Seriály (drama, fantasy, sci-fi)
+11
Shelly-Nelly
dejf
Kolikokoli
MartyCZ
NoMouse
Totka
bodomkes
Mrcek
clif
Ďasík
yossarian
15 posters
Strana 8 z 8
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Seriály (drama, fantasy, sci-fi)
Sledujete někdo seriál Breaking Bad (Perníkový táta)?
Líbí se mi na něm kvalitní psychologie postav, realistická atmosféra a používání znalostí chemie v praxi. (Zatím jsem viděl několik prvních dílů 1. série + díl "Moucha".)
Líbí se mi na něm kvalitní psychologie postav, realistická atmosféra a používání znalostí chemie v praxi. (Zatím jsem viděl několik prvních dílů 1. série + díl "Moucha".)
KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA? KDO VIDĚL SHERLOCKA?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
To jo.
A co si myslíš o
A co si myslíš o
- Spoiler:
- tom posledním "pravém" vysvětlení? Já tomu popravdě pořád nevěřím. Podle mě buď Sherlock lhal anebo tam vůbec nebyl a byla to jen Andersonova halucinace. To by přece nebyl Moffat, kdyby nás nevodil ještě několik epizod za nos.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Celou epizodu prý napsal Gatiss (což by vysvětlovalo tu gayness ). Určitě kecal i u toho posledního vysvětlení, ale podle mě bylo nejblíž k pravdě. Mohl třeba skočit místo na trampolínu do toho auta, co vezl odpadky (=v pytlích byla třeba pěna nebo tak). Něco na ten způsob.
O autu s odpadky v epizodě Sherlock mluví, a řekne, že to nešlo (špatný úhel nebo co).
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jéminkote, viděli jste někdo poslední himym? slapgiving2, či co? nikdo mi už nevrátí ten čas!! Měla bych být míň naivní a přestat doufat, že špatný díl bude mít aspoň jeden světlý moment. Neměl jediný. A ta kapela nakonci to měla asi krásně podtrhnout.... Bohové!
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8
Povolení tohoto fóra: