data? link ke stažení
+10
Augi
clif
Miro
Dejv92
NoMouse
drew_w
Ďasík
R&omize
bodomkes
Kolikokoli
14 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
data? link ke stažení
Ahoj, jsem tu nová a možná neumím číst nebo nevím, ale mohl by mi prosím Vás někdo napsat, kde najdu ty "data" nebo prostě jednoduše kde mohu najit link ke stažení? Nemůžu to najít. Díky
Evice1- Anonymní
Re: data? link ke stažení
To snad ne!! Tohle zakládání nesmyslných topiců se tu nějak rozšířilo, jak mor...
Jak si pak přečte odpověď, když neumí číst? ;)
Všimni si, že je to zase neregistrovaný člověk... Koli, doporučuji ti si u Ďasíka prosadit, aby zrušil právo psát hostům...
ale ja jsem se registrovala!!! Jako prominte, ale podívejte se, jak se chováte, člověk se slušně zepta a vy se jen vysmíváte, ja nevim, jsem tu poprvé a nejsem zrovna expert na tyhle fora... jen bych si ráda stáhla ty dva dily, nic víc
Evice1- Anonymní
Evice1: Ahoj, možná to trochu přehnali, ale každopádně jsi už několikadesátá za posledních pár let, takže pochop, že je tohle "opakování, matka moudrosti" pomalu přestává bavit. Registrovaná nejsi, jinak bys neměla pod přezdívkou nápis Anonymní a v seznamu témat bys měla sekci Data k epizodám...
R&omize: Nebude mě muset přemlouvat, sám to už chci udělat dost dlouho...
R&omize: Nebude mě muset přemlouvat, sám to už chci udělat dost dlouho...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Evice1
A potvrdila jsi registraci mailem? Tedy, pokud se to tady taky dělá .
A potvrdila jsi registraci mailem? Tedy, pokud se to tady taky dělá .
:)
Mám prozaičtější vysvětlení: Zaregistrovala se, ale už se zapomněla přihlásit... A to jsem v tomhle topicu ještě hodný... My jsme tady banda tolerantních jedinců. I když se navzájem urazit zrovna chceme, tak se nám to stejně nepodaří, tedy píšu, co si myslím, i když to není zrovna polite...
Takže je to opravdu tak, zaregistrovala jsem se, potvrdila jsem registraci emailem a myslela jsem, že jsem tedy přihlášená.... ale omyl, nebyla jsem... :-( Takže se všem omlouvám, data už vidím, díly stahuju a už nikde spamovat nebudu. Mužete to smazat pokud je to možné. Každopádně moc děkuju za teď už vlídné komentáře a pomoc! Díky :-)
drew_w- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11
Fakt by se měla zakázat možnost psát anonymním komentáře, pak až by se někdo chtěl zeptat, tak by ho to donutilo přihlásit a v lepším případě by si všimnul sekce DATA ještě před založením dalšího nesmyslného topicu
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
napsal si správně svůj mail? podíval si se jestli nedošel mail do SPAMu? pokud ano tak některej z moderátorů ti mail mohou přeposlat
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
a nebo si to třeba najít sama...? k takovým účelům hodní lidé vynalezli google.
yamashi- Anonymní
ježiši kriste v roku 2011 otravovať druhých kde sa dajú sťahovať epizódy je na psychiatriu prosím o zmazávanie takýchto topicov lebo to tu len zasiera sekciu
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Mě by to přišlo až trapný se takhle ptát.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Tazatelku bych zas tak moc neobviňoval. Taky jsem tu po registraci marně hledal linky ke stažení. Problém je, že když člověk mailem potvrdí registraci, tak není automaticky přihlášen (jak je dobrým zvykem).
Augi- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 25. 09. 11
O to nejde, jde o to, že není problém si ty linky najít kdekoliv jinde...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ale to, na co jsem upozorňoval, IMHO chyba je. A heslo v plain textu v registračním mailu - bez komentáře...
většina phpBB fór ti při registraci pošle heslo v plain textu - jak jinak by si chtěl aby ho to uživateli poslalo? v md5 nebo sha1? samozdřejmě se pak zahešuje a potom teprv uloží do db takže toto nepovožuji za nic závažného, vzpomínáte si na aféru (už nevím co to bylo, jestli libimseti nebo nějakej další docela navštěvovanej server) kdy vykradli z db desetitisíce hesel v plain textu? to byla teprve chyba
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
To heslo se nemá posílat v potvrzovacím mailu vůbec. Proč? Uživatel ho zadal a ideálně by se mělo v plaintextu vyskytovat jen v jeho hlavě.
To, že se někde (SMTP) přenáší jako plain text a stejně je někde uloženo (mailserver), je z bezpečnostního hlediska špatně.
To, že se někde (SMTP) přenáší jako plain text a stejně je někde uloženo (mailserver), je z bezpečnostního hlediska špatně.
no už jen to, co se zde oběvuje poslední dobou za příspěvky dokazuje to že někteří lidi by to bez tohoto imho ani nezvládli
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Nezvládli by co? Zapamatovat si heslo pár minut mezi jeho zadáním při registraci a prvním přihlášením? Bullshit...
Chtěl jsem vám jen poradit, jak zlepšit "uživatelský prožitek" (automatické přihlášení po kliknutí na aktivační link v mailu) a jak zvýšit vaši důvěryhodnost (neposílat hesla v registračním mailu). Berte nebo nechte být...
Chtěl jsem vám jen poradit, jak zlepšit "uživatelský prožitek" (automatické přihlášení po kliknutí na aktivační link v mailu) a jak zvýšit vaši důvěryhodnost (neposílat hesla v registračním mailu). Berte nebo nechte být...
no on by někdo se mohl překlepnout a nevšimnout si toho, pak zjistí že se nemůže přihlásit a bude si opět stěžovat přitom bude chyba na jeho straně...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
To posílání hesla v mailu, imho začíná být velký problé, např registruju se na nějake forum ve škole, dojde mi potvrzovaci mail, otevřu ho a ouha moje heslo vidí několik líidí okolo mě.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Augi: Navíc je to jen blbé fórum, takže i kdyby se někdo toho hesla zmocnil (proč by to vůbec dělal?) tak jako co?
Naposledy upravil NoMouse dne Sun 25 Sep 2011, 14:07, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E04 - The Hot Troll Deviation [EPIZODA]