Tip na přečasování
+4
Kolikokoli
NoMouse
clif
Chevron
8 posters
Strana 1 z 1
Tip na přečasování
Zdravím,
Nebaví vás neustále nastavovat předstih titulků před videem v přehrávači? Pak vyzkoušejte tento program, díky kterému si snadno vytvoříte pasující titulky.
Nebaví vás neustále nastavovat předstih titulků před videem v přehrávači? Pak vyzkoušejte tento program, díky kterému si snadno vytvoříte pasující titulky.
Chevron- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Reputace : 0
Datum registrace : 04. 11. 11
Re: Tip na přečasování
To sis založil účet jenom kvůli reklamě?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
A to jsem myslel, že noví členové nemůžou přidávat odkazy...
Každopádně co se divám na screen, tak je to jenom na to opravdu úplně nejzákladnější přečasování, ale ve chvíli, kdy jsou titulky rozhozené na více místech nebo chce člověk časování kompletně předělat, tak je mu takový program absolutně k ničemu... Jak už jsem psal, tu třetí sérii, co teď víceméně kompletně přečasovávám, dělám ve VisualSubSync, kde se pěkně zobrazí zvuková stopa a titulky se posouvají graficky (žádné čísla mě tak nemusí zajímat) přímo po ní.
Každopádně co se divám na screen, tak je to jenom na to opravdu úplně nejzákladnější přečasování, ale ve chvíli, kdy jsou titulky rozhozené na více místech nebo chce člověk časování kompletně předělat, tak je mu takový program absolutně k ničemu... Jak už jsem psal, tu třetí sérii, co teď víceméně kompletně přečasovávám, dělám ve VisualSubSync, kde se pěkně zobrazí zvuková stopa a titulky se posouvají graficky (žádné čísla mě tak nemusí zajímat) přímo po ní.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Reklamu jsem v úmyslu dělat vůbec neměl, jen jsem myslel, že by to mohlo někomu pomoct.
Chevron- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 04. 11. 11
pokud vím, tak tohle zvládne i kmplayer, kde je průzkumník titulků a jde si je taky posunout a následně jedním kliknutím uložit (uloží se jako nový soubor). Na to nepotřebuju stahovat extra program. Je to na prd asi jako program na měnění obrázku na ploše (který taky existuje)
No, v XPčku jsem takový program používal. V Sedmičkách je to samozřejmě nesmysl.Kolikokoli napsal:Je to na prd asi jako program na měnění obrázku na ploše (který taky existuje)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
? v XPčku je to úplně stejný nesmysl, ne?NoMouse napsal:No, v XPčku jsem takový program používal. V Sedmičkách je to samozřejmě nesmysl.Kolikokoli napsal:Je to na prd asi jako program na měnění obrázku na ploše (který taky existuje)
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak nevím jak to teď myslíte, ale pokud vím, tak XP na rozdíl od W7 neumí automaticky měnit tapety....
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Nemyslím automatickou změnu, ale "klik pravým-nastavit jako tapetu" změnu. I na takovou blbost byl program.
Jo, takhle... Tak to by mě teda ani ve snu nenapadlo.Kolikokoli napsal:Nemyslím automatickou změnu, ale "klik pravým-nastavit jako tapetu" změnu. I na takovou blbost byl program.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jono, taky jsem si myslela to samé co NoMouse. Tohle snad je těžší nainstalovat než si to sám přepnout, když chceš. Fakt podivné, co lidi vytvářejí.
NoMouse napsal:Jo, takhle... Tak to by mě teda ani ve snu nenapadlo.Kolikokoli napsal:Nemyslím automatickou změnu, ale "klik pravým-nastavit jako tapetu" změnu. I na takovou blbost byl program.
Vtip je v tom, že nejnižší verze Windows 7 je schválně zkriplená a neumí měnit tapetu plochy. Pokud si ji chcete změnit, musíte použít program.
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
Ježiš, tak kliknu na fotku a dám "nastavit jako tapetu". Tohle uměly už Win 95...
Tak to je síla... Je ten Starter aspoň zadarmo?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jak to čtu, tak to umí to co BIOS - nastartovat PC. Tak předpoklad je, že bude taky zadarmo.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: