestahuje 720p, tak se to stahuje rychlej, než se na to člověk stačí dívat, takže vlastně není limitován - když se chcu podívat na další epizodu třeba Doctora Who, tak si to prostě najdu na uloz.to, dám stahovat, stáhnu titulky a dívám se. Když jsem v půlce dílu, tak je to už staženo.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
FRD? Ty znáš FRD?
lubabe- Počet příspěvků : 9
Bodů : 13
Reputace : 0
Datum registrace : 22. 11. 10
Kdo ne? Třeba já s ním stahuju už několik let... Ale teď jsem přešel na JDownloader, i když má spoustu much (ale co je nemá, že?)... FRD totiž v poslední době neuměl stahovat z některých serverů...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
A fakt umí stahovat zároveň 10 souborů z uložta? to musím zkusit
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ne, to neumí. Samozřejmě se myslelo, že z deseti serverů naráz. Ale pochopil jsem ten příspěvek stejně a jen čekal, kdo se na to zeptá. A ani těch deset není závazných, řekl bych, že je to nastavitelné, já to nikdy nepřenastavoval...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ahá, tak z deseti serverů naráz můžu stahovat i v Opeře...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
To můžeš, jde ale o to, že Opera za tebe nestahuje automaticky (u každého souboru musíš zajít na jeho stránku, vybrat, jestli free nebo premium, pak jak debil čekat...). Do FRD a JDownloaderu hodíš odkazy a ony si samy čekají těch nezbytných 15 minut (příp. míň nebo víc), pak ti akorát vyhodí ten stupidní antirobotský obrázek (a JDownloader občas ani ten ne, má AntiCaptcha), ty ho rychle opíšeš a už se stahuje...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak to je jasné...
Ale mě právě zaujalo, že by to umělo nějak "obechcat" a mohl bys tahat víc souborů zaráz z jednoho serveru, takhle na tom není nic zvláštního.
Ale mě právě zaujalo, že by to umělo nějak "obechcat" a mohl bys tahat víc souborů zaráz z jednoho serveru, takhle na tom není nic zvláštního.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, šlo by to, můžeš nastavit proxy, takže se ti mění IP adresy... Ale zatím se mi to nikdy nepovedlo tak, aby to fungovalo...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík: a můžeš "mít" najednou 10 IP adres? tedy jít přes 10 proxy a stahovat tak 10 věcí naráz z jednoho serveru? nebo tím můžeš jenom obejít to čekání mezi soubory? (po každém stažení se IP změní)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Bůj ví, mně nikdy nefungovalo ani jedno.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jasně, že znám FRD. Měli by ho ale vylepšit, aby uměl opisovat antispam odevšud.
A jinak ano, asž 10 věcí z uložta najednou. Jedná se asi o nějakou chybu, co tam mají, jinak by to nešlo. Ale dobře,m že tam je, mohla by se rozšířit.
Jinak, jedna rapidšérovská stránka mě docela dostala. Člověk mohl stáhnout pouze 100 MB za hodinu, jelo to rychlostí asi 50kB/s, nebo kolik, sice to teda nechalo, když jsem stahoval větší soubor, ale pak jsem prostě musel čekat zbytek hodiny. Přesně proto tyhle servery nemám rád, a mám raději torrenty. Tam nikdo neomezuje. Tam to v každém okamžiku jede maximální možnou rychlostí, a už je jedno, jestli to je 10kB/s nebo 3MB/s.
Já vůbec nevím, co si ti provozovatelé myslí. Že jim to někdo bude stahovat přes webový rozhraní, opisovat kódy, čekat, aby mohl čekat, pak zase něco opisoval a zase čekal??? WTF? FRD sice není dokonalej, ale díky bohu za něj.
A jinak ano, asž 10 věcí z uložta najednou. Jedná se asi o nějakou chybu, co tam mají, jinak by to nešlo. Ale dobře,m že tam je, mohla by se rozšířit.
Jinak, jedna rapidšérovská stránka mě docela dostala. Člověk mohl stáhnout pouze 100 MB za hodinu, jelo to rychlostí asi 50kB/s, nebo kolik, sice to teda nechalo, když jsem stahoval větší soubor, ale pak jsem prostě musel čekat zbytek hodiny. Přesně proto tyhle servery nemám rád, a mám raději torrenty. Tam nikdo neomezuje. Tam to v každém okamžiku jede maximální možnou rychlostí, a už je jedno, jestli to je 10kB/s nebo 3MB/s.
Já vůbec nevím, co si ti provozovatelé myslí. Že jim to někdo bude stahovat přes webový rozhraní, opisovat kódy, čekat, aby mohl čekat, pak zase něco opisoval a zase čekal??? WTF? FRD sice není dokonalej, ale díky bohu za něj.
Pohlaví :
Krásná hláška: Já vůbec nevím, co si ti provozovatelé myslí. To by chtělo zarámovat.
My můžem být rádi, že vůbec můžeme stahovat i free. A co se torrentů týče, opět říkám NE! I kdyby něco bylo jen tam, nikdy bych přes ně nestahoval, nebudu sdílet...
R&y: Ty mi snad čteš myšlenky.
My můžem být rádi, že vůbec můžeme stahovat i free. A co se torrentů týče, opět říkám NE! I kdyby něco bylo jen tam, nikdy bych přes ně nestahoval, nebudu sdílet...
R&y: Ty mi snad čteš myšlenky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jo, myslí si, že zaplatíš za to, aby sis mohl stáhnout něco, za co nechceš platit a proto si to stahuješ. To je opravdu čirá naivita.
edit: Ďasík: nechceš sdílet z morálních důvodů nebo právních?
edit: Ďasík: nechceš sdílet z morálních důvodů nebo právních?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
já mám placený účet na rapishare a po těch jejich posledních změnách i na czshare, v téhle kombinaci najdu všechno.. čekání nesnáším.. v tom množství, v kterém stahuju, se víceméně dostávám na tu částku, kterou jsem ochotná za obsah platit.. já bych klidně stahovala legálně a ty peníze posílala přímo tvůrcům.. ale museli by spadnout z obláčku a nastavit trochu reálné ceny.. překvapuje mě, že po všech těch letech to pořád nefunguje.. tak platím pirátům
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Na torrenty bacha. Tam se může zdát, že ti rychlost nikdo neomezuje, ale po určité době by se ten nápad mohl zalíbit tvému internetovému providerovi.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
NoMouse: Jistěže právních. Kdyby z morálních, tak nestahuju vůbec.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
R&omize: No to teda jsou. Z principu neplatim, sám mám sotva na jídlo, ještě těmhle budu cpát prachy. proč bych to dělal, jde to zadarmo.
Ďasík: To jsem rád, že se Ti moje hláška líbila. A torrenty jednoznačně říkám ANO! Jedna z nejlepších věcí. Nebýt jich, tak bych nesehnal Unter Null, nejlepší hudba. A až to budete hledat na uložtu, abyste mi to patřičně vmetli do očí, tak se koukněte, kdo to tam uploadnul.
NoMouse: Ale jo, je to naivita. Aspoň u mě. Doopravdy jim nebudu cpát prachy.
minnie: Se Ti divim, bych nikdy, z morálních důvodů, jak se tu psalo, neplatil.
MartyCZ: No, rovider má trochu smůlu. jako takhle, jsem na kolejích, tady je to hlídaný fakt dost, tady člověk raději ani nezapíná toho klienta, ale doma to jede. za víkend 30 GB, v pohodě.
Tak jsem se dozvěděl, že oproti Ďasíkovi nemám morálku. Ale jo, v pohodě, já jsem to věděl. Jsem prostě bestie, a co? Je to jedno.
Ďasík: To jsem rád, že se Ti moje hláška líbila. A torrenty jednoznačně říkám ANO! Jedna z nejlepších věcí. Nebýt jich, tak bych nesehnal Unter Null, nejlepší hudba. A až to budete hledat na uložtu, abyste mi to patřičně vmetli do očí, tak se koukněte, kdo to tam uploadnul.
NoMouse: Ale jo, je to naivita. Aspoň u mě. Doopravdy jim nebudu cpát prachy.
minnie: Se Ti divim, bych nikdy, z morálních důvodů, jak se tu psalo, neplatil.
MartyCZ: No, rovider má trochu smůlu. jako takhle, jsem na kolejích, tady je to hlídaný fakt dost, tady člověk raději ani nezapíná toho klienta, ale doma to jede. za víkend 30 GB, v pohodě.
Tak jsem se dozvěděl, že oproti Ďasíkovi nemám morálku. Ale jo, v pohodě, já jsem to věděl. Jsem prostě bestie, a co? Je to jedno.
Pohlaví :
Strana 1 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
Strana 1 z 13
Povolení tohoto fóra: