3. sraz fanoušků TBBT
+17
vetka.M
MartyCZ
Ďasík
oldlady
Dominik Matus
Gorgo
Doktor_
R&omize
ondrej263
Dejv92
tx
Kolikokoli
NoMouse
andrejspok
bodomkes
Irwain Nornossa
clif
21 posters
Strana 3 z 12
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: 3. sraz fanoušků TBBT
Taky jsu přítel teplé postele. Zpravidla, poud není větší akce tak se nenadopuju energiťákama a odpadám tak v jednu.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Ale na tuhle Akci si jich vezmu karton
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Ehh. Nechci rejpat, ale su. Ne jsu. Jsu je blbost. Je to su.
Á, energeťáky. Na Tebe fungujou? Na mě cokoliv, co má nějak oddálit únavu, nefugnuje. Takže už tím na sebe ani neplýtvám. Stejně nejlepší energeťák je spánek.
Á, energeťáky. Na Tebe fungujou? Na mě cokoliv, co má nějak oddálit únavu, nefugnuje. Takže už tím na sebe ani neplýtvám. Stejně nejlepší energeťák je spánek.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
projektor
oldlady má projektor k zapůjčení. Když s ní přijede a zase odjede, protože má svoji postel taky ráda... tak je projector available.
Pokud bude zájem projeven, old lady se dostaví i s projektorem...
PS: na rovinu... oldlady viděla TBBT poprvé před týdnem a since that time si s ním pravidelně každý večer vymývá mozek...a i když je pilně pracující stejně u něj tráví noci... aaaahhhh, je unešena až tak, že se chce svou účast potvrdit. Dejte vědět.
Pokud bude zájem projeven, old lady se dostaví i s projektorem...
PS: na rovinu... oldlady viděla TBBT poprvé před týdnem a since that time si s ním pravidelně každý večer vymývá mozek...a i když je pilně pracující stejně u něj tráví noci... aaaahhhh, je unešena až tak, že se chce svou účast potvrdit. Dejte vědět.
oldlady- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Reputace : 0
Datum registrace : 31. 05. 11
Věk : 45
Místo : randomized
Výborně, vypadá to, že náš problém je vyřešen.
Pokud tedy Oldlady přijede.
Pokud tedy Oldlady přijede.
Pohlaví :
Jinak, jsem taky pro Star Wars (překvapivě ). Sice jsem to viděl už asi stokrát, ale to vůbec nevadí. Obzvlášť takhle v kolektivu je to zas o něčem jiném. Prostě je to klasika, je to "jenom" šest filmů, takže se to stihne a takhle v kuse za sebou jsem to taky ještě neviděl.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
oldlady píše do kalendáře a přijede... nějaké zvláštní požadavky na projektor? oldlady má to štěstí, že si může vybrat a ráda by se o to štěstí podělila.
oldlady- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Reputace : 0
Datum registrace : 31. 05. 11
Věk : 45
Místo : randomized
Re: 3. sraz fanoušků BBT
Ach, škoda, že si clif vypoužil na Irwaina už reputaci pro tenhle topic (teď to nemyslím vůči Irwainovi), protože by si to zasloužila oldlady, že nám takhle vytrhla trn z paty.
oldlady mi udělala velkou radost, ale projektorům nerozumím, tak radši ať počká, až se ozve někdo moudřejší (jinak onikání je coool. - EDIT, mluvila za mě půnoc. Tohle samozřejmě není onikáni. Ale cool je to stejně )
Skvělé skvělé, jsem moc ráda, že to oldlady takhle chytlo. Mozek si naopak nevymývá, ale natříská náhodnými odbornými informacemi.
oldlady mi udělala velkou radost, ale projektorům nerozumím, tak radši ať počká, až se ozve někdo moudřejší (jinak onikání je coool. - EDIT, mluvila za mě půnoc. Tohle samozřejmě není onikáni. Ale cool je to stejně )
Skvělé skvělé, jsem moc ráda, že to oldlady takhle chytlo. Mozek si naopak nevymývá, ale natříská náhodnými odbornými informacemi.
Naposledy upravil bodomkes dne Wed 01 Jun 2011, 09:46, celkově upraveno 1 krát
Já myslím, že budou všichni rádi, když se tam vůbec nějaký projektor objeví, nějaké parametry už jsou vedlejší... Vlastně, docela by se hodilo, když bude funkční.
(ještě by mě zajímalo, proč o sobě oldlady mluví ve třetí osobě, že by nějací indiánští předci? )
(ještě by mě zajímalo, proč o sobě oldlady mluví ve třetí osobě, že by nějací indiánští předci? )
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
bodomkes: Neboj, uznávám, že by si to zasloužila víc. Jen…já byl první. A hlavně, chtěl jsem to
Jo, jediný parametr projektoru je, aby byl funkční. Jinak, taky jim nerozumím, ale asi by to chtělo co největší rozlišení. Na to se tam taky hledí, ne?
A to, jak o sobě oldlady píše, je náhodou fajn. Jen málokdy se setkám s někým, kdo píše děsně originálně.
Jo, jediný parametr projektoru je, aby byl funkční. Jinak, taky jim nerozumím, ale asi by to chtělo co největší rozlišení. Na to se tam taky hledí, ne?
A to, jak o sobě oldlady píše, je náhodou fajn. Jen málokdy se setkám s někým, kdo píše děsně originálně.
Pohlaví :
Neříkám, že je to špatné... jo je to originální, proto to ve mně vzbudilo pozornost (a vpozměl jsem si právě na Vinnetoua)Irwain Nornossa napsal:A to, jak o sobě oldlady píše, je náhodou fajn. Jen málokdy se setkám s někým, kdo píše děsně originálně.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Však jasně, nikdo neříká, že t je špatně.
Sakra, připomíná mi to, že musím někomu napsat.
Sakra, připomíná mi to, že musím někomu napsat.
Pohlaví :
Heh, teď mě napadlo spočítat, jak dlouho by ten Star Wars maraton vlastně trval... Výsledek: 13 hodin 17 minut. Takže kdyby se začalo promítat hned v 16 h, tak to končí v 5h 17 minut ráno. Just sayin'
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Recognized
Taky mě napadlo, že vás nikoho nenapdalo, že SW filmy nejsou žádné sušinky sotva na hodinu a půl (a je jich už šest, jestli teda nedát jen třeba starou trilogii), Šerloček mi příjde jako mnohem lepší nápad...NoMouse napsal:Heh, teď mě napadlo spočítat, jak dlouho by ten Star Wars maraton vlastně trval... Výsledek: 13 hodin 17 minut. Takže kdyby se začalo promítat hned v 16 h, tak to končí v 5h 17 minut ráno. Just sayin'
SW
NoMouse: Y not?
Tak to budem takhle promítat, u toho někdo bude poslouchat jedním uchem, někdo dvěma, někdo usne. Co už.
Anebo, R&y má skvělej nápad; klidně bych dala jenom starou trilogii.
Tak to budem takhle promítat, u toho někdo bude poslouchat jedním uchem, někdo dvěma, někdo usne. Co už.
Anebo, R&y má skvělej nápad; klidně bych dala jenom starou trilogii.
:)
Nová se mi líbí více, právě proto chci pochopit, co na té staré všichni mají a s vašimi komentáři by to snad i šlo...
(Vypněte prosím někdo stopu Sheldonova komentáře... )
(Vypněte prosím někdo stopu Sheldonova komentáře... )
Jo, jenom stará trilogie by taky bylo řešení.
R&om: Stará trilogie je prostě klasika. Ta nová je taková možná nevyvážená, někomu se líbí, někomu vůbec. U jedničky někteří nadávají, že je moc "dětská", já bych zas řekl, že dobře odráží tu bezstarostnost, kdy ještě nikdo neměl tušení, co přijde. Dvojka je považována za nejhorší díl, s čímž souhlasím a trojka se mi líbí ze všech dílů asi nejvíc a zároveň je nejtemnější. Na starou trilogii se člověk musí dívat s tím, že jsou to prostě starší filmy, obzvlášť čtverka je ještě taková... nevím jak to říct, nevyzrálá? Na druhou stranu je samozřejmě jakožto první natočený film nejkultovnější. Pětka je super, šestka v podstatě taky, i když se pak velká část děje odehrává víceméně na jednom místě, ale zase se tam dobře střídají jednotlivé dějové linie.
R&om: Stará trilogie je prostě klasika. Ta nová je taková možná nevyvážená, někomu se líbí, někomu vůbec. U jedničky někteří nadávají, že je moc "dětská", já bych zas řekl, že dobře odráží tu bezstarostnost, kdy ještě nikdo neměl tušení, co přijde. Dvojka je považována za nejhorší díl, s čímž souhlasím a trojka se mi líbí ze všech dílů asi nejvíc a zároveň je nejtemnější. Na starou trilogii se člověk musí dívat s tím, že jsou to prostě starší filmy, obzvlášť čtverka je ještě taková... nevím jak to říct, nevyzrálá? Na druhou stranu je samozřejmě jakožto první natočený film nejkultovnější. Pětka je super, šestka v podstatě taky, i když se pak velká část děje odehrává víceméně na jednom místě, ale zase se tam dobře střídají jednotlivé dějové linie.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jé, on tu někdo zná Sherlocka?
Se starýma filmama mám docela problém…protože jsou staré.
Btw…jen takový dotaz, budou se hrát 3D piškvorky? Máme tady tu rozehranou hru.
Se starýma filmama mám docela problém…protože jsou staré.
Btw…jen takový dotaz, budou se hrát 3D piškvorky? Máme tady tu rozehranou hru.
Pohlaví :
Myslím že se tu už o Sherlockovi někdy mluvilo. Ten je super.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak to nedoporučuju Kabinet dr. Caligariho z r. 1919, Frankensteina (1930) ani Hitchcockovo Psycho z 1960.Irwain Nornossa napsal:Se starýma filmama mám docela problém…protože jsou staré.
Co se týká Nové naděje (zatím jediný SW film, co jsem viděl), tak mě šokovalo, jak je na to, jak je starý, dobře natočený. Některé triky by klidně mohly soupeřit i s dnešními.
Jinak ale souhlasím, že staré filmy jsou prostě tak nějak "jiné". A nemusíme chodit daleko, stačí vzít nějaký seriál z 80. let nebo počátku devadesátých, a člověk si říká: ta kulisa je jak pěst na oko, jak se proboha někdy někdo mohl takhle oblíkat a mít takový účes, jé, oni ještě nemají mobily, jen takové ty telefony s kruhovým vytáčením!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No, musíš si uvědomit, žes s největší pravděpodobností viděl digitálně upravenou verzi z roku 1997, kupříkladu takový Jabba the Hutt byl v původní verzi jenom tlustý člověk. Ale i tak byly ty triky na tu dobu přelomové.Ďasík napsal:Co se týká Nové naděje (zatím jediný SW film, co jsem viděl), tak mě šokovalo, jak je na to, jak je starý, dobře natočený. Některé triky by klidně mohly soupeřit i s dnešními.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Miluji SW (původní trilogii). A hlavně Impérium vrací úder, to je nejlepší díl . Na to bych se klidně mrkla. Na Sherlocka ani ne. Viděla jsem každý díl 2x a to poměrně nedávno a nějak nemám chuť se dívat znovu - už tam není to napětí, když člověk ví, co se stane.
Ze starších filmů bych určitě doporučila Četu, Mouchu (tu z padesátých i osmdesátých let - tam navíc hraje můj oblíbenec Jeff Goldblum ), Mechanický pomeranč, 2001: Vesmírná odysea, Malý velký muž, Absolvent, Půlnoční kovboj, původní Planetu opic a další (většinou již zmíněné (Psycho) filmy).
Jo a například Metropolis z roku 1927 považuji za jeden z nejlepších filmů vůbec.
Ze starších filmů bych určitě doporučila Četu, Mouchu (tu z padesátých i osmdesátých let - tam navíc hraje můj oblíbenec Jeff Goldblum ), Mechanický pomeranč, 2001: Vesmírná odysea, Malý velký muž, Absolvent, Půlnoční kovboj, původní Planetu opic a další (většinou již zmíněné (Psycho) filmy).
Jo a například Metropolis z roku 1927 považuji za jeden z nejlepších filmů vůbec.
Ďasík: Neboj, já se tomu vyhnu. Stejně jako českým, a ještě ke všemu starým filmům. To je mučení. Asi jako jakákoliv telenovela.
Jak už tu bylo řečeno, jedna věc, co mi na těch starých filmech vadí je to, jaká byla doba. Neměli mobily, ntb, a podobný hračky… Jsem technoid, takže…tohle nesu těžce.
Jak už tu bylo řečeno, jedna věc, co mi na těch starých filmech vadí je to, jaká byla doba. Neměli mobily, ntb, a podobný hračky… Jsem technoid, takže…tohle nesu těžce.
Pohlaví :
Irwain: tak to jde vidět, že jsi žádný pořádný starší film neviděl. No, nebudu tě nutit, ale třeba Vesmírná odysea je technologicky natočená tak, že by měla úspěch i kdyby vyšla letos. A mobil už je i ve staré Chaplinovce, jak bylo nedávno prokázáno .
Tak já nevím no, neměli sice mobily, ale zase měli světelné meče...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
Strana 3 z 12
Povolení tohoto fóra: