Festival Fantazie 2013
5 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Festival Fantazie 2013
Když se vám nebudu líbit, tak nebudu mít kde spát ale...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Budeš holt spát na hanbě.
Myslím, že máš ještě čas, ale moc bych neotálel. Ubytování se dělá relativně krátce před festivalem, jen aby ještě byly místa. I když já se minule hlásil dva týdny před začátkem festivalu a dostal jsem se, kam jsem napsal.
Myslím, že máš ještě čas, ale moc bych neotálel. Ubytování se dělá relativně krátce před festivalem, jen aby ještě byly místa. I když já se minule hlásil dva týdny před začátkem festivalu a dostal jsem se, kam jsem napsal.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Důležité je, že jsem se dostal, kam jsem se napsal. To že jsem se nedostal, kam jsem chtěl, bylo jenom kvůli tomu, že jsem se zeptal špatné osoby.
Plus to bylo tématické s mým novým tričkem.
Plus to bylo tématické s mým novým tričkem.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já nevím, mě se líbí program na první 4,5 dne, zase ale už se vidím, jak tam strávím 4,5 dne, zalíbí se mi tam a nebudu chtít domů Na druhou stranu, když se přihlásím na celé FF nebo na víc dní, tak se stane opak - budu se těšit domů... Těžký to je se mnou těžký. Uvidíme podle výplaty asi...
btw, Koli já dostala padáka, takže na FF můžu jet bez obav z toho, že bych si musela brát volno
btw, Koli já dostala padáka, takže na FF můžu jet bez obav z toho, že bych si musela brát volno
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Tak jestli se na FFko dostanu tak jen na pátek plus první dva dny... Tak uvidíme jestli se uvidíme
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Jestli jedeš už v pátek, tak bych řekl, že je velice pravděpodobné, že se potkáme.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tak doufám, že si FFko pořádně užíváte letos to opět nevyšlo, ale na WHOCONu na podzim být musím určitě a kdo nebude tam, toho uvidím třeba na FFku příští rok
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Návrat z FFka. Bylo to boží. Zkusím sepsat článek. Snad se potkáme na Conecu a na Whoconu!
Shelly: Sakra a já ztrávil první dva dny přemýšlením, jestli támhleto náhodou nejsi ty. Tak snad příště
Koli: Těším se na článek.
Koli: Těším se na článek.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tady je ten článeček .
PS: DĚKUJU! ZE SRDCE DĚKUJU tomu, kdo zařídil, aby se při vkládání odkazů nemusel dávat odkaz zároveň s popisem! Konečně může člověk napsat celou větu, vyznačit co potřebuje, a teprve pak tam odkaz vložit, aniž by musel následně odkaz hledat kdesi na konci příspěvku... že to teda trvalo!
PS: DĚKUJU! ZE SRDCE DĚKUJU tomu, kdo zařídil, aby se při vkládání odkazů nemusel dávat odkaz zároveň s popisem! Konečně může člověk napsat celou větu, vyznačit co potřebuje, a teprve pak tam odkaz vložit, aniž by musel následně odkaz hledat kdesi na konci příspěvku... že to teda trvalo!
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: