S07E01 - The Hofstadter Insufficiency
+4
Pinny
Kolikokoli
minnie
tx
8 posters
Strana 1 z 1
S07E01 - The Hofstadter Insufficiency
Tak já to vykopnu:)
Rozjezd mi přišel takový vlažnější, ale může to být tím, že jsem to shlédnul ráno při snídaní před cestou do práce. Takže na definitivní hodnocení si počkám až na zdejší titulky a klidné podívání
Rozjezd mi přišel takový vlažnější, ale může to být tím, že jsem to shlédnul ráno při snídaní před cestou do práce. Takže na definitivní hodnocení si počkám až na zdejší titulky a klidné podívání
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
Re: S07E01 - The Hofstadter Insufficiency
já už to vykopla, jen se mi nechtělo malovat nové téma
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
taky jsem spokojenej :)Oproti himym to byla příjemná změna a pár desítek minut zábavy ... Howard na estrogenu nejlepší
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
Souhlas s tx - za mě taky spíš lehký úsměv než útok na bránici (i když já se mrknul už v klidu a s titulky), ale po tom absťáku i tak velmi příjemné Díky moc (opět) za bleskový překlad (znám to z osobní zkušenosti, takže vím, že vydat titulky ve stejný den jako nový díl JE uznáníhodný výkon, byť to třeba sem tam někdo z "konkurence" stihne rychleji (ale většinou taky v horší kvalitě)). Nedočkavě čekám na překlad druhého dílu
P.S.: Don't ask https://www.youtube.com/watch?v=w81EnyTAUBs
P.S.: Don't ask https://www.youtube.com/watch?v=w81EnyTAUBs
Dobrý začátek nové série. Shleldon byl rozhodně lepší než třeba v epizodě o profesoru Protonovi a celkově tam byla spousta pěkných či překvapivých momentů. "Právě jsi ranila mé city." - Ten moment se mi líbil, protože mi připadá, že krásně odhalil citovou rozdílnost Sheldona a Penny. (I když jen povrchně, v sitcomu obvykle není příležitost zacházet v takových odhaleních víc do hloubky.)
Když si Bernadette a Amy lehaly do postele, trochu mě překvapilo, že si vůbec nedělaly starosti s tím, aby se jim nepomíchaly brýle. Vzhledově jsou naprosto stejné (brýle). I kdyby měly i stejné dioptrie (což je nepravděpodobné), stejně by mi připadalo už z hygienických důvodů lepší mít je oddělené.
Když si Bernadette a Amy lehaly do postele, trochu mě překvapilo, že si vůbec nedělaly starosti s tím, aby se jim nepomíchaly brýle. Vzhledově jsou naprosto stejné (brýle). I kdyby měly i stejné dioptrie (což je nepravděpodobné), stejně by mi připadalo už z hygienických důvodů lepší mít je oddělené.
No, dalo sa, nebolo to najhoršie. Naviac Penny v prvej scéne dokazuje že je to stále kočka
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Dost dobré, oba díly:) Dobře mi sedl ten mix srandy a dojemných momentů (Sheldon: You just hurt my feelings)
Nejlepší byl pařící Leonard A na konci x01 That's my girlfriend, I swear!
Rozhodně líp sedlo než nové glee..
Nejlepší byl pařící Leonard A na konci x01 That's my girlfriend, I swear!
Rozhodně líp sedlo než nové glee..
Cože? Nové Glee bylo skvělý!!! Yesterday bylo fantastický a ten konec
Similar topics
» S07E01, S07E02 - The Hofstadter Insufficiency, The Deception Verification[TITULKY]
» Leonard Hofstadter
» S02E20 - The Hofstadter Isotope [EPIZODA]
» S01E09 - The Cooper-Hofstadter Polarization [EPIZODA]
» Leonard Hofstadter
» S02E20 - The Hofstadter Isotope [EPIZODA]
» S01E09 - The Cooper-Hofstadter Polarization [EPIZODA]
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: