Jim Parsons vyhrál cenu Emmy
+4
Kolikokoli
Irwain Nornossa
NoMouse
Ďasík
8 posters
Strana 1 z 1
Jim Parsons vyhrál cenu Emmy
29. 8. 2010 získal Jim Parsons nejvyšší seriálovou cenu - Emmy, když zvítězil v kategorii Nejlepší herec v komediálním seriálu. Toto už sice není žádná novinka, ale protože se to tu ještě neobjevilo, rozhodl jsem se sem dát videa s Jimovou děkovací řečí a následným rozhovorem s ním. Jim ukázal, že je narozdíl od Sheldona opravdu milý člověk.
Jimova děkovací řeč
Následný rozhovor s ním
Jimova děkovací řeč
Následný rozhovor s ním
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jim Parsons opět vyhrál cenu Emmy
Divím se, že se to tu ještě neobjevilo (nebo jsem si nevšiml, což je nepravděpodobné ), ale Jim Parsons (opět) vyhrál Emmy 2011 v kategorii Hlavní herec v komediálním seriálu (18.9.2011).
Děkovací řeč:
Děkovací řeč:
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Re: Jim Parsons vyhrál cenu Emmy
Nemůžu si pomoct, ale osobně mám raději Sheldona. Neříkám, že bych s ním vydržel víc, jak den v jedné místnosti (po hodině bych asi skákal z okna), ale i tak.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 36
Místo : Brno
Jim je takové zlatíčko! Jen ho chytnout za ty tvářičky a dělat "ťuťuťu" .
Kolikokoli napsal:Jim je takové zlatíčko! Jen ho chytnout za ty tvářičky a dělat "ťuťuťu" .
hehe :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Nádhera
Souhlasím s tebou. Z oblíbené postavy člověk často přenáší své nadšení i na herce, který ji ztvárňuje, ale přestože si Jima samozřejmě velmi vážím, nějak mě v civilu neoslovuje. Jeho děkovné řeči byly plné "díky kolegům, díky rodině, díky vám všem" a to mi příliš originální nepřijde. Asi je můj pohled na věc ovlivněn tím, že nemám rád všechny ty ankety a soutěže plné navlas stejných děkovných řečí... A nebo prostě nikdo a nic nesnese srovnání se samotným Shledorem the ConqueroremIrwain Nornossa napsal:Nemůžu si pomoct, ale osobně mám raději Sheldona.
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
Ono na druhou stranu, co chceš na takovou věc říct...Kitelon napsal:Jeho děkovné řeči byly plné "díky kolegům, díky rodině, díky vám všem" a to mi příliš originální nepřijde.
Já vím Ale přece... Obrátit to aspoň trošku ve srandu? Použít nějakou geekovinu? Možná tolik nezadrhávat? Cokoli, hlavně tu řeč aspoň trošku oživit. Přece jen jsem tam kvůli své schopnosti rozesmát, třebaže mi scénář píšou jiní. Vím, asi jsem náročný
Kitelon- Pohlaví :
Já myslím, že v takové situaci může mít i "Sheldon" dost možná trému. Ono natáčení TBBT musí být oproti proslovu před sálem plným lidí (z nichž polovina čeká, čím to obrátíš ve srandu a jakou použiješ geekovinu ) docela komorní záležitostKitelon napsal:Já vím Ale přece... Obrátit to aspoň trošku ve srandu? Použít nějakou geekovinu? Možná tolik nezadrhávat? Cokoli, hlavně tu řeč aspoň trošku oživit. Přece jen jsem tam kvůli své schopnosti rozesmát, třebaže mi scénář píšou jiní. Vím, asi jsem náročný
Pěkně řečeno
Kitelon- Pohlaví :
Shelodon a tréma
Sheldon má přece hroznou trému před lidmi. To si snad nikdo nepamatuje, jak měl mít děkovnou řeč, ale děsil se toho, tak ho Penny opila, a on pak trošičku "vyváděl"?
Alaqella- Počet příspěvků : 4
Bodů : 7
Similar topics
» Jim Parsons vyhrál Golden Globe
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» Jim Parsons v Maximu!!
» It's Up2 You + Me feat. Jim Parsons
» Jim Parsons přiznal, že je gay
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» Jim Parsons v Maximu!!