Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 17 z 27
Strana 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
Payback, it truly is the B word.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
akorát, že já to nedělal úmyslně
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Však to nebyly žádné spoilery, vždyť půlka z toho byla v traileru a půlka je naprosto "nedůležitá" pro děj.
Zas tolik jsem toho neprozradil, jen herce, který tam hraje, že je tam někdo z původní série, což může být kdokoli od autonů po zygony, něco, co tam je dvě vteřiny a nesouvisí s dějem a něco, co může být jen následkem vycepování Moffatem a RTDem, abych si všímal jakékoli kraviny a ani to nemusí být pravda.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Huh? Kromě Davose jsem si nevšimla ani jednoho .MartyCZ napsal:Zas tolik jsem toho neprozradil, jen herce, který tam hraje, že je tam někdo z původní série, což může být kdokoli od autonů po zygony, něco, co tam je dvě vteřiny a nesouvisí s dějem a něco, co může být jen následkem vycepování Moffatem a RTDem, abych si všímal jakékoli kraviny a ani to nemusí být pravda.
btw: Edmure Tully
- xegiie (a další co to neviděli) jen na vlastní nebezpečí:
- Tys nevěděla, že Ice Warrior je z původní série? Jenom facebooková stránka DW tím spamuje už bůhví jak dlouho. Ten zbytek je jenom výsledek mojí teorie, že pomalu připravují návrat 10. Doktora a Rose od toho momentu, kdy Clara řekla, že jí číslo na Doktora dala jedna ženská v obchodu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Původní série? Už mi to došlo . Já furt četla "první série" a nemohla jsem si nějak vybavit, že by s něčím podobným 9. a Rose bojovali .
Každopádně jestli jí to číslo dala Rose, tak hustý (ale i tak by se opakovali - Rose, overly attached companion, furt špicluje nové společníky ). Edmura jsem si všimla až na IMDb, jinak bych o něm taky neviděla (v ksichtě mi přijdou všichni stejní ).
Každopádně jestli jí to číslo dala Rose, tak hustý (ale i tak by se opakovali - Rose, overly attached companion, furt špicluje nové společníky ). Edmura jsem si všimla až na IMDb, jinak bych o něm taky neviděla (v ksichtě mi přijdou všichni stejní ).
já na trailery schválně nekoukal a dalo to zabrat!Kolikokoli napsal:Však to nebyly žádné spoilery, vždyť půlka z toho byla v traileru a půlka je naprosto "nedůležitá" pro děj.
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
xegiie: To jo, když jeden dávají hned po skončení dílu ještě před titulky.
Koli: Vždyť to udělala jen Donně. A někdo to číslo musel Claře dát. Teoreticky by to mohla být ještě Amy, v roce 2013 byla pořád doma, potom, co jí tam vyložila River po událostech u Lake Silencio.
edit: ale odkaz na Zlého vlka to musel být, ze všech písniček ze začátku 80. let si vyberou tu, ve které je vlk? To by byla moc velká náhoda, takže je to buď vodítko, nebo nás tahají za nos.
Koli: Vždyť to udělala jen Donně. A někdo to číslo musel Claře dát. Teoreticky by to mohla být ještě Amy, v roce 2013 byla pořád doma, potom, co jí tam vyložila River po událostech u Lake Silencio.
edit: ale odkaz na Zlého vlka to musel být, ze všech písniček ze začátku 80. let si vyberou tu, ve které je vlk? To by byla moc velká náhoda, takže je to buď vodítko, nebo nás tahají za nos.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Mě popravdě spojitost s Bad Wolf vůbec nenapadla a ani teď se mi to nezdá moc pravděpodobné. Ale je fakt, že u Moffata člověk nikdy neví.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Já si na Bad Wolf vzpomněla, ale pochopila jsem to jen jako takový "vtípek". Jinak si myslím, že jí to číslo dala River, protože i ta se musí vrátit a musíme se s ní rozloučit (což vidím na konec této série). Film bude IMHO "vlastní příběh" a nebude navazovat na tuto sérii. A jo, Rose se zjevila jen Donně, ale... Doktor by určitě poznal, že nedaleko je další Tardis - a jak Marty říkal - 10. má hnědé sako, takže to nejspíš není Human Doctor a Rose z paralelního vesmíru - ale kdo ví. A kdyby to byla Rose od 10. Doktora, tak by to 11. Doktor věděl, protože by si to pamatoval.
Můj problém je, že mě Davies a Moffat naučili brát vážně Doktorovu zásadu "Nikdy neignoruj náhody".
Nevadí, že díl k 50. výročí bude samostatný, proč by nemohli během řady naznačovat, co náš čeká?
Nevadí, že díl k 50. výročí bude samostatný, proč by nemohli během řady naznačovat, co náš čeká?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
No, abychom nakonec nezjistili, že jí to číslo dala nějaká další Clara .
I tahle varianta mě už napadla.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
A někde jsem četla, že se vrací (do speciálu) i brigadýrova dcera. Třeba to byla její práce. Nebo Susan, když už o ní Doktor mluvil .
edit: jaký ynteligent nahraje na net nový díl a neověří si, jestli mu sedí titulky? (viz sledujuserialy.cz).
edit: jaký ynteligent nahraje na net nový díl a neověří si, jestli mu sedí titulky? (viz sledujuserialy.cz).
ja taky stahoval 2 verze jen kvuli titulkum:)
Marty, ja zapomel, zety vis lip nez ja jestli jsem nejakej trailer videl nebo ne..
oh wait..
Marty, ja zapomel, zety vis lip nez ja jestli jsem nejakej trailer videl nebo ne..
oh wait..
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Jestli myslíš "To jo, když jeden dávají hned po skončení dílu ještě před titulky. ", tak jsem měl na mysli, že nevidět žádný trailer ti muselo dát zabrat. Mezi koncem dílu a trailerem na další je asi jenom tři vteřiny předěl. Já než bych si to uvědomil, tak bych to stejně viděl.
A od doby, kdys tady napsal o té věci, tak už jsem na to narazil asi pětkrát, takže kdybys to nebyl ty, byl by to prostě někdo jiný.
A od doby, kdys tady napsal o té věci, tak už jsem na to narazil asi pětkrát, takže kdybys to nebyl ty, byl by to prostě někdo jiný.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já taky ne. Když se občas na nějaký kouknu, vždycky se zděsím, kolik informací tam vyzradí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
jop, já si nedávno přečet jeden rozhovor o arrow, a pokazilo mě to asi 3 díly:D sice nic zásadního, ale část děje jo... od té doby se jim vyhíbám jak to jen jde
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Jo jo, nehledě na to, že když vidíš trailer, a pak nebezpečnou situaci, tak víš, že ta některá postava přežije, protože v traileru byla scéna, která se tady ještě neobjevila.
jj to je ta nejhorší varianta traileru:DKolikokoli napsal:Jo jo, nehledě na to, že když vidíš trailer, a pak nebezpečnou situaci, tak víš, že ta některá postava přežije, protože v traileru byla scéna, která se tady ještě neobjevila.
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Trailery na Doktora jsou celkem neškodné, rychlé střihy, pořádně ani nevíš, kdo to mluví, ani kdo to je na obrazovce. To trailery na SG byly zlo.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
pro ty kdo nesleduji FB doctora who
- Spoiler:
- ohlášený díl, kde má být prozrazeno doktorovo jméno
tipy?
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
- Otázky, spekulace k finále 7. řady:
- A víme jistě, že se to jméno dozvíme? Sice tvrdí, že His secret revealed, ale já už si zvykl ničemu okolo tohoto seriálu nevěřit (a hlavně ne Doktorovi ). Že se bude řešit je jisté, ale to pořád neznamená, že nejstarší otázka bude zodpovězena (nebo že my uslyšíme odpověď ). Taky to může být prostě něco nicneříkajícího ve stylu Raxacoricofallapatorius. No uvidíme, jestli Silence will fall when the question is asked. A co znamená at the fall of the Eleventh? Regeneraci? Nebo bude někam doslovně padat?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Strana 17 z 27
Povolení tohoto fóra: