S07E02 - The Deception Verification
+5
trinx
MartyCZ
Kolikokoli
Davidsoft
Strix
9 posters
Strana 1 z 1
S07E02 - The Deception Verification
Tak druhá epizoda pro mě jednoznačně lepší Sheldon měl opět herecký koncert a Howard mu se svou estrogenovou linkou silně konkuroval Snad jen u další (dosud nejjasnější) narážky na "trochu zvláštní kamarádství" Raje s Howardem jsem si tak napůl říkal "WTF", ale i tak jsem se nemohl ubránit smíchu (hlavně ten výraz Bernadette za nima) Super, takových dílů víc a sem s nimi
Re: S07E02 - The Deception Verification
Obě epizody byly podle mě velmi pěkné. Naprosto nejvíc se mi líbilo, když Sheldon uznal, že měl před vtrhnutím k Penny zaklepat. Také byl skvělý Amyin vymyšlený jazyk. Mít zvláštní slovo pro lžíci s jídlem je zajímavý nápad. A také ø s dvojtečkou mě pobavilo. Škoda, že byl Sheldon tak rozptýlený. Měli by Amyinu jazyku věnovat alespoň takovou pozornost jako kdysi "Fun with Flags". Existuje ještě spousta dalších pěkných věcí, které se s jazykem dají dělat.
Scéna, kde si Howard s Rajem poměřovali, kdo má větší prsa, nebyla úplně špatná, ale měli víc zdůraznit, že Howard je má menší než Raj. Ostatní scény s Howardem mě nezaujaly.
Scéna, kde si Howard s Rajem poměřovali, kdo má větší prsa, nebyla úplně špatná, ale měli víc zdůraznit, že Howard je má menší než Raj. Ostatní scény s Howardem mě nezaujaly.
Rozhodně líp než tady na fóruKolikokoli napsal:
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Alespoň tu nemusíme psát "bez hacku a carek".Kolikokoli napsal:Tohle fórum stojí za prd, no...
Mně se to zobrazuje správně tady (Firefox 23) i v titulcích (Media Player Classic) - závada bude asi u TebeMartyCZ napsal:Rozhodně líp než tady na fóruKolikokoli napsal:
Je určitě u mě, všude se mi to zobrazuje správně, jen v chromu ne. Proto jsem to dal jako screenshot.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Aha Tak já tady zas nevidím ty screenshoty (ani když jsem vypnul AdBlock a Ghostery)...Kolikokoli napsal:Mně se to zobrazuje takto
Uroven sesty serie mi prisla az prekvapive dobra, ale momentalne doufam, ze se to trochu zvedne. Dily nebyly nejhorsi, ale asi nebudou patrit mezi ty, ktery si poustim rad i po 3 letech. Vlastne se v nich tak moc nestalo a ze by v nich bylo nejak moc vtipnych situaci a hlasek, to se taky rict neda.
Ale jsem rad, ze Leonard a jeho pribeh smeruje k zapletce, v kterou doufam uz davno - ze se tenhle vylet na lodi povede tak, ze za to ziska Nobelovku driv, nez Sheldon. To by mohla bejt dobra zapletka
No nic, tesim se na treti dil a doufam, ze se to uz fakt rozjede.
Ale jsem rad, ze Leonard a jeho pribeh smeruje k zapletce, v kterou doufam uz davno - ze se tenhle vylet na lodi povede tak, ze za to ziska Nobelovku driv, nez Sheldon. To by mohla bejt dobra zapletka
No nic, tesim se na treti dil a doufam, ze se to uz fakt rozjede.
trinx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : jižní čechy olééé
Tady se mi ta přehláska zobrazuje úplně vedle toho ø jako nový znak - ø¨. V titulcích to ve VLC playeru byla ta přehláska správně nad tím ø, akorát tam byla jen jedna tečka místo dvou.Kolikokoli napsal:Mně se to zobrazuje takto
Jinak epizody slušné, minimálně si to drží kvalitu předchozí série, bál jsem se, aby ta kvalita oproti předchozí sérii neupadla, což se zatím imho nestalo.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Pěkný rozjezd 7. série, sledujeme seriál, který si stále drží svou kvalitu. A ačkoliv nemohou být všechny díly dokonalé, tak se tvůrci umí vždy vrátit do zajetých kolejí a naservírovat nám staré dobré TBBT První dva díly se podle mě vydařily (a líbily se mi mnohem víc, než rozjezdy HIMYMu nebo Glee)
Chvílemi jsem už myslel, že spor Sheldona s Leonardem se protáhne i dál, ale naštěstí se to vyřešilo, protože důvod jejich rozkolu byl podivný - Leonard už Sheldonovi přece tolikrát lhal a nikdy to nebrali tak vážně... Howard na konci úžasný
Scéna u dveří ("slyším ženský hlas" + vstup bez zaklepání) asi nejlepší z celého dvojdílu
Těším se, jak se to bude vyvíjet dál, zatím vysoko nastavená laťka.
9/10 za oba díly
Chvílemi jsem už myslel, že spor Sheldona s Leonardem se protáhne i dál, ale naštěstí se to vyřešilo, protože důvod jejich rozkolu byl podivný - Leonard už Sheldonovi přece tolikrát lhal a nikdy to nebrali tak vážně... Howard na konci úžasný
Scéna u dveří ("slyším ženský hlas" + vstup bez zaklepání) asi nejlepší z celého dvojdílu
Těším se, jak se to bude vyvíjet dál, zatím vysoko nastavená laťka.
9/10 za oba díly
Souhlasím, taky jsem na to myslel.Davidsoft napsal:Měli by Amyinu jazyku věnovat alespoň takovou pozornost jako kdysi "Fun with Flags". Existuje ještě spousta dalších pěkných věcí, které se s jazykem dají dělat.
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
Tyhle scény ("Slyšíš..." x "Co?/Ne." x "Protože je ticho/Jsi to ty.") jsou nejlepší všude .
První díl byl nic moc ale u druhýho jsem se fakt nasmál navíc to bylo fakt originální žádný omílání starých nápadů jak už jsme zažili v jiných epizodách
sofis- Pohlaví :
Počet příspěvků : 11
Bodů : 11
Datum registrace : 05. 10. 11
Wolowitz tu bol veľmi špatný a gay scéna s ošahávaním bradaviek medzi Koothrapalim a ním nie je zrovna to po čom by som sa smiechom váľal na zemi.
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: