3. sraz fanoušků TBBT
+17
vetka.M
MartyCZ
Ďasík
oldlady
Dominik Matus
Gorgo
Doktor_
R&omize
ondrej263
Dejv92
tx
Kolikokoli
NoMouse
andrejspok
bodomkes
Irwain Nornossa
clif
21 posters
Strana 4 z 12
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: 3. sraz fanoušků TBBT
Jo, tu jsem viděl. Ale to není zas tak staré, ne? Teď teda nevím, kterou jsem viděl…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 36
Místo : Brno
oldlady napsal:oldlady má projektor k zapůjčení. Když s ní přijede a zase odjede, protože má svoji postel taky ráda... tak je projector available.
Pokud bude zájem projeven, old lady se dostaví i s projektorem...
PS: na rovinu... oldlady viděla TBBT poprvé před týdnem a since that time si s ním pravidelně každý večer vymývá mozek...a i když je pilně pracující stejně u něj tráví noci... aaaahhhh, je unešena až tak, že se chce svou účast potvrdit. Dejte vědět.
Clif být moc rád, kdyby oldlady donest projektor, a mít jediný požadavek, jestli by být širokoúhlý, ale nebýt to důležité. Hned jak se vyjasnit Clif vyjít ven a začít stavět lešení na zavěšení plátna. Clif být Velice šťastný, že old lady mít projektor
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Kolikokoli: Aha, tak je možné, že si to s něčím pletu.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 36
Místo : Brno
Viděl bych to takto, doneste si exteráky, a na místě uděláme hlasování.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Re: 3. sraz fanoušků BBT
Tak vemte někdo, prosím, SW, aspoň starší trilogii. Já ho měla na hadru v HD, než mi mrcha bez včsného varování zkolaboval.. (doteď jsem se z toho nevzpamatovala...)
Já si nedávno stáhl celou sérii v HD až potom jsemzjistil, že s dabingem , tak stahuju znova.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já to mám na DVD, ale je to na prd (něco jen s dabingem, něco origo, ale bez titulků...)
Tady máte link na torrent se skvělou kvalitou a v originále . Ale nemám momentálně harddisk, na kterém bych to dotáhla, i kdybych si to znovu stáhla, na což jsem momentálně moc líná...
- link na torrent SW v HD:
- http://isohunt.com/torrent_details/92323889/Star.Wars.Episodes.Complete.1080p.HDTV.x264-hV?tab=summary
Tak už stahuju ma to 48Gb
clif- Znamení :
Pohlaví :
Nemusíš stahovat samples. A každý díl má kol. 7 GB, ale je to pastva pro oči. Ale možná si bude někdo stěžovat, že už jsou to ty přepracované verze...když já mám ráda Haydena coby ducha Anakina..!
Koli: Torrenty jsou sice na rozdíl od "běžného" stahování nelegální (resp. sdílení audiovizuálních děl, na které se vztahuje autorské právo, na torrentu jako takovém samozřejmě nic není), ale z morálního hlediska v tom příliš rozdíl nevidím. A vzhledem k tomu, že jsem ještě neslyšel o tom, že by u nás někdo byl nějak postihnut za to, že si občas stáhne nějaký film/seriál přes torrent, tak to občas taky dělám.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Když stahuješ z upload serverů, tak jdou data jen směrem k tobě, ale když stahuješ z torrentů, tak jdou data oběma směry a ty tak nevědomky poskytuješ data ke stažení i jiným. A to je ten rozdíl (nejenže kradeš, ale umožňuješ i ostatním, aby kradli)
Já vím, že v tom je ten rozdíl a že kvůli němu je to nelegální, ale morálně v tom prostě zas takový rozdíl nevidím. Tím že někdo někam dá odkaz na upload server, mluví o tom, doporučuje to ostatním atd. tomu taky napomáhá...
A není to krádež v pravém slova smyslu. Jak jsem někde slyšel ten (pravdivý) vtip, narážející na tu kampaň, něco zhruba jako: Auto byste neukradli - ale kdyby se dalo zkopírovat, tak neváhám.
A není to krádež v pravém slova smyslu. Jak jsem někde slyšel ten (pravdivý) vtip, narážející na tu kampaň, něco zhruba jako: Auto byste neukradli - ale kdyby se dalo zkopírovat, tak neváhám.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Hele, tady té polemiky o internetovém pritáství už laskavě zanechte. Jako by nestačilo, že to bylo mezi tématy na slohovce na státní maturitě z čj. A přesně hlášky "auto byste neukradli - film byste neukradli (...)" tam bylo v zadání....
Stejně všichni stahujem big bang, tak kradem. A NoMouse, ten vtip je dost dobrý. XD
Stejně všichni stahujem big bang, tak kradem. A NoMouse, ten vtip je dost dobrý. XD
To byla přednáška na Festivalu fantazie - Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat
To je furt dokola. Stahování není krádež, je to piráctví
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
jn, prostě nám to staví do stejného světla jako krádež auta, mobilu... ale je to nesrovnatelné. A ještě větší paradox je, že tohle varování se zobrazí poctivému platícímu zákazníkovi na originálním DVD a nejde přeskočit, zatímco u upirátěného filmu nic takového nehrozí. Motivace jak sviňa, fakt.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Přesně tak, NoMouse, tenhle paradox mě taky vždycky dostává.
Ale chytřejší motivací bylo zavedení těch DVD za 50,- ,protože to už se člověku ani nechce stahovat, když si to může tak lehce pořídit v originále.
Ale chytřejší motivací bylo zavedení těch DVD za 50,- ,protože to už se člověku ani nechce stahovat, když si to může tak lehce pořídit v originále.
ha, konečně jsem to našel:
edit: bodomkes: jo, DVDčka z trafiky za 50 kč jsou jediné "legální" filmy, co doma máme
edit: bodomkes: jo, DVDčka z trafiky za 50 kč jsou jediné "legální" filmy, co doma máme
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ten obrázek je docela přesný. Akorát jsem moc líná na to si ten popcorn dát do mikrovlnky.. XDD
Hlavně nesnáším, jak strašně ječí ty unskippable trailery...zaprvé jsou většinou agresívní, což by mělo být maximálně na filmech 18+ (jak na obrázku též vtipně taky zmínili), zadruhé, jsou unskippable. (vždycky jsem toho smajlíka chtěla použít! )
Hlavně nesnáším, jak strašně ječí ty unskippable trailery...zaprvé jsou většinou agresívní, což by mělo být maximálně na filmech 18+ (jak na obrázku též vtipně taky zmínili), zadruhé, jsou unskippable. (vždycky jsem toho smajlíka chtěla použít! )
Jednou nám na střední chtěl profesor v němčině pustit film, ale bylo tam tolik unskippable reklam, že to se slovy "Tak na reklamy se teda dívat nebudeme" vypnul a měli jsme po ptákách...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Co se her týče, byl jsem na půlnočnim prodeji Mafie 2 a Zaklínače 2 u obou byly problémy, u mafie ti idioti zaměnili serial code, takže my mohli hrát v EN, FR a SPAN, zatím co ápadní sousedé rusky, česky a polsky, fungovalo to až od 18h následujícího dne. U zaklínače zase serial vůbec nešel zadat.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
Strana 4 z 12
Povolení tohoto fóra: