O hudbě a filmech...
+18
Kolikokoli
NoMouse
Kitelon
Totka
Mrcek
bodomkes
Ďasík
Lukááášek :D
yossarian
xegiie
Kyong
Shelly-Nelly
Zikato
Mysh
rampage
vetka.M
R&omize
Irwain Nornossa
22 posters
Strana 14 z 28
Strana 14 z 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Re: O hudbě a filmech...
Trojkka je dokonalá, hlavně tahle scéna
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Koli cítím nějaký error v tom číslováníKolikokoli napsal:Dvojka je ohraná, ale má asi nejlepší soundtrack. Na druhou stranu nemá Krasoně . Dvojka není špatná, scény s Krasoněm (...)
Já právě koukám jenom na dvojku A vůbec mi nevadí, že je Shrek chvilku člověkem... aspoň si můžou být kvit s Fionou, že se vzdali lidství.
Já to mám 3-1-2, jednička a dvojka jsou tak nějak srovnatelné,ale jednička je klasika.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Mně se jako člověk nelíbila ani Fiona. Jako zlobryně je mnohem hezčeji "nakreslená". Jediný člověk, který se jim povedl, je právě Artie. Jinak jsou všichni divní a hranatí a divní.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Mně se jako člověk právě Fiona líbila moc! Ale samozřejmě jí fandím coby zlobřyni, to nehodlám zpochybňovat
Mě se strašně líbil lord Farguad, ty jeho jezdecký nohy byly geniální.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Fiona byla moc krásná jako člověk i jako zlobryně. Shrek byl opravdu hranatý člověk . Ale Krasoň byl stejně nejlepší, to je největší borec .
Krasoň mě dostal v tom vystopení ve trojce! "Já se ho nelekám, na kusy ho rozsekám"
clif- Znamení :
Pohlaví :
http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/avenue-q-na-royal-variety-performance
Avenue Q je boží, taky vyhrál cenu Tonyho za nejlepší muzikál roku ???? na Broadwayi. Jednoznačně doporučuju...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
http://www.csfd.cz/film/298189-lollipop-monster/
hodně zajímavý, hodně znepokojivý film..
měla jsem tu čest v rámci das filmfestu absolvovat i diskusi s režisérkou a je to moc zvláštní film.. můžu jenom doporučit
hodně zajímavý, hodně znepokojivý film..
měla jsem tu čest v rámci das filmfestu absolvovat i diskusi s režisérkou a je to moc zvláštní film.. můžu jenom doporučit
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Budu uvažovat o stažení. Resp. pokud to odpoledne najdu, tak asi stáhnu.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Check out this song. Je podle mě nádherná a fakt inspirativní. Všichni na to mají tendenci psát básně.
promiň, ale připomnělo mi to tohle no offense
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Naživo je to lepší
http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/axis-of-awesome-4-chords-song
http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/axis-of-awesome-4-chords-song
aktuálně jeden z nejzábavnějších filmů v kinech
http://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/videa/
já ty seveřany prostě žeru.. doporučuji, než amíci udělají remake.. pokud vím, už se na tom pracuje
http://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/videa/
já ty seveřany prostě žeru.. doporučuji, než amíci udělají remake.. pokud vím, už se na tom pracuje
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Právě jsem dokoukala Stardust a musím říct, že je to fakt povedená "pohádka"!
A má dost dobrý soundtrack.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
Jo, soundtrack se rozhodně povedl. Soundtrack + Mark Strong + duchové bratrů + De Niro + Humphrey (to mrknutí na konci ) + netradiční příběh a na pohádku dost "odvážné" (sex, nadávky...) = výborné pokoukání pro "děti" všeho věku .
Tak jsem konečně poprvé v životě (to ve 4 letech se nepočítá) viděla Bambiho. Musím říct, že se mi to líbilo víc, než jsem čekala. Nebylo to tak "syrové" jako Lví král nebo Medvědí bratři, naopak (i s tou "neočekávanou smrtí") šlo o hodně naivní dětský filmík. Příběh tam není žádný, je to jen zobrazení koloběhu života (resp. 2 let) v lese, což se mi docela líbilo (takhle na noc/ráno). Animace nádherné, rozdováděný králíček i přiteplený tchoříček byli rozkošní. Bambi taky.
Tak, a teď už můžu jít s klidným svědomím spát .
Edit: jo a jediná věc, která mě tam štvala, byly písničky. Ve Lvím králi i Medvědích bratrech mají své místo - vypráví příběh nebo ho dotvářejí nebo vyplňují místo mezi událostmi, které by bylo zdlouhavé a nudné popisovat (dospívání, cesta z místa A do místa B, utváření názorů...). Tady jsou prostě do příběhu sem tam vložené písničky bez ladu a skladu, především tedy hlavně oslava jara atd. Navíc 99 % těch písniček zpívají ptáci a pokud je něco, co na Disneyovkách fakt nesnáším, tak jsou to uječení ptáci. Fionu na ně .
Tak, a teď už můžu jít s klidným svědomím spát .
Edit: jo a jediná věc, která mě tam štvala, byly písničky. Ve Lvím králi i Medvědích bratrech mají své místo - vypráví příběh nebo ho dotvářejí nebo vyplňují místo mezi událostmi, které by bylo zdlouhavé a nudné popisovat (dospívání, cesta z místa A do místa B, utváření názorů...). Tady jsou prostě do příběhu sem tam vložené písničky bez ladu a skladu, především tedy hlavně oslava jara atd. Navíc 99 % těch písniček zpívají ptáci a pokud je něco, co na Disneyovkách fakt nesnáším, tak jsou to uječení ptáci. Fionu na ně .
No, mně přišel Bambi hrozně nudný, fakt si nemůžu pomoct - právě kvůli tomu, že tam není žádný příběh. Je to podobné jako Babička - ta taky popisuje život na vesnici, kde se zastavil čas...
A souhlasím s těma písničkama. Pokud je něco, co na Disneyovkách opravdu nesnáším, je to to, že se z každého toho filmu snaží násilně (a naprosto neopodstatněně a blbě) udělat muzikál.
A souhlasím s těma písničkama. Pokud je něco, co na Disneyovkách opravdu nesnáším, je to to, že se z každého toho filmu snaží násilně (a naprosto neopodstatněně a blbě) udělat muzikál.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jo, tys už to sem kdysi psal a furt jsem nechápala, jak ti můžou disneyovské písničky vadit, protože v tom Lvím králi byly fakt pěkné. Ale teď jsem konečně pochopila. Příběh bez děje, písničky bez děje... ale animace byla fakt pěkná a bylo to ohromně roztomilé
Strana 14 z 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Strana 14 z 28
Povolení tohoto fóra: