Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Není možná... dvě a půl hodiny (!) a žádný nový příspěvek?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
XD
Zmutovaná E. coli je vražedná, nakazily se další stovky lidí
... Tak jsem se chtěl jenom zeptat, jestli je vražedná i naše Kolikokoli...
... Tak jsem se chtěl jenom zeptat, jestli je vražedná i naše Kolikokoli...
nezvolila jsi dobrý příměr...to jsou pěkní hááájzli
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
bodomkes: to musíš jinak: vetka.M: kočky jsou taky pěkné mrchy
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
a tvrdím opak? proto je tak miluju, potvory jedny nevděčný
edit: a berani jsou fakt potvory utrkaný, ovečky jsou takový hloupý a hodný sekačky, ale berany nebrat
edit: a berani jsou fakt potvory utrkaný, ovečky jsou takový hloupý a hodný sekačky, ale berany nebrat
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Tak ještě jinak: Nesnáším kočky!
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Já mám taky raději psy. Ale v přírodě mám raději tygry než vlky... i když... . Všecka zvířátka jsou krásná a basta .
Jo, třeba toto je obzvlášť pěkné...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
no a? takových znám...někdo má rád holky, jiný vdolkyNoMouse napsal:Tak ještě jinak: Nesnáším kočky!
já mám ráda všechna zvířata, některá víc, některá míň (jen beránek opravdu není vzor mírumilovnosti...ale kdo zas říká "je mírumilovný jako morče", že jo?)
v práci máme jako "mazlíčka" toto: http://rybicky.net/obr/ryby/max/3639.jpg jménem Hugo - hotový rybí missák
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
ježiš, ten je krááááásnýýýýý *mmmmmuck*
a mě se lidi smějou když říkám, že chci jako "mazlíka" ještěrku
a mě se lidi smějou když říkám, že chci jako "mazlíka" ještěrku
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
My jsme měli ve škole miláčka Ferdíka. Byl to leguán a byl hrozně roztomilý, ale už bohužel umřel (zemřel stářím, tááák mladý ). Tahle potvůrka je taky hezoučká
Já taky kočky nemusím, vadí mi ta jejich - jak vy říkáte - nevděčnost. A když už, tak jedině perskou, jinak mám tendenci citovat Přátele: "To není kočka!" Každopádně ale ve virtuálním světě (a liberecké zoo) beru za pomocníka bílého tygra, ti jsou super (a navíc mají i modré oči).
Psi jsou skvělí, ale zas to musí být pes, ne vraždící monstrum, takže velikostně pod kolena, nejlépe jezevčík. Pes ti totiž vždycky dá najevo, že tě má rád, a to se mi líbí.
Edit: Tohle byla na mém bývalém privátě moje pejska Bára:
Psi jsou skvělí, ale zas to musí být pes, ne vraždící monstrum, takže velikostně pod kolena, nejlépe jezevčík. Pes ti totiž vždycky dá najevo, že tě má rád, a to se mi líbí.
Edit: Tohle byla na mém bývalém privátě moje pejska Bára:
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Bílé tygry jsem považovala za nejhezčí kočkovité šelmy, ale pak jsem viděla sněžného leoparda a do něj jsem se naprosto zamilovala. Z koček se mi líbí siamské, ty jsou krásné. A psi jsou úžasní. Hrozně se mi líbí rhodéský ridgeback, ale jen tak na pohled, doma bych jej asi nechtěla. Ale irský vlkodav je skvělý. Jsou to ti nejhodnější a nejposlušnější psi. Doma ale máme westíka
To je ten náš (lepší foto )
Ďasík: jéééééé!
To je ten náš (lepší foto )
Ďasík: jéééééé!
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 04 Jun 2011, 16:00, celkově upraveno 1 krát
vetka.M: Berani jsou jenom trochu tvrdohlaví, ale zase vědí, co chtějí, a nejsou to žádní zbabělci. A občas bývají i mírumilovní, jen se to s nimi musí umět.
Ďasík: Právě jsem se zamilovala. (Do Báry =D) A souhlasím, že kočky jsou nevděčné mrchy, které se cítí nadřazené nad všechny, líné a neužitečné. Jediná kočka, kterou beru, je Garfield. Toho sleduju každý den. (Ale zas mu nemusím dávat nažrat. )
Já mám ráda snad všechny psy.. i když záleží na jejich očích. Pokud mají dobré oči, tak je beru všechny. Sama jsem vyrůstala se 2-6 psy. Ale moc nefandím těm zakrslým psům, co se vejdou do kabelky, to je koberec a ne pes. Jezevčíci jsou prima. Já mám ale nejradši obrovské psy, nejlépe Maxipsa Fíka.
Koli: vidíš, a zrovna první, čeho jsem si všimla, byl titul knihy. Ale to je zvyk, stejně jako když přijdu k němu do bytu, tak první prohlížím knihovnu. Taky roztomilý pejsek.
EDIT: Když už jsme mluvili o těch beranech... soused si dneska pořídil ovce. (venkov, no) Aspoň mám své stádečko, haha. Jsou to chudinky, v tomhle horku s tím afrem...
Ďasík: Právě jsem se zamilovala. (Do Báry =D) A souhlasím, že kočky jsou nevděčné mrchy, které se cítí nadřazené nad všechny, líné a neužitečné. Jediná kočka, kterou beru, je Garfield. Toho sleduju každý den. (Ale zas mu nemusím dávat nažrat. )
Já mám ráda snad všechny psy.. i když záleží na jejich očích. Pokud mají dobré oči, tak je beru všechny. Sama jsem vyrůstala se 2-6 psy. Ale moc nefandím těm zakrslým psům, co se vejdou do kabelky, to je koberec a ne pes. Jezevčíci jsou prima. Já mám ale nejradši obrovské psy, nejlépe Maxipsa Fíka.
Koli: vidíš, a zrovna první, čeho jsem si všimla, byl titul knihy. Ale to je zvyk, stejně jako když přijdu k němu do bytu, tak první prohlížím knihovnu. Taky roztomilý pejsek.
EDIT: Když už jsme mluvili o těch beranech... soused si dneska pořídil ovce. (venkov, no) Aspoň mám své stádečko, haha. Jsou to chudinky, v tomhle horku s tím afrem...
Naposledy upravil bodomkes dne Sat 04 Jun 2011, 17:46, celkově upraveno 1 krát
Pro mě byla Bára ztělesněním mého ideálního psa - jezevčík, ani krátkosrstý ani dlouhosrstý, prostě tak napůl, černá s hnědýma tlapkama, obočím a náprsenkou a bílou bradou. Tady na téhle fotce jí je cca 5 měsíců.
A co je na ní zajímavé:
- zaprvé - odjel jsem na dva týdny na Vánoce a když jsem přijel, byla dvojnásobně velká, než když jsem odjížděl
- zadruhé - fotil jsem ji skoro pořád, od prvního dne, co ji přinesli, a všiml jsem si, že na fotkách z prosince má sytě modré zorničky, na fotkách z ledna zelené, na fotkách z února žluté/oranžové a na fotkách z března už červené jako každý normální pes. Nevíte, čím to může být?
A co je na ní zajímavé:
- zaprvé - odjel jsem na dva týdny na Vánoce a když jsem přijel, byla dvojnásobně velká, než když jsem odjížděl
- zadruhé - fotil jsem ji skoro pořád, od prvního dne, co ji přinesli, a všiml jsem si, že na fotkách z prosince má sytě modré zorničky, na fotkách z ledna zelené, na fotkách z února žluté/oranžové a na fotkách z března už červené jako každý normální pes. Nevíte, čím to může být?
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Vzdávám to, nejde ji naštvat...vetka.M napsal:no a? takových znám...někdo má rád holky, jiný vdolkyNoMouse napsal:Tak ještě jinak: Nesnáším kočky!
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Možná, ale je divné, že se to měnilo s věkem štěňátka a ustálilo se to na červené. Myslel jsem, že by to mohlo být vývojem sítnice po narození nebo něčím takovým...R&omize napsal:Foťákem?
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Myslím, že to bude právě tím. Podobným způsobem se diagnostikují problémy se zrakovým nervem a nádory. Lidi s něčím takovým prý nemají na fotkách červené oči.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Oči
Ďasík: Já bych tipovala spíš vývoj duhovky, která obsahuje pigmentové barvivo, ale v podstatě si myslím, že na tom něco je. Stejně jako když většina dětí má ze začátku čistě modrá kukadla, a pak se teprv barva mění... (aspoň mám ten pocit)
NoMouse: Kam to ten svět spěje, co?
NoMouse: Kam to ten svět spěje, co?
Cože?
Jakože když nemají, tak mají něco s očima?MartyCZ napsal:Myslím, že to bude právě tím. Podobným způsobem se diagnostikují problémy se zrakovým nervem a nádory. Lidi s něčím takovým prý nemají na fotkách červené oči.
Naposledy upravil R&omize dne Sat 04 Jun 2011, 22:11, celkově upraveno 1 krát
Nevím, nedávno jsem to viděl na nějaké stránce jako technet. Že když uvidíš jak má člověk na fotce jedno oko červené a druhé ne, může to být nádor nebo něco takového.
edit: tak je to retinoblastom
http://en.wikipedia.org/wiki/Retinoblastoma
edit: tak je to retinoblastom
http://en.wikipedia.org/wiki/Retinoblastoma
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40