Seriály (drama, fantasy, sci-fi)
+11
Shelly-Nelly
dejf
Kolikokoli
MartyCZ
NoMouse
Totka
bodomkes
Mrcek
clif
Ďasík
yossarian
15 posters
Strana 5 z 8
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Seriály (drama, fantasy, sci-fi)
Mně kupodivu slzička neukápla, ale pravděpodobně to bylo tím, že ten den byl už tak dost pokažený, že jsem si RD pustila s úmyslem pobavit se a nechtěla jsem to předsevzetí pokazit smutkem
A taky tajně doufám, že ještě není konec
A taky tajně doufám, že ještě není konec
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Reputace : 0
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 32
Místo : Praha
Další série trpaslíka je prý pravděpodobná po úspěchu téhle.
dejf- Počet příspěvků : 30
Bodů : 32
Datum registrace : 29. 09. 09
Tak jsem začala sledovat American Horror Story. Dělají to tvůrci Glee a Plastické chirurgie s.r.o. Je to hororový seriál. Něco mezi Osvícením, Psychem, Ti druzí a Šestým smyslem.
Má to dvě série (první má 12 dílů a druhá právě jede). Každá série je ale jiná (jiný čas i místo i postavy).
Zatím jsem viděla 4 díly a bojím se zhasnout
Nic pro slabé povahy
Má to dvě série (první má 12 dílů a druhá právě jede). Každá série je ale jiná (jiný čas i místo i postavy).
Zatím jsem viděla 4 díly a bojím se zhasnout
Nic pro slabé povahy
Ten kluk vypadá dost děsivě!! Ale obličejem mi fakt dost připomíná Joea Walkera z AVPM Což sedí ke creepovatosti vlastně
Jo btw víš, že se u hororu hubne? Říkaly novinky.cz...
Jo btw víš, že se u hororu hubne? Říkaly novinky.cz...
Jo, protože většina lidí se u něčeho takovýho po... . Děsivej je maximálně. Jako skoro všecky postavy. Ani nevím, kdo z těch postav je všecko mrtvej .
American Horror Story určitě stojí za to, 1. řada byla luxusní a 2. řada je možná ještě lepší, ikdyž hodně odlišná. Jinak postava toho herce se v 2. řadě jmenuje Kit Walker.
dejf- Počet příspěvků : 30
Bodů : 32
Datum registrace : 29. 09. 09
Kolikokoli napsal:
- Merlin 5x13:
Můžu říct, že 5x11 je hrozná *****...
Nevím jestli mi to tak jen přijde nebo se to tvůrci snažili udělat narychlo, ale 5x11 je vážně děs, klidně z posledních tří dílů mohli udělat další sérii
(btw, 5x12 a 5x13 mě ještě čeká, trochu jsem to zaspala, jelikož jsem bedlivě hlídala víc Doctora na BBC )
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
5x11 ti přijde hrozná? No, tak se mrkni jen na 5x12 a dál se nedívej .
Jestli nenajdu sluchátka, tak se na 5x13 dívat nebudu jelikož moje housemate si pustila telkuKolikokoli napsal:5x11 ti přijde hrozná? No, tak se mrkni jen na 5x12 a dál se nedívej .
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Já jsem nepochopila konec...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Koli:
- Spoiler:
- Je fakt že drak mu řekl, ať veme jeho srdce tam kde je potřeba a až nadejde čas, tak Artuš povstane, pokud jsem to teda dobře pochopila... Tak bych usoudila, že jako Merlin má doteď hlídat Avalon pro Artuše, celé mi to mi připomíná české Blanické rytíře, ale je to jen domněnka
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Tak jsem zrovna dokoukala 4. řadu Misfits a po slabé třetí byla prostě skvělá :-) Konec naznačuje,že bude i další a mám pocit, že už je i ohlášená,tak se těším
Zatímco ve trojce mě Rudy neskutečně štval, ve čtyřce byl postavou číslo jedna Jess (taková směs Alishy krásky a ranařky Kelly) a Finn jsou bezva Alex sexy barman mi moc nesedl, Abbey v pohodě, nový probační vtipnej
Sečteno podtrženo, zábava jako za starých časů první a druhý řady
Zatímco ve trojce mě Rudy neskutečně štval, ve čtyřce byl postavou číslo jedna Jess (taková směs Alishy krásky a ranařky Kelly) a Finn jsou bezva Alex sexy barman mi moc nesedl, Abbey v pohodě, nový probační vtipnej
Sečteno podtrženo, zábava jako za starých časů první a druhý řady
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
Už jste někdo viděl 11. díl 2. série American Horror Story? To je takovej masakr!
Tak jsem konečně dokoukal Doctora Who do "přítomnosti" (čekám na nový díl). Začal sem na to koukat, jen kvůli nárážce z big bangu, a musím uznat, že to je parádní seriál, velice emotivní!
teď jsem ještě chtěl rozkoukat Arrow-a, a tak trošku se to zvrhlo, zhltnul sem všech 8 dílů za jeden den:) Tak trošku batman s lukem, ale neva, taky dobrej )
teď jsem ještě chtěl rozkoukat Arrow-a, a tak trošku se to zvrhlo, zhltnul sem všech 8 dílů za jeden den:) Tak trošku batman s lukem, ale neva, taky dobrej )
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Super! Arrow-a sleduje brácha, ale mě to moc neláká.
Teď se nám blíží finále American Horror Story. Každý díl se tvářím takto:
A věta z jednoho rozhovoru mě málem zabila:
Teď se nám blíží finále American Horror Story. Každý díl se tvářím takto:
A věta z jednoho rozhovoru mě málem zabila:
Bude ve finále více smrtí?
Ano, finále přežije pouze jedna postava.
mě taky nelákal, ale nudil sem se a už sem psal jak to dopadlo:)Kolikokoli napsal:
horror story neznám, asi taky mrknu finále zní .. zajímavě
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Ta první série byla skvělá a bála jsem se, jak na to v 2. sérii navážou, ale teď musím říct - první série byla shit oproti té druhé . Ta první je normální duchařina, druhá série si zase pohrává s myslí (odehrává se v blázinci, takže tak). Tu první sérii taky moc postav nepřežilo .
zní to tak trochu jako Nezvratný osud, stáhnu a uvidím, dnes sem zklamaně koukal na google, kde je nový díl big bangu, nevšim sem si, že je zase pauza
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
No, ta první série je něco mezi Ti druzí (nevíš, kdo je vlastně všecko mrtvej), Addamsovou rodinou (starý barák, rodina), Šestým smyslem a Osvícení . Hlavně je zajímavé, jak se to všechno stupňuje a ke konci je to už hodně drsné. Druhá série je v blázinci a je to něco jako Přelet nad kukaččím hnízdem, Hannibalem a Zrůdy . Druhá je ale už fakt brutál a jen pro silné povahy (některé části jsou dost vypečené).
tos mě teda do něčeho navezla, byl sem posranej až za ušima a to sem koukal radši ještě odpoledne no zkusím se mrknout na další díly:)
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 5 z 8
Povolení tohoto fóra: