Jim Parsons v Maximu!!
+23
NoMouse
Irwain Nornossa
rampage
Shelly-Nelly
yossarian
Kolikokoli
R&omize
minnie
Sheldor Dobyvatel
Snake.Bite
Editprofile
baal666
Ďasík
whampingwillow
Dysharmonya
Jiho
marwin836
Katschaba
Dawe4
Foris
petulinka1
Detrik
Sheldon-Cooper
27 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Jim Parsons v Maximu!!
Docela krutá fotka z maximu .. Kdo by řek že takhle může vypadat ....
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Re: Jim Parsons v Maximu!!
me spis nez ta fotka udivuje ten jeho vek - 36, tolik bych mu teda nehadala:D
petulinka1- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Reputace : 0
Datum registrace : 26. 09. 09
Věk : 32
Místo : Čáslav/Havlíčkův Brod
Foris- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 29. 09. 09
No tak toto, že je Sheldon? Opravdu tady vypadá jak frajer, ale co mě též zaujalo je věk. 36 jsem tedy orparavdu nečekal Myslel jsem, že mu je okolo 25 let.
Dawe4- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 26. 09. 09
Věk : 33
Místo : Plzeň
Jo tak tady vypadá fakt dost dobře Taky mi na něj ten věk nesedí
Katschaba- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Věk : 36
Místo : R.I.P.
Poznat bych ho určitě poznal, ale možná kdyby šel po ulici tak bych ho přehlédl
Jim Parsons v noční show Davida Lettermana
viděli jste někod? co na to říkáte? pro jistotu pošlu odkaz:
Jiho- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Věk : 32
Místo : Brno-venkov
Jika napsal:viděli jste někod? co na to říkáte? pro jistotu pošlu odkaz:
videla a aj dalsie ine talkshows/interviews s nim. celkom sa mi paci ze aj v beznom zivote ma take typicke Sheldonovske pohyby a obcas aj mimiku
Dysharmonya- Počet příspěvků : 16
Datum registrace : 15. 10. 09
Sheldon
videla a aj dalsie ine talkshows/interviews s nim. celkom sa mi paci ze aj v beznom zivote ma take typicke Sheldonovske pohyby a obcas aj mimiku Very Happy
Též jsem viděla snad všechna interview s ním a právě se mi nezdá, že by měl Sheldonovské pohyby. Samozřejmě, že něco z něj v Sheldonovi je, ale všimi si, že Jim úplně jinak chodí, nosí tisíckrát lepší oblečení, často se usmívá a má milou a společenskou povahu. Dle mého názrou je tedy úplně jiný než Sheldon. Dokonce i jinak mluví.:-D
Nejlepší interview, alespoň podle mě, jsou ty v Late, late show (kde je častěji než doma) a jedno na Ausellio TV, kde řeší snad poprvé věci kolem seriálu (jestli je Sheldon panic, jeho vztah s Penny a jinými dívkami).
Sakra, chtěla jsem sem přidat odkaz, ale video bylo z Youtube z nějakého důvodu smazáno. Kdyby měl někdo zájem, můžu přepsat, co v něm řeší, je to vážně dost zajímavé.
Též jsem viděla snad všechna interview s ním a právě se mi nezdá, že by měl Sheldonovské pohyby. Samozřejmě, že něco z něj v Sheldonovi je, ale všimi si, že Jim úplně jinak chodí, nosí tisíckrát lepší oblečení, často se usmívá a má milou a společenskou povahu. Dle mého názrou je tedy úplně jiný než Sheldon. Dokonce i jinak mluví.:-D
Nejlepší interview, alespoň podle mě, jsou ty v Late, late show (kde je častěji než doma) a jedno na Ausellio TV, kde řeší snad poprvé věci kolem seriálu (jestli je Sheldon panic, jeho vztah s Penny a jinými dívkami).
Sakra, chtěla jsem sem přidat odkaz, ale video bylo z Youtube z nějakého důvodu smazáno. Kdyby měl někdo zájem, můžu přepsat, co v něm řeší, je to vážně dost zajímavé.
whampingwillow- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 32
Bodů : 32
Datum registrace : 14. 01. 10
whampingwillow: Klidně to sem napiš, budeme jen rádi...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
to těžko Sheldonovi trička jsou jedinečný...whampingwillow napsal:[u]
Samozřejmě, že něco z něj v Sheldonovi je, ale všimi si, že Jim úplně jinak chodí, nosí tisíckrát lepší oblečení,
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
baal666 napsal:to těžko Sheldonovi trička jsou jedinečný...whampingwillow napsal:[u]
Samozřejmě, že něco z něj v Sheldonovi je, ale všimi si, že Jim úplně jinak chodí, nosí tisíckrát lepší oblečení,
pod toto sa podpisem, Sheldonove tricka su uzasne a brala by som kazde jedno .... hlavne supermana a ... nie, vsetky !!!!
Dysharmonya- Počet příspěvků : 16
Datum registrace : 15. 10. 09
Trička
Pravda, nechtěla jsem říct, že Sheldonův styl je špatný:-D Naopak, já na těch tričkách ujíždím, stejně jako na všech ostatních stylech postav z TBBT. Když jsem psala, že má lepší oblečení, měla jsem tím na mysli oblečení, které mu víc sluší, alespoň z mého pohledu. Nosí hlavně košile, saka, takové to elegantní oblečení a to z něj na můj vkus dělá úplně jiného člověka než je Shelly. Tak jsem to myslela:-D
Co se interview týče:
Nejdřív řeší otázku Penny/Sheldon vztahu. Jim je opravdu překvapený, že lidé o Sheldonovi a Penny opravdu takto přemýšlejí a nedokáže si moc představit, že by mezi nimi mohlo něco být. Připouští, že mezi nimi panuje jistá energie, která dělá Shenny scény tak zajímavými, ale přikládá tento jev faktu, že Sheldon a Penny v seriálu fungují jako opačné póly, génius a servírka, což dělá jejich scény tak přitažlivými. Vysvětluje, že žádný scénář nikdy nebyl psán s účelem dál Sheldona a Penny k sobě a byl by opravdu překvapený, kdyby se něco takového stalo (např. v nějaké speciální epizodě).
Pak se zaměří na Sheldona a ženy obecně:
Jim hned na úvod opravil Michaela, že je to Sheldon a lidé obecně, ale nakonec dospěli k zúžení na ženy. Jimův osobní názor je, že se dříve nebo později nějaká žena objeví (a měl pravdu, interview je z doby konce druhé série a teď, po odvysílání vánočního dílu s Leonardovou matkou už má za sebou první seriálovou pusu). Hodně se na to těší, protože ho baví hrát Sheldona mimo kontrolu (jako ve vánoční epizodě s ubrouskem od Leonarda Nimoye). Také vysvětluje, že pokud se nějaká odvážná dáma najde, bude pravděpodobně muset za Sheldonem přijít s pánví v ruce, praštit ho do hlavy a říct mu:"Líbím se ti".
A nakonec řešili otázku Sheldonových zkušeností:
Při otázce, jestli je Sheldon stále panic se Jim na chvíli zarazil a pak řekl, že ano. Hned ale dodal, že si nemůže být jistý, protože mohl na Comic-Conu potkat nějakou princeznu Leiu. Také předpokládá, že i tato otázka se dřív nebo později v seriálu bude řešit.
Omlouvám se, jestli mi něco vypadlo nebo jsem to špatně přeložila (ale nemám ten pocit).
Co se interview týče:
Nejdřív řeší otázku Penny/Sheldon vztahu. Jim je opravdu překvapený, že lidé o Sheldonovi a Penny opravdu takto přemýšlejí a nedokáže si moc představit, že by mezi nimi mohlo něco být. Připouští, že mezi nimi panuje jistá energie, která dělá Shenny scény tak zajímavými, ale přikládá tento jev faktu, že Sheldon a Penny v seriálu fungují jako opačné póly, génius a servírka, což dělá jejich scény tak přitažlivými. Vysvětluje, že žádný scénář nikdy nebyl psán s účelem dál Sheldona a Penny k sobě a byl by opravdu překvapený, kdyby se něco takového stalo (např. v nějaké speciální epizodě).
Pak se zaměří na Sheldona a ženy obecně:
Jim hned na úvod opravil Michaela, že je to Sheldon a lidé obecně, ale nakonec dospěli k zúžení na ženy. Jimův osobní názor je, že se dříve nebo později nějaká žena objeví (a měl pravdu, interview je z doby konce druhé série a teď, po odvysílání vánočního dílu s Leonardovou matkou už má za sebou první seriálovou pusu). Hodně se na to těší, protože ho baví hrát Sheldona mimo kontrolu (jako ve vánoční epizodě s ubrouskem od Leonarda Nimoye). Také vysvětluje, že pokud se nějaká odvážná dáma najde, bude pravděpodobně muset za Sheldonem přijít s pánví v ruce, praštit ho do hlavy a říct mu:"Líbím se ti".
A nakonec řešili otázku Sheldonových zkušeností:
Při otázce, jestli je Sheldon stále panic se Jim na chvíli zarazil a pak řekl, že ano. Hned ale dodal, že si nemůže být jistý, protože mohl na Comic-Conu potkat nějakou princeznu Leiu. Také předpokládá, že i tato otázka se dřív nebo později v seriálu bude řešit.
Omlouvám se, jestli mi něco vypadlo nebo jsem to špatně přeložila (ale nemám ten pocit).
whampingwillow- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 32
Bodů : 32
Datum registrace : 14. 01. 10
Jako mazec no tohle musíte vidět, v tomhle music klipu dělá ještě větší prkotiny než v seriálu! :-D
Editprofile- Počet příspěvků : 6
Bodů : 7
Našel jsem funkční odkazy na to co se tu probíralo:
https://www.youtube.com/watch?v=lEtZzp9CGr8
Interview s Davidem Lettermanem
http://ausiellofiles.ew.com/2009/04/27/big-bang-video/
Interview z Ausiello TV, o kterém psala whampingwillow.
enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=lEtZzp9CGr8
Interview s Davidem Lettermanem
http://ausiellofiles.ew.com/2009/04/27/big-bang-video/
Interview z Ausiello TV, o kterém psala whampingwillow.
enjoy
Snake.Bite- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 02. 10. 10
Sheldor
taky bych mu tipoval 25 let
nekde jsem videl napsane ze je GAY je to pravda doufam ze ne protoze to by me zklamalo jak svina
nekde jsem videl napsane ze je GAY je to pravda doufam ze ne protoze to by me zklamalo jak svina
Sheldor Dobyvatel- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 15. 02. 11
Věk : 26
promiň, ale co má orientace jima parsonse společného s tím, jak hraje postavu sheldona coopera?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Místo : Leuven, BE
A mě to taky štve! A víte proč? Protože všichni milí a sympatičtí kluci jsou buď zadaní nebo gayové .
Trocha filosofie...
Ehm, prohoď "gayové" za "lesbičky" a to samé by se dalo říct o slečnách... Je to jen o úhlu pohledu daného člověka, kterým škodí jen a jen sám sobě...
No, je to hrůza. Asi se dám přeoperovat nebo co . Protože, když eliminujete zadané, homosexuální nebo "nedosažitelné" muže, tak povětšinou zbudou jen hloupí namachrovaní protivové, bez špetky humoru, kterým jde stejně jen o to jedno. Kamarádka měla tak krásného, usměvavého spolubydlícího (který měl na WC plakát Pulp Fiction!), a co čert nechtěl - má přítele. To je na prd . No jo, milým klukům pro obyčejné holky asi odzvonilo .
Špatný pohled
Když se na to člověk koukne jako na konkurenční boj, tak kdo to vzdá dopředu, nezaslouží si. Spoustu věcí je taky "dost drahých" a když tomu člověk dá čas a energii, tak objeví, jak na to... Hlavní zásada je NIKDY SE NEVZDÁVAT!
Kolikokoli napsal:A mě to taky štve! A víte proč? Protože všichni milí a sympatičtí kluci jsou buď zadaní nebo gayové .
není pravda, jsou výjimky no, i když.. ten je taky zadaný
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Místo : Leuven, BE
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» It's Up2 You + Me feat. Jim Parsons