Festival Fantazie 2013
5 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Festival Fantazie 2013
Tak přihlášky byly spuštěny . Kdo jedete? Kam se budete ubytovávat? Na jak dlouho to plánujete? A co kostým?
Re: Festival Fantazie 2013
Kdo jedete?
Tady, já, já
Kam se budete ubytovávat?
Ve škole, snad se tentokrát dostanu do místnosti, do které se neleze jako na vrchol Zdi.
Na jak dlouho to plánujete?
První tři dny minimum. Osm dní optimum.
A co kostým?
Když vše půjde dobře, jeden. Když vše půjde skvěle, dva.
Tady, já, já
Kam se budete ubytovávat?
Ve škole, snad se tentokrát dostanu do místnosti, do které se neleze jako na vrchol Zdi.
Na jak dlouho to plánujete?
První tři dny minimum. Osm dní optimum.
A co kostým?
Když vše půjde dobře, jeden. Když vše půjde skvěle, dva.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Tady ten smajlík mě vždycky dostaneMartyCZ napsal:Kdo jedete?
Tady, já, já
Jinak jsem si říkala, že tentokrát půjdu možná do arény (vyšlo by mi to o 200 kč levněji = budu moct na FF i jíst ). Je dobré/blbé, že je program takto roztahaný - GoT na začátku, MLP na konci...). Říkala jsem si, že bych přijela druhý den ráno nebo první den večer. Ale kdyby byl nějaký odvoz, to by bylo suprové.
Co si bereš za kostýmy? Hanka si taky bere asi dva (co vím, tak má Černou vdovu a Melisandru). Já mám akorát nepovedeného Daleka . Nějak nemůžu vymyslet něco lepšího.
Aréna by problém se schody asi vyřešila. Mě je to jedno, jestli se bude dělat nějaké společné ubytování, tak klidně i do arény. Jen tam ty záchody a tak jsou o trochu horší než ve škole.
Jestli se poštěstí, tak budu mít uniformu SG-2 (kterou jsem si sliboval už letos na Starcon), na kterou mě ještě napadlo si někde nechat udělat nášivku a mít to jako Night's Watch: Modern Warfare. A pokud do měsíce Trička ze seriálů nevydají vlastní, si chci nechat udělat Jaynovo tričko Blue Sun, bafnu kulicha a půjdu za Hrdinu Cantonu.
Jestli se poštěstí, tak budu mít uniformu SG-2 (kterou jsem si sliboval už letos na Starcon), na kterou mě ještě napadlo si někde nechat udělat nášivku a mít to jako Night's Watch: Modern Warfare. A pokud do měsíce Trička ze seriálů nevydají vlastní, si chci nechat udělat Jaynovo tričko Blue Sun, bafnu kulicha a půjdu za Hrdinu Cantonu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Zaboo, Zelenka, Bra'tac. Dobrá sestava!
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
I'm in.
edit: Popravdě už týden přemýšlím, jestli se mám zeptat.
edit: Popravdě už týden přemýšlím, jestli se mám zeptat.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
No, mě to poprvé napadlo minule na srazu, jak jsi pouštěl ta videa, kde hráli D&D .
edit: Jestli ti nebude vadit, že hrajou i holky (které to nikdy nehrály)
edit: Jestli ti nebude vadit, že hrajou i holky (které to nikdy nehrály)
Já ho naposled hrál osm let zpátky a to jen párkrát.
edit: A jestli si vzpomínáš, tak v tom filmu D&D taky hrála holka.
edit: A jestli si vzpomínáš, tak v tom filmu D&D taky hrála holka.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Osm let? Páni... kde jsou ty doby, kdy "před osmi lety" bylo prakticky to stejný co "v době, kdy jsem ještě používal dudlíky."
A musíme sehnat další hráče... a hru .
A musíme sehnat další hráče... a hru .
Mě úplně dostalo, když jsem si počítal, jak dlouho už koukám pravidelně na Simpsonovi a vyšlo mi minimálně 16 let.
Někdy okolo Vánoc jsem koukal na DrD2 a vypadalo to docela jednoduše.
Někdy okolo Vánoc jsem koukal na DrD2 a vypadalo to docela jednoduše.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Po delší době... ahojte!
Budu v ČR mezi 28.6 a 3.7. Vyplatí se jít na FF? Bývalé kolegy z VČ stejně nezastihnu.
Budu v ČR mezi 28.6 a 3.7. Vyplatí se jít na FF? Bývalé kolegy z VČ stejně nezastihnu.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
Ahoj, to záleží. Myslím, že na jeden nebo dva dny to nestačí, ale samozřejmě dej vědět a my se ozveme - já, Clif, Marty a Ďasík jedeme na celé + tam bude i víc lidí s námi, co nejsou z fóra
Já myslím, že minimálně Zoidy tam bude na celý Festival.
edit: A Obelix bude mít 2.7. Glee party.
edit: A Obelix bude mít 2.7. Glee party.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já mám dilema, na FF bych jela, ale ... za a) nechci jet sama, znáte ten pocit, kdy je kolem vás spousta lidí, všichni všemu rozumí jen vy vypadáte jak kretén z venkova co se jednou koukne na telku a hned musí jet na FFko?
za b) peníze bych možná ani tak neřešila, sice nevím jak se řeší jídlo na místě (jestli se jen kupuje nebo si tam
někdo nosí i vlastní) horší to bude s prací, první pátek-sobota-neděle bude v pohodě, ale pak pondělí-úterý, to jsou pro mě normální pracovní dny, ještě se uvidí, zda udělám přijímačky na VŠ to pak dám klidně v práci výpověď, ale když ne, tak...
za c) Kostým je povinný?
Edit: d) DrD s váma klidně dám, ale taky jsem nehrála nějaký ten pátek
za b) peníze bych možná ani tak neřešila, sice nevím jak se řeší jídlo na místě (jestli se jen kupuje nebo si tam
někdo nosí i vlastní) horší to bude s prací, první pátek-sobota-neděle bude v pohodě, ale pak pondělí-úterý, to jsou pro mě normální pracovní dny, ještě se uvidí, zda udělám přijímačky na VŠ to pak dám klidně v práci výpověď, ale když ne, tak...
za c) Kostým je povinný?
Edit: d) DrD s váma klidně dám, ale taky jsem nehrála nějaký ten pátek
Naposledy upravil Shelly-Nelly dne Fri 31 May 2013, 17:30, celkově upraveno 1 krát
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
My tě adoptujemeShelly-Nelly napsal:Já mám dilema, na FF bych jela, ale ... za a) nechci jet sama, znáte ten pocit, kdy je kolem vás spousta lidí, všichni všemu rozumí jen vy vypadáte jak kretén z venkova co se jednou koukne na telku a hned musí jet na FFko?
Můžeš si tam objednat snídaně/obědy/večeře (v jakékoliv kombinaci ). Je to kousek od náměstí (=restaurace, pizzerie, obchody...) + na samotném FFku se prodává jídlo (v barech a kantýnách).Shelly-Nelly napsal:za b) peníze bych možná ani tak neřešila, sice nevím jak se řeší jídlo na místě (jestli se jen kupuje nebo si tam někdo nosí i vlastní)
to dáš! (navíc nemusíš jet na celý - i když by to byla škoda )Shelly-Nelly napsal:horší to bude s prací, první pátek-sobota-neděle bude v pohodě, ale pak pondělí-úterý, to jsou pro mě normální pracovní dny, ještě se uvidí, zda udělám přijímačky na VŠ to pak dám klidně v práci výpověď, ale když ne, tak...
Ne, asi ho taky nebudu mít. Spousta lidí tam kostýmy nenosí .Shelly-Nelly napsal:za c) Kostým je povinný?
Jenom klid, já si kostým beru jenom abych udržoval svoji image absolutně zažraného fanouška.
edit: A taky protože jsem absolutně zažraný fanoušek.
Jak je to vlastně s placením předem, mám si s sebou vzít nějaký papír s potvrzením?
edit: A taky protože jsem absolutně zažraný fanoušek.
Jak je to vlastně s placením předem, mám si s sebou vzít nějaký papír s potvrzením?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
No, prý máš nosit vytisknuté potvrzení o zaplacení, ale nikdy jsem ho s sebou neměla a nijak to nevadilo .
To jsem chtěl slyšet.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Hele lidi, když jsem se nepřihlásila předem (což bylo jen do 31.5.) tak budu muset i ubytování řešit na místě a zjišťovat, kde vlastně budu spát, podle toho co na mě zbude? Já se v tom ztrácím...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Ne, 31.5. je jenom kvůli slevě na vstupném, pořád se můžeš přihlašovat. Jestli chceš spát s náma, tak se zapiš na Spacáky ve Smetanově, přednostně ubytovat s Martin Linhart - MartyCZ.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Co když se mi nebudete líbit a nebudu s váma chtít spát ?
Ok, dík, já si to projdu
Edit: Já ještě pořád nejsem rozhodnutá na kolik dní pojedu... :/
Ok, dík, já si to projdu
Edit: Já ještě pořád nejsem rozhodnutá na kolik dní pojedu... :/
Naposledy upravil Shelly-Nelly dne Tue 04 Jun 2013, 11:01, celkově upraveno 1 krát
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
To ty se musíš nejdřív zalíbit nám.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :