O Harrym Potterovi a Voldyho nose...
+11
bodomkes
Janna
yossarian
Zireael
tx
Zero
metztli
Ďasík
Kolikokoli
minnie
baal666
15 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: O Harrym Potterovi a Voldyho nose...
Jo, mně dabing nevadí... I když Ota Jirák jako Hagrid byl fakt šok.
Ještě jedna skvělá hláška moderátora, kterou jsem našel ve svém reportu z premiéry. V pozadí tam jedna holka strašně křičela a pištěla, když přijel myslím že Dan, a moderátor: "Pokud někdo ví, odkud ten křik přichází, zkontrolujte, zda je ta dívka v pořádku..."
A Dan na otázku, jak se připravoval na poslední díl, řekl: "Lots of Radiohead."
Ještě jedna skvělá hláška moderátora, kterou jsem našel ve svém reportu z premiéry. V pozadí tam jedna holka strašně křičela a pištěla, když přijel myslím že Dan, a moderátor: "Pokud někdo ví, odkud ten křik přichází, zkontrolujte, zda je ta dívka v pořádku..."
A Dan na otázku, jak se připravoval na poslední díl, řekl: "Lots of Radiohead."
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
wow, hned ho mám radši
ten konec už jsem moc neposlouchala, dan mi přijde hrozně prkenný jako harry i jako dan.. a rowla je mi děsně nesympatická.. takže tak
ten konec už jsem moc neposlouchala, dan mi přijde hrozně prkenný jako harry i jako dan.. a rowla je mi děsně nesympatická.. takže tak
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Jo, já ty dva mám taky nejmíň rád. Ale dneska byli fajn.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
už dneskaaaaaaaaa
minnie- Znamení :
Pohlaví :
???minnie napsal:už dneskaaaaaaaaa
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
nechci být zlá, ale jestli nevíš, že je dneska premíéra posledního dílu, tak jsi asi ve špatném topicu
minnie- Znamení :
Pohlaví :
už je zase mimo...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
minnie: juchů!
Irwain: Dneska je přece výročí uzákonění manželského vztahu mezi robotem a člověkem, co taky jiného by se mělo probírat v topicu o Harry Potterovi .
Irwain: Dneska je přece výročí uzákonění manželského vztahu mezi robotem a člověkem, co taky jiného by se mělo probírat v topicu o Harry Potterovi .
Ďasík se už chystá, už skoro vyráží... 14:33 mu to jede...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
to snad Ďasík cestuje do příčné ulice, ne?
už jenom 7.5 hodiny to si dám první část, pak tři litry red bullu a v půlnoci to vypukne ještě se musím zastavit vyzvednout klobouk
už jenom 7.5 hodiny to si dám první část, pak tři litry red bullu a v půlnoci to vypukne ještě se musím zastavit vyzvednout klobouk
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík cestuje takto:
Opava, nemocnice 14:33 -> Olomouc, a. n., u podchodu -> přestup asi 1 minuta (a čekání 20 minut) -> Olomouc, a. n. -> Boskovice, Lidická 18:44 -> hospoda, setkání s Koli, Jerrrym a spol. -> kino, HP7-2 0:05
Edit: Já si včera dal HP6 a HP7-1 a v buse budu číst druhou půlku sedmičky, pro připomenutí...
Opava, nemocnice 14:33 -> Olomouc, a. n., u podchodu -> přestup asi 1 minuta (a čekání 20 minut) -> Olomouc, a. n. -> Boskovice, Lidická 18:44 -> hospoda, setkání s Koli, Jerrrym a spol. -> kino, HP7-2 0:05
Edit: Já si včera dal HP6 a HP7-1 a v buse budu číst druhou půlku sedmičky, pro připomenutí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
jo tak, ďasík má rande
já usínám už teď, chci se vidět v půlnoci sakra
já usínám už teď, chci se vidět v půlnoci sakra
minnie- Znamení :
Pohlaví :
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ale nějak mi tam chybí to "se vším všady".
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
tak jsem tu s prvním referátem z premiéry musím uznat, že jsem obrovsky nadšená dala jsem si oba díly v kuse (s půlhodinovou pauzou) a řekla bych, že tenhle díl (dvojdíl) je vážně nejlepší z celé série až na ten debilní konec, ale ten vymyslela rowla, takže ten jim nemůžu vyčítat.. když budu hodnotit jenom filmové zpracování, tak klobouk dolů.. (ano, klobouk mám ). efekty, postavy, emoce, triky a samozřejmě bojové scény.. vážně skvělé..
k mému nadšení přispěla taky atmosféra v kině, lidi přišli v kostýmech, vybavení.. během filmu se několikrát tleskalo a na konci samozřejmě taky..
jsem zvědavá s jakými dojmy přijdou ostatní z knížky si samozřejmě detaily nepamatuju, takže případné nesoulady mě nemůžou rozhodit
k mému nadšení přispěla taky atmosféra v kině, lidi přišli v kostýmech, vybavení.. během filmu se několikrát tleskalo a na konci samozřejmě taky..
jsem zvědavá s jakými dojmy přijdou ostatní z knížky si samozřejmě detaily nepamatuju, takže případné nesoulady mě nemůžou rozhodit
- Spoiler:
- samozřejmě hodnotím jenom po ten souboj kde harry nezemřel dál to pro mě neexistuje, tady to pro mě končí abych z toho mohla mít dobrý dojem
a ten epilog.. to zestárnutí herců se jim podle mě dost drsně nepovedlo hlavně ron a ginny.. to bylo vážně trapné
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Jak všichni nadávají na ten konec, knížky jsem nečetl a film taky ještě neviděl, ale to je ten konec, jak vykládala, že ho napsala už někdy u prvního dílu a pak ho měla zamčený v trezoru?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Harry byl prostě epický. Scéna v komnatě nejvyšší potřeby, Nevillova práce s mečem, drak... prostě perfektní. To, jak se Voldy vypořádal se Snapem bylo docela drsné, ale dobře natočené. Snapeova vzpomínka - perfektní, ta se mi opravdu líbila (skvělý výběr malého herce, to jak Snape poprvé projevoval emoce... no, měla jsem na krajíčku). Dobbyho hrobeček na začátku taky potěšil a ten epilog byl náhodou super. Hlavně Draco .
A hvězdou filmu byla bezpochyby McGonnagallová a její: "Vždycky jsem toužila to kouzlo vyzkoušet," a i další její hlášky. Taky Molly a Bella byli skvělé. To mi připomíná skvělou scénu, kdy Helenka hraje Hermionu. To bylo opravdu parádní .
A z Šedé dámy jsem měla fakt vítr .
Tenhle film je podle mě asi nejlépe zpracovaný ze všech. Je tam akce i humor, je tam smutek... a ta scéna, kdy Harry prochází sálem a kouká na škody po bitvě... to byl taky docela zápřah na moje slzné kanálky...
A hvězdou filmu byla bezpochyby McGonnagallová a její: "Vždycky jsem toužila to kouzlo vyzkoušet," a i další její hlášky. Taky Molly a Bella byli skvělé. To mi připomíná skvělou scénu, kdy Helenka hraje Hermionu. To bylo opravdu parádní .
A z Šedé dámy jsem měla fakt vítr .
Tenhle film je podle mě asi nejlépe zpracovaný ze všech. Je tam akce i humor, je tam smutek... a ta scéna, kdy Harry prochází sálem a kouká na škody po bitvě... to byl taky docela zápřah na moje slzné kanálky...
souhlas já měla na krajíčku když
edit: ještě doporučuju vaší ctěné pozornosti rozhovor s překladatelem medkem http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095690193-pred-pulnoci/211411058370713/ poměrně zajímavé povídání i když nic nového nepřináší samozřejmě..
- Spoiler:
- harry na konci říká synovi, že je pojmenovaný severus podle jednoho z nejstatečnějších mužů, které znal
- Spoiler:
- scéna jak umírá
edit: ještě doporučuju vaší ctěné pozornosti rozhovor s překladatelem medkem http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095690193-pred-pulnoci/211411058370713/ poměrně zajímavé povídání i když nic nového nepřináší samozřejmě..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Tak asi jsem cynik, ale já dobrou půlku filmu prochechtala...
Jedině, kdy jsem měla na krajíčku, bylo tuším
EDIT: K tomu videu...ten moderátor mě docela šokoval s tím jeho "Hari Pótr"....
Jedině, kdy jsem měla na krajíčku, bylo tuším
- Spoiler:
- kolem smrti Freda, Tonksové a Lupina ... ale zas mě to přešlo. A taky strašně silná a pro mě snad nejlepší scéna z celé ságy byla od chvíle, kdy McGo převzala vládu nad školou a všichni začali bránit školu.. Jak společně vytvářeli ten štít a tak...to bylo pro mě fakt úžasné, jak to bylo celé plné vnitřní síly, kterou kouzelnický svět ještě neztratil... A vrchol tomu dodala McGo s tou hláškou, co už psala minnie, a jak se u toho tak roztomile babičkovsky zachichotala. Jinak ke Snapovým vzpomínkám mám několik připomínek: za 1. proč má Sirius afro??? O.o Za druhé, proč má Lily HNĚDÉ oči????????? ... A vůbec, Racliffe tentokrát nepoužil jedinkrát za film barevné čočky, což je obrovský FAIL vzhledem k tomu, jak o stejných očích, jako má matka = zelené, melou celou ságu...-___-"
No a ten konec od té Harryho smrti-nesmrti byl fakt moc. Nejlepší vtip bylo to "Pojď, Tome" a v objetí spolu skočili z věže.. Jediné, co mě napadlo, bylo: "where the hell did that come from?"
Jo a ještě ten Tomův hlas (teda v dabingu x__X), když říkal: "Teď mluvím k tobě, Harry Pottere, přijď za mnou do Zapovězeného lesa," zněl tak úchylně! Připomnělo mi to mé úlisné fyzikáře s jejich "přijď za mnou do kabinetu" XD
Jo, to jsem si taky říkala. To byla fakt super vtipná scéna .bodomkes napsal:Nejlepší vtip bylo to "Pojď, Tome" a v objetí spolu skočili z věže.. Jediné, co mě napadlo, bylo: "where the hell did that come from?"
S očima - Lily má hnědé, Harry šedomodré a ten jeho synátor, Albus Severus, má taky hnědé. Takže všichni mají zelené oči po Lily .
moderátor byl pako, nechápu jak to mohli nechat moderovat někoho kdo "nějaké ty filmy viděl"bodomkes napsal:Tak asi jsem cynik, ale já dobrou půlku filmu prochechtala...
A jinak se připojuji k obdivování výkonu Helen coby Hermiony. Hlavně ona a Alan se tam moc hezky předvedli jako páni Herci.
jo, já jsem se taky smála, těch vtipných momentů tam bylo fakt hodně.. dokonce i pár těch co možná ani vtipné být neměly a nechtěly
a jinak svatá pravda, helena a alan těm děckám ukázali jak se má hrát to byl koncert
minnie- Znamení :
Pohlaví :
S tím Alanem co si ještě pamatuju, bylo, že se ho ptali, jestli si odnesl nějakou věc z natáčení jako vzpomínku na HP. A Alan se smál, že to nepřizná a pak dodal, že ale uznává, že je zloděj a že odjakživa kradl v mnohých podobách...vykrádal ostatní herce například, tak se moderátoři smáli a on se zasmál též a dodal: a to samé děláte i vy, tak to prostě chodí. Tím je normálně složil.Ďasík napsal:- Alan Rickman sklidil největší potlesk, dav skandoval "Snape! Snape! Severus Snape!" Ale bohužel jsem mu moc (vůbec) nerozuměl, jen vím, že byl asi hodně vtipný. Moderátor se pořád smál a na konci Alanovi řekl, že pro něj byla velká čest s ním mluvit.
- Rowla následně řekla, že Rupert je její nejoblíbenější zrzavý člověk a poděkovala úplně všem a vyjmenovala sedm mladých herců, kterým nejvíc (Dan, Emma, Rupert, Tom a další tři, které nevím).
A Rowla potom vyjmenovala Bonnie (Ginny), Matta (Neville) a Eevanu (Luna "Lenka Láskorádová" Lovegood).
Ano, přesně tak jsem to myslela i já.minnie napsal:těch vtipných momentů tam bylo fakt hodně.. dokonce i pár těch co možná ani vtipné být neměly a nechtěly
A já si teďka pouštím z nostalgie po Harrym tohle: https://www.youtube.com/watch?v=WVV9GowGPaM&feature=relmfu
Některé ty otázky jsou teda docela vtipné a herec Hagrida má, místy těžko srozumitelný, chraplák...
EDIT: Znáte tohle? https://www.youtube.com/watch?v=y57sYHIDP_Y&feature=feedf Dneska jsem to našla v kamarádčiných favech a dostalo mě to.
tyjo. to jsem nevedel. Kazdopadne A.R. to hraje uzasne.
minnie napsal:díky, úžasná podívaná
tohle mě zaujalo na čsfd
- Spoiler:
Nedlouho poté, co Alan Rickman začal hrát Severuse Snapa, mu J.K. Rowlingová řekla jedno z charakterních tajemství, které by jinak odhalil až v poslední knize. Rickman byl jedním z mála nejdůležitějších lidí, kterým Rowlingová řekla (v letech před posledním vydání knihy), že Snape byl zamilovaný do Lily Evansové (později Potterové), když oba studovali v Bradavichích, a proto chránil a zároveň nenáviděl Harryho. Rowlingová řekla, že se s informací s Rickmanem podělila, protože "... on musel pochopit, a tím myslím zcela pochopit, kde se vzala ta hořkost k tomu chlapci, který je živoucím důkazem zalíbení Lily v jiném muži, a odkud pocházela."
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Teprve docitam stranky, takze pak budu komentovat EDITOVANIM-
tenhle film ve 3D (digital 3D) je naprostej nesmysl. Tma a sed. Nechapu ze na to vubec chces jit. Neuvidis vubec nic.
A jinak jednak jses sociofob a druhak bys me musela vzit s sebou abych te vzal na ramena abys neco videla
Jinak o poslednim dilu si myslim, ze z prvni pulky Yates vycucal co se dalo a povedlo se mu udelat z toho tabornickeho trapeni neco pozivatelneho.
Druha pulka jako film super, par mocnych momentu to melo, ale prislo mne to zbytecne moc uspechane. Klidne se nemusel bat pridat tomu 10-15 minut a nechat nektere postavy vic dychat.
Videl jsem to v 2D s titulkama a spokojenost. Dneska jdu do imaxu na 3D DMR. Sice to neni to ta normalni IMAX technologie tzn je to pres polarizacni cocky, ale porad lepsi nez v digital 3D
"Haryho Póóótra"
boze!
tenhle film ve 3D (digital 3D) je naprostej nesmysl. Tma a sed. Nechapu ze na to vubec chces jit. Neuvidis vubec nic.
A jinak jednak jses sociofob a druhak bys me musela vzit s sebou abych te vzal na ramena abys neco videla
minnie napsal:to já bych na tom náměstí teda být nechtěla i když to vypadalo neuvěřitelně, úžasně.. fakt chápu že ti herci z toho byli hotoví, asi bych taky byla ale jako sociofob bych se tam asi necítila zrovna nejlíp a dostat se na to promítání asi nebylo jen tak..
co hrozně závidím angličanům (a amíkům a ostatním anglicky mluvícím zemím) že to u nich dávají ve 3D v originálním znění.. u nás neumí titulkovat do 3D, takže je to jen s dabingem.. a tenhle filmek konkrétně by mě ve 3D docela zajímal..
Jinak o poslednim dilu si myslim, ze z prvni pulky Yates vycucal co se dalo a povedlo se mu udelat z toho tabornickeho trapeni neco pozivatelneho.
Druha pulka jako film super, par mocnych momentu to melo, ale prislo mne to zbytecne moc uspechane. Klidne se nemusel bat pridat tomu 10-15 minut a nechat nektere postavy vic dychat.
Videl jsem to v 2D s titulkama a spokojenost. Dneska jdu do imaxu na 3D DMR. Sice to neni to ta normalni IMAX technologie tzn je to pres polarizacni cocky, ale porad lepsi nez v digital 3D
"Haryho Póóótra"
boze!
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: